ΑΕΚ: Γι’ αυτό αποχώρησε ο Χιμένεθ!

Ο Μανόλο Χιμένεθ κατάφερε να οδηγήσει την ΑΕΚ στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου ύστερα από 24 χρόνια και μετά το τέλος της σεζόν αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας. “Δεν γινόταν να μείνω άλλο”, δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αποχώρησε από τον πάγκο της ΑΕΚ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το «διαζύγιο» των δύο πλευρών προκάλεσε αίσθηση, με τον Ισπανό τεχνικό να ξεκαθαρίζει ότι δεν έφυγε από την Ένωση για οικονομικούς λόγους.

«Πέρασα υπέροχα στην ΑΕΚ, αλλά δεν γινόταν να μείνω άλλο. Υπήρχαν προσωπικοί λόγοι που με υποχρέωσαν να πάρω τον δρόμο του γυρισμού. Θα έχω πάντα στην καρδιά μου την ΑΕΚ και της εύχομαι κάθε επιτυχία», δήλωσε ο Χιμένεθ στην εφημερίδα Live Sport.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η ΑΕΚ και ο Χιμένεθ δεν είχαν καμία σημαντική διαφορά σε οικονομικά θέματα, αλλά ο Ισπανός τεχνικός έπρεπε να επιστρέψει στην πατρίδα του για να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

Ένα προσωπικό θέμα τον υποχρέωσε να επαναπατριστεί και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λας Πάλμας, η οποία θα αγωνιστεί, μάλιστα, στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

loading...