Ισραήλ-Ελλάδα: Διεύρυνση συνεργασίας εξέτασαν οι αρχηγοί του Στρατού

Τη δυνατότητα διεύρυνσης της στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ εξέτασαν ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής και ο αρχηγός των χερσαίων δυνάμεων του Ισραήλ, υποστράτηγος Yaacov Barak.

Ο Έλληνας Α/ΓΕΣ πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ισραήλ, από τις 8 μέχρι τις 10 Μαΐου, μετά από επίσημη πρόσκληση του ομολόγου του. Κατά την συνάντησή τους επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας, αλληλοεκτίμησης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης, μεταξύ των αρχηγών του Στρατού Ξηράς της Ελλάδας και του Ισραήλ.

Οι δυο αρχηγοί συζήτησαν για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος όπως οι αλλαγές στη μορφή των χερσαίων δυνάμεων για την αντιμετώπιση σύγχρονων και μελλοντικών μορφών απειλών. Επιπλέον διερεύνησαν τους τρόπους που μπορεί να διευρυνθεί η στρατιωτική συνεργασία σε διάφορους τομείς.

Τέλος, συζήτησαν για την ανταλλαγή επισκέψεων σπουδαστών και διοικητών σχολών, για εκπαιδευτικές διαλέξεις σε σχολές Εφαρμογής Όπλων της Ελλάδας και του Ισραήλ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

loading...

5 thoughts on “Ισραήλ-Ελλάδα: Διεύρυνση συνεργασίας εξέτασαν οι αρχηγοί του Στρατού

  1. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΥΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ
    ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ Η ΕΛΛΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

  2. 12,31π.μ. ΕΙΣΕ Ο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΝ ΕΙΣΕ ΕΛΛΗΝΑΣ!!! ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΕΙΣΕ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΟΥΛΟΣΠΟΡΟΣ!!!!!!! Ο Α.ΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΟΓΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΗΝ ΑΠΟ ΤΟ 1967 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΟ 90% ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΓΟΝ ΣΤΟ Γ.Ε.Σ. ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!!! Η ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ κ ΡΑΒΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 100%. ΤΑ ΠΕΡΗ ΣΗΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. βρε η στοα ναναι καλα και απο στρατηγους βρισκουμε
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  4. ρε βλαξ 7,45 πμ, ο 12,31 έχει δίκιο, Αλλοι έχουν κάνει το μεγάλο λάθος, και αυτός είναι ο δικός μας στρατηγός που έκανε τη συμφωνία , χωρίς να σε ρωτήσει, Ηλήθιε,
    Και ναξέρεις ότι, εάν η Ελλάδα δεν είχε τέτοια καθάρματα σαν και του λόγου σου θα είμασταν σε πολύ καλύτερη μοίρα, κατάλαβες ζώον, που βγαίνεις κάθε φορά και μολύνεις το Internet, πήγαινε να σε δει ένας καλός ψυχίατρος, στο Δαφνί είναι οι καλύτεροι,

  5. ΈΠΡΕΠΕ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΧΡΟΝΙΆ ΝΑ ΕΊΧΑΜΕ ΥΙΟΘΕΤΉΣΕΙ ΤΟ ΔΌΓΜΑ ΙΣΡΑΉΛ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ

Comments are closed.