300.000 ευρώ ζητά ο Άδωνις Γεωργιάδης από την «Εφημερίδα των Συντακτών»

Αγωγή – μαμούθ ύψους 300.000 ευρώ κατέθεσε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έφτασε στα άκρα λόγω των πρωτοσέλιδων της εφημερίδας σχετικά με το σκάνδαλο Novartis, τις επιστολές Φρουζή αλλά και των προσωπικών του επιλογών και αποφάσεων κατά τη διάρκεια της θητείας του ως υπουργός Υγείας.

Πέρα από τις  300.000 ευρώ που ζητά από την εφημερίδα, διεκδικεί ακόμα 12.000 ευρώ, 6.000 από την κάθε από τις δύο συντάκτριες του επίμαχου δημοσιεύματος , κυρίες Ψαρρά και Βέργου.
Σύνολο 312.000 ευρώ, με την επίσημη απάντηση της εφημερίδας να μην έχει έρθει ακόμα…

loading...

16 thoughts on “300.000 ευρώ ζητά ο Άδωνις Γεωργιάδης από την «Εφημερίδα των Συντακτών»

  1. Καλά κάνεις και ζητάς τριακόσια μπουμπούκο, αλλά μάλλον θα πάρεις τρία στο τέλος….! Ξέρεις εσύ πια τρία…

  2. Κάλλιο τρία και στο χέρι παρά τρακόσια και καρτέρει.

  3. Εάν θίγεται, δεν πρέπει να αντιδράσει;

  4. Τα τρία του Τσίπρα που πήρες κι εσύ κι εχεις ξεσχισθεί στις πίπες .

  5. Στις δικτατορίες οι θιγόμενοι δεν αντιδρούν ,που ζείς φίλε μου ? Σε λίγο ο μεγάλος χαζοχαρούμενος ηγέτης θα αλάξει και το όνομα ,το ΤΣΙΠΡ ΓΙΟΝΚ ΟΥΝ έχει μιά γοητεία γιά τους απανταχού φασιστερούς και τα καθυστερημένα που τους έχουν εικόνισμα.

  6. ΡΕ ΑΔΩΝΗ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ ΓΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΡΕ ΑΔΩΝΗ ΜΙΑΝ ΦΡΑΣΙΝ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ
    — ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ– ΡΕ ΑΔΩΝΗ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΩΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΨΗΦΙΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΗ ΤΟ ΤΖΑΜΙ, ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΨΗΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΣΟΦΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΣΟΛΩΝ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΥΣ Κ.Τ.Λ. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΑΔΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ

  7. Παλαιά τον συμπαθούσα, αφότου όμως έγινε υπουργός και προσχώρησε στη Ν.Δ. έγινε αγνώριστος. Είναι δυνατόν να αλλάζουν τόσο εύκολα τα ''πιστεύω'' ενός ανθρώπου;

  8. Έλ-λαδέμπορος είναι ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ , τι να πουλάει βιβλία, τι να πουλάει ιδεολογία, τι να πουλάει τρέλα , την ιδία σημασία έχει, αρκεί να πέφτει το χρήμα και να έχει την κάμερα επάνω του…

    O αλαλάζων αυτός κλόουν του ψυχωτικού αμοραλισμού και της φασιστικής κακοήθειας δίνει το στίγμα της σύγχρονης ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ κουλτούρας και του δημόσιου ΛΟΓΟΥ.

  9. Ο τηλεπρεζάκιας που αγκαλιάζει τον Πλεύρη βρίζοντας τους Εβραίους, τον Καρατζαφέρη βρίζοντας το Σαμαρά, μετά το Σαμαρά βρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να καταλήξει να αγκαλιάζει τον Μητσοτάκη και να γλύφει την Μαρέβα, είναι η γραφική έκφραση της κωλοτούμπας.

    Πως ξεχνιούνται οι ιδεολογίες και μπροστά στην κονόμα και τη ματαιοδοξία, οι μισητοί εχθροί γίνανε φίλοι, σύμμαχοι και εθνοσωτήρες…

    Είναι να απορεί κανείς μέχρι που μπορεί να φτάσει η πολιτική ξευτίλα στον τόπο αυτό.

  10. ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΚΑΙ ΞΕΦΡΑΓΚΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ

  11. ΨΩΡΡΑ ΑΡΣΙΝΟΗ (Ο.Ε.8666) είπε…7 Μαρτίου 2012 – 12:48 μ.μ.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
    ΠΡΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ
    ΩΣ ΗΓΕΤΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΙ 9666 ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΡΑ Ή ΓΗ .
    ΤΑ ΕΞΩΓΗ’Ι’ΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛ.
    Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ . ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 7 ΑΥΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΙΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ!
    ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΓΗ΄Ι΄ΝΑ ΜΕΛΗ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΗΔΗ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!
    ΗΔΗ Η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ Ε ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ 9666 ΩΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΡΟΛΛΟ.ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΞΩΝΑΥΤΗΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 27566 ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟ!
    ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΗ ΤΙΣ ΠΡΟ’Υ’ΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 11 ΕΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΗΊ΄ΝΑ ΜΕΛΗ!
    ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΘΑ ΕΛΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΦΙΞΗΣ!!!

    ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ

    ΑΡΣΙΝΟΗ ΨΩΡΡΑ
    ΑΠΟ ΤΟΝ Α ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΓΩΟΥ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΙΑ

    ΤΕΛΟΣ

  12. 85 ερωτησειs σε 4 χρονια!
    Απο τον Νοεμβριο του 2007 ωs τον Ωκτωμβριο του 2009 κατατεθηκαν περιπου 45 ερωτησειs προs τον τοτε ΥΕΘΑ Ευαγγελο Μειμαρακη!
    Απο τον Μαιο του 2010 ωs τον Σεπτεμβριο του 2011 40 ερωτησειs προs τουs υπουργουs Ευαγγελο Βενιζελο και Πανο Μπεγλιτη!
    Ξαφνικα απο τον Ωκτωμβριο του 2011 και μετα ωs τον Μαιο του 2012 που εγιναν οι Εθνικεs εκλογεs σταματα η καταθεση σχετικων ερωτησεων!!!
    "Δωσε κανα ευρω κτριε βουλευτα"
    ο βουλευτηs του ΛΑΟΣ κ.Αδωνηs Γεωργιαδηs λεει με νοημα:Εχω δωσει τοσα λεφτα ολα αγυριστα σε ψηφοφορουs μου που εχω χασει τον λογαριασμο!
    Το Μνημονιο εκανε πολλουs ζητιανουs!
    Να σκεφτειτε οτι τιs τελευταιεs ημερεs οπου και αν παω δεν παιρνω ποτε το πορτοφολι μου μαζι μου!!!
    ο Αδωνηs στον Ρ/Σ Realfm-Θελω να παρακαλεσω τον προεδρο του ΛΑΟΣ να σταματησει να εμφανιζεται στιs τηλεορασειs σαν να ειναι…αs μην το πω καλυτερα να τον παρακαλεσω να μην κλαιγεται!και συμπληρωσε οτι αναφερεται σε αυτον με το επιθετο του πρωην συζυγουτηs γυναικαs του ωs κυριο Μανωλιδη!!!
    Master Quiz:στου Μητρουλα η ΜΙΖΑ πηγαινε συννεφο!
    οι ΝΤΑΛΤΟΝ-ο βοθριδηs(το κλασομπαρμπουνο)ο φρονιμηδηs(ο αριστεροχειρ τα γαιδουρινα αυτια)η(μικρουλα νανσυ)και ο λουλουκοs(τηs κοτερατζουs)η καλυτερη κωνο βολευτικη ομαδα του λαγοσ

  13. SAS G!!!!!!!O ADONIS SIRIZAKIA POY OPOY DITE ADELFI TON PERNETE MESA TORA EXETE TO GLETSO SAS G!!!!!!!!O ADONIS SAS VGAZI TA STRING KATHE MERA KAI GIAYTO SKILIASATE 100 XILIADES STAVROUS PIRE TIN PROIGOUMENI TORA PAI GIA DIKOSARI ESI KANE @@@@@@ARNMA ARPAXETE KAI POLI EINE KATAREI TO POYSTROSIRZOANELOKOLANIXTO ADELFES KATAREI PARTE TON GLETSO KAI KMIA DEKARIA ADELFES POY LEEI KAI TRANGAS KATHE PROI AYTO SAS LEI OTI FATE OTI PARPAXI O !!!!!!@@@KALA SAS KANEI O TRAGAS KATHE PROI POY LEEI OTI OLO KATI SAS PEFTI KAI OLO SKIVETE NA TO PIASTE NA AKOUTE TRANGA TO PROI NA MATHENETE GIA TIS ADELFES TOU SIRIZA LEEI FILAKIA KAI NA FORATE TA STRIGAKIASAS XERTE!!!!ESIS

  14. SAS G@@@@@@ O ADONIS KATHE MERA KAI PONA !!!!KOURAGIO OTAN ANIXI KALA THA STAMATISI NA PONA PARTE TON GLETSO TORA KAI VOLEFTITE!!!!

  15. NA AKOYTE TRAGA TO PROI LEEI TA KALITERA GIA TO SKILOLOI TOU SIRIZA SIMERA ELEGE GIA KATI ADELFES STO MAXIMOU KATHE PROI TA LEEI NA MATHENETE POS XTENIZOUN ARISTERA TO KATAIFI!!!!!!

  16. ο παππουs τηs τον εκανε σαν μπωλ παγωτου τσι βγαινιωsssssss
    ο παυλοs θα του τον κανει του κοντου βαψωμαλλια γαιδουρινα αυτια ανευ λοβου σαν μπρικι….
    Εκανε ερωτα με τον εραστη τηs…Μαναs τηs.!!!
    politikosafari.blogspot.gr/2009/10/blog-post_8257.html
    Με 7.000.000 ευρω σωζει το μπατηριμενο Ωνασειο ο Αδωνηs!
    politika-gr.blogspot.gr/2013/07/7000000.html
    Τραγκα εισαι κουμμουνιστηs…Αδωνη εισαι γλυφτη…s Γλειφειs τιs μποτεs των Γερμανων…(Βιντεο)
    greki-gr.blogspot.gr/2014/03/blog-post_8940.html
    γλειψ γλειψ,γλειψ-γλειψ-γλειψ-γλειψ
    sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2017/01/blog-post_423.html
    τα λεει και ο κουμπαροs

Comments are closed.