ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. «ΤΟΥ ΤΥΛΙΞΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ, ΤΟ ΠΝΙΞΑ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ…

ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ANATΡΟΠΗ ΣΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΥ. «ΤΟΥ ΤΥΛΙΞΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ, ΤΟ ΠΝΙΞΑ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΣΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΕΣ ΑΥΤΕΣ;
ΙΣΟΒΙΑ. ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΓΚΑΣΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΥΧΟΝΤΑ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ;

Αλβανίδες που κατόρθωσαν να βγάλουν ελληνική αστυνομική ταυτότητα είναι κόρη και μάνα που ξέκαναν το βλασταράκι, το καημένο το μωρό που το έπνιξαν σαν γατί( ο Θεός να μας συγχωρέσει) με καλώδιο και μετά το πέταξαν στα σκουπίδια.

Η μάνα είναι Αλβανίδα από τα Τίραννα. Οικονομική μετανάστρια, ήρθε στην Ελλάδα με δυο παιδιά κι έκανε άλλο ένα. Η κόρη γνωρίστηκε με κάποιον που θα πρέπει να κληθεί να καταθέσει, γκαστρώθηκε και μετά γέννησε στη μπανιέρα και σκότωσε το παιδί.

Νέες κοπέλες, χωρίς οικογένεια, καφεδάκι, φραπεδάκι, γαμησάκι και μαγκιές στο face book. Αλλοπρόσαλλη νέα γενιά που γίνεται χειρότερη, όταν τα παιδιά έχουν ζήσει σε άλλη χώρα και καλούνται να προσαρμοστούν στα αγαθά της πολυπολιτισμικότητας, της αντίδρασης και της απανθρωπιάς, χωρίς μια καλή κουβέντα από το σπίτι τους.

Η ομολογία της φρίκης

ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία ασκήθηκε σε βάρος της 19χρονης και της 54χρονης μητέρας της που κατηγορούνται για τη δολοφονία του βρέφους, το οποίο βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή της Πετρούπολης.

Οι δύο κατηγορούμενες οδηγήθηκαν στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη. Ο συνήγορός τους θα ζητήσει για την 19χρονη να μετατραπεί η κατηγορία σε παιδοκτονία, ενώ για την 54χρονη μητέρα της η κατηγορία να μετατραπεί σε συνέργεια σε ανθρωποκτονία. Για ποιο λόγο; Δεν σκότωσαν άνθρωπο; Το μωρό δεν είναι άνθρωπος, κύριε συνήγορε;

Παράλληλα, ο συνήγορός τους θα ζητήσει να διοριστεί ψυχίατρος πραγματογνώμονας, καθώς υποστηρίζει οτι η 19χρονη πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη και βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Στην κατάθεσή της που έχει δώσει στις αστυνομικές αρχές, η 19χρονη φέρεται να έχει ομολογήσει το έγκλημά της λέγοντας ότι επρόκειτο για μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη την οποία κατάλαβε στον 7ο μήνα της κύησης. Όπως φέρεται να υποστηρίζει, όταν γέννησε με τη βοήθεια της μητέρας της, στραγγάλισε το νεογέννητο μωρό με τον ομφάλιο λώρο κι ένα σχοινί και έφραξε το στόμα του με χαρτιά για να σταματήσει να κλαίει. Στη συνέχεια, έδωσε το μωρό στη μητέρα της που το πέταξε στον κάδο απορριμμάτων.

Αστεία πράγματα που μερικές φορές καλούνται να υποστηρίξουν οι δικηγόροι. Η κόρη και η μάνα πρέπει να προφυλακιστούν και να σαπίσουν στη φυλακή.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ

loading...

3 thoughts on “ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. «ΤΟΥ ΤΥΛΙΞΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ, ΤΟ ΠΝΙΞΑ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ…

  1. θανατος με κρεμαλα πρεπει και μαλιστα δημοσιως

  2. ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝΕ

  3. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ …ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

Comments are closed.