Κατ εκτίμησι ο σύριζα ειναι μπροστά στην πρόθεση ψήφου με 8,3 % και στην παράσταση νίκης με 25, 4 %.

Αυτά λέει μια εκτίμηση στατιστική ατομική , όπως στατιστική εκτίμηση είναι και των εταιρειών δημοσκόπησης. Και ο Τζώρτζ Γκάλοπ ατομικά την δεκαετία του 1930 πρόβλεψε, με την μέθοδο διακρίβωσης ,την νίκη του Ρούσβελτ , και οι τότε ειδήμονες εκλογολόγοι είχανε σίγουρη την ήττα
του Ρουσβελτ. Η μέθοδος αυτή που βλέπει την πρωτιά του Σύριζα τώρα είναι πρός το παρών μη ανακοινώσιμη μια και είναι καινοτομική και πρωτοπόρα και θα ανοίξει νέο τοπίο στις μέχρι τώρα μεθόδους που θα τις τελειώσει. Αναμονή ώς τις εκλογές που θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας με απόλυτο βαθμό προσδιορισμού της πρόβλεψης. Που και για τούτη πάλι την πρόβλεψη του χρόνου εκλογών εφαρμόστηκε η νέα αυτή μέθοδος. Αν τα όσα γράφονται εδώ δεν αρέσουν σε κάποιους σιγά μην ζοριστούν . Η άποψη του καθενός είναι άποψη του καθενός. Και των εταιρειών δημοσκόπησης είναι δική των και των πολιτών όμως οι εκτιμήσειςμε τις μεθόδους των ισχύουν.

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “Κατ εκτίμησι ο σύριζα ειναι μπροστά στην πρόθεση ψήφου με 8,3 % και στην παράσταση νίκης με 25, 4 %.

  1. ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΠΟΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ?ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΗΝΗΝΑΝΕ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΑΜΕΣΑ.ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΗΡΩΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ !! ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΙ .

  2. Χαχαχα ρε εσείς εκεί στο συριζα τι παίρνετε και δεν το λέτε

  3. Μεγάλε δεν ξέρω αν θυμάστε τι έλεγε ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ

Comments are closed.