Κοτζιάς: Τα ρίχνει στην πολιτική κουλτούρα της Τουρκίας για τους «2»

Μία πρωτοφανή δήλωση που προκαλεί αρνητικές εντυπώσεις έκανε ο Νίκος Κοτζιάς για το ζήτημα της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών πριν τρεις μήνες και της κράτησής τους στην Τουρκία,
αποδίδοντας την στην… πολιτική κουλτούρα της Τουρκίας. «Είναι προφανές ότι η Τουρκία έχει διαφορετική πολιτική κουλτούρα από την Ελλάδα, αλλά είμαστε εταίροι και όχι εχθροί» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Ο κ. Κοτζιάς, ερωτηθείς σχετικά κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Γερμανό ομόλογό του Χάικο Μάας στο Βερολίνο, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Τούρκου πολίτη που πέρασε παράνομα τα σύνορα και για τον οποίον ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες δικαστικές διαδικασίες και απελάθηκε, σημειώνοντας ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί συμπληρώνουν τρεις μήνες κράτησης χωρίς την παραμικρή δυνατότητα δικαστικής διαδικασίας.

«Είμαστε εταίροι, όχι εχθροί», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών και ανέφερε τις παραδοσιακές συνοριακές σχέσεις των δύο χωρών, στο πλαίσιο των οποίων επιλύονταν αντίστοιχα ζητήματα κατά το παρελθόν. Ο κ. Κοτζιάς σημείωσε ακόμη ότι έχει κατ´επανάληψη ενημερώσει για το θέμα τους ευρωπαίους ομολόγους του, ενώ επρόκειτο να συζητήσει την υπόθεση και με τον κ. Μάας κατά την διάρκεια του γεύματος εργασίας, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. 

loading...

5 thoughts on “Κοτζιάς: Τα ρίχνει στην πολιτική κουλτούρα της Τουρκίας για τους «2»

  1. Πόσο λίγοι είναι οι κυβερνώντες????? ούτε για περίπτερο στην γυφτοσυνοικία δεν κάνουν….

  2. Σωστα,η χειροτερη σαβουρα κυβερνηση

  3. ΚΑΙ Η ΚΟΛΤΟΥΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΗΝ ΛΕΓΩ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟ 2018 ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΖΟΥΛΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΙΛΑΦΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΕΜΙΟΥ ,ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΗΕ

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΤΖΙΑ – ΧΩΡΙΣ ΚΟΤΣΙΑ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΧΘΡΟΙ ? ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΟΙ .ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΒΑΡΕΜΕΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΥΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΣΚΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΑΣ (ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ ΚΑΘΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΣ ) ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΣ ΜΑΣΑ ΣΤΡΩΝΕΣΕ ΚΙ ΑΜΟΛΑΣ ΕΚ ΥΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΛ@ΝΙΕΣ

  5. ΡΕ ΑΓΕΛΑΔΑ ΚΟΤΖΙΑ, ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΑΙΡΟΙ ΕΙΠΕΣ ???

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟ-ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΛΙΟ- ΣΚΟΥΠΙΔΙ ?

    ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΖΗΣΗ ΚΑΡΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΥΡΟΒΟΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ, ΕΝΩ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ΤΟ 1981 ??

    ΑΛΑ ΤΟΤΕ, Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ -ΣΥΝΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΖΗΣΗ ΚΑΡΑΓΩΓΟΥ, ΑΝΟΙΞΕ ΑΜΕΣΩΣ Π Υ Ρ
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟ-ΤΟΥΡΚΩΝ, ΛΙΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ !!

    ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΣΧΗΜΑΤΙΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ 20 ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΜΕ Β Α Ρ Υ
    ΟΠΛΙΣΜΟ, ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΓΡΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟ-ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΒΡΩΜΟ-ΚΟΤΖΙΑ ΨΕΥΤΗ !

    ΟΙ ΣΚΑΤΟ- ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΡΟ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ ΖΗΣΗ ΚΑΡΑΓΩΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΣΩΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥΣ, ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟ-ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ !!!

    ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟ- ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΣΚΑΤΟ-ΤΟΥΡΚΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΗΜΕΡΑ…..

    ΚΑΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΟΙ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ " ΖΗΣΗ ΚΑΡΑΓΩΓΟΥ ", ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΜΑΣ .

    ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΖΗΣΗ ΚΑΡΑΓΩΓΟΥ, ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΠΑΛΙΟ- ΑΓΕΛΑΔΑ- ΚΟΤΖΙΑ !

    ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΟΥΣΟ ??

    Ο ΣΤΡΤΗΓΟΣ ΚΑΡΟΥΣΟΣ, ΤΟ 1975, ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΣΚΑΤΟ-ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΤΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΜΙΑ ΤΟΡΠΙΛΛΑΚΑΤΟ, ΠΝΙΓΗΚΑΝ 8 ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ !

    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ " ΣΕΡ " ΚΟΤΖΙΑ.

    Ε Χ Θ Ρ Ο Ι ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟ- ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΑΙΡΟΙ !

    ΚΑΙ ΓΥΡΩΨ ΣΤΟ 2020-2021, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ, ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΟ, ΟΥΤΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΕΤΣΙ ΠΑΛΙΟ- ΠΡΟΔΟΤΕΣ ??

    ΓΙΑ ΣΟΥ ΚΟΤΖΙΑ, ΑΔΕΛΦΕ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΕ ΕΧΘΡΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Comments are closed.