Οργή Κοτζιά! «Είναι ντροπή να είναι στο δικαστήριο ο Έλληνας ΥΠΕΞ»

Κοτζιάς σε κυπριακό δικαστήριο: Η Τουρκία καλύτερα μας φέρθηκε. Ούτε επί χούντας τέτοια συμπεριφορά

Στην Κύπρο βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς! Ο Νίκος Κοτζιάς βρίσκεται στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για υπόθεση που αφορά διαφορά που προέκυψε μεταξύ της Μητρόπολης Κύκκου και Τηλλυρίας και της ελληνικής κυβέρνησης σε σχέση με ένα οικόπεδο στην Έγκωμη, έναντι του Μετοχίου Κύκκου.

Ωστόσο, το κλίμα κατά στο δικαστήριο είναι ιδιαίτερα εκρηκτικό… Ο Νίκος Κοτζιάς ανέφερε ότι: «Είναι ντροπή για την Κυπριακή Δημοκρατία, είναι ντροπή και για τις δύο πλευρές να βρίσκεται ενώπιον του Δικαστηρίου ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας».

Για την υπόθεση εξετάστηκαν από τον δικηγόρο του Μητροπολίτη Κύκκου Νικηφόρου τόσο ο κ. Κοτζιάς όσο και ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο, Ηλίας Φωτόπουλος, οι οποίοι έχουν καταχωρήσει και ένορκη δήλωση στο δικαστήριο.

Το συγκεκριμένο οικόπεδο είχε παραχωρηθεί το 1998 στην Ελληνική Δημοκρατία από τη Μονή Κύκκου υπό τύπο εμπιστεύματος, για να χτιστεί η Πρεσβείας της Ελλάδας στην Κύπρο και η πρεσβευτική κατοικία. Ωστόσο, αυτό δεν έγινε και όταν η Μονή πληροφορήθηκε ότι η Ελληνική Δημοκρατία έψαχνε τελικά αγοραστές για μεταπώληση, προχώρησε σε αγωγή.

Οργή Κοτζιά! «Είναι ντροπή να είναι στο δικαστήριο ο Έλληνας ΥΠΕΞ»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση στο δικαστήριο έγινε σε ιδιαίτερα τεταμένο κλίμα και δεν έλειψαν και οι φαρμακερές ατάκες. «To οικόπεδο δεν ήταν δώρο, αγοράστηκε έναντι 500.000 λιρών. Πίστευα σε εξωδικαστική λύση. Είναι ντροπή για την Ελληνική και Κυπριακή Δημοκρατία να βρίσκεται ενώπιον του δικαστηρίου ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας», τόνισε ο κ. Κοτζιάς.

Τότε, ο δικηγόρος κ. Βελάρης του απάντησε: «Παρακαλώ να απαντάτε στις ερωτήσεις κύριε Κοτζιά και αφήστε τα σχόλια για μετά. Συμφωνείτε ότι δεν επιτρέπεται η εκποίηση, αφήστε τα λογύδρια».

Ο Νίκος Κοτζιάς από την πλευρά του απάντησε: «Δεν επιτρέπω χαρακτηρισμούς, να το πάρει πίσω. Απάντησα όπως απάντησα σε ένα δημοκρατικό δικαστήριο».

Και τότε ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Κοτζιάς προς Βελάρη: «Να είστε ευγενής».
Βελάρης: «Να με ανακαλέσετε αν δεν είμαι».
Κοτζιάς: «Tο έχω κάνει δύο φορές».
Κοτζιάς: «Θέλετε να παραμείνει το δικαστήριο σε μία νομική πλάνη επειδή εξυπηρετεί το επιχείρημα σας».
Κοτζιάς: «Να μιλάτε έτσι για μένα όχι για τον Πρωθυπουργό μου»

Ο κ. Βελάρης ρώτησε γιατί δεν εξουσιοδότησε ο κ. Τσίπρας τον κ. Κοτζιά για να διευθετηθεί το θέμα νομικά και ευαισθητοποιήθηκαν μόνο όταν λήφθηκε η απόφαση να ακυρωθεί η μεταβίβαση. Η αναφορά εκνεύρισε τον κ. Κοτζιά ο οποίος ζήτησε από τον συνήγορο να μιλάει «με σεβασμό για τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας. Να μιλάτε έτσι για μένα όχι για τον Πρωθυπουργό μου».

«Ούτε επί χούντας η Ελλάδα δεν διασύρθηκε με τέτοιο τρόπο»

Ο κ. Βελάρης τότε απηύθυνε τον λόγο πάλι στο Νίκο Κοτζιά λέγοντας: «Συγκεντρωθείτε παρακαλώ. Η κυριότητα και νομή επί όλων των ακιμήτων του ΤΑΙΠΕΔ μεταβιβάζονται αυτοδικαίος από το ΤΑΙΠΕΔ στην ΕΤΑΔ».

Ο κ. Κοτζιάς απάντησε «δεν του βγαίνει η γραμμή υπεράσπισης του συνήγορου. Ή υπάρχει απόφαση και πωλήθηκε ή μεταφέρθηκε. Καταθέτω εδώ και μία ώρα και δεν με ρώτησε για το αντικείμενο για το οποίο έχω κληθεί. Εάν έχει προαναγγείλει ότι θα είμαι εδώ 5 ώρες έχω δουλειές ως ΥΠΕΞ. Θα πρέπει κάποια στιγμή να σεβαστεί την Ελλάδα. Υπάρχει αλληλοσεβασμός με τον Επίσκοπο και κάποιος τρίτος επισέρχεται για να σπάσει μια πολύ καλή συμφωνία.

Είναι ντροπή ένας ΥΠΕΞ να απολογείται για πράξεις του 2012-2013. Εξεταζόμενος για άλλα θέματα από την κατάθεση μου για μιάμιση ώρα μειώνει την αξία της κατάθεσης μου. Δεν κατάλαβα ότι εδώ δικάζομαι για το ΤΑΙΠΕΔ. Επιμένατε εσείς κ. Βελάρη και σπάσατε τη συμφωνία. Έχετε άλλη γραμμή, όχι το φιλελληνισμό.

Κύριε Πρόεδρε θέλω να ρωτήσω γιατί υπάρχει μία προσβολή στο πρόσωπο μου για τον θεσμό της Ελληνικής Δημοκρατίας; Με ρωτάει άσχετα πράματα και τον καλώ να έρθει στην ουσία. Κύριε Πρόεδρε θέλω να ρωτήσω γιατί υπάρχει μία προσβολή στο πρόσωπο μου για τον θεσμό της Ελληνικής Δημοκρατίας; Με ρωτάει άσχετα πράματα και τον καλώ να έρθει στην ουσία. Ούτε επί χούντας η Ελλάδα δεν διασύρθηκε με τέτοιο τρόπο.

Εδώ δεν πουλήσαμε κτήμα στην Άγκυρα που έχουμε από τη δεκαετία ’30 στον καλύτερο δρόμο. Μας φέρθηκαν καλύτερα στην Τουρκία. Είναι προφανές ότι δεν συμπαθείτε την παρούσα κυβέρνηση».

Πηγή: philenews.com

loading...

6 thoughts on “Οργή Κοτζιά! «Είναι ντροπή να είναι στο δικαστήριο ο Έλληνας ΥΠΕΞ»

  1. ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" Ή "ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟ" ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ, ΕΜΑΘΕ
    ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΕΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,
    ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
    "ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ."
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ,
    ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.

  2. http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/2018/05/135.html

    Με μιά συγκλονιστική ομιλία ο Σαράντος Καργάκος άνοιξε το δρόμο για το Μεγαλειώδες Συλλαλητήριο « Η Ελλάδα δεν αιχμαλωτίζεται» που θα διεξαχθεί 13/5 στο Σύνταγμα

    Το κίνημα για την μη εκχώρηση της Μακεδονίας στους Ψευτομακεδόνες των Σκοπίων που πλέον λαβαίνει διαστάσεις χιονοστιβάδας, έδωσε το πρώτο βροντερό ‘παρόν’ προχτές στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «Airotel Αλέξανδρος», όπου πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη απο πολίτες και φορείς αίθουσα, η ‘επίσημη’ πρώτη συνάντηση πολιτών-φορέων για να συντονιστούν για το Μεγαλειώδες Συλλαλητήριο « Η Ελλάδα δεν αιχμαλωτίζεται» που θα διεξαχθεί 13/5 στο Σύνταγμα, σχετικά με

    την αιχμαλωσία των δυο στρατιωτικών ,
    τα ζητήματα της Μακεδονίας και
    τα υπόλοιπα εθνικά ζητήματα .

  3. Ολη η σιχαμερή πολιτική σαπίλα της Ελλάδας προσπαθεί εδω και πολλά χρόνια να εφεύρει τρόπους αρπαγής της Εκκλησιαστικής περιουσίας προς ίδιον όφελος.Ο άγνωστος σε πολλούς αλλά γνωστός σε πολύ λίγους ακήρυχτος πολυετής πόλεμος συνεχίζεται…..

  4. Ανώνυμος7 Μαΐου 2018 – 4:06 μ.μ.
    Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών είχε αθωώσει τον Αρτέμη Σώρρα για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, σε σχέση με την διαχείριση των περιβόητων… 600 δισ. δολαρίων
    Αναίρεσε υπέρ του νόμου η πλήρης Ολομέλεια του Αρείου Πάγου την απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών (67650/2013), η οποία δέχθηκε ότι ο Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων.

    Η Ολομέλεια έκρινε ότι η εν λόγω απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών έτους 2013 έχει μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλείπει αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία έχει εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία.

    Με την επίμαχη απόφαση του 2013 ο Αρτέμης Σώρρας είχε αθωωθεί από το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

    Η επίμαχη απόφαση του Αρείου Πάγου δεν έχει καμία έννομη συνέπεια για τον Αρτέμη Σώρρα, που σημαίνει πρακτικά ότι δεν παραπέμπεται πάλι σε νέα δίκη, αλλά απλώς δεν μπορεί να επικαλεστεί ή να προσκομίσει ενώπιον των δικαστηρίων την επίμαχη απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών καθώς είναι σαν να μην υπάρχει. Συγκεκριμένα, Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με την υπ΄ αριθμ. 2/2017 απόφασή της δεχόμενη την αίτηση της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευσταθίας Σπυροπούλου, αναίρεσε υπέρ του νόμου την επίμαχη απόφαση του Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

    Συγκεκριμένα, η απόφαση της Ολομέλειας αναφέρει ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το υπέρογκο ή αμύθητο -όπως το χαρακτηρίζει- ποσό των 600 δις δολαρίων δεν προσδιορίζει με ποιο αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής του ο Αρτέμης Σώρρας, με συνέπεια να υπάρχει ελλιπείς αιτιολογία για το πώς είναι διαχειριστής του ποσού αυτού.

    Ακόμη, δεν αναφέρει η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου τα ακριβή στοιχεία των διεθνών γραμματειών που λέει ότι έχει στην κατοχή και που ακριβώς αυτά φυλάσσονται σε Τράπεζα του Καναδά.

    Παράλληλα, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν ότι ενώ δέχεται ότι το επίμαχο ποσό φυλάσσεται για πίστωση και χορήγηση της Ελλάδος, αντιφατικά δέχεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας σκοπεύει να χορηγήσει το ποσό αυτό στο Ελληνικό Δημόσιο με την μορφή δανείου διάρκειας 100 ετών και με επιτόκιο 0,5%. Επιπλέον, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου εσφαλμένα και αντιφατικά δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης..https://www.newsit.gr.

  5. ΚΑΛΑ ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΥΛΙΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΨΕ ΚΑΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΣΑΠΕΛΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ. ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΕΣΥ ΡΕ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΟΥ ΡΑΒΝΙΝΟΥ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ. ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ…ΚΤΗΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟ….

  6. Τιμη και Δοξα στην Κυπρικαη δικαιωσυνη.
    Θα ειδατε ολοι σας συνελαβαν 2-3 ατομα γο φοβερο εγκλημα με την σφαγη απο μια συμμορια του ζευγους πριν λιγεσ μερες μκαι ολοι ακουσαμε ενω εκαναν ερυενςς ανακρισεις για την λυση του προβληματος και το διατι κλπ κλπ οι υποπτοι αρχικα το μδικαστηριο εδωσε εντολη να κρατηθουν για 8 (οκτω) ημερες και ηταν ετοιμο επειδη δεν ειχαν ταυτοποιησει τον δολοφονο να εκδωσει καινουργια εντολη παρατασης της μκρατησης του υποπτου για αλλε 8 ημερες!!!! τελικα μια στυνομια που δουλευει για τον κυπριακο λαο και δεν εινα βιλαετι του καθε κοπριτη οποιαδηποτε κομματος κατευθειαν πατ κιουτ ελυσε το,προβλημα και ευρεθησαν οι υπευθυνοι. Οποια διαφορα με την αντιστοιχη ''ΜΠΟΡΔΕΛΟΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!'' ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΑΛΗΤΩΝ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΗΑΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ''ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΙΟ'' ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗΤΑΝ Ο ΔΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣΜ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΔΕΛΟΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΕΙΠΕ ΣΤΟ, ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ ΚΛΑΣΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΦΑΠ ΦΟΥΠ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΠΟΡΔΕΛΟΚΥΒΕΡΝΣΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΝΤΕ ΕΙΠΕ ΠΕΙΤΕ ΚΕΣΑ ΓΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΑΛΑΚΙ ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΣΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΧΩΡΙ ΧΩΡΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ? ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΕΕΙ ΡΙΞΕ ΑΛΛΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΑΝΕ 18 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΜ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΜΠΟΛΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΙ ΚΟΥΜΜΟΙΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙΜ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟΜΤΟΜ ΚΟΜΜΑ ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑΜ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙΜ ΤΟ ΚΑΘΕΜ ΚΑΘΗΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ,ΤΟ,ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΥΦΗ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙΜ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙΜ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ….ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΚΑΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΑΤΑ…ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΙ ΡΟΥΑΝΤΕΖΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ…ΚΡΙΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ''ΕΘΝΟΣ'' ΞΥΠΝΑ.

Comments are closed.