ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ : ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ

Η Παραδοσιακή Μουσική Μέσα Στους Αιώνες
Η παράδοση έχει διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο στην ελληνική ιστορία, όπως γνωρίζουμε όλοι μας. Είναι πολύ σημαντικό για τον καθένα μας να γνωρίζει τις ρίζες του, έτσι ώστε να κατανοεί το παρελθόν του και να μπορέσει να οργανώσει το μέλλον του πιο αποτελεσματικά. Χωρίς την σοφία τόσων αιώνων, δεν θα είχε ο άνθρωπος τα κατάλληλα εφόδια ώστε να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος. Γι’ αυτό και είναι πολύ ζωτική η σημασία της κατανόησης της παράδοσης, όπως επίσης και της μοναδικής φύσης που συνεπάγεται αυτή. Η παραδοσιακή μουσική συγκεκριμένα αποτυπώνει με τον πιο εύγλωττο τρόπο το παρελθόν, τα συναισθήματα και τα προβλήματα, τις ανησυχίες και τις χαρές των ανθρώπων πολλά χρόνια πριν.

Μέσα από την παραδοσιακή μουσική, μαθαίνουμε πολύ σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη ζωή στην Ελλάδα τους περασμένους αιώνες. Είναι σίγουρο πως η ζωή δεν ήταν τόσο ρόδινη στο παρελθόν για την πλειοψηφία των Ελλήνων. Πολλά χρόνια οι Έλληνες υπήρξα υπόδουλοι στους Οθωμανούς, υποφέροντας από τον τουρκικό ζυγό και μη μπορώντας να απολαύσουν την ελευθερία τους . Ταυτόχρονα, σε πολλές περιοχές οι Ευρωπαίοι υπήρξαν εναλλακτικοί δυνάστες και καταπίεζαν τους ντόπιους με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.

Οι ανησυχίες των Ελλήνων αποτυπώνονται στην παραδοσιακή τους μουσική, με πολλά τραγούδια να αναφέρονται στον πόλεμο και την άσβεστη δίψα για απελευθέρωση. Σε άλλα πάλι τραγούδια της παραδοσιακής μουσικής τα βάσανα ξεχνιούνται και η προσοχή μετατοπίζεται στις χαρές που αποτελούν το αλατοπίπερο της ζωής. Για παράδειγμα, ένας επικείμενος γάμος πάντοτε αλλάζει το ενδιαφέρον και το κέντρο της προσοχής για όλους τους ανθρώπους στον κοινωνικό περίγυρο. Το ίδιο συμβαίνει και στη γέννηση ενός μωρού. Σε τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν ο κόσμος μαζεύεται στον συγκεκριμένο τόπο και τραγουδά για αυτά τα χαρμόσυνα γεγονότα, ξεχνώντας για λίγο τη δύσκολη καθημερινότητα.

Μέσα στους αιώνες, η μουσική αποτελεί ένα δάνειο που περνά από γενιά σε γενιά και μορφώνει κατά κάποιον τρόπο τους ανθρώπους σε συλλογικό επίπεδο. Όπως μπορείτε να κατανοήσετε κι εσείς, η μουσική ενώνει τον κόσμο και προσφέρει πληθώρα εξαιρετικών ιδιοτήτων. Βοηθά να κατευναστούν τα πνεύματα, ενώ ταυτόχρονα καλλιεργεί τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του καθενός. Επιπλέον, η μουσική γίνεται κτήμα όλων μας και μας παρακινεί να ανεβάσουμε το ηθικό μας, τη διάθεση και την σκέψη μας.

Η παράδοση είναι σημαντική αξία για κάθε λαό, χωρίς αμφιβολία. Χωρίς την παράδοση, οι επόμενες γενιές δεν θα είχαν πού να στηριχθούν. Η διαμορφωμένη αντίληψη για την παράδοση διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο, με αποτέλεσμα να επηρεάζει τον κόσμο και να τον βοηθά να κατανοήσει την μοναδικότητα της κάθε περιοχής. Με λίγα λόγια, η παράδοση αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. Στο παρόν, η παραδοσιακή μουσική βοηθά ενεργά τους πολίτες να διατηρούν την επαφή με τις ρίζες τους, ενισχύοντας το αίσθημα της ιδιαιτερότητάς τους και της μοναδικότητας που τους διακρίνει.

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ (ΜΠΑΛΑΜΟΣ) – ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ …

Έχοντας επιβιώσει μέσα στους αιώνες, η παραδοσιακή μουσική παρουσιάζεται μεστή, ώριμη, γεμάτη νοήματα και προκλήσεις. Αξίζει κανείς να ασχοληθεί με την παραδοσιακή μουσική, είτε μέσα από την εκμάθηση ενός παραδοσιακού οργάνου είτε μέσα από τους ιδιαίτερους χορούς που ενθουσιάζουν και μαγεύουν.


ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Μουσικό Σχολείο Βόλου – Κυρ Κωστάκη Έλα Κοντά – Yo

Διεθνή διάκριση απέσπασε το Μουσικό Σχολείο Χανίων στον διαγωνισμό χορωδιών της Ασίζης στην Ιταλία, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία μεικτής νεανικής χορωδίας.

Το σχολείο βραβεύτηκε επίσης και με το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία «Folclore».

Το Μουσικό Σχολείο Χανίων ήταν η μοναδική συμμετοχή από Ελλάδα ενώ οι μαθητές με τις εντυπωσιακές τους ερμηνείες, μάγεψαν κοινό και κριτές του διαγωνισμού.

loading...

26 thoughts on “ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ : ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ

  1. Έχουν και οι σκατογυφτοι τραγούδια σίγουρα κλεψιμεικα θα είναι το μόνο που ξέρουν αυτοί είναι πως θα κλέβουν

  2. XAXAXAXAXA ΕΥΘΗΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ. ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ.

    O SOROS Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ *** ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΡΥΨΩΝΕΣ *** ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΕ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΖΑΕΦ ΘΕΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ *** ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ O SOROS ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ *** ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ;

    Ανώνυμος29 Μαρτίου 2018 – 10:59 π.μ.
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΦΤΑΞΙΑ!

    Δεν έχω τόπο, δεν έχω ελπίδα,
    δε θα με χάσει καμιά πατρίδα
    και με τα χέρια μου και την καρδιά μου
    ΜΟΙΡΑΖΩ ΔΙΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ

    Νάις μπαλαμό, νάις μπαλαμό
    και το λουμνό τ’ αφεντικό
    νάγια δόμλες ατzέι μπαλαμό

    Και τα ψωρρογιδα μας όταν χορεύουν,
    με χασταρώματα που σε μαγεύουν,
    κουνάνε σώματα και τα πιτέ τους,
    μέσα σε κλείνουνε στις αγκαλιές τους.

    Νάις μπαλαμό, νάις μπαλαμό,
    και το λουμνό τ’ αφεντικό
    νάγια δόμλες ατzέι μπαλαμό

  3. ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΣΕ…"ΥΠΟΛΗΨΗ" ΚΑΠΟΙΟΝ…"ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟ", ΑΛΛΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ … "ΕΓΙΝΕ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ…"ΣΦΟΥΓΚΑΡΙΣΤΡΑ", ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ…κ. "ΚΑΘΗΓΗΤΗ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  4. ΤΕΛΕΙΟ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ε.ΣΥ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟ, ΘΩΜΗ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΨΩΡΡΟΓΥΦΤΟΥ.

  5. ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΑ ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΕΙΑ »ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», »ΛΑ.Ο.Σ» (ΝΥΝ »ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»),

    ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΕΙΟ ΕΝΑ : »ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». ΑΦΗΓΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ ΠΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α Γ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ : » ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΓΕΣ . Ο ΤΟΤΕ ΑΝΘ/ΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ. Η »ΕΣΑ» ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ ΜΠΗΚΕ ΕΞΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΚΛΩΤΣΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ »CIA» ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ. ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ , Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ , ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ »ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΗΣ »CIA» ».

    ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α :

    Ο ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ »CIA» , ΒΡΥΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΤΟΤΕ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΤΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ : »ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ (ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ) , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΑΔΕΥΕΤΑΙ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ »ΜΑΡΤΥΡΕΣ» ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ )».
    ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ » CIA» ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΩΝ. ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, Η Ο.Ε.Α ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ »CIA» ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ »ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΟΠΩΣ ΤΟ ….ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΙΑΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΕΙ ΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017.

    ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΕΙΟ ΔΥΟ : »ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» (ΠΡΩΗΝ ΛΑ.Ο.Σ) ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ »INTELLIGENCE SERVICE» KARA-JAFFERI. ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ KARA-JAFFERI , ΩΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣΤΡΩΠΙΑΣ ΜΕ ΠΟΡΝΕΣ , ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο KARA-JAFFERI ΕΞΕΔΙΔΕ ΕΠ’ ΑΜΟΙΒΗ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΩΣΤΕ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΡΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (ΙΔΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ »PEGGING» KAI »GROUPE SEX» ΣΤΟ GOOGLE), ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΔΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
    Ο KARA-JAFFERI ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ »INTELLIGENCE SERVICE» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΓΙΑ »ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ», ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ »ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», Η Ο.Ε.Α ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ »ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣΤΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ» ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ KARA-JAFFERI .

    ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.

    ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α, ΒΟΛΟΣ 28/8/2017.

  6. ΜΗΠΩΣ Κε ΥΠΕΥΘΥΝΕ ΕΙΣΤΕ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΥ ΓΙΑΧΩΒΑ ΒΡΑΧΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΑΧΤΙΑΡ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΗΡΙΩΔΟΥΣ ΤΣΟΥΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΙΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΥΔΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΘΕΑΜΑ ΜΕ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΑΝΟΙΓΜΕΝΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΧΥ ΕΝΤΕΡΟ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΣΒΗΣΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ ΤΗΝ ΤΣΟΥΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧΤΙΑΡ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ Η ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΖΗΛΩΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑΝ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΥ?

  7. ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΓΥΦΤΑΞΙΑ. ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΩΛΟ

  8. ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΞΕΔΙΝΑΜΕ ΞΕΣΚΙΖΑΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΦΛΟΓΕΣ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΕΤΡΟΓΚΑΖΙ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΟΛΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΥΚΛΑΣΙΑΣ ΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΚΑΠΟΤΕΣ ΑΝΕΥ ΑΓΟΡΑΡΩΛΗΣΙΑΣ …150ντα….150νταα…..

  9. ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙΣΑΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ < http://www.oikoumenismos.gr/end.html > ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ < http://www.youtube.com/watch?v=tNTu8v3tHL8 > , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ :
    << Ο Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο Α. ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ( 2) >> ,
    Ο ΑΠΑΤΕΩΝ — ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ — ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΟΤΙ : << Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΞΙΑΣ ΤΡΙΩΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ " ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ " , ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ " ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΤΡΙΩΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ( ΤΡΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ) ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ !!! ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο Α. ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΞΟΔΕΥΣΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ — ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ !!! !!! !!! >> . ——————-

    ΜΑΛΙΣΤΑ , " ΧΟΝΤΡΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ " , Ο Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΤΙ << ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Α.ΣΩΡΡΑ ( ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ Α,ΣΩΡΡΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ $ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΤΗΣ … ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ !!! !!! !!! ) ΤΟ 2009 , ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ 2009 Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ , ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ Α.ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΣ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2014 !!! !!! !!! , ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΡΑΠΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ … ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ , ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ Α.ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΒΑΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ !!! !!! !!! >> ( ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. : " ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ … ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΥΠΟΥ Α.ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ' ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο … ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ !!! !!! !!! ) . ——-
    ΧΟΝΤΡΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ , Ο Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ << ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 17 ΜΗΝΕΣ , ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΓΗ ΜΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ … ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΣ 12: 1' ΤΗΣ 16ης ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2012 , ΔΙΟΤΙ ΕΠΙ 17 ΜΗΝΕΣ ΑΝΤΛΟΥΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Α.ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ … ΖΗΝΟΣ — ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ … ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ , οεο !!! >> . -http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/04/kin-666-d-cia-kai-t-jp-morgan.html

  10. ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. :

    ( 1 ) : ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ , ΣΥΝΙΔΡΥΤΟΥ ΤΗΣ Ε.Ν.D. TΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666 " , ΙΔΡΥΤΩΝ ΤΗΣ " ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 666 " ΚΑΙ ΤΟΥ "ΛΑ.Ο.Σ. 666 " ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΥΠΤΟΑΛΒΑΝΟΥ "ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥ " ΜΠΕ'ΞΗ Η' ΜΕ'ΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ "ΙΧΩΡ" , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΩΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2011 ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΩΝ 14 ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΑ 16 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ $ , ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ 2 ΤΡΙΣ $ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ , ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΠΤΑΚΟΣΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΛΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΩΝ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΩΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ " ΝΑSA " ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΤΩΝ ΗΠΑ ( ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ) . —– ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑΣΑ , ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ " ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ " ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ … Α. ΣΩΡΡΑ . —— ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ , ΗΤΟΙ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ , ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΣΑ , ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Η' ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ , Η' ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ( ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΕΥΡΑΝ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΩΝ , ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ " ΨΥΧΡΗ ΣΥΝΤΗΞΗ ΑΡΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ " , ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΩΣ ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ — ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΕΞΩΘΕΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ " ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ , ΔΕΝ ΕΙΔΑ " , " ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ " ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ , ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΗΣ " ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ " ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΥ " ΛΑ.Ο.Σ. " , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ " ΕΘΑΨΑΝ " ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ " ΧΡΩΠΕΙ " ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΞΗΡΑΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΞΟΡΥΞΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Γ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ KARA — ZAFFERI ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΖΕ ΩΣ ΔΗΘΕΝ " ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ " ) , ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ " ΤΡΙΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ " ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ … ΓΡΑΣΑΔΟΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΒΑΖΕ ΓΡΑΣΟ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ " ΛΑΔΩΝΕ " ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

  11. Η ΚΟΛΟΣΙΑΙΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΨΙΛΟΝ 666" ΤΗΣ END, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.: KINΔΥΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ " ΕΨΙΛΟΝ 666 " ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ " Ε.Ν.D. " , ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ CIA KAI TΩΝ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ : JP MORGAN , ROCKFELLER , KAI ROTHCHILD .
    —–
    http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/04/kin

    666

    d

    cia

    kai

    t

    jp

    morgan.html ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013: ( 7 ) : ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Α. ΣΩΡΡΑ , ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΕΚΛΑ'Ι'ΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ << ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ Η' ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ Η' ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ >>.
    ———-
    Η ΥΠΑΡΞΗ Η' Η ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ Α. ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΔΙΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΣΑΦΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕΩΣ ΤΟΥ Α. ΣΩΡΡΑ ΩΣ ΕΜΜΕΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥ ΤΗΣ " ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 666 ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ " ΚΑΙ " ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666 ΚΩΝ / ΛΕΩΣ" ΤΩΝ " ΕΨΙΛΟΝ 666" ΚΑΙ ΤΗΣ " ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 666 " ΚΑΙ ΤΟΥ " ΛΑ.Ο.Σ. 666 " .
    ———-
    ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Α.ΣΩΡΡΑ "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ " ΣΤΟ FACEBOOK " , OI MONOI OI OΠΟΙΟΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΗΝ , ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ " ΕΨΙΛΟΝ 666" ΗΤΟΙ ΤΩΝ " ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ( ΨΕΥΔΟ ) ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ INDIGO 666 " .
    ——
    ( 8 ) AYTO ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΩΝ " ΕΨΙΛΟΝ 666 " , ΟΠΩΣ Ο ΓΙΑΝΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ < http://vapsomalliades.blogspot.gr/2012/11/blog

    post.html > ΔΗΛΩΣΕ : << ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ Γ.ΠΑΛΜΟ ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ Π.ΤΟΥΛΑΤΟ , ΠΑΛΜΟ, ΜΠΕΞΗ ( ΤΟΥ "ΙΧΩΡ" ) , ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ ( ΤΟΥ " STRANGE " ) , KAI THΣ TZANH' ( ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ).
    ——-
    Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΤΗΣ ΕΝD THΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΜΕ ΤΑ 650 ΔΙΣ $ , ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ " ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ " .
    ———–
    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΤΗΣ " ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ " .
    —-
    ……………… ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ( ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ " ΕΨΙΛΟΝ 666 " ) ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ " ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ " ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ .
    ——-
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ( ΣΗΜ. ΤΗΣ Ο.Ε.Α. : " ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΕΩΣ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΩΣ ΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ " ) .
    ———
    Η " ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ " ΕΚΤΙΜΑ ( ΔΙΑΒΑΖΕ : ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ KAI ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ " ΑΟΑ " ΛΟΝΔΙΝΟΥ ) ΟΤΙ Η " ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ " ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ 2013 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ( " ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ " ΣΤΗΝ " ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΥΣΤΡΑ " ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ,ΛΟΓΩ ΚΑΤΟΧΗΣ

    https://www.scribd.com/doc/262070954/%CE%97-%CE%9A%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%83%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%B9%CE%B1-%CE%A3%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%A0%CE%B9%CF%83%CF%89-%CE%91%CF%80%CE%BF-%CE%A4%CE%BF%CE%BD-%CE%A3%CF%89%CF%81%CF%81%CE%B1

  12. ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΚΑΙ ΗΓΕΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΙΣ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.

  13. ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 700.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΩ 35-80-120-250 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΓΝΩΣΤΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ 13 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΓΝΩΣΤΕΣ" ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

    http://www.ferend.com/en/PID118537PSD15

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  14. ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ.

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΚΙΑ ΤΟΥ,ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ…

    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΡΑΜΙΔΑΡΙΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΞΑΝΑ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ…

    ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΕΣΚΑΒΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…

    ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…

    ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΛΕΞΗ ΤΑΜΠΟΥ,ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΒΕΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,Μ/Α ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ/ΕΜΦΥΛΙΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ/ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΗΤΑΝ ΟΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ…

    ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΤΑΝ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ…

    ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΒΟΛΙΔΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΡΑΒΒΙΝΙ??

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  15. ΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΥ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΓΛΥΦΤΗ ΤΗΣ ΣΟΥΦΡΑΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΤΟΥ ΤΡΕΜΕΙ….

  16. ΤΑ 10αρικα να δωσεις πισω απατεωνα

  17. ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΑΝ ΣΟΥ ΒΣΤΑΕΙ? 4 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΙΝΗ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ,ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΚΕΡΔΟΣ ΣΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΟΥ ΒΑΖΑΤΕ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΛΑΒΙΕΣ ΖΕΥ ΖΕΥ ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ ΠΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΤΣΣΣ

  18. ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΕΛΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑαααΑΑΑΑΑΑααααααααΑΑΑΑΑααααα ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ

  19. ΟΛΟ ΚΕΦΙ ΟΛΟ,ΝΑΖΙ ΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΦΛΟΓΕΣ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΟΓΚΑΖΙ….ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ….

  20. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΣΑΠΕΛΑ ΘΕΛΩ…ΤΑ 10αρικα ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ…

  21. ΜΙΑ ΝΕΡΑΙΔΑ ΣΤΟ ΜΟΥΡΑΓΙΟ ΔΙΑ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    ΟΕΑ ΟΕΑ ΟΕΑ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΩΡΑΙΑ

  22. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΜΕ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ…

    ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ…

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ….

    https://www.youtube.com/watch?v=qRumnZtK9_A&t=1s

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  23. ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΑΡΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ,ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΑΝ ΟΧΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΥΠΝΩΣΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΤΑ 200 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…

    ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΒΟΥΝΟ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ,ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ «ΟΛΟΙ» ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ…!!!

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΝΤΠ ΜΕ ΥΠΑΡΞΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ….

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ 196 ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ…
    ΕΧΕΙ 15ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ….!!!!!

    ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
    ΑΡΘΡΟ 196 ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

    http://www.dsa.gr/e-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-196-%

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  24. ΕΛΛΑΔΑ 29.03.2017
    Ανευ προηγουμένου η απάτη Σώρρα
    ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ
    29s3sor
    Συνέντευξη Τύπου της «Ελλήνων Συνέλευσις», την περασμένη Τετάρτη. Εκδόθηκε νέο ένταλμα σύλληψης για τον Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος είναι ήδη φυγόποινος μετά την πρόσφατη καταδίκη του από δικαστήριο της Πάτρας.

    ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
    Μία από τις μεγαλύτερες απάτες, από την οποία προβάλλουν αποκαλυπτικά στοιχεία για σημαντικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας για το πώς ενεργεί και συμπεριφέρεται, προκύπτει από το πολυσέλιδο εισαγγελικό πόρισμα που υπήρξε απότοκος της πολύμηνης εισαγγελικής έρευνας για την εγκληματική δράση του Αρτέμη Σώρρα και της ομάδας του, η οποία απλώθηκε ανενόχλητα επί χρόνια σε όλη την επικράτεια, δημιουργώντας δίκτυο εξαπάτησης χιλιάδων πολιτών και προκαλώντας πολλαπλές βλάβες στο δημόσιο ταμείο.

    Η Εισαγγελία της Αθήνας, που ερεύνησε συστηματικά τη δράση του Αρτέμη Σώρρα και στενών συνεργατών του, προχώρησε χθες σε άσκηση βαρύτατων ποινικών διώξεων εις βάρος τους για αδικήματα που καλύπτουν, ούτε λίγο ούτε πολύ, τον μισό ποινικό κώδικα και καταδεικνύουν το μέγεθος και το εύρος της απάτης.

    Οι κατηγορίες

    Ενταξη, σύσταση και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, απάτες κατ’ εξακολούθηση εις βάρος Δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, απόπειρες απάτης κατ’ εξακολούθηση, ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος, διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση και διέγερση πολιτών σε διάπραξη κακουργημάτων και πλημμελημάτων και πολλά ακόμα είναι το «μπουκέτο» των κατηγοριών που απαγγέλθηκαν σε Αρτέμη Σώρρα και επτά στενούς του συνεργάτες, ενώ οι εισαγγελικές αρχές ασχολήθηκαν και με τη δράση δύο ακόμα συνεργατών του Σώρρα, οι οποίοι όμως διαμένουν στον Καναδά.

    Και ενώ οι Αρχές προχώρησαν, έστω και τώρα, σε βαρύτατες ποινικές διώξεις, αποκαλύπτοντας την εκτεταμένη εγκληματική δράση του Αρτέμη Σώρρα και της ομάδας του, με το δίκτυο που είχε απλώσει σε όλη την επικράτεια με παραρτήματα της «Ελλήνων Συνέλευσις», ο ανακριτής που ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης εξέδωσε ήδη ένταλμα σύλληψης του Σώρρα, που ήδη είναι φυγόποινος μετά την καταδίκη του πρόσφατα από δικαστήριο της Πάτρας.

    Αν όμως οι αποκαλύψεις για τη δράση Σώρρα σοκάρουν, από το εισαγγελικό πόρισμα που συνέταξε η εισαγγελέας Ευγενία Αυλίδου, η οποία έκανε και την έρευνα με την εποπτεία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίου, τα στοιχεία για το μέγεθος και το βάθος της απάτης προκαλούν κατάπληξη.

    Περί τις 12.000 αριθμούν, με πρόχειρους υπολογισμούς, οι πολίτες που προσκόμισαν σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες και ασφαλιστικά ταμεία τις λεγόμενες «εξουσιοδοτήσεις» Σώρρα και αρνήθηκαν να πληρώσουν φόρους, ασφαλιστικές εισφορές και άλλες οφειλές προς το Δημόσιο!

  25. Μόνο σε μία περίπτωση, για το ΙΚΑ, 115 άτομα αρνήθηκαν να πληρώσουν, επικαλούμενοι τις «εξουσιοδοτήσεις» Σώρρα, οφειλές που ανέρχονται στα 4.700.000 ευρώ!

    Το πλέον ανησυχητικό, που χρήζει χωρίς αμφιβολία κοινωνιολογικής και ψυχολογικής μελέτης, είναι το γεγονός ότι οι πολίτες που πιστεύουν στις απάτες Σώρρα ότι έχει δισεκατομμύρια δολάρια και θα τους πληρώσει τα χρέη, αυξάνονται με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου τελευταία, παρά τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για τη δράση του και την πρόσφατη καταδίκη του σε πολυετή κάθειρξη.

    Δεν έχει ούτε ευρώ

    Από το εισαγγελικό πόρισμα επίσης προκύπτει –και στοιχειοθετείται– ότι ο Αρτέμης Σώρρας δεν διαθέτει ούτε ένα ευρώ (!), τα τελευταία χρόνια υπέβαλε μηδενική φορολογική δήλωση, τα εισοδήματά του είναι ανύπαρκτα και βεβαίως δεν είναι διαχειριστής, όπως διατείνεται, ομολόγων που αγγίζουν το αστρονομικό ποσό των 600 δισ. δολαρίων και προέρχονται, όπως ισχυρίζεται, από τις μετοχές της πάλαι ποτέ Τράπεζας της Ανατολής.

    Τόσο από την έρευνα της Τραπέζης της Ελλάδος όσο και από στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο των εισαγγελικών ερευνών, ο μύθος του «σωτήρα» Σώρρα καταγράφεται στις μεγάλες απάτες με σαφή κοινωνιολογικό ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα δεκάδες είναι πλέον οι πρώην οπαδοί του και νυν θύματά του που έχουν καταθέσει ότι έχουν χάσει λεφτά και έχουν εξαπατηθεί από τον ίδιο τον Σώρρα. Προς το παρόν, το ύψος της ζημίας του Δημοσίου δεν μπορεί με ακρίβεια να υπολογιστεί από τη μη καταβολή φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, ενώ άγνωστο παραμένει και το συνολικό ποσό που έχει υπεξαιρέσει από οπαδούς του και πρώην συνεργάτες του.

    ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Comments are closed.