Το Συμβούλιο της Επικρατείας…. ευλόγησε τις περικοπές των συντάξεων. Οριακό “ναι” στη συνταγματικότητα του νόμου Κατρούγκαλου

Με μια απόφαση-βόμβα, έστω και με οριακή πλειοψηφία 13-12, το Συμβούλιο της Επικρατείας… ευλόγησε τις περικοπές συντάξεων που προβλέπουν από την εφαρμογή του νόου Κατρουγκαλου.

Πιο συγκεκρικένα, το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο τάχτηκε υπέρ του επανυπολογισμού και της περικοπής της προσωπικής διαφοράς, όπως προβλέπονται από τον νόμο Κατρούγκαλου, και απέρριψετις προσφυγές για να κριθούν αμφότερες οι διατάξεις αντισυνταγματικές.

Το οριακό 13-12 επιβεβαιώνει τη… μάχη που δόθηκε, σε διαδοχικές διασκέψεις και πολύωρη συζήτηση μεταξύ των μελών του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Οι προσφυγές κατά του επανυπολογισμού και της περικοπής της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις, είχαν κατατεθεί από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των συνταξιούχων, που μιλούσαν περί αντισυνταγματικότητας.

Με την παραπάνω απόφαση, το Συμβούλιο της Επικρατείας αλλάζει τα δεδομένα, και νομιμοποιεί τις περικοπές που έχει ψηφίσει και δρομολογήσει η κυβέρνηση.

πηγη

loading...

1 thought on “Το Συμβούλιο της Επικρατείας…. ευλόγησε τις περικοπές των συντάξεων. Οριακό “ναι” στη συνταγματικότητα του νόμου Κατρούγκαλου

  1. ΤΟ…..Σ τ Ε ΤΗΣ….ΒΛΑΚΕΙΑΣ…..ΟΙ 12 ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ……ΕΕΕΕ;……ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ…….ΕΕΕΕ;…….ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΕΙΝΕ……ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…….ΡΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Ο Λ Ο Ι………Η ΕΛΛΑΔΑ Δ Ε Ν ΠΤΩΧΕΥΣΕ……ΤΗΝ ΠΤΩΣΕΥΣΑΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ……..ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ……..

Comments are closed.