Να γίνουν εκλογές να τελειώνουμε!

*ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΤΡΙΚΑ.

Μπορεί το Μαξίμου να διαρρέει τις ημερομηνίες των εκλογών  (Οκτώβριο του 2019) αλλά η αλήθεια βρίσκεται αλλού στο ερώτημα πότε θα έχουμε εκλογές στην χώρα μας.

Όλα είναι στα χέρια των δανειστών.

Τον Ιούνιο που μας έρχεται θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Θα γίνει το περίφημο κλείσιμο του μνημονίου αφού πολλές μεταρρυθμίσεις δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμα ;
Θα πάρει παράταση χρονικά το υπάρχον μνημόνιο;
Αν ναι, τότε τα πράγματα θα είναι καταστροφικά για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ !
Δεν θα πάρουμε την δόση που τρέχει αλλά και ούτε την επόμενη του 2019 !!

Και αν δεν γίνει η παράταση τον Αύγουστο και ο κύριος Τσίπρας  θα “πανηγυρίζει” μαζί με το Καμμένο την “καθαρή  έξοδο” από τα μνημόνια…
Πως η κυβέρνηση θα δικαιολογήσει το κόψιμο των συντάξεων απο 1-1-2019 και των μισθών αλλά και την μείωση του αφορολόγητου το 2020 στους πολίτες;

Η κοινωνία βράζει υπάρχει παντού βουβή σιωπή…
Είναι ξεκάθαρο ότι η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου είχε διαχειριστεί καλύτερα την κρίση χρέους με το μικρότερο κόστος για τους πολίτες.
Ο κόσμος το έχει καταλάβει και θα στραφεί στην ΝΔ και στον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη…
Αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα γυρίσουν στο νέο ΠΑΣΟΚ της Φώφης…

Αυτή είναι η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!
Όλα εξαρτώνται από τους ξένους τα μέτρα και τους πολίτες που δεν αντέχουν άλλο.

Να γίνουν εκλογές να τελειώνουμε!

*Ο Νίκος Κούτρικας είναι δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ

loading...

13 thoughts on “Να γίνουν εκλογές να τελειώνουμε!

  1. ΠΑΠΑΓΑΛΕ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ.ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ?ΜΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ,ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ,ΦΙΛΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΣ,ΦΙΛΟΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ.ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ?ΜΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙ.ΤΖΑΚΙ ΠΟΥ Δ4ΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ.Η ΝΔ ΘΑ ΔΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΕΜΠΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΤΙΜΟΥΣ,ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΑΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ…..

  2. κύριεΚούτρικα, ΄εάν γίνουν εκλογές, και βγεί ο ΣΥΡΙΖΑ , τι θα αλλάξει; τίποτα,
    τις εκλογές τις θέλεις επειδή πιστεύεις στο ματρί της ΝΔ, αυτό θα το πει ο Ελληνικός λαός και όχι εσυ. Και μην ξεχνας, τη χώρα υη κατέστρεψε ο Σαμαρας [ΝΔ] και ΠΑΣΟΚ, και όχι ο,,,,βλάκας Τσίπρας,

  3. ναι , να γίνουν εκλογές , να κυβερνήσουν πάλι αυτοί που πτώχευσαν τη χώρα και παραμένουν ατιμώρητοι

  4. εκλογες σε κατακτημενες χωρες προτεκτορατα μαπανανιες γινονται?

  5. Μη χάνετε το νόημα, το νόημα είναι ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΕΠαΜ…

  6. Και μόνο αγαπητέ που θα φύγει ο Τσιπροκαμένος μας φτάνει!
    Ο κύριος Κούτρικας αυτο μας λέει. Τίποτε άλλο διαφορετικό απο αυτό που λέει η κοινωνία. Αυτή η κυβέρνηση κατέστρεψε τα πάντα γύρω της. Τωρα μας λένε πάλι ψέμματα για τα μέτρα και το αφορολόγητο αυτά ειναι πράγματα που οι ίδιοι ψήφισαν πριν ένα χρ'ονο . ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ Ε[ΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΤΩΡΑ;;

    Πολλά θα αλάξουν αν γίνου εκλογές…
    Άλλα πρόσωπα θα αναλάβουν την χώρα.
    Θα ειναι όλα αλλιώς

    Καλά τα λέει ο δημοσιογράφος.
    Μπράβο του!

  7. κούτρικα, ο άριστος του χαρβαρντ θα παρει τα τρια του στις εκλογες. ο λογος; δεν το εχει το παιδι, μην παιδευεσαι…..

  8. ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ.
    ΑΝΤΕ ΑΣΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΗ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΦΗΓΕΙ Η ΠΙΟ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!
    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ!
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ. ΤΕΛΟΣ

    ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

  9. Ο Τσίπρας και ο Καμμένος δηλαδή!
    Ειδικό δικαστήριο στην πυρά. Τώρα.
    Σαμαρά και Βενιζέλο για να σωθεί η χώρα!!

  10. 7:05 μην είσαι τόσο σίγουρος! Φιλάρα μου καλά τα λέει το άρθρο και ο δημοσιογράφος. Ο λαός θα πάει να ψηφίσει για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ. Κρίμα αν δεν θέλεις εσύ η πλειοψηφία των Ελλήνων το θέλει. Αν ήταν ο Σαμαράς θα τον ψήφιζαν πάλι. Γιατί; Ήταν ο μόνος που είπε την αλήθεια.

  11. ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ 56% ΤΟΥ ΛΑΟΥ

  12. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΚΑ! Ο ΚΟΥΤΡΙΚΑΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ, ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ… ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ Ο ΚΟΥΤΡΙΚΑΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ! ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΠΗΔΟΥΣΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ (Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΓΕΡΑΣΕΙ ΠΙΑ), ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ (Ο ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ) ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. Ο ΚΟΥΤΡΙΚΑΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΥΤΡΙΚΟ (ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΙ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ (ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ). ΚΟΥΤΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΤΣΙΠΡΕΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΙ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΓΚΑΛΟΙ, ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΚΛΠ. ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!

Comments are closed.