Δεν υπάρχει Μακεδονικό Έθνος, το θυμάστε;

Η ρήση του Κώστα Καραμανλή πως δεν υπάρχει Μακεδονικό Έθνος έχει αφήσει παγερά αδιάφορους τους πρώην και νυν αρχηγούς της ΝΔ.


Ο μπούσουλας της Εθνικής στάσης όπως αυτή υπαγορεύτηκε από τον ηγέτη Κώστα Καραμανλή, που έβαλε ηρωϊκά βέτο στις ξένες δυνάμεις για πληθώρα ζητημάτων μεταξύ αυτών και των Σκοπίων, έχει αναχθεί σε απολιθωμένη πληροφορία, για εκείνους που αυτοχαρακτηρίζονται επίσης ως «εθνικά κεφάλαια».

Όμως τα γεγονότα τρέχουν.  Η Ελλάδα έχει δεθεί χειροπόδαρα και απ’ ότι φαίνεται και οδεύει σε μία ακόμη εθνική ήττα.

Τα «εθνικά κεφάλαια» (πλην του Καραμανλή που έκανε το χρέος του και τώρα ζητά συμπαράσταση), οφείλουν να ξυπνήσουν έστω και την ύστατη στιγμή και να διαφοροποιηθούν από τη γενική παρακμή. Αλλιώς, όλα για την άνετη καρέκλα.

Το χρέος της κεντροδεξιάς στα εθνικά θέματα, δεν είναι ίδιο με αυτό της αριστεράς και της κεντροαριστεράς και αυτό το χρέος δεν συγχωρεί μικρότητες, υστεροβουλίες και λιποψυχίες.

Ο Ρηγιλλάκος

πηγη

loading...

4 thoughts on “Δεν υπάρχει Μακεδονικό Έθνος, το θυμάστε;

  1. ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ,Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ………………

  2. Αυτή η καραμέλα που λένε ΟΧΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ χωρίς δημοψήφισμα, είναι άνευ προηγουμένου. Τι δηλαδή; Δημοψήφισμα στο σπίτι μας, αν θα αφήσουμε τους κλέφτες να μπούνε μέσα, να πάρουν την περιουσία μας, να βιάσουν τη μάνα μας, να μας κόψουν κομμάτια; Γελοία πράγματα. ΟΧΙ και τελειώσαμε. Αει στο γέρο διάολο.

  3. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΕΠΑΣ ,ΟΠΩΤΕ ΤΑ
    ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ,ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ Η ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

  4. ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΖΟ Ή ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ .ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ .ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΗ Ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΟΥΣΤΙΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ,ΤΟΤΕ ……………

Comments are closed.