Οι οκτώ φάκελοι που καίνε τον Τσίπρα! Ετοιμάζονται προανακριτικές – Ποιοι τα… βάζουν με τον πρωθυπουργό

Αποφασισμένη να μην αφήσει ανεξερεύνητη την παραμικρή πράξη ή παράλειψη της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΑΝ.ΕΛ. δηλώνει η αντιπολίτευση, προειδοποιώντας για μπαράζ Προανακριτικών Επιτροπών στην επόμενη Βουλή και Ειδικά Δικαστήρια.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες των «Π», το τελευταίο διάστημα τα νομικά επιτελεία της Νέας Δημοκρατίας, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αλλά και κορυφαίων «γαλάζιων» στελεχών έχουν ενισχυθεί και εργάζονται πυρετωδώς, συλλέγοντας συνεχώς στοιχεία με καταγγελίες για σκάνδαλα με πιθανή εμπλοκή υπουργών της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα στοιχεία και οι φάκελοι που έχουν σχηματιστεί είναι τέτοια που θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμα και σε δέκα Επιτροπές Προκαταρκτικής Εξέτασης τηνεπομένη κιόλας των εκλογών, πριν καν από τη διαβίβαση τυχόν δικογραφιών από τη Δικαιοσύνη.

Το τι θα επακολουθήσει το έχουν αντιληφθεί και στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, άλλωστε κατά τη συζήτηση για τη συγκρότηση της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για τη Novartis είχε μόνος του αναφερθεί σε «Ειδικά Δικαστήρια», λέγοντας πως δεν τον τρομάζουν.

Πηγή:  εφημερίδα Παραπολιτικά

loading...

2 thoughts on “Οι οκτώ φάκελοι που καίνε τον Τσίπρα! Ετοιμάζονται προανακριτικές – Ποιοι τα… βάζουν με τον πρωθυπουργό

  1. ΕΕΝΤΑΞΙ ΜΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΗΘΕΛΕ ΓΑΜΗΣΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΓΑΜΗΣΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΝΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΜΕΜΕΤ…..

Comments are closed.