Ευχές για το ραμαζάνι έστειλε ο Τσίπρας

Ευτυχές και ειρηνικό ραμαζάνι εύχεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στους μουσουλμάνους της χώρας, με ανάρτησή του στο Twitter.

«Σε όλους τους μουσουλμάνους στη χώρα μας και όλο τον κόσμο, εύχομαι ένα ευτυχές και ειρηνικό ραμαζάνι. Ramadan Mubarak» αναφέρει ο πρωθυπουργός.

loading...

4 thoughts on “Ευχές για το ραμαζάνι έστειλε ο Τσίπρας

  1. ΘΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΗ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ή ΟΙ ΝΤΟΛΜΕΔΕΣ ( ΕΒΡΑΙΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ) ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΑΣΑ ?

  2. Στον 8,25 πμ, κάθε φορά που βγαίνεις θα τη πεις την μαλακία σου,

  3. Η μόνη σου ένοια είναι οι απανταχού μουσουλμάνοι,οι πρόσφυγες,οι μετανάστες λαθραίοι και μή. Για τους Ελληνες έχεις να ευχηθείς κάτι ρε ψεύτη; Γι αυτά που έταζες προεκλογικά και μετέπειτα,που τίποτα δεν τήρησες,έχεις τίποτα να μας πεις;
    Τελικά καλά το έλεγαν και δυστυχώς τώρα το καταλαβαίνουμε καλά,ότι οι αριστεροί είναι η πιο επικύνδυνη φάρα,αν πάρει εξουσία.
    Καταλαβαίνεις ρε σύ σε τί θέση έχουν έρθει οι Ελληνες; Καταλαβαίνεις την εξαθλίωση που ζούμε; Αριστεροί με δεξιές τσέπες είστε σαν το φιλαράκι σου στην Ισπανία,τον προστάτη των φτωχών,που αγόρασε την βιλάρα. Μάλλον για να περιθάλπτει τους άστεγους…..
    Ετοιμάζετε τις νέες μειώσεις στις συντάξεις,το νέο αφορολόγητο,και ποιος ξέρει τί άλλο ακόμη θα συμφωνήσεις με τους λήσταρχους τους δανειστές. Λιγο ντροπή δεν έχεις επάνω σου,λίγο ίχνος ευαισθησίας; Αλλά το χρήμα είναι γλυκό βλέπεις,και δεν γ@μιέται ο φουκαράς ο συνταξιουχος, δεν πάνε να πνιγουνε όλοι τους,αρκει εσείς να περάσετε καλά.
    Προσέξτε όμως γιατί η κοινωνία είναι καζάνι που βράζει,και δεν ξέρεις πότε θα γίνει το μπαμ.

  4. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ……Α Μ Ε Α…….ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΣΤΟ Δ Α Φ Ν Ι…….ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΦΩΡΕΙ…….ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ……..ΣΥΛΑΒΑΤΕ ΤΟΝ……..ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Comments are closed.