Δισκογραφική εταιρεία Φουρέιρα: «Ρατσιστές όσοι ενοχλήθηκαν από τον αλβανικό αετό»!

Σε μια απίστευτη, ως προς το πνεύμα της και 100% λάνθασμένη ως προς την ουσία της, δήλωση, προχώρησε η Λία Παπαδοπούλου, εκπρόσωπος της δισκογραφικής εταιρείας της Ελένης Φουρέιρα όσον αφορά το σάλο που προκλήθηκε μετά τη φωτογράφιση της γνωστής τραγουδίστριας με τον αλβανικό αετό.

Πιο συγκεκριμένα, η Λία Παπαδοπούλου, συνεργάτιδα της Φουρέιρα από την Panik Records υποστήριξε, μεταξύ των άλλων, ότι “Το σύμβολο που έκανε με τον Αλβανό εκπρόσωπο είναι από την αλβανική σημαία. Είναι το σύμβολο της χώρας, στην οποία έχει γεννηθεί και τίποτα παραπάνω.”.

Για να προσθέσει αμέσως μετά:

“Το ίδιο σύμβολο το έχει κάνει στο παρελθόν η Rita Ora και η Dua Lipa που έχουν επίσης Αλβανική καταγωγή. Δεν έχει κάτι κακό η σημαία μιας χώρας. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει θέμα. Έχει φωτογραφηθεί και με άλλους εκπροσώπους χωρών. Είναι κακό για την χώρα μας να ακούγονται τέτοια πράγματα και να φαινόμαστε ρατσιστές”.

Πρόκειται για μία απαράδεκτη δήλωση, που είναι πιο προκλητική και από την ίδια την φωτογράφηση της Φουρέιρα.

Διότι η αδιάβαστη και επιπόλαια εκπρόσωπος της δισκογραφικής εταιρείας όφειλε να γνωρίζει ότι το πρόβλημα δεν είναι η σημαία της Αλβανίας, αλλά το γεγονός ότι η αναπαράσταση του αλβανικού αετού με τα χέρια είναι το σύμβολο των σκληρών Αλβανών εθνικιστών και του Αλβανικού αλυτρωτισμού.

Οι τελευταίοι στρέφονται εναντίων της Ελλάδος αλλά και άλλων Βαλκανικών λαών, ζητώντας να δημιουργηθεί η Μεγάλη Αλβανία, με την προσάρτηση στην σημερινή Αλβανική επικράτεια περιοχών της Ελλάδος μέχρι και την Πρέβεζα (αυτό που ονομάζουν Τσαμουριά), περιοχών της FYROM, όπως το Τέτοβο και το Γκόστιβαρ, ολόκληρο το Κοσσυφοπέδιο κλπ.

loading...

2 thoughts on “Δισκογραφική εταιρεία Φουρέιρα: «Ρατσιστές όσοι ενοχλήθηκαν από τον αλβανικό αετό»!

  1. Όχι ρε παιδιά, μην τη παρεξηγείτε, δεν έκανε τον αλβανικό αετό, το μια ωραία πεταλούδα έκανε …

  2. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΠΩ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ,ΑΛΒΑΝΟΛΑΓΝΟΙ,ΣΚΟΠΙΑΝΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΜΕΣ ΑΓΑΠΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΡΕ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ?

Comments are closed.