«Φουντώνουν» τα σενάρια για ύπαρξη ζωής στον Άρη – Κεφάλι πολεμιστή βρέθηκε σκαλισμένο σε πέτρα! (βίντεο)

Το ερώτημα της ύπαρξης ζωής σε άλλους πλανήτες πλην της Γης πάντοτε προβλημάτιζε τον επιστημονικό κόσμο, αλλά και τους ανθρώπους σε δεύτερο πλάνο.
Μια φωτογραφία από το διαστημικό όχημα Curiosity ήρθε να αναζωπυρώσει αυτά τα σενάρια, καθώς απεικονίζει σκαλισμένο ένα κεφάλι πολεμιστή σε μία πέτρα στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη.

Ένα βίντεο που πρόσφατα κυκλοφόρησε στο Youtube δείχνει ένα θεαματικό εύρημα από τον Κόκκινο πλανήτη: το κεφάλι ενός αγάλματος στην άμμο, γράφει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel. «Μπορείτε να δείτε πολύ καθαρά: το πηγούνι, το στόμα, τη μύτη, τα μάτια, τα αυτιά», Θα μπορούσε να είναι ένας πολεμιστής που φοράει κράνος.

loading...

3 thoughts on “«Φουντώνουν» τα σενάρια για ύπαρξη ζωής στον Άρη – Κεφάλι πολεμιστή βρέθηκε σκαλισμένο σε πέτρα! (βίντεο)

  1. και εγω την πρωτη φορα που πηγα στο φεγγαρι ειδα το λογοτυπο της boeing….την επομενη ομως δεν το ειδα….

  2. Σαν ακροποσθη μου μοιαζει εμενα και μαλιστα πρεπει να πασχει απο δερματικη νοσο οχι και πολυ σοβαρη αλλα ειναι μοα βαλανοποσθιτιδα.

    Ο γιατρος του Π@υτσου

  3. αααααααααααααα θαυμα θαυμα ο μορφεας ο τρισμεγιστος εκανε θαυμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    βρηκαν στον αρη τον ψωρρα το παλιο μας σκουπιδιαρη με το μισο παπαρι που μας εκανε τη χαρη και ξεχτρεωσε ο γυφτος ευρω πεος

Comments are closed.