Ξυπνήστε ρε πήγε 6

loading...

13 thoughts on “Ξυπνήστε ρε πήγε 6

  1. καλημερα σε ολους τους ελληνοφωνους χειρονακτες,καλημερα σε οσους τους αρεσει να βλεπουν τον κοπο τους επι της παλαμης,goodmorning ψευτοελληνες και ψευτοευρωπαιοι.σε 15 χρονια δεν θα υπαρχετε εντελως,χαρητε λοιπον την ολιγοχρονη μαιμου υπαρξη σας.ζομπι του κερατα,αδειοι,φουσκες,αψυχοι,που σας βαζουν οι αλλοι μπροστα με τα ψεματα,υπερφυαλοι,εξεληγμενα ρουφιανοειδη,ρεπορταζιουχοι,επαγγελματιες τεμπελιδες σισιτιουχοι,υπερηφανες και αλαζονικες λασπες,ανευθυνες και ανικανες σαραβαλιασμενες κατασκευες,δεν εχετε κανενα λογο υπαρξης.

  2. ξεχασα… μηδεμου εξερουμενου βεβαιως.

  3. Δεν μου λες? Κλα'ν ου Παπαγαλ'ς ουρε?

  4. Τουν παιζεις ποτε ποτε ουρε? Δωστου εκει περιστεριασε τον να χαλαρω'ς

  5. χρονια πολλα υγεια ευτυχια και χαρα στους εορταζονες σημερα

    elen manesi ….. elen mantaka
    elen manesioti ….. elen voria
    elen pateraki ……. elen eutajia
    elen gourlou …… elen doufeka

    ELENA ΕΛΕΝΗ ΛΕΝΑ ΛΕΝΙΩ ΕΛΕΝ

    ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ …. ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ….. ΠΑΤΡΑ
    ΠΑΤΡΙΝΙΑ ….. ΕΛΕΝΗ ΜΑΝΩΛΗ …. ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ

    ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ

  6. eleni inele10 Ιανουαρίου 2017 – 4:49 μ.μ.
    Κουβεντες του Σωρρα και οπαδων του το 2013 αν θυμαμαι καλα σε φιλο μου που πασχει απο σκλήρυνση κατα πλακας:
    1.Πες μας που μενεις επιτελους να ερθουμε να σου δωσουμε το φαρμακο σου να ξεμπερδευεις με την αρρωστια σου, αν εισαι αρρωστος οπως λες!
    2.Δεν ψοφας καλυτερα να ξεβρωμισει ο τοπος!
    3.Αντινοε πρακτορακο!
    Και αλλα πολλα που δεν θυμαμαι γιατι περασε και καιρος…

    Λιγες μερες πριν(2013), μου ειχε ζητησει καποια συναδελφος να υπογραψω ως οπαδος του κινηματος… Ο φιλος "Λουκας" τους στριμωξε στα κοινωνικα δικτυα με δυο τρεις αβολες ερωτησεις για να δούμε τι "παιζει" με το κινημα μια και οφειλουμε να προσεχουμε τι υπογραφουμε…
    Η φρασεολογια τους ηταν αρκετη για να βγουν τα συμπερασματα αμεσως. Πολυ δε περισσοτερο, οταν παρακαλεσα στο φεις τον Σωρρα με προσωπικο μηνυμα να μην καθυβριζει τον οντως αρρωστο φιλο μου, και μου υπεδειξε να μην κανω παρεα με ανθρωπους που δεν γνωριζω πραγματικα ποιοι ειναι και που πιθανοτατα υπηρετει ως πρακτορας(!) των χαζαρομογγολων!(Ενω εκεινος ηξερε…!)
    Δεν ειχα λογια τοτε. Οπως δεν εχω και τωρα…. Εκλεισα ευγενικα. Και μεσα σε δυο ωρες ειχαν σβηστει απο το δημοσιο προφιλ τους ολες οι υβρεις στο προσωπο του Λουκα.

    Δεν θα φανει και πολυ παραξενο αν οντως μπει στη βουλη. Παντως το ψευδοκράτος δειχνει να φλερταρει με τον συναπατεωνα του…
    Περαστικα μας.

  7. Ανώνυμος11 Ιανουαρίου 2017 – 10:28 μ.μ.
    ΕΛΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΕΔΩ ΕΠΙ ΟΜΑΔΑΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ TIMELORD. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΕΝΗ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΥΛΗΚΗ. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΛΥΚΙΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ

    Απάντηση

    eleni inele11 Ιανουαρίου 2017 – 11:17 μ.μ.
    Χαχαχαχα!
    Μάλιστα κυρία παλαιά παρουσια..
    Πρώτον, δεν διαβασατε καλά τι έγραψα παραπανω..
    Και δεύτερον, ο,τι πείτε….Μη σας χαλασω τον φανταστικό σας κοσμο.

    Ελένη.

  8. χρονια πολλα στις ελενες,αυτο το ονομα βγαζει πολυ καυλα.και του χρονου.

  9. ΤΑΚΗ….ΕΧΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΠΑΤΡΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΧΩΡΕΣ Η ΜΗΠΩΣ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ 50.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.ΑΠΑΘΗΣ Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ Η ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ??

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ ΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ??

    ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ,ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΣΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΜΕΣΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΧΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΞΥΠΝΙΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ…!!!

    ΔΩΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ…!!!

    ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΖΕΙΣ…

    Η ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΥΤΗ ΕΠΕΣΕ..!!
    https://www.youtube.com/watch?v=tWE_ISpjZrU

  10. Μην πιστεύεις ό,τι μαλακία σού λέει ο κάθε παρλαπίπας – Πίστευε μόνον ό,τι βλέπης με τα ίδια σου τα μάτια (κι αφού κοιτάξεις μάλιστα δυο φορές)

    Κρυπτο-ιουδαίοι, ψευτο-πλούσιοι, δήθεν πατριώτες οπαδοί τού ψευδομεσσία Sabbatai Zevi (πολλοί απ' αυτούς μάλιστα,( ψευτο-τραπεζίτες)τουρκογενείς με αλλαγμένα επώνυμα, προκάλεσαν τις γενοκτονίες Αρμενίων και Ποντίων . Το μόνο κάστρο που δεν έχει πέσει ακόμα ,είναι η Ορθοδοξία.Η παγκόσμια πανθρησεία έχει παντού απλώσει τα πλοκάμια της, πσοσοχή μεγάλη και πίστη Στο Θεό !!!

  11. ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ

    Ο Άρειος Πάγος ανέτρεψε την απόφαση του 2013 που εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, στην οποία υπήρξε η παραδοχή ότι τα 600 δις δολάρια που διατείνεται ότι διαθέτει ο Αρτέμης Σώρρας είναι υπαρκτά και σε τίτλους ομολόγων. Η υπόθεση είχε ξεκινήσει μετά από αναφορά του βουλευτή της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη ο οποίος είχε καταγγείλει τον Αρτέμη Σώρρα για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    Το δικαστήριο με το προαναφερθέν σκεπτικό είχε αθωώσει τον Σώρρα και έναν συνεργάτη του. Η συγκεκριμένη απόφαση αποτέλεσε τη βάση των ισχυρισμών Σώρρα ο οποίος αφού Ίδρυσε την "Ελλήνων Συνέλευση" έπεισε χιλιάδες πολίτες ότι με τα ομόλογα αυτά μπορούν οι ίδιοι αλλά και το κράτος να σβήσουν ιδιωτικό και κρατικό χρέος.

    Η αναίρεση υπέρ του νόμου δεν έχει καμία έννομη συνέπεια για τον Αρτέμη Σώρρα. Δηλαδή δεν παραπέμπεται πάλι σε νέα δίκη, αλλά απλώς δεν μπορεί να επικαλεστεί ή να προσκομίσει ενώπιον των δικαστηρίων την επίμαχη απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών καθώς είναι σαν να μην υπάρχει.

    ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ

    Η πλήρης Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με την υπ΄ αριθμ. 2/2017 απόφασή της έκρινε ότι η εν λόγω απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου έχει μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλείπει αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία έχει εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία. Δηλαδή η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου δεν αναφέρει τα ακριβή στοιχεία των διεθνών γραμματειών που λέει ότι έχει στην κατοχή και που ακριβώς αυτά φυλάσσονται σε Τράπεζα του Καναδά.

    Αναφέρουν επίσης ότι εσφαλμένα και αντιφατικά το Μονομελές δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

  12. ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ

    Υπενθυμίζεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας καταζητείται από τις 18 Μαρτίου, όταν καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών από δικαστήριο της Πάτρας για υπεξαίρεση χρηματικού ποσού από πρώην συνεργάτη του. Στη συνέχεια εκδόθηκε νέο ένταλμα σύλληψης και ασκήθηκαν διώξεις για βαριά κακουργήματα που επισύρουν ακόμα και την ισόβια κάθειρξη εναντίον του.

    Η νέα δίωξη ασκήθηκε μετά την ολοκλήρωση της προκαταρτικής εξέτασης που διενήργησε για το θέμα η εισαγγελέας πρωτοδικών Ευγενία Αυλίδου, η οποία κατέληξε στην άσκηση βαρύτατων ποινικών διώξεων για κακουργήματα σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά ακόμα συνεργατών του που φέρονται αποτελούν τον στενό πυρήνα της ομάδας του.

    Από τους 8 κατηγορούμενους μόνο 2 άτομα που βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στον Καναδά, δεν εμφανίστηκαν καν να υποβάλλουν υπομνήματα όταν κλήθηκαν από την εισαγγελέα για εξηγήσεις.

    Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

    Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών Και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 Περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.
    Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξης εγκληματική οργάνωση
    Διασπορά ψευδών ειδήσεων
    απόπειρες απάτης,
    Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος
    Νομιμοποίηση Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα
    Ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα
    "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ"

    Η υπόθεση Σωρρα , σύμφωνα με την εισαγγελέα προκαλεί τεράστια οικονομική ζημιά στο δημόσιο αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία. Από το πόρισμα φέρεται να προκύπτει, ότι τουλάχιστον 12 χιλιάδες φορολογούμενοι έχουν στείλει εξώδικα σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία ζητώντας συμψηφισμό χρεών τους με τα … 600 δις του Σώρρα.

    Η ζημία του δημοσίου καθημερινά αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και είναι αδύνατον προς το παρόν να υπολογιστεί με ακρίβεια, ενώ προκαλεί κατάπληξη το γεγονός πως εκείνοι που επικαλούνται τις εξουσιοδοτήσεις Σώρρα αυξάνονται και μετά την καταδίκη του σε πολυετή κάθειρξη από δικαστήριο της Πάτρας . Χαρακτηριστικά το πόρισμα φέρεται να επικαλείται 115 περιπτώσεις πολιτών που προσκόμισαν την εξουσιοδότηση Σώρρα, για τις οποίες (μόνο από αυτές) το ΙΚΑ δεν εισέπραξε 4.700.000 ευρώ(!) ενώ μεγάλα χρηματικά ποσά δεν εισπράττονται από δημόσιο, εφορίες και λοιπά.

    Σύμφωνα με την εισαγγελική εκτίμηση ο Αρτέμης Σώρρας, δεν διαθέτει …. ούτε ευρώ ως περιουσιακό στοιχείο ενώ τα τελευταία χρόνια φέρεται να μην υπέβαλε καν μηδενικές φορολογικές δηλώσεις. Η έρευνα ξεκίνησε μετά από παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, καθώς οι διάσπαρτες δικογραφίες συνενώθηκαν και έγιναν πλέον εμπεριστατωμένη έρευνα για τη δράση του

  13. ΚΑΛΑ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ…ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΠΟΥ ΨΩΝΑΡΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΡΙΓΩΝΟΚΩΛΟ ΓΥΦΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΤΟΥ ΣΥΓΓΡΟΥ ΝΑ ΤΑ ΘΕΡΑΟΕΥΟΥΝ? ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΟ ΣΤΑ ΜΝΟ'ΧΕΙΛΑ ΚΑΙ ΤΖΟΟΥΥΥΤ ΝΑ ΤΑ ΚΑΙΝΕ Ε ΓΑΜΗΣΤΕΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΤΑ…ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Ο ΜΕΛΑΣ ΤΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΞΩΚΕΙΛΑ!!!! ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥ ΛΕΔΤΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ? ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΣΚΑΤΑ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΥΦΥΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΜΝΤΩΝ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ε? ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΛΗ ΤΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΓΩΝΟΚΩΛΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ ΜΙΑΣΜΑ ΝΑ ΞΕΡΒΩΣΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ…ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΦΟΥΚΑΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΠΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΜΡΑΚΗ ΑΚΟΥΜΠΑΓΑΝ ΤΑ 150αρια ΚΑΙ ΧΛΑΑΑΤΣΣ ΤΑ ΧΩΝΕ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ ΣΤΗΝ ΜΝΑΡ'ΤΣ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΤΕ ΣΕΙΣ ΚΑΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΥΦΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑΚΙΑ Ε? ΓΑΜΗΜΕΝΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ….ΟΥΥΥΣΤ …ΕΥΚΛΑΣΙΑ?ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΠΑ!!!! ΑΑΑ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ ,ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comments are closed.