Ξυπνήστε ρε πήγε 6

loading...

30 thoughts on “Ξυπνήστε ρε πήγε 6

  1. ενα συμπερασμα εβγαλα απο
    τα οσα εχω διαβασει
    η κινηση του Σωρρα δεν ειναι πολιτικος φορεας
    ειναι μια αντιΧριστιανικη οργανωση που μαχεται
    με μισος την Ορθοδοξια δηλαδη οι ανθρωποι αυτοι
    δημιουργησαν μια δηθεν πολιτικη ταυτοτητα και ενα
    θρησκευτικο ψεμα για να καλυπτονται πισω απο αυτο
    ενω στην ουσια ειναι μια ΑΙΡΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
    και εναντιον των ΕΛΛΗΝΩΝ που το 98% ειναι χριστιανοι
    ορθοδοξοι αραγε ο Σωρρας ειναι αντιχριστος τα 600 δις
    ειναι σχεδιο απο καποια κεντρα που εχουν λεφτα και
    στηριζουν τετοιες οργανωσεις ενα απο αυτα ειναι
    η σαϊεντολογία που χρηματοδοτει καθε ειδους
    παραθρησκευτικα κινηματα προσοχη ολοι και το
    ξυπνηστε ρε που τους φιλοξενει κρυβονται πισω απο την αρχαιοελληνικη θρησκεια για καλυψη δεν ειναι τυχαιος
    ο φονος της θωμης που ο μπαλαντινας εβλεπε δρακο και
    σκοτωσε ουτε τυχαια ειναι τα λογια γεματα μισος που
    γραφουνε στα κατεβατα εναντιον των χριστιανων
    καλυτερα για μενα ειναι να μην του δινεται σημασια
    ο σωρρας ειναι μελος σατανικης οργανωσης γι αυτο και
    πληρωνει δικηγορους μεγαλου κυρους σαν τον κεχαγιογλου
    γι αυτο συντηρουν τοσα γραφεια και ας μην παταει ανθρωπος
    και γι αυτο δεν μπορουν να τον πιασουν γιατι πισω του
    ειναι η εταιρεια του αντιχριστου 666 και το 666 δεν το γραφω τυχαια ουτε για πλακα ……..κανενα πολιτικο ενδιαφερον δεν εχουν το μονο που θελουν ειναι να χτυπησουν τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

  2. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΕΕ ΝΑΙ ΕΛΑ….ΓΙΩΡΓΟ ΗΛΘΕ ΕΝΑ mail ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΝΑΙΙΙ ΑΑΑ ΩΡΑΙΑ ΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΕΣΤΕΙΛΛΑ…ΑΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ?,,,ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΥΤΤΑΞΕ ΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΤΟ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ Α2 ΕΙΣΑΙ?….ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ…ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΡΧΗΓΟς ΜΑΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ? …ΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ 2 ΚΑΣΕΣ ΚΡΑΣΙΑ ''ΛΟΥΦΑΡΗ'' ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙΣ….ΑΑ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΑ ''ΛΟΥΦΑΡΗ'' ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ? …Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΠΟΥ HTAN NIKΗΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΑΣ ΔΩΡΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 2 ΚΑΣΣΕΣ ΚΡΑΣΙ!!!…ΑΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΡΑΣΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΙΣΤΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΕΣΤΣΕΛΕ ΚΑΝΕΑ ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΚΟΛΛΥΒΑ ΚΑΙ ΚΟΝΙΑΚ 3 ΑΣΤΕΡΩΝ Ε?!!…ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΜΙΑ?….ΕΕ ΚΥΤΤΑΞΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΥΤΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ''ΛΟΥΦΑΡΗ ΝΑΧΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΩ-ΠΩ ΚΑΝΑ ''ΓΟΦΑΡΙ''…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΓΕΛΩΤΑΣ ''ΔΙΣ''' ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΦΕΥΓΩ ΚΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ''ΠΟΤΕ''ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ''ΠΑΠΑΡΙ'' ΑΝΤΕ …salom….salom.. ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΚΟΥ ΚΙ'ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ…Κ.Ι.Σ Κ.Ι.Σ A'TOUT AL'EUR ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ….
    QUOTE
    Μωρε καλα ητανε ειχαμε τον Τσαπελοφαγο κωλοτρυπιδογλυφτη του μυριδερου γυφτου ποιος δεν γελαγε οχι πειτε μου ποιοσ δεν γελαγε με τις μαλακιες που ελεγε καθε μερα εδω μεσα? αλλα ωφειλουμε να ομολογησουμε οτι εφαγε και πολλα λεφτα και πολυς κοσμοσ εχασε την ζωη του οταν ηλθαν ενα πρωινο και του πηραν σπιτια μαγαζια γιαυι λογω των ηδονισυικων ουσιων που τους ειχε ποτισει πιστεψαν αν ειναι δυνατο εναν βραχυσωμο μαυριδερο γυφτο και τους χαντακωσε. ετσι τςεσπωσε τωρα την μεγαλη μεριδα των χρηματων τα 150αρια δηλαδη που χλαττς εχωνε κατασαρκα στην μαυρη μναρατ'ς η Μαυροκυλωτου και τωρα σφραγιστηκε μεσα στον υπονομο που να βγει? Ο τριδοντησ και οι αλλοι δολοφονοι που δεν προλαβαν να μασησουν γιατι τα μασησε πρωτος αυτος με τα πιστολια τον περιμενιυν να ξεμυτισει αλλα πουυ??οι κατηγοριεσ ειναι 4 κακουργηματα ολα!! Κυριε προεδρε μας εδνιε ναρκωτικα εθιστικα και εμας θα πουν! Αυτος τα εκανε ολα και δεν λεμε ανακριβειες ηδη του ΕΧΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ!!! ΝΑΙ Η ΒΙΚΗ ΤΣΙΒΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΥΝΗΣΗ!!! Στον βοθρο πεθαινει λεφτα δεν δινει ο γυφτος. Ειναι αδυναυτο να δωσει λεφτα ο γυφτος. μονο να κλεψει να αρπαξει ναι αλλα πισω δεν δινει ουτε δεκαρακι. εδω πηγε να πληρωσει με κατηργημενα δηναρια του κουβειτ μετα εβγαλε δικο του κρυπτονομισμα το Gyftcoin ακουσον ακουσον και να δωσει λεφτα ο γυφτος!!

    ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΛΙΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΙ Ο ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗΣ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΜΤΑ ΜΙΚΡΟ-ΟΙΚΟΝΙΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΡΔΕΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΡΟΧΙΓΚΙΑ ΓΥΦΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΑΦΙΡΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΜΑΣ ….ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΡΟΧΙΓΚΙΑ ΗΡΘΕΣ ΑΚΑΛΕΣΥΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Ε? ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ…
    ΠΑΕΙΙ ΚΙ'Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΠΑΕΙΙ ΚΙ'Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣΣ…
    UNQUOTE….AKOY KI'AYTO Σ'ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣΣΣ ΝΑ ΤΡΥΓΥΡΝΑΣ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΝΤΕΡΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟΟΟ….HAVA NAGILA HAVA …

  3. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΒΡΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ
    ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΒ Ν ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΟΡΦΕΑΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΨΩΡΡΑΣ 9666 ΛΙ/ΑΚΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ
    ΑΙΝΤΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ

  4. ευταξουλα κρυφοκοιτας μαρη γιαγια ξασπρουλιαρα;

  5. που εισαι γυφτακο που εισαι ευκλασια?τι εχεισ παθει αγαμησιααα εσυυυ μονο εσυυυ παμε ξανα..

  6. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ
    ΨΩΡΡΑΣ Ο ΜΙΝΑΡΟΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

    Κυκλοφορησε το μπατιρογραφον του μπατιρογυφτου, πληρωτεο του Αγ. Σουτσου ανημερα
    Μην ξεχασετε να περασετε απο τα κατα τοπους γραφεια των ΗΛΙΘΙΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ να το παραλαβετε.

    ΤΟ ΜΠΑΤΙΡΟΓΡΑΦΟΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ (ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ)
    https://www.youtube.com/watch?v=dwlavpTd3wM&feature=youtu.be

  7. ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…. ΗΔΗ ΟΙ ΜΑΓΕΜΕΝΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ…. ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΟ ΓΥΦΤΟ…. ΤΟ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΕΡΠΕΤΟ…. ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ…. ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ…. ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ…. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ…. ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ…. ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΜΟΛΥΕΙ ΒΡΩΜΟΛΟΓΑ…. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ, ΟΧΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ…. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΣΑΝ ΝΤΑΛΙΚΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΥΔΑΙΕΣ ΠΟΡΝΕΣ, ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ; ΜΕ ΤΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟ…. ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ…. ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ…. ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΙΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ, ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ…. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΣΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ…

  8. ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ? ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙ….ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ?…ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ Ο ''ΝΑΝΟΣ'' ΚΟΝΤΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟΚΩΛΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ….ΑΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

  9. ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΣΩΡΡΑΣ
    —————————————————————-
    Του πρωτ. Αθανασίου Πολ. Τύμπα, Θεολόγου – Μουσικού.

    Μου τηλεφώνησε ένας εκπαιδευτικός και με πληροφόρησε πως πολλοί μαθητές γυμνασίων και λυκείων της πόλεώς μας παρασύρθηκαν από την αίρεση του κ. Σώρρα. Την ονομάζω αίρεση διότι, όπως μπορεί ο καθένας να δει στο διαδίκτυο, βάζει τους οπαδούς του να ορκίζονται στους δώδεκα θεούς, θεωρεί πως η Παλαιά Διαθήκη και η Καινή είναι παραμύθια, μίλησε με τον Απόλλωνα και του έδωσε πληροφορίες για το διάστημα και άλλα παρόμοια που δηλώνουν ότι ο συγκεκριμένος κύριος δημιούργησε μια μεταφυσική ιδεολογική φιλοσοφία.
    Η Ιερά Σύνοδος της Ελλάδος προειδοποίησε για την συγκεκριμένη αίρεση τους πολίτες αυτής της χώρας πριν ένα χρόνο. Ενάντια στην ρατσιστική του φιλοσοφία μπορούμε να πούμε στα παιδιά μας πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι και αδέλφια, διότι έχουμε κοινό πατέρα και μητέρα τον Αδάμ και την Εύα. Ο Χριστός μας σταυρώθηκε και αναστήθηκε για όλους τους ανθρώπους του κόσμου, άσπρους μαύρους, κίτρινους και βέβαια για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και κάθε κατατρεγμένο της γης όπως είναι σήμερα οι πρόσφυγες.
    Η αίρεση Σώρρας εντάσσεται στο φαινόμενο της Νέας Εποχής γι’ αυτό οι οπαδοί του, όπως πληροφορήθηκα, πιστεύουν στα UFO, στην ύπαρξη ζωής δηλαδή σε άλλους πλανήτες, την μετενσάρκωση, ότι τα ζώα έχουν ψυχή και άλλες τέτοιες επικίνδυνες δοξασίες που καταργούν την ελευθερία του ανθρώπου.
    Εάν υπήρχε λογικό ον με ψυχή σε άλλους πλανήτες τότε θα μας το είχε αποκαλύψει η Αγία Γραφή. Το Μυστήριο της Ενανθρωπήσεως του Θεού είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο γεγονός και σίγουρα δεν έγινε ποτέ ξανά και πουθενά. Μπορεί οι επιστήμονες να βρουν κανένα ζωύφιο στο διάστημα αλλά όχι λογικό όν. Για φανταστείτε πόσα παιδάκια θα είχαν παιδεία και φαγητό σε όλον τον κόσμο εάν τα χρήματα που δίνουν για πειράματα στο διάστημα τα διέθεταν για τις υποανάπτυκτες χώρες ή τους φτωχούς της γης.
    Οι δυνατοί της γης στην Νέα Εποχή θέλουν οι άνθρωποι να πιστεύουν και στην μετενσάρκωση, ότι δηλαδή στην άλλη ζωή η ψυχή του ανθρώπου θα μπει σε διάφορα ζώα και θα περνά καλύτερα. Έτσι οι άνθρωποι σ’ αυτήν την ζωή δεν επαναστατούν και δέχονται την κακή τους μοίρα, το κάρμα.
    Είναι κρίμα οι άνθρωποι στην απελπισία τους από την οικονομική κρίση να πουλούν την ψυχή τους σε τέτοιες αρρωστημένες δοξασίες και να χάνουν την προσωπική τους ελευθερία. Και δυστυχώς πολλοί χάνουν και τα λίγα χρήματά τους ακόμη και όπως έγινε με την παιδοψυχολόγο στην Λαμία και την ίδια τους την ζωή. Όλες αυτές τις πλάνες και αιρέσεις, όπως λέγει ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, τις καθοδηγεί ο διάβολος με απώτερο σκοπό τον ψυχικό και τον σωματικό θάνατο των ανθρώπων.
    Γονείς και καθηγητές ας προσέξουμε τα παιδιά μας τα οποία λόγω της ορμής τους για μάθηση και αναζήτηση παρασύρονται από τους επιτήδειους διότι δεν διαθέτουν την κρίση των μεγάλων. Προσοχή και στο διαδίκτυο όπου ταξιδεύουν και μαθαίνουν όλες αυτές τις ανοησίες. Ας μην ξεχνούμε ότι οι περισσότεροι τζιχαντιστές στρατεύονται από το διαδίκτυο. Η σωστή ενημέρωση από όλους μας είναι το καλύτερο φάρμακο γι’ αυτές τις αιρέσεις.

  10. Αίρεση ο Σωρρας

    ————————————-

    Ρατσιστικό λόγο και αρχαιολατρικό, αντιεκκλησιαστικό και εθνικιστικό χαρακτήρα έχει η οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσης» σύμφωνα με απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
    Η μη κυβερνητική οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσις» ανήκει στον γνωστό στο πανελλήνιο Αρτέμη Σώρρα ο οποίος υποσχόταν μέσω τηλεοράσεων ότι είχε στα χέρια του επιταγές ομογενών οι οποίες θα μπορούσαν να εξοφλήσουν το χρέος της Ελλάδος!
    Όταν αποκαλύφθηκε πως οι επιταγές ήταν χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα, ο Αρτέμης Σώρρας σύστησε τη ΜΚΟ «Ελλήνων Συνέλευσις».
    Η Ιερά Σύνοδος, σύμφωνα με επιστολή που έχει στα χέρια της αποκλειστικά η Romfea.gr, καταδικάζει τη συγκεκριμένη οργάνωση μετά από σύσταση της επιτροπής αιρέσεων της Εκκλησίας.
    Η οργάνωση, κατά την Ιερά Σύνοδο, έχει εθνικιστικό, αντιεκκλησιαστικό, αρχαιολατρικό χαρακτήρα και ρατσιστικό λόγο.
    Ως εκ τούτου οι πιστοί και οι Μητροπολίτες καλούνται να μην ενθαρρύνουν ή να υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη ή παρόμοιες πρωτοβουλίες, αναφέρει η επιστολή της Ιεράς Συνόδου.

  11. Ιερά Σύνοδος: Η εκκλησία «αφορίζει» τους ιερωμένους-οπαδούς του Σώρρα

    =============================================================

    Είχε προηγηθεί εγκύκλιος που ζητούσε από τους κληρικούς να απέχουν από εκδηλώσεις «τοιούτων οργανώσεων».

    Οι ρασοφόροι, οι οποίοι εμφανίζονται στα Μέσα Ενημέρωσης ως υποστηρικτές της οργάνωσης Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις, δεν τυγχάνουν κληρικοί της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος, επισημαίνει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος (ΔΙΣ) με ανακοινωθέν που εξέδωσε μετά τη σημερινή συνεδρίασή της, την πρώτη για τον μήνα Ιανουάριο.

    Η ΔΙΣ, υπό την προεδρία του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, επανήλθε στο εν λόγω θέμα για το οποίο η Ιερά Σύνοδος είχε ενημερώσει από τις 7 Μαρτίου 2016 με εγκύκλιο σημείωμα την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τις Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος «για τον αμφιλεγόμενο, έντονα εθνικιστικό, αντιεκκλησιαστικό και αρχαιολατρικό χαρακτήρα και τον ρατσιστικό λόγο» του κινήματος του κ. Σώρρα.

    Πιο συγκεκριμένα το ανακοινωθέν αναφέρει, μεταξύ άλλων:

    «Συνήλθε σήμερα, Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, στην πρώτη Συνεδρία Της για τον μήνα Ιανουάριο, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

    Κατά την σημερινή Συνεδρία: […] έγινε αναφορά στην οργάνωση Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις, για την οποία εγκαίρως η Ιερά Σύνοδος δια του από 7ης Μαρτίου 2016 Εγκυκλίου Σημειώματός της ενημέρωσε την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος για τον αμφιλεγόμενο, έντονα εθνικιστικό, αντιεκκλησιαστικό και αρχαιολατρικό χαρακτήρα και τον ρατσιστικό λόγο της. Δια του ιδίου Εγκυκλίου Σημειώματος είχαν προτραπεί οι Σεβασμιώτατοι Ιεράρχες, οι Κληρικοί και το Χριστεπώνυμο Πλήρωμα “όπως απέχουν από εκδηλώσεις τοιούτων οργανώσεων και μη ενθαρρύνουν ή υποστηρίζουν παρομοίας πρωτοβουλίας”. Η Δ.Ι.Σ. επισημαίνει επίσης ότι οι ρασοφόροι, οι οποίοι εμφανίζονται στα Μέσα Ενημέρωσης ως υποστηρικτές της οργανώσεως, δεν τυγχάνουν κληρικοί της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος».

  12. Την περίπτωση του Αρτέμη Σώρρα παρουσιάζει σήμερα αναλυτικά στην ηλεκτρονική του έκδοση το περιοδικό Der Spiegel.
    «Πολύ καλές για να 'ναι αληθινές οι υποσχέσεις του Σώρρα», σχολιάζει το Spiegel, εξηγώντας ότι 51χρονος δεν έχει ισχυριστεί μόνον ότι μπορεί να αναλάβει εξ' ολοκλήρου το ελληνικό χρέος αλλά και τα μεμονωμένα χρέη των ελλήνων πολιτών. «Μπορεί ο αινιγματικός επιχειρηματίας Σώρρας να διαθέτει όντως τριψήφιο αριθμό δις; Και τότε γιατί ο υποτιθέμενος σωτήρας των Ελλήνων δεν φιγουράρει εδώ και χρόνια στις λίστες των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου; Έρευνες ελληνικών αρχών και μέσων ενημέρωσης εγείρουν σοβαρές αμφιβολίες για τον δήθεν παραμυθένιο πλούτο του Σώρρα», γράφει το γερμανικό περιοδικό, εξηγώντας ότι τόσο η καναδική Bank of Montreal όσο και το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών διαψεύδουν ότι υφίστανται τα ποσά αυτά, με αποτέλεσμα να «έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται για τις διηγήσεις Σώρρα και το FBI».

    Το γεγονός ότι ο ίδιος συνεχίζει παρόλα αυτά τις υποσχέσεις του «σχετίζεται με μια αξιοσημείωτη δικαστική απόφαση» του 2013, εξηγεί το Σπίγκελ, όταν δικαστής τον απάλλαξε από την κατηγορία της διάδοσης ψευδών ειδήσεων, «επιβεβαιώνοντας μάλιστα ότι ο Σώρρας διαχειρίζεται 600 δις ευρώ (…). Ορμώμενος από την απόφαση αυτή, ίδρυσε το 2015 έναν πολιτικό φορέα που φέρει το όνομα Ελλήνων Συνέλευσις, με την οποία θέλει να κατέβει στις επόμενες εκλογές (…)» και ο οποίος, όπως σχολιάζει το γερμανικό περιοδικό, «έχει χαρακτηριστικά αίρεσης». Ο ίδιος πάντως «έχει μέχρι στιγμής επιτυχία με τις πολιτικές του φιλοδοξίες. Από την ίδρυση του Ελλήνων Συνέλευσις μέχρι σήμερα έχουν ιδρυθεί σε όλη τη χώρα ήδη 200 παραρτήματα».

    Παραλληλισμοί με Τραμπ και AfD

  13. Το Spiegel αναφέρει ότι η περίπτωσή του αρχίζει να προκαλεί ανησυχία στα παραδοσιακά κόμματα, με τις αρχές να βάζουν πλέον στο μικροσκόπιο τις δραστηριότητές του. Είναι μια περίπτωση με την οποία θα έπρεπε να ασχοληθεί η ελληνική Δικαιοσύνη, λέει προς το γερμανικό περιοδικό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, προσθέτοντας ότι είναι καθήκον της δικαιοσύνης να προστατεύει τους πολίτες από τυχόν απάτες και πως η κυβέρνηση θα τη στηρίξει σε αυτό.

    Το περιοδικό αναφέρεται στη συνέχεια στις νέες έρευνες σε βάρος του Σώρρα, στις αντιδράσεις της Εκκλησίας αλλά και στις πρόσφατες αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος ότι το 2014 ο υποτιθέμενος δισεκατομμυριούχος δήλωσε εισοδήματα μόλις 20.000 ευρώ και τόκους από καταθέσεις μόλις 93 ευρώ, την ώρα που έχει χρέη 12.000 προς την εφορία.

    Όλα αυτά, όπως και οι αμφιβολίες που εκφράζονται για το στάτους του πολυεκατομμυριούχου «ουδόλως ενδιαφέρουν τους οπαδούς του Σώρρα. Οι ίδιοι τα χαρακτηρίζουν ‘ψέματα των παραπλανητικών μέσων ενημέρωσης. Οι νέες έρευνες είναι, σύμφωνα με τους ίδιους, μέρος ενός πολέμου που διεξάγει το κατεστημένο κατά της οργάνωσης του Σώρρα. Όλα αυτά θυμίζουν Ντόναλντ Τραμπ και την Εναλλακτική για τη Γερμανία», σχολιάζει το περιοδικό. «Πολλοί Έλληνες βλέπουν την άνοδό ως «άμεση συνέπεια της κοινωνικής κρίσης και του εντεινόμενου λαϊκισμού. ’Τι είναι ο Σώρρας’, διερωτήθηκε πρόσφατα αρθρογράφος της Καθημερινής; ‘το βυθόμετρο της βλακείας του ελληνικού λαού’».

    Περί νέας διόγκωσης του δημόσιου τομέα

    «Οι Έλληνες βγάζουν λιγότερα» είναι ο τίτλος σύντομου άρθρου στη σημερινή Süddeutsche Zeitung που αναπαράγει σχετικό άρθρο της Καθημερινής. «Λόγω της διαρκούς κρίσης στην ελληνική αγορά εργασίας, οι άνθρωποι βγάζουν όλο και λιγότερα χρήματα. Την ίδια ώρα και λόγω της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών και νέων φόρων, οι επιχειρήσεις διστάζουν να προσλάβουν νέο προσωπικό, όπως έγραψε η συντηρητική εφημερίδα της Αθήνας Καθημερινή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι μισθοί των εργαζομένων πλήρους απασχόλησης μειώθηκαν τελευταία σημαντικά: το 2014 ένας εργαζόμενος με πλήρη απασχόληση αμείβονταν κατά μέσο όρο με 1.327 ευρώ μεικτά, το 2016 ήταν μόλις 1.182. Παράλληλα μειώθηκαν και τα έσοδα των συνταξιοδοτικών ταμείων, με αποτέλεσμα, όπως λέγεται, να κρίνονται αναγκαίες και νέες μειώσεις στις συντάξεις».

    «Ο Τσίπρας διογκώνει τον κρατικό μηχανισμό», αναφέρει άρθρο στην ηλεκτρονική του έκδοση του περιοδικού Focus. «Για πρώτη φορά από το ξέσπασμα της κρίσης την άνοιξη του 2010 αυξήθηκε και πάλι ο αριθμός των ελλήνων δημοσίων υπαλλήλων. Υπό τον αριστερό πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα διογκώνεται και πάλι το δημόσιο. Συγκεκριμένα ο αριθμός των υπαλλήλων στη δημόσια διοίκηση και στο υπουργείο Αμύνης αυξήθηκε το δεύτερο τρίμηνο του 2016 και σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2015 κατά 27.700 στις 332.600. Αυτό αναφέρει έκθεση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής που δημοσιεύθηκε πρόσφατα».

    Κώστας Συμεωνίδης
    Πηγή άρθρου: Deutsche Welle

    Πηγή: http://www.voria.gr/article/o-dithen-sotiras-ton-ellinon-sorras

  14. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ…
    Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΝ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΑΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ Ο ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ
    ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΒΛΙΤΖΕΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

    Ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάζεται στις 25 Απριλίου του 2002 με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών για υπεξαίρεση και απόπειρα πώλησης αρχαίων.

  15. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ…
    Ο ΜΑΙΤΡ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ…ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΔΥΟ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ Ο ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΕΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ
    ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΑΓΑΡΑ

    Στις 24 Ιουνίου με την υπ’ αριθμ. δικαστική απόφαση 1302/2005 ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του Βαια Ρούγκλιου καταδικάζονται σε φυλάκιση 8 μηνών έκαστος, με τριετή αναστολή για πλαστογραφία μετά χρήσεως.

    Για την ίδια υπόθεση ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του έχουν κι άλλη καταδικαστική απόφαση στις 24 Ιουνίου 2005, πάλι από το Τριμελές Εφετείο Πατρών, αλλά για διαφορετικά αδικήματα. Με την υπ’ αριθμ. δικαστική απόφαση 1303-1304/2005 και οι δύο καταδικάζονται σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών. Ο Αρτέμης Σώρρας για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία και η Βάια Ρούγκλιου, η σύζυγός του, για χρήση πλαστού εγγράφου. Κι αυτό γιατί, όπως αποδείχθηκε στη σχετική εφετειακή δίκη, ο Αρτέμης Σώρρας με πρόθεση προκάλεσε σε άλλον την απόφαση να εκτελέσει την άδικη πράξη της πλαστογραφίας που διέπραξε.

  16. κακως τα καινε
    σας δινουν και αξια γελοιοι γυφτοκαραγκιοζηδες
    σκατα μοιραζετε, σκατα επρεπε να σας πετανε

  17. MONOI TOYΣ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ Μ Μ Ε
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ

  18. ΣΤΑΜΑΤΑ Ν' ΑΛΥΧΤΑΣ ΗΛΙΘΙΟ ΓΥΦΤΟΣΚΥΛΟ
    ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΜΠΟΓΙΑΣ ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕΙ.
    ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ

  19. Θα παραδεχομουν τον Αρτεμη Σωρρα μονο αν ηταν εκλεγμενος απο τους Ελληνες πολιτες
    αν ο ιδιος ηταν καθαρος χωρις καταδικες και δεν κρυβοταν απο τη δικαιοσυνη μονο τοτε θα μπορουσε να εχει γνωμη
    τωρα που κρυβεται γιατι φοβαται επειδη ειναι φυγοποινος-παρανομος ειναι ενα θρασυδειλο ανθρωπακι

  20. καλε που ειναι ο ευταξιας το κοριτσι με το τριανταφυλλο στα μαλλια ,το αντικατεστησε ο ψευτοπατερακης ο τουρκομογγολος ισλαμιστης?

  21. ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ

    ———————————————————

    Ανώνυμος23 Μαΐου 2018 – 1:51 μ.μ.
    morfeas sky
    Δημόσια


    2 ω
    Αυτά είναι μερικά από τα προφίλ της χιλιοπρόσωπης ομάδας ψεύτικων προφίλ, που τα διαχειρίζεται, ΜΑΖΊ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ …θα σας δείξω τους διάφορους χαρακτήρες που υποδύονται

    Christos FunsXtreme
    Θόδωρος ο Μακεδών
    Terry Zafer
    NATAΣA NATAΣA
    art ant
    Popi Kaloupi
    Αngelina'90
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΕΡΕΩΣ
    Christina Kourkoulou
    ΕLENI DOUFEKA
    elen manesi
    Sofia Rosero
    giannis paterakis
    akaluptos

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΙΛΙΟΠΡΟΣΩΠΗ ΟΜΑΔΑ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΙ ΧΑΟΣ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ….ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

  22. Ανώνυμος23 Μαΐου 2018 – 1:51 μ.μ.
    morfeas sky
    Δημόσια


    2 ω
    Αυτά είναι μερικά από τα προφίλ της χιλιοπρόσωπης ομάδας ψεύτικων προφίλ, που τα διαχειρίζεται, ΜΑΖΊ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ …θα σας δείξω τους διάφορους χαρακτήρες που υποδύονται

    Christos FunsXtreme
    Θόδωρος ο Μακεδών
    Terry Zafer
    NATAΣA NATAΣA
    art ant
    Popi Kaloupi
    Αngelina'90
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΕΡΕΩΣ
    Christina Kourkoulou
    ΕLENI DOUFEKA
    elen manesi
    Sofia Rosero
    giannis paterakis
    akaluptos

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΙΛΙΟΠΡΟΣΩΠΗ ΟΜΑΔΑ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΙ ΧΑΟΣ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ….ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

  23. ΕΥΤΑΞΙΑ αν οντως γουσταρεις Σωρρα σε προτιμαμε με τα ραββινια που λες γιατι ρε φιλαρακο προσβαλεις την νοημοσυνη ολων των Ελληνων Εθνικων γιατι δεν εχουν καμια σχεση με Σωρρα ουτε με τους οπαδους του, ο τυπος ειναι απλα αδιαφορος και απατεωνας…Οποτε επειδη εμεις παμε να βγαλουμε κατι θετικο προσπαθωντας να ενημερωσουμε τον κοσμο για την εξαπατηση του κατεστημενου και των παπαδων αιωνες τωρα οσον αφορα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ και την σχεση Χριστιανισμου Ελλαδος και εσυ δυστυχως εισαι ενας ανθρωπος που θελει να μαθει αλλα κοιταει σε απατεωνες που βρηκαν πατημα στην δικη μας πλευρα η κανε μια μικρη προσπαθεια να ενημερωθεις καλυτερα και να αλλαξει αντιληψεις περι Σωρρα και πως σου παρουσιαζει τον Ελληνισμο η σε παρακαλω λεγε λιγοτερα και μην συνδεεις αυτα τα δυο πραγματα(Σωρρα και Ελλαδα) γιατι κανεις μεγαλυτερο κακο απ'οσο νομιζεις δινοντας πατημα στον καθε κοπριτη μεσω του Σωρρα να κραζει τον Ελληνικο πολιτισμο και την θρησκεια του που ειναι γεννημα αυτου του τοπου..
    φιλικα

  24. ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΩΡΑΙΟ Κ@@ΛΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΜΑΝΕΣΗ ΕΛΕΝ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

  25. ΕΛΑ ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ. ΚΑΝΩ ΑΡΜΠΙΤΡΑΖ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ Θ' ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ
    ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΠΑΡΕ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ.
    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΟΥΜΑ.
    ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΥΦΤΟΛΩΠΟΔΥΤΗ ΠΑΠΑΤΖΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΕΙΣ; 600; ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ 603 ΓΕΛΟΙΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΗΛΙΘΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

    1. Ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάζεται στις 25 Απριλίου του 2002 με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών για υπεξαίρεση και απόπειρα πώλησης αρχαίων.

    2. Στις 24 Ιουνίου με την υπ’ αριθμ. δικαστική απόφαση 1302/2005 ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του Βαια Ρούγκλιου καταδικάζονται σε φυλάκιση 8 μηνών έκαστος, με τριετή αναστολή για πλαστογραφία μετά χρήσεως.

    3. Για την ίδια υπόθεση ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του έχουν κι άλλη καταδικαστική απόφαση στις 24 Ιουνίου 2005, πάλι από το Τριμελές Εφετείο Πατρών, αλλά για διαφορετικά αδικήματα. Με την υπ’ αριθμ. δικαστική απόφαση 1303-1304/2005 και οι δύο καταδικάζονται σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών. Ο Αρτέμης Σώρρας για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία και η Βάια Ρούγκλιου, η σύζυγός του, για χρήση πλαστού εγγράφου. Κι αυτό γιατί, όπως αποδείχθηκε στη σχετική εφετειακή δίκη, ο Αρτέμης Σώρρας με πρόθεση προκάλεσε σε άλλον την απόφαση να εκτελέσει την άδικη πράξη της πλαστογραφίας που διέπραξε.

    4. Την καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 28 μηνών σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα επικύρωσε ο Άρειος Πάγος.
    Ο Αρτέμης Σώρρας είχε προσφύγει ενώπιον του ανωτάτου δικαστηρίου ζητώντας να αναιρεθεί η απόφαση.
    Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση για τυπικούς λόγους.
    Η δευτεροβάθμια ετυμηγορία του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημμάτων αφορά στα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, της συκοφαντικής δυσφήμησης και της ψευδούς καταμήνυσης από κοινού.

    5. Ποινή φυλάκισης τριών ετών, η οποία είναι εξαγοράσιμη, επέβαλε σήμερα το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών στον Αρτέμη Σώρρα και στην σύζυγό του, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης, σε βαθμό κακουργήματος.

    6. Σειρά κακουργηματικών πράξεων απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του
    – Σε βάρος του απαγγέλθηκε ο μισός ποινικός κώδικας!
    – Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη

    Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

    Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου, συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος. Παράλληλα, απαγγέλθηκε η κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων απο από εγκληματική δραστηριότητα και της ψευδους καταμήνυσης και ψευδορκίας μαρτυρα.

  26. O KORYDALLOS EINAI POULI VALTO STO KWLO TOU PSWRRA

  27. …"Ι Ε Ρ Ο Ν" ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ…"ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΝ ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΟΝ"…

    ΑΣ …"ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ" ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΙ, ΣΤΡΑΒΟΙ, ΑΟΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΔΕΣ, ΠΕΘΑΜΕΝΑΤΖΗΔΕΣ, "ΑΓΙΟΙ" ΡΑΣΟΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ,…"ΕΓΚΡΙΤΟΙ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΗΤΖΗΔΕΣ, ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΚΕΡΒΕΛΕΔΕΣ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ, ΠΑΛΙΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΔΕΣ, "Ο Λ Ο Ι" ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΝ ΣΚΟΠΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ …"ΣΚΕΠΗΝ" ΤΗΣ…"ΙΕΡΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε." ΚΑΤΑ ΤΟΥ…"ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ" ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ… "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ" ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ…"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"…

    ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗΝ ΠΥΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΩΣΙ, ΑΙ…ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΗΣ Ν.Δ., ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ…"ΛΑΟΥ" ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΝ ΤΟΝ ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΝ, ΤΟΝ ΠΑΝΑΞΙΟΝ… ΛΕΒΕΝΤΗΝ, ΤΟΝ ΝΕΡΟΠΟΤΑΜΙΣΙΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΝ ΚΑΙ ΤΟΝ…"ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ" …ΦΟΝ ΚΑΖΑΚΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΟΠΛΙΑΝ ΤΟΥ…

    ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑΝ ΓΡΑΜΜΗΝ …"ΠΥΡΟΣ" ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΩΣΙ, ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ…"ΕΝΔΟΞΟΙ" ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΩΝ "ΑΞΙΟΜΑΧΩΝ" ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΣΥΣΣΩΜΟ …"ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟ" ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΑΠ' ΤΗΝ…"ΠΕΡΣΙΑ", ΟΙ…"ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ" ΕΛΛΗΝΕΣ…"ΔΗΜΑΡΧΟΙ" ΜΑΣ, ΘΑ ΞΑΝΑΤΙΜΗΣΟΥΝ… "ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ …"ΕΛΛΗΝΩΝ" ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ…

    ΤΕΛΟΣ, ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΡΑΜΜΗ "ΠΥΡΟΣ" ΘΑ…"ΠΑΡΑΤΑΧΘΩΣΙ" ΑΙ ΗΡΩΙΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ…"PRIDE GAY", ΩΣ …"ΘΕΜΕΛΙΟΝ" ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ "ΑΞΙΟΝ" ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ …ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ…

    ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο…"Α Γ Ω Ν"…Ο "ΘΕΟΣ" ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΘ' ΗΜΩΝ…

    ΑΧ ΒΡΕ…"ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΕ" ΑΘΑΝΑΣΙΕ, ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ…"ΜΑΤΑΚΙΑ" ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ"…

    ….."ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  28. ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΙΛΟ 4.42μ.μ.,

    ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ", ΕΧΕΙΣ "ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ" ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ "ΕΠΙΣΗΜΑ" ΕΓΓΡΑΦΑ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΟΥ…"ΕΙΠΑΝ" Η' ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ…"ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ" ΔΗΜΟΣΙΟ-ΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ…"ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΑΔΕΣ…ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ" ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ…

    ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ "ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ" ΓΙΑ ΤΟ…"ΠΡΩΤΟ", ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ…"ΚΑΝΕΙ", ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ "ΠΑΘΑΜΕ" ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ…"ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ" ΣΑΝ "ΔΕΔΟΜΕΝΟ" ΚΑΤΙ, ΑΦΟΥ ΤΟ…"ΕΙΠΑΝ"…ΚΑΠΟΙΟΙ…

    ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ "ΑΔΙΚΟ" ΚΑΙ ΔΕΝ "ΤΙΜΑ" ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ.

    ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ …"ΕΝΤΥΠΩΣΗ", ΠΟΙΟΙ "ΠΟΛΕΜΑΝΕ" ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΕ… "ΑΠΑΤΕΩΝΑ"? ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ "ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ", ΑΛΛΑ ΤΟΝ "ΔΙΩΚΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΟ…"ΛΑΘΟΣ" ΝΟΥΜΕΡΟ "ΣΩΒΡΑΚΟ" ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ…

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ, ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ "ΒΑΡΙΕΣ" ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΦ' ΟΣΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ "ΝΟΗΜΟΝΑ" ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΠΑΣ" Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ…"ΠΗΓΗ"…

    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, "ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΑΔΙΚΟ" ΚΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΔΕΝ ΤΟ …ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ.

    ΤΩΡΑ ΑΝ "ΕΣΕΙΣ" ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΤΙ…"ΘΕΤΙΚΟ" ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ…"ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ" ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ…"ΓΕΝΝΗΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ" ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο "ΣΩΡΡΑΣ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ…"ΘΡΗΣΚΕΙΑ", ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ…"ΘΡΗΣΚΕΙΑ", ΚΑΘ' ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…"ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΕΩΝ", ΔΗΛΑΔΗ "ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ", ΑΡΑ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ…"Θ Ε Ο Σ".

    ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΤΙ…"ΑΝΑΓΚΗ" ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ…"Θ Ε Ο Σ" ΑΠΟ ΜΙΑ… "ΘΡΗΣΚΕΙΑ"…

    ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ "ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ", ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ…"ΣΩΡΡΑΣ", ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ…"ΗΧΗΤΙΚΑ" ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ …"ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ", ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΑ…"ΠΕΡΙΕΡΓΑ" ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ…"ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ…"ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ "ΑΠΟΨΗ" ΣΟΥ.

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  29. ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ
    Ο zagklaras nad dog

    Ανώνυμος23 Μαΐου 2018 – 10:04 μ.μ.
    ποιος τον χεζει τον Σωρρα σας τον δικο σας τον Γιαννοπουλο ειναι!!!το ποιος κανει επικλησεις ποιος προσκυναει εικονες,παντοφλες,ζωνες,σαρκες,φωτογραφιες σε σανιδες,ποιος κανει αναθεματα ποιος πιστευει οτι πινει το σωμα και αιμα,ποιος βγαζει νεκρους καλογερους βολτα,ποιος φτυνετε μην τον ματιασουν ποιος πιστευει σε παραδεισους,ποιος κανει αγιο τον καθε δολοφονο,ποιος πιστευει σε αγιους Βασιλιδες,ποιοςφτιαχνει φανουροπιτες ρωτα τον Αβρααμ και τον Ισαακ βλακα!
    Χαρη σε αυτους που λες Δια και Πανα λεγεσε εσυ Ελληνας φιλε βλαμενε γιατι δεν σε ειδα να απαρνιεσε το ονομα και να θες να λεγεσε σκετο Χριστιανος γιατι???
    Οποτε ξαναβουλωσε το στομα σου και παρτο χαμπαρι χωρις Δια και Πανα ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ και ισως καποια μερα σου μαθουμε και τι σημαινει η καθε θεοτητα μπας και ξεστραβωθεις!!!…ολα γυρω σου ειναι Εθνικη Ελληνικη θρησκεια και οι Ελληνες Εθνικοι υπηρχαν παντα ηλιθιε αλλα τι περιμενεις απο προβατο που διαβαζει μονο οτι του πλασαρει το παπαδαριο………

Comments are closed.