Την πιο κρίσιμη στιγμή, το αριστερό κράτος-παρακράτος, ΧΤΥΠΑ την εθνοφυλακή.

Γινόμαστε μία ακόμη φορά μάρτυρες μιας απόλυτα οργανωμένης επίθεσης από το αριστερό κράτος-παρακράτος, αυτή τη φορά, με στόχο έναν από τους πιο ικανούς εθνοφύλακες της πατρίδος μας. Όλα ξεκίνησαν με μια πρόσφατη άσκηση εφέδρων στην οποία ο εθνοφύλακας Παναγιώτης Μπαντέμης έκανε κάποιες δηλώσεις για να τονίσει την αναγκαιότητα της εθνοφυλακής(εθνοφυλακή είναι έφεδροι που θα επανδρώσουν τις ένοπλες δυνάμεις, αν υπάρξει κάποια πολεμική σύρραξη).

Έσπευσε αμέσως η “Εφημερίδα των Συντακτών” να τον διασύρει, επειδή πριν αρκετά χρόνια ήταν στην Χρυσή Αυγή (Δράμας) με τον βαρύγδουπο τίτλο “Δούρειος Ίππος για τη Δημοκρατία”!:

Στις 7 Μαΐου 2018 το 1ο ρεπορτάζ της “Εφημερίδας των Συντακτών”,
και στις 10 Μαΐου 2018 η ίδια εφημερίδα δημοσιεύει την ερώτηση “17 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ”

προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.
Πότε έτυχε και διάβασαν την δημοσίευση τόσοι βουλευτές, πότε συζήτησαν μεταξύ τους, πότε συμφώνησαν, πότε συνέταξαν την ερώτηση, πότε μάζεψαν 17 υπογραφές, πότε την κατέθεσαν στη Βουλή και πότε πρόλαβε και την δημοσίευσε η εφημερίδα, προκαλεί πραγματικά ερωτηματικά για τον τρόπο “δράσης” ..

Η είδηση του εθνοφύλακα που ήταν (πρώην) χρυσαυγίτης έπαιξε φυσικά σε όλα τα ΜΜΕ (ακόμη και με τηλεοπτικά ρεπορτάζ σε διάφορα τηλεοπτικά κανάλια όπως ΣΚΑΪ,STAR κλπ)

Η “Εφημερίδα των Συντακτών” επεδίωξε να διασύρει τον εθνοφύλακα δημοσιεύοντας διάφορα…
όπως πχ την παρακάτω παλαιότερη φωτογραφία, στην οποία φυσικά δεν εστίασαν στην παρουσία των 2 μοναχών αλλά στον Μιχαλολιάκο (γι αυτούς ένα πολιτικό πρόσωπο αποτελεί ενοχοποιητικό στοιχείο -μάλλον στην “δικτατορία του προλεταριάτου” που ονειρεύονται)

Ακολούθησε το γνωστό bullying από “σχολιαστές” στην (ηλεκτρονική) έκδοσης της εφημερίδας.
Η Εφημερίδα των Συντακτών δεν διστάζει να δημοσιεύει προσβλητικά σχόλια για τον εθνοφύλακα, πχ ότι αν γίνει πόλεμος θα κατουρηθεί πάνω του, αλλά ακόμη και σχόλια αμιγώς “ρατσιστικά” (όπου ειρωνεύεται πχ το μπόι του).


Τελικά, μήπως ο “αντιρατσισμός” αποτελεί πρόσχημα καταδίωξης και εξαφάνισης των πολιτικών τους αντιπάλων;

Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα δημοσιοποιεί το πότε θα γίνει η δίκη στην οποία εμπλέκεται ο εθνοφύλακας (μήπως για να σωρεύσουν έξω από το δικαστήριο τα γνωστά αναρχικά “τάγματα εφόδου” και να εκφοβίζουν δικαστές, και να προπηλακίζουν μάρτυρες, κατηγορούμενους και δικηγόρους;).

Άραγε από που βρήκε την πληροφορία αυτή ο δημοσιογράφος-αρθρογράφος Γιάννης Μπασκάκης; Γιατί δημοσιεύει την ημερομηνία της δίκης;

Ενδιαφέρον είναι και το πως έφτασε η δικογραφία στα χέρια γνωστού ακροαριστερού ιστοτόπου, ο οποίος δημοσίευσε με λεπτομέρεια όλα τα ονοματεπώνυμα των εμπλεκομένων, ακόμη και τα στοιχεία των ανήλικων (υπόψη, η δίκη ΔΕΝ έχει τελεσιδικήσει), συνεπώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από το νόμο η δημοσιοποίηση ονομάτων και ο διασυρμός των κατηγορουμένων).
Πολύ περισσότερο εδώ έχουμε διαρροή δικαστικού εγγράφου, από ποιον διέρρευσε;;;
Για να πάρεις κάποιο δικαστικό έγγραφο πρέπει να είσαι άμεσα εμπλεκόμενος και να εγκρίνει το γραπτό αίτημα σου με γραπτή απόφαση του, εισαγγελέας :

Ο ίδιος ακροαριστερός ιστότοπος (που αναδημοσιεύει και ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Μπασκάκη), ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ και τους μάρτυρες υπεράσπισης με τα πλήρη ονοματεπώνυμα τους (πως τα βρήκε αυτά; πάλι από την δικογραφία;;;)
και αναφέρει λεπτομέρειες που μόνον κρατικές αρχές μπορούν να γνωρίζουν, όπως πχ που είχε συλληφθεί στο παρελθόν άλλος κατηγορούμενος στην ίδια δίκη και τι βρέθηκε επάνω του:


Βρε πληροφορίες που φτάνουν στους ακροαριστερούς …

Αναδημοσιεύουμε ένα σχόλιο που γράψαμε σε κάποια από τα μεγάλα ΜΜΕ, που δημοσίευσαν την ερώτηση των 17 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και μια ιδιαίτερης βαρύτητας ΕΠΙΣΤΟΛΗ ενός φίλου του εθνοφύλακα Παναγιώτη Μπαντέμη, που ακολουθεί :

το ΣΧΟΛΙΟ μας :

1) Ενημερώνουμε τους βουλευτές του τΣύριζα ότι καταδικασμένος θεωρείσαι όταν η δίκη έχει τελεσιδικήσει.

2) Πυρηνάρχης της Χρ.Αυγής ήταν στο παρελθόν. ΔΕΝ είναι.

3) Ακόμη και αν ήταν πυρηνάρχης σήμερα, που είναι το πρόβλημα;
Υπάρχει καμιά νομοθεσία που απαγορεύει να ανήκουν στην Εθνοφυλακή μέλη του κόμματος της Χρ.Αυγής;

4) Αν ήταν πχ πυρηνάρχης του ΚΚΕ, θα έκαναν ερώτηση; 17 βουλευτές;
Έχετε διαβάσει πως το ΚΚΕ επιθυμεί να καταλάβει την εξουσία; Τι λέει στην επίσημη ιστοσελίδα του; Διαβάστε https://opaidagogos.blogspot.gr/2016/08/blog-post.html


Σχόλιο 1ο: Στην σελίδα του ΚΚΕ, στην “ταυτότητα του”, διαβάζουμε ότι αν η Ελλάδα εμπλακεί είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το κόμμα θα “οργανωθεί αυτοτελώς” για να πετύχει την ήττα της … !!!


Σχόλιο 2ο: “Στρατηγικός στόχος του ΚΚΕ, η … δικτατορία του προλεταριάτου…”! Ακούτε ;!!!


Σχόλιο 3ο: και πάλι για επαναστάσεις και δικτατορία του προλεταριάτου !

Γιατί είναι μεμπτό ένας εθνοφύλακας να ανήκει στην ΧΑ αλλά δεν είναι μεμπτό να ανήκει στο ΚΚΕ;

5) Το ότι κάποιος μωαμεθανός βουλευτής της Θράκης, προσυπογράφει την ερώτηση, δεν τους προβληματίζει; Να τους θυμίσουμε ότι το πρόσφατο ψήφισμα για την απελευθέρωση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών που συνεχίζουν να κρατούνται στις Τουρκικές φυλακές, ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να το υπερψηφίσουν και οι 10 μωαμεθανοί, μέλη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και αποχώρησαν από την συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου.

6) Με ποιο δικαίωμα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (και τα ΜΜΕ) στοχοποιούν και διασύρουν δημόσια ένα πρόσωπο ΧΩΡΙΣ η δίκη να έχει τελεσιδικήσει; Υπάρχει ή όχι το τεκμήριο της αθωότητας; Μήπως επιδιώκουν να προκαταβάλουν τη δικαιοσύνη;

7) Κουϊζ: Ποια ήταν η δικαστής που καταδίκασε τον εθνοφύλακα με τόσο βαριά ποινή; 14 έτη και 10 μήνες !!! Τι σχέση φέρεται να έχει ο σύζυγος της με αριστερό πολιτικό σχηματισμό;; Μήπως είναι η ίδια που τελικά εξαιρέθηκε και από την δίκη της Χρ.Αυγής; Αν δεν υπήρχε θέμα, γιατί εξαιρέθηκε; Μήπως γνωρίζουν οι 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ;

8) Πως διέρρευσε η δικογραφία;;;
Αρκετό bullying ανεχθήκαμε από τα αριστερά τάγματα εφόδου.

Ομάδα εκπαιδευτικών “Ο Παιδαγωγός”

Ποιος είναι ο Μπαντέμης Παναγιώτης;

Έχω την τύχη να ΓΝΩΡΙΖΩ τον Παναγιώτη
πάνω από 14 χρόνια, καθώς υπήρξαμε και οι δύο εθελοντές στις ειδικές δυνάμεις και παραμένουμε έως και σήμερα φίλοι και συνάδελφοι,

σε αντίθεση με όσους απλά διαβάζουν ένα ελλιπές, ξεκάθαρα μονόπλευρο άρθρο ενός εκ των πολλών ακροαριστερών διαδικτυακών καναλιών, που επιδιώκουν να χτυπούν οτιδήποτε προάγει την ενότητα και την ενδυνάμωση του ελληνικού στοιχείου, στην προκειμένη περίπτωση το σώμα της εθνοφυλακής αλλά και γενικότερα του εθελοντισμού.

Και σε στιγμές φυσικά (όχι τυχαία) εξαιρετικά κρίσιμες για την ακεραιότητα της εθνικής ασφάλειας της πατρίδος μας!

Διαβάζουν λοιπόν όλοι οι Έλληνες ότι ο πρώτος εθνοφυλακής της χώρας “είναι μέλος της χρυσής αυγής”, και ότι “έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση για επίθεση ρατσιστικής βίας”, καθώς και ένα σωρό παιδαριώδη ¨σενάρια” για τον ρόλο που παίζουν οι εθνοφύλακες, αφήνοντας βέβαια και τους πληρωμένους γνωστούς-αγνώστους από κάτω να σιγοντάρουν με διάφορα σχόλια την όλη προαγωγή του θέματος.

Αυτό που δεν λένε βέβαια είναι το ότι ο Μπαντέμης Παναγιώτης όντως υπήρξε για ορισμένα χρόνια μέλος της χρυσής αυγής. Γρήγορα όμως μέσα από την πολιτική διαπίστωσε ότι, οι ικανότητες που απέκτησε στις ειδικές δυνάμεις δεν βοηθούν στην γρηγορότερη οργάνωση του εθελοντισμού σε μια αποδυναμωμένη από την κρίση Ελληνική άμυνα, αν δεν ασχοληθεί ενεργά.

Γι’αυτό λοιπόν και αποχώρησε οικειοθελώς (παρά την απόλυσή του από την τότε εργασία που είχε) αφιερώνοντας την ζωή του στην ατομική του εκπαίδευση αλλά και μεταλαμπάδευση των γνώσεων και της αγάπης του για τις ένοπλες δυνάμεις σε όλους τους εφέδρους όπου και αν συναθροίζεται.

Αυτό που δεν μας λένε είναι ότι :

η σύλληψη του έγινε σε άλλο σημείο από το υποτιθέμενο γεγονός,
τα υποτιθέμενα θύματα ουδέποτε αναγνώρισαν τον Παναγιώτη ως τον ένοχο,
τα υποτιθέμενα θύματα είναι γνωστές (κυρίες) στα στέκια των αναρχικώνκαι ότι
ο ιατρός που έκανε την πρώτη εξέταση αρνήθηκε να έκδοση πόρισμα για βαριές σωματικές βλάβες (όπου αργότερα “βαφτίστηκαν” βαριές) όπως θέλανε οι δικηγόροι των κυρίων, που παρεμπιπτόντως είναι αυτοδιόριστοι γνωστοί για την υπεράσπιση ακροαριστερών αναρχικών (καλόπαιδων)!
Δεν είναι τυχαίο ότι για την υπόθεση του 2011 δικάστηκε αντισυνταγματικά με νόμο του 2014.

Όποιος θέλει να μάθει ποιος είναι ο Μπαντεμης Παναγιώτης δεν έχει παρά να ρωτήσει όλους όσους έχουν την τύχη να τον γνωρίζουν από κοντά.

Δεν είναι τυχαίο ότι έχει πάνω από 30 επαίνους, έυφημες μνείες και χρυσά μετάλλια για την προσφορά του προς την πατρίδα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Δεν είναι τυχαίο το ότι έχει 2 επαίνους από την αστυνομική αρχή της Δράμας για την αποτροπή δύο ληστειών με κίνδυνο της ζωής του.
Ότι έχει ευχαριστήρια από την ενορία της περιοχής του για την αφιλοκερδή του προσφορά προς τους απόρους (παρά τα χρέη του από τον πολυετή δικαστικό αγώνα) συντηρώντας παράλληλα και την πολύτεκνη οικογένεια του.

Δεν είναι τυχαίο ότι ΟΛΟΙ αυτοί οι Στρατηγοί, Συνταγματάρχες, Λοχαγοί αλλά και ο ίδιος ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης τον συγχαίρουν μετά από κάθε άσκηση ως έναν από τους αρίστουςτου σώματος.

Δεν είναι τυχαίο φυσικά γιατί ο Μπαντέμης Παναγιώτης είναι
φτιαγμένος από την ίδια πάστα που ήταν φτιαγμένοι και οι τριακόσιοι του Λεωνίδα, που ήταν φτιαγμένος ο Καραϊσκάκης ο Αθανάσιος Διάκος ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Και σαν και αυτούς εάν κληθεί θα είναι ο πρώτος που θα πάει να υπερασπιστεί με την ζωή του ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες, ακόμη και αυτούς που τώρα τον πολεμούν, και είναι φτιαγμένοι από την πάστα του Εφιάλτη και των δοσίλογων του ’40.

Μην γελιόμαστε λοιπόν.

Τα χτυπήματα κάτω από την μέση στον Παναγιώτη είναι χτυπήματα στην άμυνα της χώρας και σε καιρούς κρίσιμους.Ας είμαστε σοβαροί.

(την παραπάνω επιστολή-email λάβαμε από φίλο του Παναγιώτη Μπαντέκη, επίσης εθνοφύλακα, και αποτέλεσε αφορμή για την εκτενή και εμπεριστατωμένη ανάρτηση μας)

Ομάδα Εκπαιδευτικών “Ο Παιδαγωγός”

loading...

8 thoughts on “Την πιο κρίσιμη στιγμή, το αριστερό κράτος-παρακράτος, ΧΤΥΠΑ την εθνοφυλακή.

  1. ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΦΥΛΑΔΑ ΣΑΣ(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ) ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ .

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΜΕΝΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΛΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΕΤΡΑ ΡΥΘΜΙΣΕ ΚΛΕΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ ΚΑΙ ΓΑΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ. ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΠΙΟ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ.

  3. ….Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται κατάφορα,
    να διαστρεβλώνει, να διαβάλει, να κολακεύει το θεό του χρήματος και να πουλάει τη χώρα
    του και τους συνανθρώπους του για το καθημερινό του ψωμί….Είμαστε υποτελείς και
    εργαλεία των πλουσίων ανθρώπων που βρίσκονται στο παρασκήνιο.- Είμαστε μαριονέτες, εκείνοι
    τραβάνε τα κορδόνια κι εμείς χορεύουμε.- Τα ταλέντα μας, οι δυνατότητες και οι ζωές μας
    είναι όλα ιδιοκτησία άλλων ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες».
    John Swinton – Δημοσιογράφος καί Δ/ντής σύνταξης των New York Times (1860-1870) καί της
    προοδευτικής εφημερίδας The New York Sun (1875-1897)

  4. αν γίνει πόλεμος οι χρυσαυγιτες επιτρέπεται να πολεμήσουν οι μήπως οχι διότι είναι "φασίστες";

  5. Κοροϊδεύουν τον κόσμο, προσπαθούν να κάνουν εθνοφύλακες τύπου Ισραήλ, εκεί δεν είναι Ελλάδα εκεί ο κληρωτός πάει να εκπαιδευτή και εκπαιδεύεται εδώ ο κληρωτός γίνετε καθαρίστρια, καφετζής. ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΝΕ Η 9 ΜΗΝΕΣ. Μετά σαν εθνοφύλακες για φωτογραφίες.

  6. Από το 1974 καί μετά, όλοι οι Πρασινοκοκκινομπλέ αφέντες μας, έκαναν ό,τι μπορούσαν για την διάλυση των ενόπλων μας δυνάμεων διότι δεν θα μας χρειαστούν ποτέ!… Το εξωφρενικό όμως είναι ότι, οι Ιθαγενείς, πίστεψαν καί στην πλειοψηφία τους πιστεύουν καί σήμερα ότι, όταν ξεκινήσουν τα τάνκς του Ερντογκάν, στην πρώτη γραμμή θα πάνε οι Παριζιάνοι, οι Βερολινέζοι καί οι Βρυξελιώτες!…….. Γαμώ την ατυχία μου ρε π….., που γεννήθηκα;!!!… Πώς τα κατάφερα καί έζησα 61 χρόνια ανάμεσα σε τόσα βόδια;!!!…….. Δεν αντέχω άλλο!……… Ζηλεύω τους συνομηλίκους μου που έφυγαν, είτε για άλλους τόπους, είτε για…….. άλλους κόσμους!…………… …Λ.

  7. Θα σε παρω να φυγουμε
    σ'αλλη γη σ'αλλα μερη
    που κανεναν δεν ξερουμε
    και κανεις δεν μας ξερειι…

    Πρωην φιλος σου… αντε ετοιμασου ερχομαι χα χα χα χααααα

  8. ΠΑΝΤΩΣ ΑΜΑ ΖΟΥΣΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ ΝΕΑΤΕΡΕΝΤΑΛ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ !!

Comments are closed.