Ὑπάρχουν καὶ μὴ …λεβέντες στὴν Κρήτη!!!

Επειδή με τζοχαδιάσατε με τους λεβεντοκρητίκαρους.
Ακόμη έχω τις μαγνητοταινίες, από μία μηνιαία περιοδεία που έκανα στην Κρήτη, το καλοκαίρι του 1991, για λογαριασμό του ραδιοφώνου του Σκάϊ και της εκπομπής «Κι’ αύριο ημέρα» πιυ διηύθυνε ο σημερινός διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης.

Επιστρέφοντας, του έφερα ένα ρεπορτάζ που «ζεμάταγε»…
Μαρτυρίες, ηχητικά ντοκουμένα, στοιχεία από τα υποθηκοφυλάκεια που απεδείκνυαν πως οι λεβεντοκρητίκαροι πούλαγαν το βιός τους σε εταιρείες εβραϊκών συμφερόντων που πατρονάριζαν τότε την ανεξαρτησία της Κρήτης από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Το ρεπορτάζ αυτό ουδέποτε μεταδόθηκ από τον αμερικανοτραφή Ρουμπάτη και αντ’ αυτού μεταδόθηκε ένα συγκινητικο τουριστικό οδοιπορικό, που είχαν κάνει την ίδια περίοδο στην Κρήτη, το γιουσουφάκι του Ρουμπάτη στην εκπομπή Κώστας Βαξεβάνης και η η Δήμητρα Κουντή, που τον «θαύμαζε»!

Άϊντε, με πρήξατε Παρασκευιάτικα κοθώνια, που είσστε στην Κρήτη και « κρατάτε την ράτσα».

Ῥούσσης Νῖκος

Υ.Γ. …και για να μην μου ζαλίζετε τ’ @ρχίδια. Τα 4/5 των διορισμένων κοπρόσκυλων στο δημόσιο είναι Κρητικοί, Μανιάτες και Καλαματιανοί.

https://filonoi.gr/2018/05/12/yparxoyn-kai-mh-lebentes-sthn-krhth/

loading...

10 thoughts on “Ὑπάρχουν καὶ μὴ …λεβέντες στὴν Κρήτη!!!

  1. θέλω να σε γαμηκω γω πο κει που κανεις κάκα

  2. Σωστά σωστότατα τά γράφεις όλοι από κεί χάμου στό δημόσιο αυτοί τούς ψηφίζουν μιά ζωή όλους αυτούς τούς κόπρους πού καταστρέφουν τήν Ελλάδα μας

  3. συμφωνω απολυτως ποιο ατιμη ρατσα απο τους ντελικανιδες τους κρητες δεν υπαρχει.συμφεροντολογοι,παρτακιδες,πρωτα η τρυπα που κανουν κακα,μετα το κολονησι τους,(το οποιο βεβαιως ειναι πανεμορφο) και στο τελος η ελλαδα.κολοτουμπες πρωτης κατηγοριας,μυριζονται κατα που θα παει η παλατζα και πηγαινουν και αυτοι κατακει.με ολες τις κυβερνησεις εχουν ξεσκισει.με την χουντα εφαγαν φτιαχτικε το νησι τεραστια εργα υποδομης.με το πασοκ τα καταξεσκισαν,επιδοτησεις,αποζημιωσεις,δανεια που εγιναν εργοστασια και ξενοδοχεια φαντασματα,για να γλυτωσουν στο τελος πηγαν μονοκουκι στον συριζα και εβαλαν για τα καλα την ταφοπλακα στην ελλαδα.εκει που δεν συμφωνω ειναι στους διορισμους μετα το 80 οι συσχετισμοι αλαξαν σιγα σιγα εφυγαν οι μανιατες απο την
    λιστα και μπηκαν οι ρωσοποντιοι και οι νησιωτες(ιωνες χρυσαφακιδες).

  4. αμα βουλωσει η τρυπουλα απο το πουτσακι σου και δεν θα μπορεις να κανει τσισα γιατι θα εχει γεμισει κσκα και αν σου ριξει κανενα πορδο και σου πεταχτουν απο τα αυτια, μετα εσυ τι θα κανεις?

  5. Την μιση Κρητη εχουν αγορασει οι εβραιοι γιαυτο και προωθουν την ανεξαρτησια της,μεσα στο κολπο βεβαια είναι και κατι σκατοφατσες τυπου πολακη.

  6. μακαρι να μην ειχε ενσωματωθει ποτε με την ελλαδα,θα ειμαστε χιλιες φορες καλητεροι και ισχυροτεροι.οσο ποιο γρηγορα ανεξαρτητοποιηθει τοσοτο καλητερο.αλλα αυτο θα γινει αφου θαψει πρωτα την μανα της.

  7. εχω δει κρητικαρους ντελικανιδες,με βαρια ιποδηματα και χοντρες μουστακες με μπασα φωνη,που την κουνανε την αχλαδια αφου απο την πολυ ρακη που εχουν αρχισει απο μικροι δεν τους κανει κουκου,δεν μπορει να δουλεψουν απο μπροστα οποτε το εχουν γυρισει στην οπιστεν,οποτε ειναι ενα βαθμο ποιο πανω επικυνδινοι,γλυφτες,αρχιρουφιανοι,δειλοι,μονο οταν σουρωσουν κανουν τους γενναιους με τις μπαλωθιες τα νουμερα του κερατα.

  8. Όλα καλά ρε παλληκάρια όπως τα λέτε,από το 1832 και μετά η Κρήτη κυβερνά, τίποτα Αχαιοί στις κυβερνήσεις Πελοποννήσιοι γενικώς, τίποτα;; Τίποτα μακεδόνες ας πούμε Σερραίοι δηλαδή τίποτα;;
    Αν όμως κάποιο μέρος της πατρίδας (Ηπειρος, Μακεδονία κλπ) η κάποιο νησί, Κύπρος ας πούμε, οι κουζουλοί πάλι θα τρέχουν έτσι;; Ρε πότε θα σταματήσετε να χωρίζεται τους έλληνες σε ομάδες οποιασδήποτε μορφής, πότε θα μάθουμε να αναλαμβάνει ο καθένας πρώτα απ' όλα τις ευθύνες του και μετά να δείχνει τους άλλους;;

  9. ena palio rito lei kritiko h 'poly kalo h' poly minara tha vreis.laiki sofia.

Comments are closed.