Δήμαρχος Λέσβου: Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού ήταν θετική για το νησί

Στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Λέσβο αναφέρθηκε ο Δήμαρχος του νησιού, κ. Σπύρος Γαληνός,
μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.

“Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού με όλο το επιτελείο υπουργών και των υπολοίπων που ήταν εδώ μας έδωσε μία ευκαιρία να μπορέσουμε να αναφερθούμε σε μεγάλα προβλήματα που απασχολούν το νησί και είναι τα έργα υποδομών, έχουμε μείνει πολύ πίσω και πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Αυτή η επίσκεψη μας έδωσε τη δυνατότητα και να αναφερθούμε σε θέματα και να πάρουμε και συγκεκριμένες απαντήσεις” είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λέσβου και πρόσθεσε:

“Μπορούμε να κρίνουμε με ένα ισοζύγιο και να πούμε ότι τελικά η επίσκεψη αυτή ήταν θετική για το νησί της Λέσβου” σημειώνοντας ότι “το θετικό πρόσημο βγαίνει από το γεγονός ότι πήραμε έργα ζωτικής σημασίας για το νησί”.

“Η κατάσταση στη Λέσβο είναι πολύ δύσκολη, είναι κρίσιμη διότι πλέον η κούραση μαζί με την αγανάκτηση και τον φόβο έχουν δημιουργήσει οργή. Αυτό το πράγμα δεν είναι μία καλή εικόνα για μία κοινωνία, είναι μάλλον ανησυχητική. Αυτό το πράγμα συζήτησα με τους υπουργούς και τον Πρωθυπουργό. Ότι όλο αυτό το πράγμα πρέπει να εκτονωθεί με γενναίες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν τώρα, δεν έχουμε καιρό για χάσιμο” ανέφερε ο κ. Γαληνός.

loading...

2 thoughts on “Δήμαρχος Λέσβου: Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού ήταν θετική για το νησί

  1. ΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ..!..ΛΑΘΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

  2. ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΨΥΧΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?

Comments are closed.