Σαν σημερα γεννήθηκε εις το Ελαιοχώρι Αχαϊας την 5η Μαϊου του 1919 ο Γεωργιος Παπαδοπουλος. 












Ο πατερας του ονομάζοταν Χρίστος και ήταν δάσκαλος εις το επάγγελμα.
Το 1937 κατετάγη εις την Σχολήν Ευελπίδων, οπου διετελεσε Αρχηγός της Τάξεώς του και κατά τα 3 έτη σπουδών. 


Απεφοίτησε το 1940 ως ανθυπολοχαγός Πυροβολικού, και έλαβεν εξ’ αρχής μέρος εις τον Πόλεμον του 1940 – 41.
Ενυμφεύθη το 1941 την πρώτην σύζυγόν του, την Νίκη Βασιλειάδου, μετά της οποίας απέκτησε δύο τέκνα. 



Ο Γεωργιος Παπαδοπολος ηταν ο Ανθρωπος που απαλευθερωσε την Ελλαδα για εξι ολοκληρα χρονια απο τα δεσμα των ξενων νεοταξικων δυναμεων, 

Μεταξυ αλλων εκανε την Ελλαδα παρα πολυ ισχυρη οικονομικα και επανεφερε τα Ελληνοχριστιανικα ηθη στην Ελληνικη παιδεια και την κοινωνια. 
ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 
ΜΟΝΟΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ 
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ 
“ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ¨” ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ 
(1973 ΕΩΣ 2018).


Παντοτε σε ολες μου τις εργασιες σας αναφερω ολα τα θετικα και τα αρνητικα ολων μεγαλνω Ελληνων ηγετων απο την αρχαιοτητα μεχρι και σημερα. 



οι σημερινοι πολιτικοι προδοτες αποτελουν παγκοσμιο … – Ξυπνήστε ρε 

 



ΜΠΑΣΑΡ ΑΣΑΝΤ, ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΙΝ, ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ.


Ολοι αυτοι ειχαν κατι κοινο μεταξυ τους καθως δεν επιθυμουσαν να ειναι οι επαιτες και τα τσιρακια της νεας ταξεως , καθως επισης δεν δεχοταν να κανουν τις διεθνεις οικονομικες τους συναλλαγες με το αμερικανικο δολαριο.
 
Οσοι ηγετες δεν δεχονται να ξεπουλησουν τον ενεργειακο πλουτο των χωρων τους εναντι πινακιου φακης, να κανουν τις συνναλλαγες τους μονον με το αμερικανικο δολαριο, και να ειναι εντελως υπακουοι τοτε αμεσως ολοι αυτοι γινονται ξαφινκα “κακοι” δικτατορες.



Για τους ιδιους ακριβως λογους που προσπαθουν να ριξουν απο την διακυβερνηση της Συριας τον νομιμα εκλεγμενο προεδρο Ασαντ εριξαν απο την εξουσια τον Σανταμ Χουσειν, τον Κανταφι και τον Γ. Παπαδοπουλο.
 Ο Εθνάρχης Παπαδόπουλος είναι ο μοναδικος γνήσιος Ελληνας ηγέτης που ειπε παρα πολλα συνεχομενα ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΧΙ στους αμερικανους. 





Όλα αυτά σε αντιθεση με της στημενες αλλοδαπες μαριονετες της “μεταπολιτεύσεως”, 
οι οποιες λενε ναι σε όλα. 





Ο Παπαδόπουλος, ηθελε να κανει την Ελλαδα ευρωπαικη υπερδυναμη, για αυτο δεν δεχτηκε την προδοτικη-εξευτελσιτικη συμφωνία με την πετρελαϊκή αμερικανοκαναδική εταιρεία Oceanic Exploration Company για τα πετρέλαια της Θάσου.



Οι αμερικανοι διοτι η Ελλαδα ηταν τριτοκοσμικο και σκλαβμενο κρατος απο το 1832 μ.χ. μεχρι και τον 1967, για αυτο μας εδιναν ποσοστο 15% της ημερήσιας άντλησης, το οποιο θα επαιρνε η Ελλαδα, ενω το 85% θα επαιρνε η εταιρεία. 





Ο Γεωργιος Παπαδόπουλος, ως Πατριώτης , δεν το δεχτηκε κατι τετοιο. 



Αυτό γιατι είχε ήδη ερθει σε επαφη με τον ηγέτη της Ρουμανίας Νικολάε Τσαουσέσκου, για μια καλυτερη για την Ελλάδα συμφωνία. 


Ηδη στις 19 Νοεμβρίου του 1973 υπήρχε προαποφασισμένη η συναντηση στην Αθήνα μεταξύ του Γεωργιου Παπαδοπουλου, και του ρουμανου προεδρου. 



Η συναντηση ηταν για να υπογραφεί η συμφωνία των δυο χωρών, που προέβλεπε 40% για την Ελλάδα και 60% για την Ρουμανία. 


Δυστυχως αυτή η συναντηση δεν εγινε ποτε, διοτι τον ανετρεψαν οι αμερικανοι. 


Ακομη ο Παπαδοπουλος αρνηθηκε για πρωτη φορα στα χρονικα, την πενιχρη στρατιωτικη βοηθεια των Αμερικανων. 




Η αστεια αυτή στρατιωτικη βοηθεια είναι ενας από τους τροπους εξουσιας και σκλαβιας των αμερικανων στο Ελληνικο τριτοκοσμικο προτεκτορατο. 



Μεταξυ αλλων ο Γεωργιος Παπαδόπουλος αρνηθηκε να παιρνει δανεια η Ελλαδα από της αμερικανικες τράπεζες. 



Το κερασακι στην τουρτα , ηταν ότι αρνηθηκε στους Αμερικανους την χρήση της βάσεως της Σούδας.

Οι αμερικανοι ηθελαν να σταθον διπλα στους 
φιλους και συμμαχους Ισραηλινους στον πόλεμο με τους Άραβες.


Ενα απο τα πιο πατριωτικα τα οποια εκανε μεταξυ αλλων ο Παπαδοπουλος ηταν οτι ειχε παρει την ιστορικη αποφαση να αντικαταστήσει το δολάριο με την Ελληνική δραχμή σχετικα με τις αγοροπωλησίες πετρελαίου, από τα κοιτάσματα της Ελλάδας και της Κύπρου.
Επισης ο Γεωργιος Παπαδοπουλος εκανε κατι ακομη το οποιο δεν ηταν ανεκτο στην νεα ταξη πραγματων καθως επανεφερε τα Ελληνοχριστιανικα ηθη και την αυθεντικη Ελληνικη παιδεια στα σχολεια εντελως δωρεαν για τους μαθητες. 

Ουδεποτε υπηρξε σε αλλη κυβερνηση δωρεαν παιδεια.


Ομως οι τυραννοι απο την νεα ταξη δεν επιθυμουσαν κατι τετοιο.


Αυτο διοτι τους μονους τους οποιους ειναι σε θεση να εξουσιαζουν ειναι οι σαπισμενοι ηθικα οι αμαθεις και οι απαιδευτοι.
 


Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕΡΟΣ Α

















Η Ελλαδα μεχρι να αναλαβει την εξουσια ο Παπαδοπουλος δεν ηταν ελευθερο κρατος. 
 
 
Από το την επανασταση του 1821,εμεινε ελαχιστο
χρονικο διαστημα ελευθερη. 

Δυστυχως ηρθαν οι ξενες δυναμεις και μας σκλαβωσαν εκ νεου και μας εκαναν προτετκορατο. 
 
 
 
Για αυτό οι ξενες χωρες εβαλαν αλλοδαπούς δικους τους ως βασιλιαδες να μας κυβερνησουν μαζι φυσικα με την εβραικη πολιτικη “αριστοκρατια” που βρισκεται στην Ελλαδα εδω και πολλους αιωνες.





 
Τα δεσμα αυτά της νεας εθνικης σκλαβιας για πρωτη φορα από το την επανασταση του 1821 , κατηργησε ο  Γ. Παπαδόπουλος και εκανε την Ελλαδα ανεξαρτητο κρατος. 
 
 
Ολοι γνωριζουν το ποσο μεγαλη ανθελληνικη σφηκοφωλιά ηταν το παλατι με τους αλλοδαπούς Βασιλιαδες του. 
 
 
Είναι γνωστος σε ολους ο βρωμικος και προδοτικος του ρολος του παλατιου εις βαρος της Ελλαδος. 
 
 
Μια λοιπον ακομη πραξη εθνικης ευεργεσίας από τον Παπαδοπουλο προς την Ελλαδα, ηταν που εδιωξε δια παντος τον αλλοδαπο ανθελληνα κατά γενικη ομολογια βασιλια. 
 
 
Σε αντiθεση όμως με τον Ε. Βενιζελο , ο Παπαδόπουλος δεν εγινε τραγουδι, (Της αμυνης τα παιδια). 
 
 
 
Την 1η Ιουλίου 1973, κατηργήται δια λαϊκού (πραγματικου) δημοψηφίσματος η Βασιλεία και πρώτος πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ανακηρύχθηκε ο Παπαδόπουλος. 

Ο Παπαδοπουλος ετοιμαζε της πρωτες αδιαβλητες εκλογες στην Ελλαδα.
 
 
Όταν μια χωρα είναι προτεκτορατο-σκλαβωμενη μερικα από τα οπλα των κατακτητών είναι η προπαγανδα η αλλαγη της ιστοριας και η παραποιηση των γεγονοτων, η καταργηση της παιδειας και των ηθικων αρχων.
 





 
ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ;
 
 
 
 
 
Απαραβατο αρχαιοελληνικο αξιωμα ειναι οτι οι Ελληνες βασιλεις   

σε καμια των περιπτώσεων δεν 
στηριζουν 

 

της στρατιωτικες τους επιτυχιες, και την επιβίωση του εθνους εις βαρος της οικονομικης ευημεριας, των φτωχων Ελλήνων βαζωντας δυσβασταχτους φορους όπως εκαναν  καποιοι βασιλεις απο αναγκη η απο φθονο για τον Ελληνικο λαο. 
 
 
Το ιδιο κανουν και σημερα οι προδοτες πολιτικοι, οι οποιοι επιτυγχανουν να παρουν πολιτικες θεσεις εις βαρος της επιβιωσεως του εθνους. 
 

Οι Ελληνες βασιλεις-στρατιωτικοι γνωριζουν
πολύ καλα ότι ακομη και σε περιπτώσεις ζωης και θανατου για την αυτοκρατορια ότι η επιβιωση του κρατους δεν επιτρεπετε να επιτυγχάνεται εις βαρος των ασθενέστερων οικονομικα Ελλήνων.
 
 

Ο

ι πολιτικες οι στρατιωτικες επιτυχιες ενός κρατους ενός βασιλια-αυτοκρατορα δεν εχουν απολυτως καμια ηθικη, πολιτικη και στρατιωτικη αξια, εάν γινονται εις βαρος της οικονομικης ευημεριας των φτωχων Ελληνων.
 
 
 
 
 
Μια στρατιωτικη, μια πολιτικη, μια κοινωνικη επιτυχια για να εχει αξια, δεν πρεπει ποτε να επιτυγχανεται , εις βαρος, της οικονομικης ευημεριας των πολιτων η των υπηκόων.
 
 
 
 
 
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ 
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΗΣΕΑΣ.
 
 
 
Ο Θησεας ηταν ο πρωτος Ελληνας βασιλιας παγκόσμιος, ο οποιος διδαξε ότι οι πραγματικοι Ελληνες βασιλιαδες επωμίζονται τα περισσοτερα βαρη από ολους τους υπολοιπους, ενω τους καρπους των προσπαθειών τους, παντοτε 

τους 

μοιράζονται με ολους τους πολιτες. 

 
 
 
Ακομη ο Θησεας διδαξε ότι σε κάθε μαχη, σε κάθε πολεμο, καθημερινα της περισσοτερες φορες από οποιονδηποτε άλλο στρατιωτη, βαζει την ζωη του σε κινδυνο ο εκάστοτε Ελληνας Βασιλιας. 
 
 
 
 
Για αυτό ολοι οι Ελληνες Βασιλεις, στρατηγοι κατά την αρχαια και μεσαιωνικη εποχη, οπου οι προγονοι μας ηταν διοικητες της Ελληνικης- ρωμαικης αυτοκρατοριας, επιτεθοταν μοναχοι εναντιoν χιλιαδων αντιπαλων.
 
 
 
Αυτο το εκαναν για να παρουν θαρρος οι Ελληνες στρατιώτες για να κερδιθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικου-ρωμαικου κρατους. 
 
 
 
Το ιδιο εκαναν και ολες οι επομενες γενιες Ελληνων στρατιωτικων μεχρι και το 1973 μ.χ




ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ 

​ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΑΞΕΩΣ .


6 ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ
ΜΑΧΗΣ. ΑΡΙΣΤΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ.
ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ
ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΠΕΛΛΟΓΙΑΝΝΗ.







Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος υπηρξε ενας πολύ μεγαλος Ελληνας πατριωτης.
Ηταν το μεγαλυτερο μυαλο στην συγχρονη Ελληνικη ιστορία της Ελλαδας. 
 
Ο εθναρχης Παπαδόπουλος ειχε εισαχθει στη σχολή ευελπίδων πρώτος απο ολη την επικρατεια και με τον καλυτερο βαθμο.

Ο εθνάρχης ως  εύελπις ηταν τελειος για αυτό  αποφοίτησε με αριστα από την στρατιωτικη σχολη το 1940.


Πολέμησε ηρωικά στο αλβανικο μετωπο και πηρε αριστεια ανδρειας στον πολεμο. Ομως ο ήρωας του 1940 πεθανε φυλακισμενος τον Ιουνιο του 1999, ενω αλλοι πολιτικοι “δημοκράτες” και προδοτες που δεν πολεμησαν ουτε στο επος του 1940 ουτε πουθενα αλλου δεν τιμωρηθηκαν ποτε  και παρεμεναν ελευθεροι να τρωνε όλα οσα ειχαν κλεψει.

Όταν απεβίωσαν ολοι αυτοι οι προδοτες της Ελλαδος  κηδευτηκαν με εξοδα του κρατους ενώ  ο ηρωας του αλβανικου μετωπου ο εθνάρχης Γεωργιος Παπαδόπουλος πεθανε μεσσα στις πιο αθλιες συνθηκες.


Την περίοδο της γερμανικής Κατοχής ηταν στην εθνικη  αντισταση. Αμέσως μετά τον πόλεμο έγινε αξιωματικός πληροφοριών και πήρε παράσημα για την δράση του στον πόλεμο. Χρυσούν Αριστείον Ανδρείας και δύο Πολεμικούς Σταυρούς και στον Εμφύλιο πηρε μετάλλιο Εθνικών πραξεων, Αργυρο Σταυρό του Γεωργίου Α΄ μετά ξιφών και τέσσερις Πολεμικούς Σταυρούς). 



 
 
 
 
 
 
 
 



ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΕΤΙΑΣ

Σε εκεινες τις πολυ κρίσιμες στιγμες γα την επιβίωση του Ελληνικου εθνους καποια από τα μελη της εθνοσωτηριου κυβερνήσεως παρεκτραπησαν για αυτό είχαμε μεμονομενα περιστατικα βιας. 



Όλα αυτά εγιναν με ιερο σκοπο να αποτραπει η δολια γενοκτονια την οποια τελικα βιωνουμε εμεις εδώ και επτα συναπτα ετη.

Η κάθε μορφη βιας στην Ελλαδα η στο εξωτερικο είναι απόριπτεα. 


Ολες οι διαφορες, θα πρεπει να λυνοται μεσα απο διαλογους , όπως μας διδαξαν οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι.  


Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως 

  

;



Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.
 


Το σωστο θα ηταν να τους στειλουν ολους σε ισοβια εξορια στο εξωτερικο. Προφανως επανω στην αγωνια τους να προστατεψουν την πατριδα δεν το σκεφτηκαν .


Για αυτό σε καποιες περιπτώσεις εφαρμοσαν το παναρχαιο αξιωμα. Ότι δεν λυνεται κοβεται όπως δηλωσε ο Ηρωας του Αλβανικου μετωπου Στυλιανος Παττακος.




(1) ΓΙΑ ΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ. 
 
ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΗΘΙΚΟ, ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. 
 
ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΟΙΥ ΑΠΟΨΕΙΣ.
 
 
 
 

 

 
 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ :
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες.


Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν.
Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.

Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού.

Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των όσων μέχρι σήμερα ζούμε.

Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος.



Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.


Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές.

Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς. 

Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου. 
Ή αυτοί, ή εμείς.
 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Μουσικά σχολεία.


 
ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ 
ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 
ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΕΡΕΣ  ΕΣΧΑΤΗΣ 
ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
 
 
 
 
 
 
 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ 19 3 16 Ξενοδοχείο Stanley ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ

 

Για οσους δεν γνωριζουν στημενες και παρανομες διοτι πλεον εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα ειναι και οι νεοταξικες “εκλογες” . 
 
 
Ακριβως το ιδιο πραγμα γινεται με τις στημενες εκλογες που συμμετεχουν διαφοροι αλλοι για προσωπικα συμφεροντα, αλλοι γιατι ειναι προδοτες και μερικοι διοτι ειναι αφελεις.
 
 
 
Εντουτοις νομιμοποιουν τους προδοτες να κανουν καθε εθνικη προδοσια.
 
 
 
Η Ελλαδα απο το 1832 μ.χ. δεκα χρονια μολις μετα την ΗΡΩΙΚΗ επανασταση του 1821 εγινε εκ νεου προτεκτορατο των μεγαλων δυναμεων, για αυτο απωλεσε μεγαλος μερος απο την εθνικη κυριαρχια.
 
 
Για αυτο μας εφεραν το 1832 μ.χ.  γερμανο βασιλια να μας κυβερνησει.
 
 
 
 
Απο το 2010 και με την ψηφιση του πρωτου παρανομου και προδοτικου μνημονιου, ειχαμε καταλυση του συνταγματος, πραξικοπημα και ολικη απωλεια της εθνικης κυριαρχιας. 
 
 
 
Σχετικα με τις στημενες και προδοτικες εκλογες εχουμε πολλες αναφορες, ενδεικτικα θα αναφερω δυο περιπτωσεις. 
 
 
 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ :
 
 Οι Έλληνες τόνισε, δεν ψηφίζουν με την αληθινή έννοια της ψήφου. 
 
 
 
 
Οι Έλληνες απλά καλούνται να νομιμοποιήσουν, δηλαδή να επιλέξουν μεταξύ εκείνων των επιλογών που προτείνουν οι μηχανισμοί του συστήματος. 
 
 
 
 
Σε άλλο δε σημείο του λόγου του επισήμανε πως αυτό το σύστημα παράγει σκουπίδια, δεν παράγει φιλοδοξία, άρα δεν παράγει προσωπικότητες, τις αποκλείει.

ΑΝΤΙΛΟΓΟΙ: Κοντογιώργης: Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν, απλά επιλέγουν …
 

 
 
 
 
 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ 
ΜΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.
 
 
ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ 
ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 
ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ.
 
 
 
Η ηθικη ζωη και η Ελληνικη παιδεια είναι τα διαχρονικα τα μοναδικα μεσα  για να εχουμε αρχικα δικαιωμα στην εθνικη επιβίωση, και λιγο αργοτερα να εχουμε δικαιωμα στην ελευθερια, ειτε με ειρηνικο, ειτε με βιαιο τροπο, συμφωνα με το αρθρο 120 ,παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.
 
 
Διαβαστε και δειτε σχετικα , με το αρθρο 120 του συνταγματος τους καθηγητές Συνταγματικου δικαιου Γιωργο Κασιματη, Βασιλη Σπυρου, και αλλους.
 
 
 
 
Ελληνες μπορειτε να κανετε οσες απεργιες θελετε, οσες διαδηλώσεις θελετε, οσους πολιτικους φορεις θελετε. 
 
 
Επισης μπορειτε να περιμενετε οσους “σωτηρες ” θελετε .
 
 
 
 
 
 
Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.
 
 
 
 
 
 
Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη. 
 
 
 
 
Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μονον τοτε θα καταργησουμε το στημενο ελεγχομενο κατά γενικη ομολογια” πολίτευμα” ολων των Ελληνων και τα προδοτικα κομματα.
 
 
 
 
 
 
 
Μονον τοτε θα γινει αποδεκτη από τους γνησιους Ελληνες , η επι  12 χρονια προταση μου , για αλλαγη πολιτεύματος. 
 
 
 
 
 
 
Το νεο και μοναδικο εθνοσωτηριο πολιτευμα στηριζεται στις διδασκαλιες του υπατου των Φιλοσοφων του Αριστοκλη. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με την αλλαγη πολιτεύματος θα εχουμε καταργηση των κομματων.
 
 
 
 
Η επιλογή των υποψηφιων θα γινεται από τους Ελληνες, με βαση τον εντιμο ηθικο βιο. 
 
 
 
Προσοχη δεν θα κατεβαινουν από μονοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλεγουμε εμεις. 
 
 
 
Οι εκλογες θα γινονται με κληρο.
 
 
 
 
Μολις παρανομησει καποιος αμεσως του αφαιρουμε το αξιωμα και τον τιμωρούμε αυτό διοτι την ανωτατη εξουσια σχετικα με θεματα δικαιοσυνης θα την εχουμε μονιμος εμεις οι Ελληνες ο λαος.
 
 
 
 
 
 
 
Στις εκλογες αυτές δεν θα εχουν δικαιωμα όλα τα μελη των σημερινων κομματων και οι συγγενείς τους μεχρι εκτου βαθμου.
 
 
 
 
 
Μονον οι γνήσιοι και ηθικοι Ελληνες θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης. 
 
 
 
Για να γινουν όμως όλα αυτά χρειαζεται πολύ υψηλη πραγματικη Ελληνικη παιδεια ,και ηθικες αρχες, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 
 
 
Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι δεν τους επιτρεπουν μεσα απο το απολυτως ελεγχομενο πολιτευμα να προσφερουν το παραμικρο στην πατριδα. 
 
 
 
Σε περιπτωση που τολμησουν να κανουν κατι καλο ειτε τους εκβιαζουν ειτε τους τιμωρουν αδικα.
 
 
 
 
Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.
 
 
 
 
 
Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, κατηχηση ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 παρ. 4 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 
 
 
 
 
 
Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις
γνησιες Ελληνιδες γυναικες,  

συμμαχια με την
Συρια και γαμοι με τις Συριες. 
 
 
 
 
 
 
Ολα τα προαναφερομενα κατα γενικη ομολογια με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.
 
 
 
 
 
Στο σημειο αυτο να επαναλαβω για να μην το ξεχνα κανενας Ελληνας οτι  

ολοι οι ελεγχομενοι απο τους νεοταξιτες “ψευτοπατριωτες” δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος, δεν ζητουν ποτε την αλλαγη του πολιτευματος και φυσικα δεν ζητουν ποτε ιερο εθνικο συνδυασμο τον οποιο μονον η στηλη ισχυς δια της γνωσεως προτεινει.
 
 
 
 
 
Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι οταν προσπαθουν να κανουν το παραμικρο καλο για την Ελλαδα τους τιμωρουν αμεσως και αιδκα.
 
 
 


 
*Διοτι οτι εχω κατα γενικη ομολογια ολων των Ελληνων την κορυφαια εθνικιστικη-Ελληνοχριστιανικη στηλη στον κοσμο και μεσα απο τις παρα πολλες πρωτοτυπες προσωπικες μου ιστορικες επισημανεις-παρατηρησεις δημιουργω Ελληνες ανωτατης ποιοτητας ενω κραταω πολυ υψηλα το ηθικο και την αυτοπεποιθεση αυτες τις πολυ δυσκολες στιγμες, σε συνδυασμο με το γεγονος οτι εχω οδηγησει αρκετα παιδια στην στην στις Εκκλησιες στην κατηχηση, στα μουσικα σχολεια, στο αθλημα του παγκρατιου δεν ειμαι αρεστος απο την νεα ταξη.

Για οσους δεν γνωριζουν δεν υπαρχει κανεις Ελληνας στον κοσμο που να προτεινει αυτον τον συνδυασμο.

Για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα με αξιωσε ο Χριστος για μια ακομη πολυ μεγαλη τιμη, με το να προτεινω τις μοναδικες και αμεσα εφαμοσιμες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση.

Για τους ιδιους λογους διοτι ειμαι ακομματιστος, ζηταω να γινει η  εφαρμογη του νομιμου, του ηθικου, του χριστιανικου-
Ελληνικου που ειναι η εφαρμογη του αρθρου 120 παραγρ. 4 


Επισης ομως διαβασατε ζηταω την αλλαγη του πολιτευματος και την καταργηση των κομματων. 

Για ολες αυτες τις δραστηριοτητες μου και τις προτασεις μου
εχω βιωσει τις μεγαλυτερες διωξεις απο τους χουντικους των κομματων, τους υποτακτικους τους  τα μελη του βρωμερου παραδικαστικου κυκλωματος.


Oπως ηδη γνωριζετε διοτι ξεχωρισα περισοτερο απο ολους τους υπολοιπους, εχω υποστει πολλες αδικιες, πλεκτανες, διωξεις και ανανδρες συκοφαντιες, με μοναδικο σκοπο να σταμτησω να γραφω την στηλη.  




Αυτην την στιγμη εκτος απο τις βρωμερες πλεκτανες τους, με διαφορους βρωμικους τροπους μου στερησαν την περιουσια μου αξιας 854000 ευρω και με εχουν αποκλεισει απο το δικαιωμα στην εργασια. 


Ειμαι βλεπετε ο “κακος”  φασιστας, ο χρυσαυγιτης, ο ακροξεξιος χουντικος και ας γνωριζουν και οι πετρες οτι ειμαι ο μοναδικος ακομματιστος και ο πιο σταθερος στις αποψεις μου. 

Αρκετοι ανθρωποι ,όταν δεχτουν τοσο σκληρα χτυπήματα από την ζωη, πληγωνονται παρα πολύ, με αποτέλεσμα, να απομακρύνονται από τον Χριστο. 
Μερικοι εξ αυτων καταληγουν να γινονται αθεοι, ειτε σατανιστες.

Αλλοι, καταντουν αθεοι, να υβριζουν καθημερινα τα θεια. 

Εντουτοις εγω ως γνησιος Ελληνας με παραδειγμα τους ηρωες πεσοντες της αλωσεως, της ηθικες μου αρχες και την παιδεια μου και ως ανθρωπος ο οποιος κανει μονον πραξεις, ενιωσα μεσα σε αυτον τον πολυ φοβερο κατατρεγμο να αυξανονται οι δυναμεις μου, οπως εγινε με τους αγιους προγονους μας το 1453 μ.χ. 


Το αποτελεσμα ηταν να κανω ολα αυτα τα χρονια μεχρι και σημερα τις πιο σημαντικες ιστορικες μου εργασιες, μαζι με τις  εργασιες ιστοριας-γεωστρατηγικης, με μοναδικο κινητρο την επιβιωση της πατριδος μου.    




Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Μουσικά σχολεία.
loading...

32 thoughts on “5 ΜΑΙΟΥ 1919 Μ.Χ.*

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΘΕΟ ΓΙΑΧΒΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Ο Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  2. ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ. `ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ! ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ! ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ (ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΕΝ, ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΟΙ ΔΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ!

    ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΛΟΣ, ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΘΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΚΟΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ Κ@ΛΟΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΔΝΤ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!

    Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ» (THE WORLD TRUST). ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΤΟ 1944 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΟ BRETTON WOODS ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ 44 ΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΟ Β΄ΠΠ . ΕΠΙΣΗΜΩΣ, Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΚΛΗΘΗ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Β’ΠΠ (ΜΗΝ ΞΥΝΟΥΜΕ ΠΛΗΓΕΣ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ!). ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΙΔΡΥΣΗ:

    1) ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

    2) ΤΟΥ ΔΝΤ

    3) ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΡΥΣΟΥ.

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕ.

    ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ; ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ! ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 25* ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ (ΦΕΚ 315/1945). ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κ.Α. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΜΕΡΙΔΙΟ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 700+ ΤΡΙΣ! ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ: ΤΡΙΣ!

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ:

    1) ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. (ΕΥΚΟΛΑΚΙ! ΜΗΠΩΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;)

    2) ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ (ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΔΑΝΕΙΚΑ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΜΕ;)

    3) ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ.

    ΔΥΣΚΟΛΑΚΙ! ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΤΩΡΑ, ΣΩΘΗΚΑΜΕ!), Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΕΔΩ ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ!), Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ, ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ; ΑΛΛΩΣΤΕ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;), Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ (ΑΝΤΕ, ΚΑΛΕ! ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ;) ΚΑΙ … ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ (ΛΕΤΕ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΕΡΕΙ; ΕΔΩ ΕΝΑΠΟΘΕΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ!)

    ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ. Ο VLADIMIR, ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΟ 2000, ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 195 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ! ΑΛΛΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΑΛΛΟ ΠΟΥΤΙΝ ΑΛΛΟ ΑΛΕΞΗΣ! ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

    1) ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ; ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ, ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

    2) ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΨΟΦΙΟ ΚΟΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; ΤΟΤΕ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΙ, ΑΝ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ!

    ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ GUYS ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΩ (ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ!

    ΥΓ.* ΤΑ ΠΟΣΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ.

    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΦΕΚ 315/27-12-1945

    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Ο Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  3. https://plus.google.com/+morfeassky

    morfeas sky
    Δημόσια



    ΕΛΕΝΗ ΔΟΥΦΕΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ!!!!~
    ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!! ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΟΙΚΤΡΑ είσαι πλέον και με αποδείξεις ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ.

    Eυχαριστώ την Δουφέκα που ξεμπρόστιασε για άλλη μια φορά την κλίκα και πλέον αποφάσισε για τελευταία φορά ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊ με τον Μορφέα διότι ως γνωστόν τρέχουν τα σάλια της για μένα είναι ερωτευμένη βλέπετε μαζί μου…σαν τον Μορφέα κανείς..είμαι ο ΈΝΑΣ και Μοναδικός.

    https://plus.google.com/+ELENIDOUFEKA/posts/2TQT3pjvBLt

  4. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    Αλφειός: ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΣΙΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΟΥ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ…

    ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ;;; ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ , ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΙΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΒΕΛΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 , ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ… ΤΣΑΤΡΑ-ΠΑΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 7 ΛΕΠΤΑ… Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ «»ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ»» ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !!!

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ 16/02/2017 Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΩΣ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ;;; !!! χαχαχαχ ΜΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ;;; !!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ;;; ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ;;;

    Λευτερης Στακιας ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ πάνω από 120 ΕΛΛΗΝΕΣ…. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ μετά από μια υπόθεση του ΟΠΑΠ ήρθε η σειρά της δικης μας υπόθεσης ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ «»ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ»» ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…. ολόκληρη η διαδικασία είχε διάρκεια 7 λεπτά….
    ναι καλά ακούσατε

    ΑΡΑ….. ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ όπως λένε τα ΤΣΟΝΤΟΑΡΘΡΑ και ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ…
    ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ;;; ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ αυτοί τα έβαλαν όχι εμείς…

    ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΩΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 600 ΔΙΣ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  5. Ανώνυμος30 Απριλίου 2018 – 10:30 π.μ.

    Ανώνυμος12 Ιανουαρίου 2017 – 7:45 μ.μ.
    Μου αρεσει ο τροπος που σκευεσε..Ετσι παντα ησουν ..κ στο ξ/ρ κ εδω!!! Κριμας λυκιε που εχεις ακομη τετοια σκουπιδια με ειδησεις απο αλλου….
    Καποιες φορες δεν τα ανεχοσουν !!! ΤΩΡΑ ????

    Καταχθόνιος Δαίμων ΛΥΚΙΟΣ13 Ιανουαρίου 2017 – 6:28 π.μ.
    Ούτε τώρα τα ανέχομαι αγαπητέ, απλά άλλαξε ο τρόπος αντιμετώπισης. Αρχικά όλοι αδιαφορούμε και δεν ανταποκρίνεται κανείς. Αν συνεχιστεί η διαβολή και αρχίσει η προσωπική επίθεση σε συνδαιτυμόνες, ακολουθεί προειδοποίηση και τέλος η διαγραφή σχολίων.
    Όπως βλέπεις, κανείς δεν του δίνει σημασία…
    ΛΥΚΙΟΣ.

    Ανώνυμος13 Ιανουαρίου 2017 – 9:45 π.μ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ!! ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ … ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ? ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ 20 ΟΝΟΜΑΤΑ

    Καταχθόνιος Δαίμων ΛΥΚΙΟΣ13 Ιανουαρίου 2017 – 11:30 π.μ.
    Δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει να γνωρίζω ποιός γράφει ανώνυμα σχόλια, ούτε αν είναι ένας ή περισσότεροι. Η είδηση περί εξωκοσμικού, επίσης δεν με ενδιαφέρει και δεν πείσθηκα από την "στοιχειοθεσία" που την συνόδευσε.
    Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να υπάρχει κόσμια συζήτηση. Αν το θέμα που έθιξες δεν έτυχε ανταπόκρισης, προφανώς δεν ενδιαφέρει κανέναν.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    Ανώνυμος26 Ιανουαρίου 2017 – 8:56 μ.μ.
    ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;Ο ΛΥΚΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ 20 ΟΝΟΜΑΤΑ Η Η ΕΥΗ;Η ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΑΙΤ ΤΟ ΓΡΣΦΟΥΜΕ.ΧΕΧΕΧΕ

    Απάντηση

    Ανώνυμος11 Ιανουαρίου 2017 – 10:28 μ.μ.
    ΕΛΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΕΔΩ ΕΠΙ ΟΜΑΔΑΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ TIMELORD. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΕΝΗ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΥΛΗΚΗ.

    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΛΥΚΙΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ

    Απάντηση

    eleni inele11 Ιανουαρίου 2017 – 11:17 μ.μ.
    Χαχαχαχα!
    Μάλιστα κυρία παλαιά παρουσια..
    Πρώτον, δεν διαβασατε καλά τι έγραψα παραπανω..
    Και δεύτερον, ο,τι πείτε….Μη σας χαλασω τον φανταστικό σας κοσμο.

    Ελένη.

    Απάντηση

    Ανώνυμος30 Απριλίου 2018 – 10:39 π.μ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ
    ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

    Απάντηση

    Ανώνυμος30 Απριλίου 2018 – 10:49 π.μ.
    Ανώνυμος1 Μαρτίου 2012 – 11:44 μ.μ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ.
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ 9666;
    ΧΑ ΧΑ!!!!!!
    …ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ…
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    Απάντηση
    #
    Ανώνυμος1 Μαρτίου 2012 – 11:45 μ.μ.

    ΑΚΟΥΣΤΕ!!!!!!
    Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ !!!!!!!!!
    9.6.66
    …ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ…
    ΜΠΙ ΜΠΙ

  6. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 200.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΩ 5-10-20-50 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΓΝΩΣΤΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΓΝΩΣΤΕΣ" ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

    http://www.ferendum.com/en/PID118537PSD15897

    ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…!!!!!

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 200.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΩ 5-10-20-50 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΓΝΩΣΤΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΓΝΩΣΤΕΣ" ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

    http://www.ferendum.com/en/PID118537PSD15897

    ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…!!!!!

    ΤΑ "ΔΙΣ" ΚΑΙ ΤΑ "ΤΡΙΣ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΤΑΤΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΑ" ΜΑΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ…"ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ" ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ'

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ "¨ΝΟΜΙΚΑ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ "ΦΟΡΕΙΣ", "ΕΝΩΣΕΙΣ" κ.α.

    Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,…"ΠΑΓΩΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΙ' ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ…"ΚΟΡΟΙΔΑ" ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ…ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ…

    "ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ", ΠΟΣΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ? ΕΙΝΑΙ 5.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ?, ΕΙΝΑΙ 10.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ?
    Ε' ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ 9.990.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ …ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΚΙ' ΑΣΕ ΤΟΥΣ…ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ…ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η…"ΥΠΟΘΕΣΗ"…

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η…"ΕΦΟΡΙΑ". ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕ, Ε' ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ "ΣΩΡΡΑ"? ΕΙΝΑΙ 500?, ΕΙΝΑΙ 1.000?, ΕΙΝΑΙ 2.000? Ε' ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 9.998.000 ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ…"ΠΑΡΟΥΜΕ".

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ…"ΠΗΓΕ" ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΕΞΩΔΙΚΑ" ΞΕΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΙΣ 165.000 ΚΙ' ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ…"ΝΕΡΟΚΟΨΙΜΟ" ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ …"ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ" ΤΟΥΣ…"ΚΑΛΟΥΣ" ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ…"ΕΡΕΥΝΗΤΑΔΕΣ" ΚΑΙ ΚΑΤΙ…"ΤΣΑΠΕΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ" ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ…"ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..

    ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ…"ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" ΠΟΥ…"ΒΡΙΖΟΥΝ" ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ, "ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΑΛΗΘΕΙΕΣ" ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ…"ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ"…

    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ, ΘΥΜΟΝΟΥΜΕ, ΚΛΑΙΜΕ, ΓΕΛΑΜΕ, ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ "ΒΡΙΣΟΥΜΕ" ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ.

    ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ Ξ/Ρ, ΚΑΠΟΙΟΣ "ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ" ΑΝΑΡΤΟΥΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΣΩΡΡΑΣ" ΚΙ' ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ…"ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ" ΤΣΑΠΕΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΕΡΝΑΝ ΤΑ…"ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ" ΜΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΑ…"ΓΑΛΛΙΚΑ"..

    Ε' ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ, ΜΙΑ, ΔΥΟ, ΤΡΕΙΣ, ΒΓΗΚΕ ΑΠ' ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙ "ΧΥΔΑΙΟ ΠΟΛΕΜΟ" ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ "ΣΩΡΡΑΣ" ? ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ…"ΤΣΙΜΠΗΣΕ" ΑΛΟΓΟΜΥΓΑ…

    ΒΑΛΕ ΚΙ' ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ "ΘΕΣΗ" ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ…"ΕΥΓΕΝΙΚΑ" ΘΑ ΤΟΥΣ … ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  7. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΧΡΕΙΟΥ " ΚΑΘΗΓΗΤΗ" ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΕΝΕΣΙΑ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ..

    ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ (όχι κομμα) ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ…!!!!

    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/09/%CE%94%CE%99%CE%91%CE%9AH%CE%A1Y%CE%9E%CE%97-%CE%95%CE%A3%CE%A5-%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%9F.pdf

    ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΔΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ Η ΕΙΧΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ,ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΕΦΟΡΙΕΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΔΗΜ,ΤΕΛΗ,ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ..,,ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ…!!!

    http://dimoi.oramaellas.gr/project-ellas/

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  8. ΕLENI DOUFEKA
    Δημόσια


    3 ω
    Η βρωμιάρα η ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ Ο ZAFFER
    ΛΥΣΣΑΞΑΝ .. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ… ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ..
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ… Ο ΘΕΜΗΣ … ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ….
    ΟΙ ΚΑΤΙΝΕΣ…. *ΛΕΙΠΕΙ Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΙΝΑ Η POPI KALOUPI
    ΝΑΤΑΣΑ ΝΑΤΑΣΑ
    Δημόσια 9 ω
    Σκέψου να μην είχε και γιορτή στο σπίτι τι θα γινόταν. …��������������….

    Εγώ λέω …..γελάει καλλυτερα οποίος γελάει τελευταίος. ….������
    το θέατρο του παραλόγου το διαβάζουμε Κάθε μέρα από τις αναρτήσεις της. ….μας διασκεδάζει πάντως. …η αλήθεια να λέγεται. …
    Φωτογραφία
    Δημόσια κοινή χρήση•Προβολή δραστηριότητας
    Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Terry Zaffer
    Terry Zaffer
    +1
    Υποτίθεται ότι χθές είχε τα γεννέθλια του θέμη
    Ανδρεάδη, Αδαμαντίδη, …. δεν ξέρω θα σε γελάσω
    4 ω
    Φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΝΑΤΑΣΑ ΝΑΤΑΣΑ
    ΝΑΤΑΣΑ ΝΑΤΑΣΑ
    +1
    +Terry Zaffer κάτσε να σκεφτώ …..Γεωργαντας. …Καραμουρατιδης….δεν μου έρχεται κάτι άλλο. …

    https://plus.google.com/+ELENIDOUFEKA

  9. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Η ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙΑ Ο ΒΟΡΕΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΚΙΜ ΓΚΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΓΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΟ Ρ9 ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ…

    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ…

    ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…

    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ..

    Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012
    Να ποιος ειναι συνελληνες ο Kαζακης. Ακουστε τι λεει για τους αναρχοαπλυτους.
    Υπάρχει πλήρης σύμπνοια και συνενόηση με τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ !! λέει κομμουνιστής!

    Απο το 64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/02/k_8256.html

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΓΚΑΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ ΤΟ 50% ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ…

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ…

    Ο ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ,ΟΠΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΦΕΙ,ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ..

    ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ…

    ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ,Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ…

    ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΚΥΡΙΕ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ 12:06 π.μ, TOTE ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΧΩΡΑ ??

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  10. ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΓΥΦΤΕ ΚΑΡΙΟΛΗ. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ. ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΡΙΟΛΗ ΚΩΛΟΠΕΤΑΓΜΑ ΣΑΠΙΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΡΕ ΚΛΕΦΤΗ ΑΠΑΤΕΩΑ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ.

  11. ΚΑΛΑ ΣΩΡΡΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΣΟΒΑΡΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΦΙΛΜ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΕ.
    ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΑΥΤΟΝ ΛΟΓΩ ΥΨΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΛΥΜΠΙΟ Ε ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΖΟΥΣΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΙΑΔΑΣ ΔΙΠΛΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΝΕ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΑ ΑΡΠΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΒΙΙΝΓΚ ΠΕΤΑΓΜΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΔΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΡΔΟΒΟΥΛΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ. ΜΗΝ ΚΥΤΤΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ YAMASHINTA ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΡΩΠΟΥΣ!! ΡΕ? ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ Ο ΠΙΘΗΚΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!! ΕΛΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ !!!

  12. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ "ΔΙΣ" ΚΑΙ ΤΑ "ΤΡΙΣ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΤΑΤΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΑ" ΜΑΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ…"ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ" ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ'

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ "¨ΝΟΜΙΚΑ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ "ΦΟΡΕΙΣ", "ΕΝΩΣΕΙΣ" κ.α.

    Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,…"ΠΑΓΩΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΙ' ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ…"ΚΟΡΟΙΔΑ" ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ…ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ…

    "ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ", ΠΟΣΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ? ΕΙΝΑΙ 5.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ?, ΕΙΝΑΙ 10.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ?
    Ε' ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ 9.990.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ …ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΚΙ' ΑΣΕ ΤΟΥΣ…ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ…ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η…"ΥΠΟΘΕΣΗ"…

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η…"ΕΦΟΡΙΑ". ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕ, Ε' ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ "ΣΩΡΡΑ"? ΕΙΝΑΙ 500?, ΕΙΝΑΙ 1.000?, ΕΙΝΑΙ 2.000? Ε' ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 9.998.000 ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ…"ΠΑΡΟΥΜΕ".

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ…"ΠΗΓΕ" ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΕΞΩΔΙΚΑ" ΞΕΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΙΣ 165.000 ΚΙ' ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ…"ΝΕΡΟΚΟΨΙΜΟ" ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ …"ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ" ΤΟΥΣ…"ΚΑΛΟΥΣ" ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ…"ΕΡΕΥΝΗΤΑΔΕΣ" ΚΑΙ ΚΑΤΙ…"ΤΣΑΠΕΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ" ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ…"ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..

    ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ…"ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" ΠΟΥ…"ΒΡΙΖΟΥΝ" ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ, "ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΑΛΗΘΕΙΕΣ" ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ…"ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ"…

    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ, ΘΥΜΟΝΟΥΜΕ, ΚΛΑΙΜΕ, ΓΕΛΑΜΕ, ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ "ΒΡΙΣΟΥΜΕ" ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ.

    ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ Ξ/Ρ, ΚΑΠΟΙΟΣ "ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ" ΑΝΑΡΤΟΥΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΣΩΡΡΑΣ" ΚΙ' ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ…"ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ" ΤΣΑΠΕΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΕΡΝΑΝ ΤΑ…"ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ" ΜΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΑ…"ΓΑΛΛΙΚΑ"..

    Ε' ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ, ΜΙΑ, ΔΥΟ, ΤΡΕΙΣ, ΒΓΗΚΕ ΑΠ' ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙ "ΧΥΔΑΙΟ ΠΟΛΕΜΟ" ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ "ΣΩΡΡΑΣ" ? ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ…"ΤΣΙΜΠΗΣΕ" ΑΛΟΓΟΜΥΓΑ…

    ΒΑΛΕ ΚΙ' ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ "ΘΕΣΗ" ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ…"ΕΥΓΕΝΙΚΑ" ΘΑ ΤΟΥΣ … ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  13. ΕΥΤΑΞΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

    ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ
    ΜΟΛΙΣ ΒΓΩ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΝΑ ΓΙΝΩ
    ΘΑ ΣΕ ΧΡΙΣΩ ΠΟΡΤΙΕΡΗ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΑΥΞΗΣΞ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑ THREE DOLLARS ON DAY

    Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗ ΚΟΣΜΟΥ

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΣΤΟΣ

  14. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΜΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ…!!!

    (ΡΕ,ΚΟΥΡΑΔΑ,ΧΕΣΙΜΟ,ΚΩΛΟΣ,ΣΚΑΤΟ,ΓΥΦΤΟΣ (εδω πολυ γελιο,οι πρωτοι περιπλανομενοι απατρις ΓΥΦΤΟΙ της ανθρωποτητας αποκαλουν γυφτους ΕΛΛΗΝΕΣ που εδω υπαρχουμε απο το πρωτο φως του ηλιου !!!)ποτε δεν φερνουν μιση αποδειξη για τα ψεματα και επιλεκτικα φερνουν εβραικα σκουπιδια του διαδικτυου που οι εβραιοι εχουν ξεφορτωσει τονους γιατι με τον ερχομο ΣΩΡΡΑ γνωριζουν οτι χανουν τα παντα και θα πληρωσουν εγκληματα και κλεψια στους ΕΛΛΗΝΕΣ 200 χρονων συν την τελαιυταια τους γενοκτονια με 50.000 θυματα)

    ΓΙΑ ΔΕΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ…
    ————————-
    ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟΥ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ..

    ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΩΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ..

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ

    …ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ..!!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  15. ΕΥΤΑΞΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

    ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ
    ΜΟΛΙΣ ΒΓΩ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΝΑ ΓΙΝΩ
    ΘΑ ΣΕ ΧΡΙΣΩ ΠΟΡΤΙΕΡΗ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΑΥΞΗΣΞ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑ THREE DOLLARS ON DAY

    Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗ ΚΟΣΜΟΥ

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΣΤΟΣ

  16. ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ, ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ… ΜΥΣΤΗΡΙΟ;;;;; ΜΥΣΤΗΡΙΑ Η ΛΕΞΗ ΜΥΣΤΗΡΙΟ… ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥΣ… ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΦΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ;;; ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΣΑΣ;;; ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΨΑΛΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΣ;;; ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΧΑΡΑΣΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΕΙΕΣ, ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ ΜΑΓΓΑΝΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΛΛΟΥΣ ΣΑΣ;;; ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΣ;;; ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΑΣ;;; ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ DNA ΣΑΣ;;; ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ Η ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΣΑΣ ΣΑΣ;;;
    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΕΙ… ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ… ΑΛΩΝΙΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΑΣ… ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ, ΘΑ ΜΑΘΕΣΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΟΥ… ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΥΠΟΚΟΣΜΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ… ΤΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΦΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ…

    ΕΣΕΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ;;; ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΟΥ… ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ!!! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ… ΘΥΜΗΣΟΥ, ΠΡΑΞΕ, ΤΙΜΑ, Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ… ΤΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ… ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΔΩΡ ΣΟΥ ΗΧΕΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ… ΤΙΜΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ… ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΧΩΡΙΣ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ… ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΤΝΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ… ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ… ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ…

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  17. Τα σχόλια αποδεικνύουν πως η "φαρμακευτική κάνναβη" είναι της πλάκας.

  18. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΝΑΙ ΕΛΑ….ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? …ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΕΣΥ?…ΕΓΩ ΤΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΥ?…ΤΙ ΣΕ ΕΠΟΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΡΙΝΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΟΥ?…ΠΟΙΟ ΣΚΑΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ 7 Η ΩΡΑ ΤΟ,ΠΡΩΙ ΝΑ ΣΟΥ 70-80 ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ?…ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΣΚΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΑ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΙ 70 ΚΙ 80 ΑΤΟΜΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ?….ΑΙΙ ΑΙΙ ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 70-80 ΚΑΛΑ ΘΑΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ 500 ΑΤΟΜΑ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ…ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?…ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΜ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣΣ ''ΠΙΤΑΓΕΣ'' ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Ε ΝΑΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΓΓΑΝΙΑΣ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑΣΑΝ ΦΩΚΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ…. ΜΠΑΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ''ΝΑΡΚΟΜΟΣΙΕΣ'' ΕΧΕΙ ΚΑΡΓΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑ. ΧΘΕΣ Ο ΤΣΑΛΑΜΠΟΥΡΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΛΟΜΠΗΧΤΕΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ 900 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΠΙΤΑΓΗ'' ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΑΡΠΑΞΕ 1300 ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ 1600 ΕΚΟΒΕ ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΜ ΧΑΡΙΣΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΕΡΜΑΤΙΠΙΘΗΚΑΣ ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΞΕ ΗΘΕ ΚΑΙ Ο ΛΕΙΔΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΑΝΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜ ΑΡΧΗΓΟς ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΝ'ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΡΞΟΥΝ ΝΤΙ-ΝΤΙ-ΤΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΙΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟΒΙΟ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΒΟΗΘΗΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ''ΑΝΘΡΩΠΟΣ''….ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΩΩ ΠΩΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΟΗΡΕΣ ΕΝΑ ΤΗΛ. ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ…..ΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΔΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ…ΩΡΑΙΑ ΒΟΤΚΑ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΕΧΟΥΜΕ? …ΟΥΥΥ ΠΟΛΥ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑΜ Ο Κος ΠΡΕΣΒΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑ ΠΟΤΕ….ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑΧΟΥΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ Ο ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙΜ ΤΗΝ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΤΣΑ…..ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΒΑΡΔΟΥΛΑΜ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑ ΑΚΟΥΣ ΖΕΜΑΤΙΣΤΟ ΣΚΕΜΠΕ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΞΥΣΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣΜ ΤΡΙΧΕΣ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΣΑΝ ΜΠΑΤΗΡΟΕΜΙΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΗΤΑΝ….ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΓΕΛΩΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΝΑΙ ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ DNA ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΤΕΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝΕ ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ,ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΤΩΝ ΤΣΑΠΕΛΩΝ EILAT ISRAEL ΕΓΡΑΦΕ ΖΕΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΚΕΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΝΩΡΙΣΤΕΡΑ ΟΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ BEN HIRAM Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΕΚΕΙ ΜΤΙΣ ΑΓΗΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΑΘΙΓΓΑΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ….ΩΡΑΙΑ ΝΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙΜ ΑΘΩΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕΜ ΚΥΡ'ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ…ΩΡΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΩΝ….ΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ….ΣΟΟΥΥΤ ΜΗΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΕΒΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΤΡΟΠΗ…ΚΑΛΑ,ΛΕς ΑΝΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ salom….salom..

  19. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ….

  20. Σοβαρότητα Μηδέν ,Η πατρίδα χάνεται και οι πατριώτες της μάσας, της ξάπλας και της αρπαχτής ,χτενίζουν τις μπόυκλες απο
    τ'αρχί!ια τους. Ένας Παπαδόπουλος σας χρειάζεται να σας πάρει τα κεφάλια ,να ξεβρωμίσει η χώρα απο τη λέπρα σας και τη ψώρα σας
    γαμώ τη πίστη σας τενεκέδες ξεγάνωτοι ,ανώμαλοι,άεργα ζωντόβολα
    Κινδυνεύουν οι Έλληνες και σείς τους παίζετε μερόνυχτα.(ΙΩΑΝΝΗΣ)

  21. ΕΥΚΛΑΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ''ΔΑΚΤΥΛΙΟΝ ΣΟΥ'' ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΕΚΑ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΟΣ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΕΡΙΣΤΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΟΣΘΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ? ΤΙΙ? ΘΑ ΑΕΡΙΣΤΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΖΕΩΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΜΠΑΣΗ ΤΗΣΠΤΕΡΥΓΑΣ? ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΝ ΡΕΠΑΝΑΚΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΠΙΣΩΚΟΛΗΤΑ ΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΒΟΥΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΚΡΟΒΕΡ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ

  22. ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟ ΓΑΜΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΚΑ ΨΩΜΙ?

  23. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΘΑΡΡΟΣ Ο ΧΕΣΤΗΣ ΚΕΦΤΕΣ, Ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΚΟΥΒΑΣ, Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΜΟΥΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ.

    ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΥΡΙΑΚΕΣ, ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΥΦΤΟΣ.

  24. ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ.

    ΕΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ( HELLENIC REPUBLIC CIK#: 0000931106 SIC: 8888 – FOREIGN GOVERNMENTS0 ) ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ…

    ΒΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ $2,875,426,500,000.00 – USD ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.

    ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ … ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ KAI ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ( ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ) … ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ !!

    ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ? ΤΙΠΟΤΑ! ΟΙ ΚΑΚΙΕΣ ΜΕΝΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ BEN HIRAM ΤΙΣ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ . ΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΥΖΛΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΤΣΑΤΖΗΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΕΒΑΙΑΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΠΑΤΣΑ!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ Ε ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤοΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΞΕ ΤΑ 150αρια ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ 10αρικα….ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΤΣΑΠΕΛΑ ΝΑ Σ'ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ

  25. ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΦΙΛΜ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΕ

    ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΤΝΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ… ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ… ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ…

    ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΥΡΙΑΚΕΣ, ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΥΦΤΟΣ.

    ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ, ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ… ΜΥΣΤΗΡΙΟ;;;;; ΜΥΣΤΗΡΙΑ Η ΛΕΞΗ ΜΥΣΤΗΡΙΟ… ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥΣ… ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΦΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ;;; ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΣΑΣ;;; ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΨΑΛΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΣ;;; ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΧΑΡΑΣΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΕΙΕΣ, ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ ΜΑΓΓΑΝΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΛΛΟΥΣ ΣΑΣ;;; ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΣ;;; ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΑΣ;;; ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ DNA ΣΑΣ;;; ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ Η ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΣΑΣ ΣΑΣ;;;
    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΕΙ… ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ… ΑΛΩΝΙΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΑΣ… ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ, ΘΑ ΜΑΘΕΣΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΟΥ… ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΥΠΟΚΟΣΜΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ… ΤΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΦΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ…

    ΕΣΕΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ;;; ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΟΥ… ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ!!! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ… ΘΥΜΗΣΟΥ, ΠΡΑΞΕ, ΤΙΜΑ, Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ… ΤΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ… ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΔΩΡ ΣΟΥ ΗΧΕΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ… ΤΙΜΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ… ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΧΩΡΙΣ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ…

  26. ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΕΞΗΣ…

    ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΓΙΑ ΕΞΗ ΩΡΕΣ ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟ 2015 ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΒΟΥΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…ΔΕΙΤΕ..!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ….

    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ??

    ΟΧΙΙΙΙΙ.!!!!
    ΟΠΟΤΕ ΜΑΥΡΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΕΣΑΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ"…

    ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΦΥΣΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ…!!!!

  27. ΕΣΥ θα το φορέσεις το "ράσο" αλλά θα είναι άσπρο και με πολλά κορδόνια, ξέρεις αυτό που είναι για… δέσιμο! Από Δευτέρα να πας να καταθέσεις χαρτί από τον Ιπποκράτη που να πιστοποιεί πως γεννήθηκες στη …ΕΛΛΑΣ.

  28. ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ Ο SWRRAS ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΡΙΣ ΟΠΟΙΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΜΟRFEΑS ΜΑNΕSI

    EUTAJIAS PATERAKIS ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΤΩΝ 600 ΤΡΙΣ$$

    ΜΑRKOS STAGAKIS Η ΤΣΑΧΠΙΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟRIENTAL ΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΡΟΥΚΟΥΝΑ ΕΙΣΟΔΟΣ 1 EΥΡΩ

    ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ Ή ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ Ή ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

    good night tomorrow with new adventures his SORRAS

  29. το τρυφερο του κ@λαρακι του το εκανε ο καδηs
    μια τρυπα μεγαλη και τωρα βηχει κλανει κατι
    κουραδεs νααααααααααααααααααααααααααα κανει
    μεs'τον υπονομο που ζει κλαιει και θρηνει
    την κ@λοτρτυπιδα του κοιταζει κι απορει….

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  30. Σαν σημερα γεννήθηκε εις το Ελαιοχώρι Αχαϊας την 5η Μαϊου του 1919 ο Γεωργιος Παπαδοπουλος.
    Το σχόλιο έρχεται αυθόρμητα: στα φρύδια μας.

Comments are closed.