Ερχόμαστε για να ξαναπάρουμε πίσω την Λέσβο!

Με όλους αυτούς που παρέδωσαν το τρίτο μεγαλύτερο νησί του Αιγαίου, το προπύργιο του Ελληνισμού, ως βορά στον Ισλαμοφασίστα που τους χαρτζιλικώνει, θα λογαριαστούμε μια και καλή! ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΚΑΝ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ !!!Σε ένα νησί που το κατέστρεψε με την πολιτική της μίζας και του διορισμού σε ΜΚΟ, καθώς και με την εγκληματική αδιαφορία του, ακόμη κι όταν χτυπήθηκε το νησί από τον φονικό σεισμό!

Όποιος έχει ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ, ΓΙΩΡΓΟ ΑΔΑΛΗ.

Και στην Μυτιλήνη, δυστυχως εξαγοράστηκαν πολλοί…

Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΕΡΩΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑΕ ΛΕΓΕΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ, ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Καλλιόπη Σουφλή 


Ο George Adalis B βλέπει το μέλλον.

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΚΑΝ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ !!!

Κι αφού ο Αλ6ς κατάλαβε ότι δεν θα τον υποδεχτεί κανείς στη ΛεσβοΜυτιληνοΧίο, σκέφτηκε να πάρει 17 διμοιρίες ΜΑΤ(=500 άτομα) για να φαίνεται ότι έχει μπούγιο ο λαοπρόβλητος ηγέτης της αριστερής μίζας των ΜΚΟ!!!

Και το είπε ο «άνθρωπος»:
“Θα καταργήσω τα ΜΑΤ”!

Ηταν δίκαιο και το έκανε πράξη, τρομάρα του.

Πράγματι λοιπόν, κατήργησε τα ΜΑΤ και τα μετέτρεψε σε κλακαδόρους χειροκροτητές που ελλείψει οπαδών, τους κουβαλά μαζί του για να του κάνουν αέρα και να τον εμψυχώνουν όταν επισκέπτεται άδειες κι ερημωμένες πόλεις!

Τα ΜΑΤ τα οποία πετροβολούσε κι έκαιγε με μολότοφ στο ίδιο νησί πριν δέκα χρόνια!!!

Δείτε φωτό από την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά της πόλης που πήγε ο λαοπρόβλητος!

Σε ένα νησί που το κατέστρεψε με την πολιτική της μίζας και του διορισμού σε ΜΚΟ, καθώς και με την εγκληματική αδιαφορία του, ακόμη κι όταν χτυπήθηκε το νησί από τον φονικό σεισμό!

Και περίμενε ο σαλτιμπάγκος αυτός ότι θα βρει χώρο για να κάνει τον … γίγαντα της αριστεράς !

Κλ@σαν οι αριστεροί και βγήκε ο Τσίπρας παιδιά!!!

Πολιτικά επένδυσε στο γεγονός ότι το νησί είναι παραδοσιακά αριστερό και αποδέχτηκε τις συμβουλές του πανάσχετου Φλαμπουράρη για να κερδίσει πόντους !

Ευτυχώς οι άνθρωποι εκεί τον έκλασ@ν κανονικά και όχι απλά δεν τον υποδέχτηκε κανείς αλλά έκλεισαν ακόμη και τα μαγαζιά τους οι νησιώτες!

Στο άντρο της αριστεράς λοιπόν, κουβάλησε 500 πραίτορες και άλλους τόσους κομματάνθρωπους που τους πηγαινοφέρνει πέρα-δώθε ενώ οι ντόπιοι έχουν κλειστά ακόμη και τα παντζούρια για να μην αντικρύζουν τον άνθρωπο που τους κατέστρεψε.

Πέντε-δέκα ντόπια κομματόσκυλα παλαιάς κοπής και καλοβολεμένα, έσπευσαν να τον υποδεχτούν, γνωρίζοντας ότι το μέλλον είναι πια προδιαγεγραμμένο!

Δεν ήρθε η ώρα ακόμα, αλλά με όλα αυτά τα τομάρια που διέλυσαν το νησί, θα τα πούμε σύντομα!

Με όλους αυτούς που παρέδωσαν το τρίτο μεγαλύτερο νησί του Αιγαίου, το προπύργιο του Ελληνισμού, ως βορά στον Ισλαμοφασίστα που τους χαρτζιλικώνει, θα λογαριαστούμε μια και καλή!

Γι αυτό λαμόγια, φάτε τώρα που είναι καιρός!
Σύντομα θα σας κοπούν τα γέλια και θα σας τα βγάλουμε ξινά!

Θελετε δεν θέλετε παλιοτόμαρα, σύντομα θα ξαναπάρουμε το νησί στα χέρια μας.

Κι όσα γομάρια κι αν έχετε στείλει από Αθήνα , Πελοπόννησο και Θράκη, να επιβλέπουν την προμελετημένη καταστροφή της ιδιαίτερης πατρίδας μου, όσα λεφτά κι άν έχετε επενδύσει στο ξεπούλημα της, να είστε σίγουροι ότι οι μέρες σας τελειώνουν!

Κι όσο για την στοχοποίηση των ντόπιων εκεί που τους έχετε κατατρομοκρατήσει, μην επαναπαύεστε στην Σταλινική μέθοδο της στοχοποίησης των κατοίκων!

Δεν σας σώζει τίποτα πλέον!

Ούτε το λαμόγιο της ΛΑΕ, ούτε ο μισθοφόρος της ανταρσία και ούτε ο υπάλληλος της ΕΥΠ που το παίζει δημοσιογράφος και καρφώνει τα συντρόφια του όταν δεν κάθονται … καλά!

Πολύ περισσότερο δεν πρόκειται να σας σώσει ούτε ο … Κούλης!

Είμαστε 100 φορές περισσότεροι από ότι μπορείτε να φανταστείτε κι είμαστε παντού!

Ερχόμαστε κοπρίτες!

Κι ερχόμαστε για να ξαναπάρουμε πίσω την Λέσβο!

Οπως ακριβώς σας πήραμε την Ειδομένη παλιολαμόγια!

Ξέρετε εσείς…

Πηγή

loading...

1 thought on “Ερχόμαστε για να ξαναπάρουμε πίσω την Λέσβο!

  1. Τα σκατοτομαρα που λέγονται αριστεροί γάμω το Μουνι που σας πέταγε προδότες ανθέλληνες πουλάν την Ελλάδα

Comments are closed.