Σοκ στον πολιτικό κόσμο από την επίθεση σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη,φοβούνται οτι θα πάθουν τα ίδια !

Μαξίμου: Ακροδεξιοί τραμπούκοι- ΝΔ: Φασιστική επίθεση πατριδοκάπηλων- Γεννηματά: Σύγχρονοι κοτζαμάνηδες
Σοκ στον πολιτικό κόσμο προκάλεσε η τραμπούκικη επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος το πρωί της Κυριακής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, λέγοντας ότι αυτό που έζησε ήταν εφιαλτικό.

Η καταδίκη της επίθεσης είναι ομόθυμη, με το Μαξίμου να μιλά για ακροδεξιούς τραμπούκους, τη ΝΔ για φασιστική επίθεση πατροδοκάπηλων, ενώ η Φώφη Γεννηματά μίλησε για σύγχρονους κοτζαμάνηδες. Η επίθεση ξύπνησε μνήμες από το 2015, όταν σε συγκέντρωση Ποντίων έξω από τη Βουλή, ακροδεξιοί είχαν βιαιοπραγήσει σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου.
Την ώρα, πάντως, που ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει τη βία, η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής  Ουρανία Μιχαλολιάκου, έσπευσε να προκαλέσει και να υιοθετήσει, ουσιαστικά, την επίθεση, χαρακτηρίζοντας «μάγκες» τους δράστες.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών. Ο Νίκος Τόσκας διαβεβαίωσε τον Γιάννη Μπουτάρη ότι η αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια, προκειμένου να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη αυτοί που του επιτέθηκαν.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη επικοινώνησε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης έπειτα από την έξοδο του τελευταίου από το νοσοκομείο.
«Οι τραμπούκοι – ακροδεξιοί θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Δεν είναι πατριώτες, προσβάλουν τη Δημοκρατία μας. Η αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε αυτοί που επιτέθηκαν στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Τόσκας.

Μαξίμου: Ακροδεξιοί τραμπούκοι

“Αυτοί που επιτέθηκαν στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, δεν είναι ούτε αγανακτισμένοι πολίτες, ούτε συγκεντρωμένο πλήθος. Είναι απλά ακροδεξιοί τραμπούκοι που πρέπει να βρεθούν άμεσα αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους.

Όσο πολιτικές δυνάμεις επιτρέπουν σε ακροδεξιά περιθωριακά στοιχεία να κρύβονται πίσω από ένα δήθεν αίσθημα πατριωτισμού, τόσο το φίδι του φασισμού θα απειλεί ευθέως τη Δημοκρατία.” αναφέρει η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.

ΝΔ: Φασιστική επίθεση πατριδοκάπηλων

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση για την επίθεση στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης:

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την επίθεση που δέχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Οι δράστες της σημερινής φασιστικής επίθεσης πατριδοκάπηλων πρέπει να συλληφθούν αμέσως και η Κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι η ανομία έχει ξεπεράσει κάθε όριο λόγω της απαράδεκτης ανοχής που επιδεικνύει στη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται».

Φώφη Γεννηματά: Σύγχρονοι κοτζαμάνηδες

Η Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε σήμερα με τον δήμαρχο θεσσαλονίκης, κάνοντας λόγο για «σύγχρονους γκοτζαμάνηδες».

«Είμαστε όλοι μαζί με τον Γιάννη Μπουτάρη. Με τη δημοκρατία και τον πλουραλισμό. Είμαστε απέναντι σε όλους αυτούς που καπηλεύονται τους αγώνες των Ποντίων και των κινημάτων και λειτουργούν ως προβοκάτορες. Είμαστε απέναντι σε αυτούς που με τη βία θέλουν να επιβληθούν. Ακροδεξιοί και “αγανακτισμένοι” , οι σύγχρονοι Γκοτζαμάνηδες. Ο φασισμός δεν θα περάσει», τόνισε χαρακτηριστικά η κ.Γεννηματά.
Από την πλευρά του, σε ανάρτησή του στο facebook ο Ευάγγελος Βενιζέλος σημείωσε: «Η δική μου Θεσσαλονίκη είναι άλλη. Δεν αναγνωρίζω τη Θεσσαλονίκη του φασισμού που αναζητά προσχήματα, του φασισμού που κρύβεται πίσω από ιστορικές επετείους, αθλητικά γεγονότα, το θρησκευτικό αίσθημα κοκ. Πρόκειται για τη χειρότερη εκδοχή φασισμού».

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης καταδίκασε την επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη:

«Καταδικάζω απερίφραστα τη φασιστική βία που εκδηλώθηκε στο πρόσωπο του Γιάννη Μπουτάρη, άξιου εκλεγμένου Δημάρχου της Θεσσαλονίκης, που έχει συμβάλει καθοριστικά ώστε η πόλη και η κοινωνία της Θεσσαλονίκης να είναι ανοικτή και σύγχρονη. Να μην αναρωτηθεί κανείς για ποιόν “χτυπάει η καμπάνα”, γιατί ακόμα και οι κυνικοί της πολιτικής που χαϊδεύουν την ακροδεξιά εκτίθενται ανεπανόρθωτα».

Π. Σκουρλέτης: Θλίψη και αποτροπιασμός

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη έκανε το παρακάτω σχόλιο για την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη:

«Η επίθεση που δέχτηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης προκαλεί θλίψη και αποτροπιασμό. Διατρανώνουμε την αποφασιστικότητά μας απέναντι στην ακροδεξιά ωμότητα και βία. Χάνουν τον καιρό τους όσοι θεωρούν ότι η βαναυσότητα και το μίσος τους θα λυγίσουν τη δημοκρατία. Οι ένοχοι να ανησυχούν».

Κινημα Αλλαγής: Να απομονωθούν οι τραμπούκικες συμπεριφορές

“Το Κίνημα Αλλαγής καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την επίθεση εναντίον του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη” αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ και προστίθεται:

“Τέτοιες τραμπούκικες, ανεπίτρεπτες συμπεριφορές πρέπει να απομονωθούν από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες. Τα ακραία στοιχεία που διέπραξαν αυτή την επίθεση, αμαυρώνουν τη μέρα μνήμης και δεν έχουν καμιά σχέση με τη μεγάλη πλειοψηφία των Ποντίων, που τίμησαν σήμερα με την παρουσία τους σε όλη τη χώρα, τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα του τουρκικού εθνικισμού”.

Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Ντροπή, αίσχος και οργή

“Ντροπή, αίσχος και οργή! Η τραμπούκικη επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη. Η απερίφραστη καταδίκη αυτής της άθλιας επίθεσης είναι αυτονόητη. Η άμεση σύλληψη των δραστών είναι αναγκαία. Είναι στοιχειώδης υποχρέωση όλων των δημοκρατικών πολιτών να απομονώσουμε άμεσα αυτές τις φασιστικές συμπεριφορές γιατί η ανοχή αποτελεί συνενοχή. Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι υπέρμαχος της ανοιχτής κοινωνίας που οραματιζόμαστε. Για αυτό αποτελεί στόχο ακραίων στοιχείων και εθνικιστών. Δεν θα τους περάσει, η βία θα ηττηθεί”, υπογραμμίζει σε ανάρτησή του στα social media ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Απ. Τζιτζικώστας: Απόλυτα καταδικαστέα η επίθεση στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Δήλωση καταδίκης της επίθεσης κατά του Γιάννη Μπουτάρη πραγματοποίησε και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η δήλωση του Απόστολου Τζιτζικώστα μέσω Twitter:

“Απόλυτα καταδικαστέα η επίθεση στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης!

Η βία από όπου και αν προέρχεται, εναντίον οποιουδήποτε και αν στρέφεται, δεν έχει καμία θέση σε μια δημοκρατική και ελεύθερη κοινωνία.

Καμία διαφωνία δεν μπορεί να δικαιολογήσει τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις”.

Γ. Πατούλης: Καταδικάζουμε απερίφραστα

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Εκ μέρους της Αυτοδιοίκησης καταδικάζουμε απερίφραστα τη βίαιη επίθεση στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.
Σε επικοινωνία μου με το συνάδελφο Γ. Μπουτάρη εξέφρασα την συμπαράστασή και τη στήριξη μου.
Τέτοιου είδους ενέργειες και συμπεριφορές δεν ταιριάζουν στο πολιτικό πολιτισμό μιας δημοκρατικής χώρας.
Πρέπει επιτέλους να μπει τέλος στα κρούσματα ανομίας και βίας. Η Κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει άμεσα στη λήψη όλων των μέτρων που απαιτούνται με στόχο τη διασφάλιση της προστασίας των πολιτών”.

Γ. Καμίνης: Ντροπή και ανησυχία

To Tweet του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη: “Η φασιστική επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη δεν προκαλεί μόνο ντροπή. Προκαλεί ανησυχία γιατί το αβγό του λαϊκισμού και του εθνικισμού έσπασε και απειλεί ανοιχτά τη δημοκρατία και την κοινωνία”.

loading...

18 thoughts on “Σοκ στον πολιτικό κόσμο από την επίθεση σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη,φοβούνται οτι θα πάθουν τα ίδια !

  1. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Ή ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗ ΤΙΜΗ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΜΑΣ

  2. ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ.ΦΟΒΑΣΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ.ΜΑΤΑΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΚΟΙ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΞΥΠΝΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΞΑΒΕΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

  3. Το μουνι της μανας σας προδοτες

  4. ΠΕΣΕ ΨΩΦΑ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ. ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ…ΨΩΦΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΧΑΜΟΥΡΑ

  5. Σοκ στον πολιτικό κόσμο από την επίθεση σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη,φοβούνται οτι θα πάθουν τα ίδια και χειροτερα βεβαιως βεβαιως!

  6. KI AYTO EINAI MONO H APXH ΓΕΛΕΙΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΚΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΤΟΣΚΑ (Η ΑΝΑΠΟΔΑ) ΜΗΝ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΙΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ …. ΟΠΟΤΕ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ, Φ Τ Α Ν Ε Ι Π Ι Α !!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥ ΚΟΛΟΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΙΑΣΜΑΤΟΣ….

  7. ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΓΕΛΟΙΕ ΚΟΛΟΣΥΡΙΖΑΙΕ..

  8. Ακροδεξιοί τραμπούκοι-Φασιστική επίθεση πατριδοκάπηλων -Σύγχρονοι κοτζαμάνηδες-Θλίψη και αποτροπιασμός-Να απομονωθούν οι τραμπούκικες συμπεριφορές-Ντροπή, αίσχος και οργή-Απόλυτα καταδικαστέα η επίθεση στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ… ΕΝΩ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ, Ο ΙΔΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΡΩΕΙ ΧΥΜΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ??????
    ΠΑΡΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ….

  9. θα σας σκισουμε σαν σαρδελες προδοτες ετοιμαστε τα φερετρα σας

  10. Λοιπόν κάποτε πρέπει να σοβαρευτούμε και να μην τσιμπάμε τα δολώματα που ρίχνει η κυβέρνηση για να εξυπηρετήσει τα προδοτικά σχέδια της.
    Ο Μπουτάρης πήγε για να προκαλέσει.Και μόνο το περιφρονητικό ύφος και η στάση του μιλάνε από μόνα τους.
    Αυτό που επεδίωκε το επέτυχε.Μίντια,δηλώσεις πολιτικών (που όλοι καταδικάζουν την βία μόνο όταν στρέφεται εναντίον τους),,εμφυλιακές αντιδικίες κλπ για χάρι ενός μα@@@κα τουρκοεβραίου που ποτέ δεν έκρυψε το μίσος του για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
    Στάθηκε πάντα στο πλευρό των εχθρών μας (όπως και η κυβέρνηση) αλλά στο πιό χυδαίο και προκλητικό όπως είναι και ο άκλυτος βίος του.
    Ποτό θές,drugs θες,το μυαλό το έχει χάσει και δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα.
    Γι αυτό και για ότι ειπωθεί σφυρίξτε αδιάφορα.Σιγά μην του δώσουμε και αξία ασχολούμενοι μαζί του.

  11. Αυτοί που δικαιολογούν το ξύλο στους φασίστες καταδικάζουν το ξύλο στους προδότες.Λογική του κώλου.

  12. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΚΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΛΑΓΝΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ.ΚΑΝΕΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ.ΚΑΝΕΝΑ.Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ..

  13. ΟΤΑΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΒΓΣΑΙΝΕΙΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΣΙ ΛΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΦΑΞΕ Ο ΚΕΜΑΛ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΙΣΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΩΝ ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ

  14. ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ . ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΣΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ?????

  15. ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΕΣΕΝΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΜΑΛ , ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΕΡΟ Ο ΚΕΜΑΛ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ GAY ΕΚΕΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΚΟΣ

  16. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕΣ ΗΜΕΡΑ ΜΙΣΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

  17. του χρονου θα εχει αποθανει παναθεματον τον παραωρο

  18. Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΝ ΕΣΦΑΞΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ? ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ .ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ,ΔΗΘΕΝ ΤΟΝ ΔΕΙΡΑΝΕ ,ΔΕΙΘΕΝ ΤΟΝ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΠΟΓΚΡΟΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ.

Comments are closed.