Εφοδος από 3.000 κατοίκους της Λέσβου στο κτίριο που μιλαγε ο Α.Τσίπρας! – Σοβαρά επεισόδια

Kάτοικοι της Μυτιλήνης έκαναν πορεία προς το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, όπου βρισκόταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν
γιατί έχει μετατραπεί το όμορφο νησί σε ανοικτή φυλακή αλλοδαπών, με αποτέλεσμα η ομιλία που ήταν προγραμματισμένη για τις 7:30 το βράδυ, να ξεκινήσει με καθυστέρηση 1 ώρας και 15 λεπτών. 

Λίγο μετά τις 8:30, διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να πάνε προς το σημείο όπου θα πραγματοποιηθεί  η ομιλία Τσίπρα, αλλά τους απώθησαν με βιαιότητα οι αστυνομικές δυνάμεις.

Οι διαδηλωτές  «απάντησαν» με φωτοβολίδες. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και σπρέι πιπεριού προκειμένου να διαλύσουν το πλήθος.

«Κάποιοι εδώ και αρκετές μέρες επιδίωξαν να μην είμαι εδώ σήμερα το βράδυ. Κάποιοι επιδίωξαν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης τρομοκρατίας» είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ξεκινώντας την ομιλία του στο 14ο Περιφερερειακό Συνέδριο που ολοκληρώνεται απόψε στην Μυτιλήνη.«Κάποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τις ειλικρινείς αγωνίες των κατοίκων του νησιού. Αλλά δεν τους κάναμε τη χάρη. Δεν φυγομαχήσαμε και δεν αποδράσαμε» τόνισε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι «κάποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν πραγματικές αγωνίες των κατοίκων αυτού του ιστορικού νησιού, για να σπείρουν πόλωση και μίσος και να εξυπηρετήσουν σκοπιμότητες».

Ελάχιστοι ήταν οι πολίτες της Λήμνου που υποδέχθηκαν τον Αλέξη Τσίπρα στο ακριτικό νησί πριν τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη, το πρωί της Πέμπτης.

Τον πρωθυπουργό περίμεναν μερικοί ηλικιωμένοι που του ευχήθηκαν «καλή δύναμη» αλλά και ένα μικρό κορίτσι που ήθελε να του δώσει ένα λουλούδι αλλά τελικά δεν το είχε μαζί του.

Στην ομιλία του στο αγρόκτημα του Παλλημνιακού Ταμείου ο κ. Τσίπρας σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Η ασφάλεια, η διαφύλαξη των συνόρων και της εδαφικής μας ακεραιότητας είναι το πρώτο καθήκον της κυβέρνησης, απέναντι στη Λήμνο και όλες τις ακριτικές περιοχές της χώρας, και το δεύτερο είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων που ζουν σε αυτές».

loading...

3 thoughts on “Εφοδος από 3.000 κατοίκους της Λέσβου στο κτίριο που μιλαγε ο Α.Τσίπρας! – Σοβαρά επεισόδια

  1. ΣΤΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΡΑΥΙΚΑ Ή ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΤΙΣΑΝ ΜΕ ΣΠΡΕΥ ΠΙΠΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΡΣΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΥΤΗΛΗΝΗΣ ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Ή ΕΠΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.

  2. ΤΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!!ΔΕΝ ΦΥΓΟΜΑΧΗΣΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΑΠΛΩΣ ΣΑΝ ΓΕΝΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΤΟΣΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΟΥΣΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ,ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΑΝΕ !ΞΥΛΟ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ,ΦΠΑ24% ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ! Κ Α Ι Κ Ε Ρ Α Τ Α Σ
    Κ Α Ι Δ Α Ρ Μ Ε Ν Ο Σ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ .

  3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    Το θεμα δεν ειναι ποιος θα βγει μετα, το θεμα ειναι στην επομενη βουλη να υπαρχουν πατριωτικες δυναμεις.
    Μετα οποιος και να βγει, ελαχιστη σημασια θαχει.!!! ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ.!!
    Μήνυση του ΕΠΑΜ για εσχάτη προδοσία για τα μνημόνια και το δημοψήφισμα του 2015
    Βεργίνα TV – 27 Απρ 2018 https://youtu.be/gkEWoDQLPaI?t=2m6s

Comments are closed.