Πάτρα: Μετανάστης καρφώθηκε στα κάγκελα του λιμανιού

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε ομάδες μεταναστών – Οι συμπλοκές γίνονται λίγες ημέρες μετά το θάνατο Αφγανού
Άγριες συμπλοκές σημειώθηκαν και πάλι ανάμεσα σε ομάδες μεταναστών αφγανικής καταγωγής στην παραλιακή της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα.
Σύμφωνα με το patrastimes.gr, που δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο, οι συμπλοκές ξεκίνησαν λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, κοντά στο νέο λιμάνι, στο ύψος της ΑΒΕΞ από ομάδες μεταναστών που κρατούσαν καδρόνια, ενώ ένα άτομο δέχθηκε άγριο ξύλο και έπεσε στο έδαφος.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε στο νοσοκομείο.
Μετανάστης κατέληξε σε συρματοπλέγματα

Λίγο νωρίτερα, οι τουρίστες που βρίσκονταν στο σταθμό υποδοχής του λιμανιού αντίκρισαν ένα πρωτοφανές περιστατικό. Οι τουρίστες είδαν έναν μετανάστη να τρέχει αιμόφυρτος, φέροντας τραυματισμούς σε πολλά σημεία του σώματός του.

Ο αλλοδαπός είχε καταφέρει να μπει μέσα στην ζώνη ISPS και στην συνέχεια κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε από μεγάλο ύψος με συνέπεια να καταλήξει πάνω στα συρματοπλέγματα του φράχτη και να τραυματιστεί. Προσπαθώντας να απομακρυνθεί, πέρασε μέσα από το σταθμό υποδοχής.

Η ένταση στο λιμάνι της Πάτρας παραμένει, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία ενός 20ρονου Αφγανού, στην πύλη του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου. Η δολοφονία έγινε κατά τη διάρκεια συμπλοκής ανάμεσα σε ομάδες μεταναστών.

loading...

2 thoughts on “Πάτρα: Μετανάστης καρφώθηκε στα κάγκελα του λιμανιού

  1. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΟΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΓΓΕΛΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩΩ ΕΥΘΥΜΙΑ ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ…

Comments are closed.