ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΟΡΡΟΣ

Με ευκαιρία την  έκθεση   ενός φιλο΄΄ΣΟΡΙΚΟΥ   THINK TANK΄΄ στην οποία αναφέρεται   ούτε λίγο ούτε πολύ ότι οι Ελλάδα  και Κύπρος είναι   συνεργάτες   της Ρωσίας , τοποθετώντας μας  ούτε λίγο ούτε πολύ στους περιθωριακούς και παριες  του Δυτικού κόσμου να απευθύνω μια έκκληση.

   Η  έκκληση μου απευθύνεται  προς το  Ανώτατο Πνευματικό  Ίδρυμα  και τα στελέχη του  την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ. Το   ίδρυμα αυτό που υποτίθεται ότι  στελεχώνεται από την πνευματική  ΕΛΙΤ  δεν έχει καταφέρει   μέχρι σήμερα να εκδώσει  ένα λεξικό της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ,  Η  ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΕΘΝΟΥΣ.
  Ντροπή η κατάντια???
Απαιτώ λοιπόν σαν ΕΛΛΗΝΑΣ   να μπουν απέναντι στα κελεύσματα των  ΣΤΟΩΝ και ΛΕΣΧΩΝ (στα αφεντικά τους)  στις οποίες ανήκουν οι περισσότεροι  και να δώσουν απάντηση , όπως θα έδινε κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ: ΟΤΙ τα μίσθαρνα όργανα της νέας τάξης θα πρέπει να δείξουν σεβασμό όταν μιλούν για ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟ  γιατί ότι υπάρχει σήμερα στον αποκαλούμενο Δυτικό πολιτισμό, έχει αφετηρία και είναι Δημιούργημα  ενός τεραστίου  πνευματικού και επιστημονικού   παρελθόντος  με  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  σφραγίδα. Ο ι κύριοι αυτοί και οι κυρίες   ξέρουν πολύ καλά ότι ότι ανακαλύπτεται  σήμερα , απλώς  ανασύρεται   από τις στεγανές βιβλιοθήκες όπως του ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ.
 Η απαίτηση για διαμόρφωση  ΕΘΝΙΚΗΣ πολιτικής  με βάση έξωθεν απαιτήσεις , δεν αρμόζει ,να γίνεται αποδεκτή από Λαούς και οντότητες  με λαμπρό παρελθόν!!!!!!

Καλώ λοιπόν  αυτούς τους καρεκλοκενταυρους με τις πλαδαρές κοιλιές  να σεβαστούν επιτέλους  τον ρολο τους   και να  διατρανώσουν , ότι Η ΕΛΛΑΔΑ  προυπηρχε   όλων αυτών των συγχρόνων Βανδάλων , και είχε Δημιουργήσει και κοσμοκρατορίες , για τις οποίες μιλούν  και σήμερα με σεβασμό χιλιάδες διανοούμενοι  από όλο τον κόσμο!!!
 Και επίσης δεν μπορεί να δεχτεί  υποδείξεις  για τις συνεργασίες και τις φιλίες της.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

loading...