Αρτέμης Σώρρας: Εμφανίστηκε η σύζυγός του – Πλήρωσε 40.000 ευρώ και επέστρεψε σπίτι της!


Ο Αρτέμης Σώρρας συνεχίζει να κρύβεται όμως η γυναίκα του Βάια Ρουγκλίου βρήκε αθόρυβα τη λύση. Εξαγόρασε την ποινή της και επέστρεψε στο σπίτι της...

Ο Αρτέμης Σώρρας συνεχίζει να κρύβεται εδώ και 14 μήνες από την αστυνομία, αλλά η γυναίκα του επέστρεψε στο σπίτι της. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, η Βάια Ρουγκλίου κατέβαλε τα χρήματα που απαιτούνταν για να εξαγοράσει τις ποινές της και επέστρεψε κοντά στα παιδιά της.

Συνολικά, η Βάια Ρουγκλίου έπρεπε να καταβάλει τα χρήματα για την εξαγορά ποινής πέντε ετών αφού εκκρεμούσαν ακόμα 24 μήνες φυλάκισης με αναστολή που έχουν επικυρωθεί από τον Αρειο Πάγο για απόπειρα εκβίασης και συκοφαντική δυσφήμηση του δικηγόρου Φώτη Λεπίδα. Η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα είχε τη δυνατότητα να κλείσει τις εκκρεμότητές της με τη Δικαιοσύνη καταβάλλοντας ποσό περίπου 40.000 ευρώ ή να προχωρήσει σε ρύθμιση ώστε να πληρώνει το ποσό αυτό με δόσεις.

Επέλεξε, όμως, την πρώτη λύση, όπως είπε στον Ελεύθερο Τύπο ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος δεν χειρίζεται συνολικά τις υποθέσεις του ζευγαριού αλλά ανέλαβε να τους εκπροσωπήσει μόνο στο Εφετείο του Μαρτίου, που μείωσε την ποινή. «Η κ. Ρουγκλίου εξαγόρασε την ποινή της και επέστρεψε στα παιδιά της», επισημαίνει ο κ. Κεχαγιόγλου. Αντίθετα ο Αρτέμης Σώρρας παραμένει καταζητούμενος.

Ποια είναι η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα
Η σύζυγός του Αρτέμη Σώρρα, φαίνεται να τον στηρίζει σε κάθε βήμα του. Ήταν υπεύθυνη στον πολυσυζητημένο πια, παιδότοπο που είχε ο Σώρρας στην Πάτρα. Αυτό που είχε ανοίξει στο όνομα της πεθεράς του…

Αργότερα, η σύζυγός του, ήταν πάλι μαζί του στη δημιουργία εταιρείας που εμπορευόταν φουσκωτά παιχνίδια και ταυτόχρονα ήταν και… εισαγωγική αυτοκινήτων. Σε αυτή την εταιρεία, η σύζυγός του ήταν πρόεδρος, σύμφωνα με τα όσα έχει πει στο παρελθόν ο κουμπάρος του.

Σε άλλη φάση της κοινής ζωής τους, ο Αρτέμης Σώρρας είχε ανοίξει ένα συνοικιακό κατάστημα με εσώρουχα, πάλι στο όνομα της γυναίκας του. Σε λίγο καιρό το μαγαζί έκλεισε. Αν και η σύζυγός του είναι πάντα στο πλευρό του, μόνο εκείνος «βγαίνει» μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας ενώ εκείνη, φαίνεται πως διατηρεί χαμηλό προφίλ. Γι’ αυτό και εκτός από τα επιχειρηματικά βήματα που έκανε μαζί με τον σύζυγό της, λίγα πράγματα είναι γνωστά για την ίδια. Σχεδόν τα βασικά…

Μετά την εξαφάνιση του ζεύγους Σώρρα είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης μέσω της interpol καθώς υπήρχαν υποψίες ότι εγκατέλειψαν τη χώρα. Ο Σώρρας άλλωστε είχε διατηρήσει επαφές κυρίως στη Γερμανία από την εποχή που δούλευε ως οδηγός φορτηγού διεθνών μεταφορών. Με τη σύζυγό του γνωρίστηκαν όταν εκείνος ήταν 20 ετών.

Πηγή: Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, eleftherostypos.gr
loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

29 σχόλια :

 1. ο Αρτέμης Σώρρας έχει ακόμη ένθερμους οπαδούς, που πιστεύουν ότι το "σύστημα" δεν τον αφήνει να σώσει τη χώρα και τους πολίτες της από το χρέος!Ενδεικτικά είναι τρία νέα περιστατικά που συνέβησαν σε εφορίες: Δύο οφειλέτες του Δημοσίου πήγαν στη ΔΟΥ Αχαρνών και ένας άλλος επιχειρηματίας στη ΔΟΥ Ηρακλείου Κρήτης, προσκομίζοντας την περιβόητη επιταγή 600 δισ. δολαρίων του επίδοξου "εθνοσωτήρα"! Με αυτήν ζήτησαν να εξοφλήσουν όλα τα χρέη τους...

  Στις ΔΟΥ φυσικά τους είπαν ότι αυτό δεν γίνεται, καθώς δεν ισχύει η συγκεκριμένη επιταγή. Δεν πτοήθηκαν όμως και επέμειναν. Μετά την άρνηση της οικείας εφορίας να αποδεχτεί να χρεώσει τον λογαριασμό του Αρτέμη Σώρρα επιχείρησαν να βρουν το δίκιο τους στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών (ΔΕΔ) της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Στη ΔΕΔ προσφεύγουν όσοι θεωρούν ότι αδικήθηκαν από το αποτέλεσμα του φορολογικού ελέγχου ή από κάποια υπηρεσία των εφοριών.

  Και οι τρεις προσφυγές είναι όμοιες ως προς το επιχείρημα που επικαλούνται, δηλαδή την πληρωμή των χρεών τους με χρέωση του λογαριασμού του Αρτέμη Σώρρα. Οι προσφεύγοντες ισχυρίζονται μάλιστα ότι είναι συνδικαιούχοι των 600 δισ. και ότι τα δικαιώματά τους «απορρέουν από τον κληρονομικό πλούτο του έθνους μας».

  Το γαϊτανάκι των προσφυγών

  Η πρώτη προσφυγή υποβλήθηκε την 1η Νοεμβρίου 2017, από φορολογούμενη που υπάγεται στη ΔΟΥ Αχαρνών. Όπως αναφέρει η υπ. 1528 απόφαση της ΔΕΔ, η οποία εκδόθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2018, «η προσφεύγουσα με την παρούσα ενδικοφανή προσφυγή αιτείται την διαγραφή των ληξιπρόθεσμων ατομικών της οφειλών της ποσού ύψους 3.603,20 ευρώ, όπως αυτό προκύπτει από τον πίνακα οφειλών, που έχει αναρτηθεί στην σελίδα της προσωποποιημένης πληροφόρησης του taxisnet της Α.Α.Δ.Ε., ισχυριζόμενη ότι έχει ήδη καταθέσει στον Προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. Αχαρνών την με αριθμό πρωτοκ. …………/6.12.2016 εξώδικη δήλωση- εντολή-εξουσιοδότηση περί είσπραξης των οφειλών της από λογαριασμό που έχει κατατεθεί από τον κο Αρτέμη Σώρρα ποσού 600 δισ. δολαρίων και στον οποίο δικαιούχος έχει καταστεί και η ίδια, καθώς τα δικαιώματά της που απορρέουν από τον κληρονομικό πλούτο του έθνους μας».

  Για την υπόθεση, η ΔΕΔ ζήτησε και τις απόψεις της Δ.Ο.Υ. Κηφισίας.

  Ακολουθεί το σκεπτικό της ΔΕΔ και καταλήγει:

  «Επειδή ο προσβαλλόμενος πίνακας ατομικών οφειλών της προσφεύγουσας, που έχει αναρτηθεί στην σελίδα της προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet, από τον οποίο προκύπτει για την προσφεύγουσα συνολικό ποσό οφειλών ύψους 3.603,20 €, δεν εμπίπτει στο στάδιο προσδιορισμού του φόρου, δεν είναι εκτελεστή διοικητική πράξη, έχει πληροφοριακό χαρακτήρα και ως εκ τούτου στερείται εκτελεστότητας.

  Συνεπώς, η υπό κρίση ενδικοφανής προσφυγή είναι απορριπτέα ως απαραδέκτως ασκηθείσα.

  Αποφασίζουμε:

  Την απόρριψη της με ημερομηνία κατάθεσης 1.11.2017 και με αριθμό πρωτοκόλλου …………ενδικοφανούς προσφυγής της …………, ΑΦΜ …………ως απαράδεκτης. Εντελλόμεθα όπως αρμόδιο όργανο κοινοποιήσει με τη νόμιμη διαδικασία την παρούσα απόφαση στον υπόχρεο».

  Είναι η ίδια;

  Η δεύτερη περίπτωση, αφορά φορολογούμενη που επίσης υπάγεται στη ΔΟΥ Αχαρνών. Ωστόσο επειδή στις αποφάσεις της ΔΕΔ, δεν αναγράφονται τα στοιχεία των φορολογουμένων που ασκούν προσφυγές ούτε καν οι αριθμοί πρωτοκόλλου, δεν είναι σίγουρο ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

  Όπως γράφει η υπ. αρ. 1529 απόφαση της ΔΕΔ, που εκδόθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2018, «η προσφεύγουσα με την παρούσα ενδικοφανή προσφυγή που κατέθεσε στις 4 Δεκεμβρίου 2017 αιτείται την διαγραφή των ληξιπρόθεσμων ατομικών της οφειλών της ποσού ύψους 8.204,87 ευρώ, όπως αυτό προκύπτει τόσο από τον πίνακα οφειλών, που έχει αναρτηθεί στην σελίδα της προσωποποιημένης πληροφόρησης του taxisnet της Α.Α.Δ.Ε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΡΑΜΙΔΑΡΙΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΞΑΝΑ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ…

   ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΕΣΚΑΒΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…

   ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…

   ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΛΕΞΗ ΤΑΜΠΟΥ,ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΒΕΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,Μ/Α ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ/ΕΜΦΥΛΙΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ/ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΗΤΑΝ ΟΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ…

   ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΤΑΝ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ…

   ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΒΟΛΙΔΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΡΑΒΒΙΝΙ??

   ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
   ΕΥΤΑΞΙΑΣ

   Ανώνυμος8 Μαΐου 2018 - 10:57 μ.μ.

   ΓΙΑ ΚΑΤΙ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ" ΠΡΟΒΑΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ...ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ...ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΛΕΧΡΙΔΑ, ΠΑΛΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ", ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΑΡΑΠΗΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΙ' ΑΠ' ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ "ΕΛΛΗΝ ΓΑΡ".
   ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΕΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ" ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ..."ΛΟΓΩ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΚΙ' ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ..."ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ ...ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ Η' ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ...ΠΟΥΛΙΝΤΖΕΡ. ΓΙΑ ΤΟΝ ...ΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ.ΕΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ..."ΤΥΧΗ" ΤΟΥΣ.
   ΟΣΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ..."ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ" ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.
   ΔΕΝ ΘΑ "ΦΥΓΩ" ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

   ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

   Διαγραφή
  2. Ο..."ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ..."ΑΝΑΛΥΣΕΙ" ΤΗΝ..."ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ" ΤΩΝ ..."ΚΑΤΟΙΚΩΝ" ΤΟΥ...ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ...

   ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ,..."ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ" ΟΤΙ, ΟΣΟΙ..."ΠΕΡΑΣΑΝ" ΑΠΟ ΤΟ "ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ" ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ... "ΠΕΡΑΣΟΥΝ", ΕΙΝΑΙ..."ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΕΚ ΤΩΝ...ΠΡΟΤΕΡΩ, ΜΕ ..."ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ" ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ..."ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ", ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ...

   ΤΟ ..."ΣΙΓΟΥΡΟ" ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, Ο κ. ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ, ΛΟΓΩ..."ΘΕΣΕΩΣ", ΓΝΩΡΙΖΕΙ "ΠΑΡΑ" ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο "ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ" ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΑΛΛΑ, ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ..."ΠΕΙ", ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ..."ΧΑΝΕΤΑΙ" ΑΠΟ ΤΟ..."ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ"...

   Ο κ. ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ..."ΛΙΓΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ", ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ "ΧΕΡΙ" ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ "ΚΟΜΜΑΤΩΝ", ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ..."ΘΑΝΑΣΙΜΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ", ΠΟΥ..."ΑΚΟΥΕΙ" ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ..."ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ" ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ..."ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΤΟΙΚΟ" ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ...

   ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ, "ΓΝΩΡΙΖΕΙ" ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ..."ΣΥΜΒΕΙ" ΣΤΟΝ ...ΕΠΟΜΕΝΟ "ΚΑΙΡΟ", ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ "ΘΕΣΗ" ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΚ ΤΩΝ "ΕΝΔΟΝ" ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..."ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ" ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ "ΛΟΓΟ" ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

   Ο "ΛΟΓΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΤΟ..."ΤΗΛΕΦΩΝΟ" ΠΟΥ "ΣΥΝΗΘΩΣ"...ΧΤΥΠΑΓΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ..."ΕΝΤΟΛΕΣ", ΕΔΩ ΚΑΙ..."ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ"..."ΕΠΑΨΕ" ΝΑ..."ΧΤΥΠΑ" ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΛΕΟΝ..."ΚΑΝΕΙΣ" ΔΕΝ..."ΞΕΡΕΙ" ΤΙ ΝΑ ... "ΚΑΝΕΙ"...

   ΤΟ "ΚΑΚΟ" ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ..."ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ" ΤΙ..."ΕΡΧΕΤΑΙ" ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ... "ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΧΙΣΜΕΝΟΙ", ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ..."ΘΕΟ" ΝΑ ΜΑΣ..."ΣΩΣΕΙ"...

   ΕΥΤΑΞΙΑΣ

   Διαγραφή
  3. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?...Ε ΝΑΙ ΕΛΑ?...ΑΧΧΧ ΚΛΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΙ? ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ...ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΜHΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΚΡΕΜΥΔΙΑ?....ΑΧΧΧ ΤΙ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΤΗΣ ΠΗΡΑΝΕ 44.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΚΟΙΝΩΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝΕ ΣΑΝ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΟΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ-ΣΚΑΤΟ-ΠΙΘΗΚΑ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΕΣΚΑΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΖΟΓΚΟΥΣ ΣΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ....ΑΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑ ΩΩΩ ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΣΕ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΕΙ ΠΑΛΙ!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ? Ε ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΓΥΦΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ. ΓΥΦΤΟ? ΤΟ ΜΝΙ'Μ ΦΛΟΓΕΣ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ? ΟΧΙ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ...ΧΜΜΜ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΦΛΟΓΕΣ ΒΓΑΖΕΙ?,,,ΝΑΙ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥ Ο ΑΧΡΕΙΟΣ ΤΙ ΡΩΤΑΓΕ ΑΝΤΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΜΩΡΗ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΟΓΚΑΖΙ?....ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΗΚΩΘΗΚΕΣ ΠΑΛΙ?ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ Ε? ...ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟΓΥΦΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΝΟΜΟ? Ε ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΚΑΤΙΛΑ ΑΠΟ,ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΡΙΒΕΤΕ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΑΥΤΟ....ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΜΑΘΗΤΗ ΑΥΤΗ ΒΛΠΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΣΙΝΑΡΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΡΟΧΙΓΚΙΑ ΑΠΟ ΜΙΝΓΙΑΜΑΡ ΠΟΥ ΛΑΘΡΟΕΙΕΒΑΛΕ Η ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΕΣ ΚΑΤΣΙΚΩΗΚΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΕ ΚΟΠΡΑΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ...Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕ ΠΟΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΤΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΜΠΑ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΣΕ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΚΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΙ'ΑΥΤΗ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΛΠ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΚΩΛΟ ΓΥΦΤΟ...ΠΩΩ ΠΩΩ ΠΩΩΩ ΚΥΤΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΥΤΤΑ ΜΑΛΑΜΑ! ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΨΩΦΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΣΟΛΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΡΙΝΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΥΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΟ ΚΛΑΡΙΝΟ!!!! ....ΧΙΟΟΥΥΥ ΧΟΥΥΥ ΜΠΑ ΜΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΟΛΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ ΑΝΕΙΠΩΤΟΙΣ ΓΕΛΩΤΑΣ ΑΚΟΥ ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΟ ΚΛΑΡΙΝΟ!!! ΩΩΩ ΓΕΛΩΤΑΣ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΧΟ ΧΟ ΧΟΟΟΟΟ....salom....salom..

   Διαγραφή
  4. ΜΙΑ ΩΡΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΙΧΕ Η Ε.ΣΥ.

   ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΜΕ

   ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

   ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΧΩΘΟΥΝ,

   ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...!!!!

   Διαγραφή
  5. ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ;
   ΕΧΕΙΣ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣΑΙ ΑΠΟ Τ' @@ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΠΑΤΙΡΟΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΑΛΕΙΣ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ;
   ΜΕ 5 ΔΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΠΛΟΓΚ
   ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΓΕΛΟΙΕ ΠΑΠΑΤΖΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

   Διαγραφή
  6. ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΥΦΤΟ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ...ΜΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΕΕΣΣΣ ΚΙ'ΑΣ ΜΑΣΟΥΛΑΓΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΣΑΠΕΕΛΕΕΕΣΣ

   Διαγραφή
  7. Η Ε.ΣΥ. ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ
   ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

   ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΑΡΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ

   .....ΚΟΜΜΑΤΑ :
   ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑΑΑΑ

   .....Ε.ΣΥ. :
   "ΑΥΡΙΟ" ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ...!!!

   Διαγραφή
  8. ΤΑΚΗ ΔΙΑΛΕΞΕ ?

   ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ
   Η ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

   ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ.

   ΜΙΑ ΩΡΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΙΧΕ Η Ε.ΣΥ.
   ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΜΕ

   ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
   ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΧΩΘΟΥΝ

   ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...!!!!!!

   ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ

   ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ

   ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΩ

   ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ...!!!

   Διαγραφή
 2. O Αρτέμης Σώρρας έχει ένθερμους οπαδούς, που πιστεύουν ότι το "σύστημα" δεν τον αφήνει να σώσει τη χώρα και τους πολίτες της από το χρέος!Ενδεικτικά είναι τρία νέα περιστατικά που συνέβησαν σε εφορίες: Δύο οφειλέτες του Δημοσίου πήγαν στη ΔΟΥ Αχαρνών και ένας άλλος επιχειρηματίας στη ΔΟΥ Ηρακλείου Κρήτης, προσκομίζοντας την περιβόητη επιταγή 600 δισ. δολαρίων του επίδοξου "εθνοσωτήρα"! Με αυτήν ζήτησαν να εξοφλήσουν όλα τα χρέη τους...

  Στις ΔΟΥ φυσικά τους είπαν ότι αυτό δεν γίνεται, καθώς δεν ισχύει η συγκεκριμένη επιταγή. Δεν πτοήθηκαν όμως και επέμειναν. Μετά την άρνηση της οικείας εφορίας να αποδεχτεί να χρεώσει τον λογαριασμό του Αρτέμη Σώρρα επιχείρησαν να βρουν το δίκιο τους στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών (ΔΕΔ) της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Στη ΔΕΔ προσφεύγουν όσοι θεωρούν ότι αδικήθηκαν από το αποτέλεσμα του φορολογικού ελέγχου ή από κάποια υπηρεσία των εφοριών.

  Έτσι, οι συγκεκριμένοι φορολογούμενοι προσέφυγαν στη ΔΕΔ ζητώντας να γίνει δεκτή η εξόφληση των χρεών τους με χρέωση του λογαριασμού των 600 δισ. δολαρίων του κ. Σώρρα.

  Και οι τρεις προσφυγές είναι όμοιες ως προς το επιχείρημα που επικαλούνται, δηλαδή την πληρωμή των χρεών τους με χρέωση του λογαριασμού του Αρτέμη Σώρρα. Οι προσφεύγοντες ισχυρίζονται μάλιστα ότι είναι συνδικαιούχοι των 600 δισ. και ότι τα δικαιώματά τους «απορρέουν από τον κληρονομικό πλούτο του έθνους μας».

  Το γαϊτανάκι των προσφυγών

  Η πρώτη προσφυγή υποβλήθηκε την 1η Νοεμβρίου 2017, από φορολογούμενη που υπάγεται στη ΔΟΥ Αχαρνών. Όπως αναφέρει η υπ. 1528 απόφαση της ΔΕΔ, η οποία εκδόθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2018, «η προσφεύγουσα με την παρούσα ενδικοφανή προσφυγή αιτείται την διαγραφή των ληξιπρόθεσμων ατομικών της οφειλών της ποσού ύψους 3.603,20 ευρώ, όπως αυτό προκύπτει από τον πίνακα οφειλών, που έχει αναρτηθεί στην σελίδα της προσωποποιημένης πληροφόρησης του taxisnet της Α.Α.Δ.Ε., ισχυριζόμενη ότι έχει ήδη καταθέσει στον Προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. Αχαρνών την με αριθμό πρωτοκ. …………/6.12.2016 εξώδικη δήλωση- εντολή-εξουσιοδότηση περί είσπραξης των οφειλών της από λογαριασμό που έχει κατατεθεί από τον κο Αρτέμη Σώρρα ποσού 600 δισ. δολαρίων και στον οποίο δικαιούχος έχει καταστεί και η ίδια, καθώς τα δικαιώματά της που απορρέουν από τον κληρονομικό πλούτο του έθνους μας».

  Για την υπόθεση, η ΔΕΔ ζήτησε και τις απόψεις της Δ.Ο.Υ. Κηφισίας.

  Ακολουθεί το σκεπτικό της ΔΕΔ και καταλήγει:

  «Επειδή ο προσβαλλόμενος πίνακας ατομικών οφειλών της προσφεύγουσας, που έχει αναρτηθεί στην σελίδα της προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet, από τον οποίο προκύπτει για την προσφεύγουσα συνολικό ποσό οφειλών ύψους 3.603,20 €, δεν εμπίπτει στο στάδιο προσδιορισμού του φόρου, δεν είναι εκτελεστή διοικητική πράξη, έχει πληροφοριακό χαρακτήρα και ως εκ τούτου στερείται εκτελεστότητας.

  Συνεπώς, η υπό κρίση ενδικοφανής προσφυγή είναι απορριπτέα ως απαραδέκτως ασκηθείσα.


  Είναι η ίδια;

  Η δεύτερη περίπτωση, αφορά φορολογούμενη που επίσης υπάγεται στη ΔΟΥ Αχαρνών. Ωστόσο επειδή στις αποφάσεις της ΔΕΔ, δεν αναγράφονται τα στοιχεία των φορολογουμένων που ασκούν προσφυγές ούτε καν οι αριθμοί πρωτοκόλλου, δεν είναι σίγουρο ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

  Όπως γράφει η υπ. αρ. 1529 απόφαση της ΔΕΔ, που εκδόθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2018, «η προσφεύγουσα με την παρούσα ενδικοφανή προσφυγή που κατέθεσε στις 4 Δεκεμβρίου 2017 αιτείται την διαγραφή των ληξιπρόθεσμων ατομικών της οφειλών της ποσού ύψους 8.204,87 ευρώ, όπως αυτό προκύπτει τόσο από τον πίνακα οφειλών, που έχει αναρτηθεί στην σελίδα της προσωποποιημένης πληροφόρησης του taxisnet της Α.Α.Δ.Ε., όσο και από την με αριθμ. πρωτοκόλλου …………/9.11.2017 ατομική ειδοποίηση καταβολής-υπερημερίας της ιδίας ως άνω αρχής\.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ.
   ΕΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ( HELLENIC REPUBLIC CIK#: 0000931106 SIC: 8888 – FOREIGN GOVERNMENTS0 ) ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ…


   ΒΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:
   ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ $2,875,426,500,000.00 – USD ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.

   ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ … ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ KAI ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ( ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ) … ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ !   ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΟΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ,ΟΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΩΡΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΘΕΣΜΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΤΗ ….

   ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΜΕ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ 30 ΑΡΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΠΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ….

   ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ….

   http://dimoi.oramaellas.gr/project-ellas/   ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

   Διαγραφή
  2. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ...

   ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΚΟΜΗ,ΑΓΝΟΙΑ,ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,5-10-20 % ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ...

   ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ (ΦΟΡΕΑ ΕΘΝΙΚΟ,ΟΧΙ ΚΟΜΜΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙ,ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΣΚΕΥΩΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ…

   ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΠΡΟΣ ΣΩΡΡΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...

   ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ,Η ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΛΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ,ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...!!!

   Διαγραφή
  3. ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΜΠΑΤΑΞΗΣ Ή ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ή ΗΛΙΘΙΟΣ Ή ΓΕΡΟ ΞΕΚΟΥΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΥΡΟΓΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ Ο ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ.
   ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ.
   ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ;
   ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ Τ' ΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ.
   ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ...

   Διαγραφή
 3. ΑΥΡΙΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΙΑ "ΠΗΓΗ" ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ Η ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ??

  ΟΤΙ ΤΑ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΦΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ??

  ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ....

  https://www.youtube.com/watch?v=qRumnZtK9_A&t=1s

  ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΩΣ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Η ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ...??

  ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 4. Σε βάρος του Σώρρα μάλιστα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή μετά από αίτημα της Εισαγγελέως αφού εκτός της βαρύτητας των αδικημάτων που του αποδίδονται, ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» θεωρείται ύποπτος φυγής ενώ εξακολουθεί να είναι φυγόποινος μετά την καταδίκη του από δικαστήριο της Πάτρας σε ποινή κάθειρξης 8 ετών χωρίς αναστολή.

  Ανάμεσα στους επτά συνεργάτες του που κατηγορούνται βρίσκονται και δύο ελληνικής καταγωγής που ζουν στον Καναδά και δεν εμφανίστηκαν να δώσουν εξηγήσεις στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας ούτε μέσω συνηγόρου.

  Συγκεκριμένα, τα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος που τους αποδίδονται είναι:

  Συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα απάτης και τετελεσμένη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και Τραπεζών με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

  Τα πλημμελήματα που κατά περίπτωση τους αποδίδονται είναι: Διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση ή διέγερση σε διάπραξη κακουργημάτων ή πλημμελημάτων κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, ψευδής καταμήνυση, ψευδορκία μάρτυρα και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία μάρτυρα

  ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ

  Σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα η απάτη συνίσταται στο ότι έπειθε τους πολίτες να μην καταβάλλουν ασφαλιστικές εισφορές στο Δημόσιο και στις Τράπεζες με αποτέλεσμα να υποστούν βλάβη. Ενδεικτικά αναφέρεται πως από την μη καταβολή οφειλών 115 οφειλετών προς το ΙΚΑ το ποσό ανέρχεται στα 4 εκ. 700 χιλ. Ευρώ.

  Σε πανελλαδικό επίπεδο τα χρέη είναι ανυπολόγιστα καθώς μόνο τα μέλη της "Ελλήνων Συνέλευσις" είναι 12 χιλιάδες ενώ είναι αόριστος ο αριθμός των υποστηρικτών.

  Όσον αφορά στα περίφημα ομόλογα της Ανατολής τα οποία ο Σωρρας πρόσφερε για να διαγραφεί το χρέος της χώρας , η εισαγγελική λειτουργός αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες πως η Τράπεζα της Ανατολής είχε εξαγοραστεί από την Εθνική Τράπεζα αρχές του 20ου αιώνα. Οι μετοχές αυτές, σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα έχουν μόνο συλλεκτική αξία και μηδενική πραγματική. Πωλούνται δε στο διαδίκτυο προς 75 ευρώ η μία. Όταν έγινε η μεταβίβαση της Τράπεζας Ανατολής ακυρώθηκαν όλες οι μετοχές και οι παλαιοί νόμιμοι δικαιούχοι αυτών απαίτησαν ως αποζημίωση για κάθε μία 200 κατοχικές δραχμές. Αργότερα, με το νόμο 18/1944 η νέα δραχμή ορίστηκε ότι ισοδυναμεί με 50 δισεκατομμύρια της κατοχικής.

  Για τις μετοχές-ομόλογα σημειώνει πως δεν αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα όπλα αλλά προϊόν απάτης ενώ χρησιμοποιούνται παράνομα ονόματα αξιωματούχων του Υπ.Οικονομικών. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, ο Αρτέμης Σώρρας είχε απευθυνθεί σε μία ΔΟΥ και είχε ζητήσει να του πουν τι φόρος του αναλογούσε εάν προχωρούσε σε δωρεά 2 μετοχών της Τράπεζας ανατολής για τις οποίες ο ίδιος υποστήριζε ότι άξιζαν 2 δις ευρώ. Η απάντηση ήταν 13,5 εκ. ευρώ, μια εκτίμηση που ο "σωτήρας" της χώρας χρησιμοποίησε ως επιβεβαίωση των ισχυρισμών του πως διαχειρίζεται τις εν λόγω μετοχές συνολικής αξίας 600 δις δολαρίων.

  Το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα καθώς και αυτό της άπατης συνίστατο στις εισφορές των μελών που κατέβαλαν 5 ευρώ κάθε μήνα και 10 ευρώ για την εγγραφή τους στην "Ελλήνων Συνέλευσις".

  Τέλος από τα στοιχεία της ίδιας της οργάνωσης φαίνεται να έχουν σταλεί 25 χιλιάδες εξώδικα σε δημόσιες αρχές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΒΟΛΙΔΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΡΑΒΒΙΝΙ??

  ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΕΣΚΑΒΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…

  ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…

  ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΛΕΞΗ ΤΑΜΠΟΥ,ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΒΕΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,Μ/Α ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ/ΕΜΦΥΛΙΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ/ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΗΤΑΝ ΟΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ…

  ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΤΑΝ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. δεν βαρεθηκες
   να κατεβαζεις
   τις ιδιες
   μαλακιες
   τοσα χρονια??

   Διαγραφή
 6. ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΡΟΥΓΚΛΙΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ
  ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕ ΦΗΜΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Η ΡΟΥΓΚΛΙΟΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ,ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ "ΚΥΡΙΟΙ" ΚΟΝΤΟΝΗ,ΡΟΥΜΠΑΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ,ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ...

  ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΨΕΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΕΝΑΣ ΛΟΧΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ...

  ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΦΥΛΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΕΡΙΞΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ,ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΟΥΝ ΛΕΞΗ ΚΑΙ Η ΛΩΤΟΦΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

  ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΣ Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΟΤΙ ΤΑ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΑΚΑΙΩΣΗ??

  ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΑ ΧΤΙΚΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΤΗΝ ΑΣΘΕΝΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΗ...

  https://www.facebook.com/okanenas.smith/videos/10215261944719485/

  ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ,ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ
  ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ 300 ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ

  ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΩΣΟΥ Ε.ΣΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Aς αφήσουμε τον ποιητή να μιλήσει για κλασσικές αξίες!Ποίημα του κώλου (του ποιητή Γ. Σουρή)

   «Κώλοι πολλοί υπάρχουνε εις το ωραίον φύλον,
   με σχήματα διάφορα σε μέγεθος ποικίλον.
   Κώλοι χοντροί, κώλοι λεπτοί, κώλοι απαλοί κι αφράτοι,
   κώλοι σα ζύμη μαλακοί και κώλαροι τριζάτοι,
   κώλοι σκληροί σαν πέτρινοι και άλλοι λαστιχένιοι,
   κώλοι δροσάτοι, τροφαντοί και κώλοι μαραμένοι,
   κώλοι μεγάλοι σαν βουνά και κώλοι μια χουφτίτσα,
   κώλοι που' χουν κουνήματα και κάνουνε καπρίτσια
   κώλοι σαν τάβλα επίπεδοι, κι άλλοι ψηλά βαλμένοι,
   κώλοι σαν φράπες τουρλωτοί και κώλοι κρεμασμένοι,
   κώλοι κομψοί, συμμετρικοί και περιποιημένοι
   και κώλοι ασουλούπωτοι, "μπόγοι κακοδεμένοι" .
   Κώλοι σαν τριαντάφυλλο και κώλοι σαν αχλάδι,
   κώλοι που προκαλούν κλοτσιά κι άλλοι που θέλουν χάδι
   Κώλοι σαν αλαβάστρινοι, που μοιάζουν με καθρέφτη
   κώλοι που θέλουν φίλημα κι άλλοι που θέλουν νέφτι
   κώλοι σπανοί, δασύτριχοι, κώλοι σαν κολλιτσίδες
   και κώλοι που στενάζουνε από αιμορροΐδες.
   Κώλοι ακριβοί, κώλοι φτηνοί, μονάχα δυο παράδες
   και κώλοι που προσφέρονται εις τους ..........ράδες (*λογοκρισία)
   κώλοι "τοιούτων" , ευτραφείς, μοσχοπουδραρισμένοι,
   και κώλοι απλησίαστοι γιατ' είναι λερωμένοι.
   Κώλοι αριστουργήματα, όλο καλλιγραφία
   και κώλοι σαν της μυλωνούς την ανορθογραφία.
   Κώλοι που σε ζαλίζουνε σαν τους κρυφοκοιτάς
   και που σε κάνουνε να λες... "ή ταν ή επί τας"!
   Κώλοι οπού το βλέμμα σου δεν ξεκολλά ευκόλως
   που τους θωρείς όταν περνούν κι αναφωνείς: "Τι κώλος!"

   Διαγραφή
  2. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?...Ε ΝΑΙ ΕΛΑ?...ΑΧΧΧ ΚΛΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΙ? ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ...ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΜHΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΚΡΕΜΥΔΙΑ?....ΑΧΧΧ ΤΙ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΤΗΣ ΠΗΡΑΝΕ 44.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΚΟΙΝΩΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝΕ ΣΑΝ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΟΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ-ΣΚΑΤΟ-ΠΙΘΗΚΑ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΕΣΚΑΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΖΟΓΚΟΥΣ ΣΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ....ΑΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑ ΩΩΩ ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΣΕ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΕΙ ΠΑΛΙ!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ? Ε ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΓΥΦΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ. ΓΥΦΤΟ? ΤΟ ΜΝΙ'Μ ΦΛΟΓΕΣ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ? ΟΧΙ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ...ΧΜΜΜ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΦΛΟΓΕΣ ΒΓΑΖΕΙ?,,,ΝΑΙ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥ Ο ΑΧΡΕΙΟΣ ΤΙ ΡΩΤΑΓΕ ΑΝΤΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΜΩΡΗ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΟΓΚΑΖΙ?....ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΗΚΩΘΗΚΕΣ ΠΑΛΙ?ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ Ε? ...ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟΓΥΦΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΝΟΜΟ? Ε ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΚΑΤΙΛΑ ΑΠΟ,ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΡΙΒΕΤΕ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΑΥΤΟ....ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΜΑΘΗΤΗ ΑΥΤΗ ΒΛΠΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΣΙΝΑΡΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΡΟΧΙΓΚΙΑ ΑΠΟ ΜΙΝΓΙΑΜΑΡ ΠΟΥ ΛΑΘΡΟΕΙΕΒΑΛΕ Η ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΕΣ ΚΑΤΣΙΚΩΗΚΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΕ ΚΟΠΡΑΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ...Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕ ΠΟΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΤΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΜΠΑ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΣΕ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΚΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΙ'ΑΥΤΗ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΛΠ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΚΩΛΟ ΓΥΦΤΟ...ΠΩΩ ΠΩΩ ΠΩΩΩ ΚΥΤΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΥΤΤΑ ΜΑΛΑΜΑ! ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΨΩΦΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΣΟΛΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΡΙΝΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΥΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΟ ΚΛΑΡΙΝΟ!!!! ....ΧΙΟΟΥΥΥ ΧΟΥΥΥ ΜΠΑ ΜΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΟΛΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ ΑΝΕΙΠΩΤΟΙΣ ΓΕΛΩΤΑΣ ΑΚΟΥ ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΟ ΚΛΑΡΙΝΟ!!! ΩΩΩ ΓΕΛΩΤΑΣ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΧΟ ΧΟ ΧΟΟΟΟΟ....salom....salom..

   Διαγραφή
  3. TΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΚΑΙΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Ο ΖΗΛΕΥΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΄ΛΕΥΚΟ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΝΤΟΝΗ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ

   Διαγραφή
 9. Με τι χρήματα πλήρωσε η κυρία τα πρόστιμα? προφανώς με τις εισφορές των ανόητων οπαδών. Να είστε καλά πατριώτες και να δίνετε εισφορές, οι απατεώνες δεν τελειώνουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ολου του κοσμου οι κυριακες λαμπουν σωρρα στο προσωπο σου
  τι χρωματα τι μουσικες σωρρα και το χαμογελο σου
  σαν κεραυνος εισαι αστραποβροντερος εισαι ο μωαμρεθ γελαστος
  ενας μαυριδερος της γειτονιας προσφυγας της αραπιας

  τι ομορφο η ευταξια να σ'αγαπα και να σε καρτεραει
  να σου γλυκαινει το πουλι και να κελαδαει να στο παρηγορει
  και να σου το φυλαει σαν τον αραπη εισαι μαυριδερος ενας ρομα
  χοντρος με την αρκουδα της γειτονιας βαρας το ντεφι και πεινας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΕΥΘΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Από τα κοροιδίστικα χρήματα που πήρε από τους ψηφοφόρους - οπαδούς του μπατηροαπατεώνα Σώρρας πλήρωσε 40.000Ε με την επιχείρηση "Ε.ΣΥ" που είχαν συστήσει τύπου ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Αποκλειστικό: Η σύζυγος του Σώρρα έπαψε να κρύβεται και εξαγόρασε τις ποινές της

  Share
  8
  Tweet
  Share
  Pin
  +1
  SHARES 8
  Αθόρυβα, χωρίς ούτε ο στενός πυρήνας της οργάνωσης Ελλήνων Συνέλευσις να αντιληφθεί το παραμικρό, η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, Βάια Ρουγκλίου, εγκατέλειψε το κρησφύγετό της και γύρισε στο σπίτι της, αφού δεν απειλείται πλέον να βρεθεί στη φυλακή.

  Είχε προηγηθεί κρυφτό 14 μηνών για το alter ego του Πατρινού φαντομά, που είχε εξαφανιστεί μαζί του τον Μάρτιο του 2017 από το πρόσωπο της γης, όταν καταδικάστηκαν και οι δύο σε φυλάκιση 8 ετών για τη γνωστή κόντρα τους με τον κουμπάρο τους, Φώτη Λεπίδα. Ένα χρόνο μετά, τον περασμένο Μάρτιο, η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο της Πάτρας, που μείωσε τις ποινές τους από τα 8 στα 3 χρόνια, δίνοντας τη δυνατότητα στη σύζυγο του Αρτέμη Σώρρα να εξαγοράσει τη συγκεκριμένη ποινή και να εγκαταλείψει την κρυψώνα της εξαγοράζοντας άλλη μία που βρισκόταν σε εκκρεμότητα .

  Εκκρεμότητες τέλος
  Συνολικά, η Βάια Ρουγκλίου έπρεπε να καταβάλει τα χρήματα για την εξαγορά ποινής πέντε ετών αφού εκκρεμούσαν ακόμα 24 μήνες φυλάκισης με αναστολή που έχουν επικυρωθεί από τον Αρειο Πάγο για απόπειρα εκβίασης και συκοφαντική δυσφήμηση του δικηγόρου Φώτη Λεπίδα.

  Η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα είχε τη δυνατότητα να κλείσει τις εκκρεμότητές της με τη Δικαιοσύνη καταβάλλοντας ποσό περίπου 40.000 ευρώ ή να προχωρήσει σε ρύθμιση ώστε να πληρώνει το ποσό αυτό με δόσεις. Επέλεξε, όμως, την πρώτη λύση, όπως είπε στον Ελεύθερο Τύπο ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος δεν χειρίζεται συνολικά τις υποθέσεις του ζευγαριού αλλά ανέλαβε να τους εκπροσωπήσει μόνο στο Εφετείο του Μαρτίου, που μείωσε την ποινή. «Η κ. Ρουγκλίου εξαγόρασε την ποινή της και επέστρεψε στα παιδιά της», επισημαίνει ο κ. Κεχαγιόγλου.

  Ηχητικά στο ίντερνετ
  Την ίδια ώρα, ο Αρτέμης Σώρρας, που εμφανίστηκε ως σωτήρας της χώρας με ανύπαρκτα δισεκατομμύρια, συνεχίζει τα παραληρηματικά ηχητικά του μηνύματα στο Διαδίκτυο σχεδόν σε καθημερινή βάση. Με αυτόν τον τρόπο άλλοτε απευθύνει συμβουλές προς τα «αδέρφια» του, τους Ελληνες, και άλλοτε καθαιρεί πρώην συνεργάτες του στην οργάνωση ή ακόμα και δικηγόρους που είχαν αναλάβει υποθέσεις του.

  Παρά τις έρευνες των Αρχών όμως δεν έχει εντοπιστεί ούτε ο ίδιος ούτε και ο τρόπος που ανεβάζει τα ηχητικά στο ίντερνετ. Στο μεταξύ, οι εκατοντάδες πολίτες που έπεισε να στείλουν εξώδικα στο Δημόσιο για να… πληρώσει τα χρέη τους η Ελλήνων Συνέλευσις βρίσκονται αντιμέτωποι με κατασχέσεις. Αντίθετα με τη σύζυγό του, ο ίδιος δεν μπορεί να εμφανιστεί καθώς εκτός από τις δυο ποινές φυλάκισης 3 ετών και 28 μηνών που εκκρεμούν, έχει σε βάρος του και ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

  Διεθνές ένταλμα
  Μετά την εξαφάνιση του ζεύγους Σώρρα είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης μέσω της interpol καθώς υπήρχαν υποψίες ότι εγκατέλειψαν τη χώρα. Ο Σώρρας άλλωστε είχε διατηρήσει επαφές κυρίως στη Γερμανία από την εποχή που δούλευε ως οδηγός φορτηγού διεθνών μεταφορών.

  Με τη σύζυγό του γνωρίστηκαν όταν εκείνος ήταν 20 ετών και «έλιωνε» στα γυμναστήρια της Πάτρας κάνοντας bodybuilding. Τότε ο «Μάκης», όπως τον ξέρουν οι φίλοι του, είχε διακριθεί και σε διαγωνισμούς για τον τίτλο του «mister Πελοπόννησος».

  Πριν από την εξαφάνισή του περνούσε το χρόνο του σε ένα μικρό γραφείο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης ενώ η τελευταία γνωστή του διεύθυνση ήταν σε ένα παλιό διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη.

  Αθανασία Αγγελοπούλου
  [email protected]
  Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. λετε να τα εδωσε ο ετεροs ψευτομποντυμπιλντερ βαψωμαλλιαs κουφιοs καταδικασμενοs ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ?
  αλλα....λενε οτι ο χοντροs δεν χεζει για να μην πεινασει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή