Κι όμως ο Σταυρός έχει θαυματουργικές ιδιότητες – Τί λένε οι επιστήμονες

Επιστήμονες έχουν αποδείξει πειραματικά τις θαυματουργικές ιδιότητες του σημείου του Σταυρού και της προσευχής.

Είναι διαπιστωμένο, το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές ότι η παλιά συνήθεια να γίνεται το σημείο του Σταυρού πάνω από το φαγητό και το ποτό πριν το γεύμα, έχει ένα προφανές μυστικό και αληθινό νόημα και αυτό δεν είναι άλλο από το μαρτύριο του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Πάνω στο Σταυρό έχυσε το Πανάγιο αίμα Του και με το μαρτύριο του μας έσωσε από την αιώνια καταδίκη. Πίσω από αυτό παραμένει η πρακτική χρησιμότητα με την οποία ασχολείται η επιστήμη.

Η τροφή κυριολεκτικά καθαρίζεται μέσα σε μία στιγμή. Αυτό είναι ένα μεγάλο θαύμα, που κυριολεκτικά συμβαίνει κάθε ημέρα” δήλωσε η φυσικός Angelina Malakhvskaya που προσκλήθηκε από την εφημερίδα Жизнь.

Η Malakhovskaya έχει μελετήσει την δύναμη του σημείου του Σταυρού με την ευλογία της Εκκλησίας, για 10 περίπου χρόνια τώρα. Έχει διεξάγει ένα μεγάλο αριθμό πειραμάτων που έχει επανειλημμένα επαληθευτεί, πριν τα αποτελέσματά τους έρθουν στην δημοσιότητα.

Ειδικότερα, έχει ανακαλύψει τις απαράμιλλες βακτηριοκτόνες ιδιότητες του νερού μετά την ευλογία του από μία ορθόδοξη προσευχή και το σημείο του Σταυρού. Η μελέτη επίσης αποκάλυψε μία νέα, ενωρίτερα άγνωστη ιδιότητα του λόγου του Θεού, να μετασχηματίζει την δομή του ύδατος, αυξάνοντας αξιοσημείωτα την οπτική του πυκνότητα στην περιοχή του φάσματος της βραχείας υπεριώδους ακτινοβολίας, γράφει η εφημερίδα.

Οι επιστήμονες έχουν επαληθεύσει την δύναμη της δράσης της Κυριακής προσευχής (Πάτερ ημών) και του ορθοδόξου σημείου του Σταυρού στα παθογενή βακτήρια. Δείγματα νερού από διάφορες δεξαμενές (πηγάδια, ποταμούς, λίμνες) πάρθηκαν για έρευνα. Όλα τα δείγματα είχαν goldish staphylococus, ένα κολοβακτηρίδιο. Αποδείχθηκε εν τούτοις, ότι αν η Κυριακή προσευχή λεχθεί και το σημείο του Σταυρού γίνει επάνω τους, ο αριθμός των βλαβερών βακτηριδίων θα μειωθεί επτά, δέκα, εκατό, ακόμη και πάνω από χίλιες φορές.

Τα πειράματα έγιναν με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποκλείουν και την ελάχιστη πιθανή νοητική επιρροή. Η προσευχή ειπώθηκε και από πιστούς και από απίστους, αλλά ο αριθμός των παθογόνων βακτηρίων σε διαφορετικό περιβάλλον με διαφορετικές ομάδες βακτηρίων ακόμη και τότε μειώθηκε, συγκρινόμενος με τα πρότυπα αναφοράς.

Οι επιστήμονες απέδειξαν επίσης την ευεργετική επίδραση που η προσευχή και το σημείο του Σταυρού έχουν πάνω στους ανθρώπους. Όλοι οι συμμετέχοντες στα πειράματα είχαν την πίεση του αίματός τους να τείνει να σταθεροποιηθεί, και τους αιματικούς δείκτες βελτιωμένους. Κατά τρόπο εντυπωσιακό, οι δείκτες άλλαζαν προς την ίαση που χρειαζόταν. Στους υποτασικούς η αιματική τους πίεση ανέβηκε, ενώ στους υπερτασικούς κατέβηκε.

Επίσης παρατηρήθηκε ότι το σημείο του Σταυρού εάν γίνεται πρόχειρα, με τα τρία δάκτυλα βαλμένα μαζί απρόσεκτα η τοποθετούμενα εκτός των απαραιτήτων σημείων (στο μέσο του κούτελου, το κέντρο του ηλιακού πλέγματος, και στα κυκλώματα κάτω από το δεξί και αριστερό ώμο), το θετικό αποτέλεσμα ήταν πολύ πιο αδύνατο, η απουσίαζε εντελώς.

Έτσι γίνεται κατανοητό το αναλλοίωτο του αγιασμού, το ανέβασμα του ζυμαριού από τα σταυρολούλουδα. (λουλούδια του Επιταφίου), η διατήρηση φρέσκου του Πασχαλιάτικου αυγού μέχρι τον επόμενο χρόνο, όταν τοποθετείται στο εικονοστάσι. Η έρευνα επιβεβαιώνει τις θέσεις της αληθινής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

loading...

10 thoughts on “Κι όμως ο Σταυρός έχει θαυματουργικές ιδιότητες – Τί λένε οι επιστήμονες

  1. Επιστήμονες έχουν αποδείξει επίσης τις θαυματουργικές ιδιότητες του βρασμένου κάστανου,της πλαστικής παντόφλας,των γυαλιών μυωπίας,της ζώνης με αγκράφα και κάθε αντικειμένου που έχει φορεθεί ή βραστεί απο άγιο..!..Ο μεσαίωνας είναι εδώ..!

  2. Καλα που θα μας σωσουν τα χαμενα αθεα μη μεσαιωνικα μοδερνα μυαλα.

  3. Λείψανα και κειμήλια
    Η μητέρα του Ιλλυριού αυτοκράτορα Κωνσταντίνου, κορυφαίου εγκληματία (δολοφόνησε γιό, γυναίκα, και καμιά
    δεκαριά άλλους συγγενείς του), Ελένη πρώην πόρνη στο πανδοχείο του πατέρα της στην Μυσία, "βρήκε" τον σταυρό τού μαρτυρίου.

    Οι Ρωμαίοι έκαιγαν όλους τους σταυρούς μετά τις εκτελέσεις γιατί ήταν εστίες μόλυνσης, αλλά αυτή τον "βρήκε"!
    Για τα φυλαχτά που έχουν φτιαχτεί από το "Τίμιο Ξύλο", θα χρειαζόταν η ξυλεία ολόκληρου δάσους!!!

    Ας δούμε όμως τι άλλο έχει βρεθεί σύμφωνα με τον πίνακα κειμηλίων της εκκλησίας (ανατολικής – δυτικής):

    – Τα δάκρυα τής Παναγίας.
    – Το γάλα τής Παναγίας.
    – Τα μαλλιά τού μικρού Ιησού.
    – Το αίμα τού Ιησού από τη σταύρωσή του.
    – Το πιάτο, στο οποίο φέρανε το κεφάλι τού Ιωάννη τού Πρόδρομου.
    – Τα σκεύη από το Μυστικό Δείπνο.
    – Τα δάκρυα τού Ιησού.
    – Ο σανός από τη φάτνη.
    – Το νύχι τού Απ. Παύλου.
    – Κομμάτια από το σάβανο τού Ιησού.
    – Κομμάτι δέρματος, που αφαιρέθηκε κατά την περιτομή (πόσθη).
    – Κομμάτια από τα ρούχα των Απόστολων.
    – Πέτρα, στην οποία καθόταν ο Ιησούς.
    – Αγκάθι απ' το στεφάνι τού Ιησού.
    – Τα ρούχα τού Ιησού από τη βόλτα στον Γολγοθά.
    – Το κερί, που φώτισε τη γέννηση τού Ιησού.
    – Το δοχείο με τον ιδρώτα τού Αρχάγγελου Μιχαήλ μετά την μάχη με τον Διάβολο!
    – Το δάκτυλο τού Αγίου Πνεύματος!
    – Ένα κομμάτι από το παράθυρο, από το οποίο μπήκε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ και παρουσιάστηκε στην Παναγία.
    – Τα κόκαλα τού γαϊδουριού, πάνω στο οποίο ο Ιησούς μπήκε στα Ιεροσόλυμα.
    – Τα κουρέλια με τα αίματα τής Παναγίας.
    – Τα λείψανα τού κόκορα, που λάλησε στον Πέτρο.
    – Σάλια από το φτέρνισμα τού Αγίου Πνεύματος.
    – Το κουτί με την τελευταία πνοή τού Ιησού.
    – Τα πέδιλα τού Ιησού.

    Ατελείωτη η επινοητικότητα των ρασοφόρων-μπίσνεσμαν.

  4. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΑΝΙΑΚΟΥΣ ΣΤΥΓΕΡΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕ ΤΗ ΘΩΜΗ ΟΤΑΝ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΟΠΛΙΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑ ΣΕ ΠΟΝΤΙΚΟΤΡΥΠΕΣ ΤΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

  5. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ …ΚΑΛΑ ΡΑΒΙΝΕ 5.33μ.μ.,

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ…"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ" ΑΠ' ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ…

    ΑΛΛΑ, ΤΙ ΣΟΙ…"ΘΕΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΜΕ ΤΟΣΕΣ…"ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ…"ΒΑΛΕΙ" ΜΕ ΕΝΑΝ…"ΜΑΝΙΑΚΟ" ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ…"ΦΟΝΕΥΣΕ" ?

    ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ…"ΘΑΥΜΑ", ΝΑ ΤΟΝ "ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ" ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ… "ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ" ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΤΟ…"ΘΑΥΜΑ"?

    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ…"ΑΔΕΙΑΖΕΙ" ΛΟΓΩ…ΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΔΕΝ …"ΑΝΑΘΕΤΕΙ" ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ…"ΑΓΙΟ" ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ "ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ" ΣΤΟ …ΕΙΔΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ΤΟΣΟΥΣ…"ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ" ΕΧΕΙ…ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ…"ΑΔΕΙΑΖΕΙ" ΚΑΝΕΙΣ ?

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ …ΣΕΙΡΑ. ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ, ΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ "ΜΗΧΑΝΗΜΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ …"ΚΑΡΤΑ" ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ…"ΑΓΙΟΙ", ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ… "ΛΟΥΦΑΡΟΥΝ", ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ…"ΠΑΣΟΚ" ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ …"ΜΑΓΑΖΙ" ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΟΙ…"ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ" ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  6. ο γνωστος ευταξιας το δεξι @ του σωρρα

  7. ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ Ο ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΠΑΝΩ ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΗ. ΠΟΥ Ο ΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ. ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ. ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ. ΜΑ ΟΛΥΜΠΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΟΡΜΙ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 12 ΜΕΣΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ 12 ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 12. ΓΙΑΤΙ, ΤΟ 12 ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΧΕΙΣ 12 ΜΕΡΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ.

    ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΔΑΧΘΕΙ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ, ΓΕΛΟΙΩΝ, ΑΠΟΚΟΣΜΩΝ ΖΩΩΝ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

    ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΑΔΗ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ.., ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΙΑΛΟΓΟ, ‘ΔΙΑΛΟΓΟΣ’ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΣ, Ο ΝΟΥΣ, Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ, ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΔΥΟ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΟΣΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, Ο ΙΔΙΟΣ.

  8. γουεστερν απο τη πατρα και οι δωδεκα ηταν θεοι και ο δεκατος τριτος ηταν η σωρραγια που στο βωμο της σφαζονταν οι αμαζονες για την ομορφια της σωρραγιας που εμοιαζε του απολλωνα αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα το τρελαδικο ηρθε με τη σειρα ολους θα σας παρουν μην σπρωχνεστε πρωτη η σωρραγια και πισω της οι σκυλοι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ευθυμησαμεν παλι σημερα

  9. Εδω πουλαει ο γυφτος νερο απο το καματερο θαυματουργο που θεραπευει τον καρκινο!!!!

  10. ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΙ
    ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΕΚΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΨΥΧΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΑ ΠΥΘΙΑ
    Η ΠΡΟΦΗΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ 9666
    ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΤΣΙ ΜΠΑΣΜΕΝΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ

    ΠΡΩΤΟΣ ΤΗ ΤΑΞΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

Comments are closed.