ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 2μμ


ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 13ης ΜΑΪΟΥ


Η 13η ΜΑΙΟΥ

Γράφει ο Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος

Aναρωτιέται κανείς, ποιος φοβάται περισσότερο την 13ην Μαίου, το καθεστώς η τα πληρωμένα πρακτοράκια του;


Τα δυο-τρία άτομα που αντιδρούν στην διαδήλωση, που όλα τα προβλέπουν και τίποτα δεν αποτρέπουν,που έχουν πολιτικό ήθος, όπως ισχυρίζονται, αλλά που είναι ανίκανοι να κάνουν το παραμικρό για την απελευθέρωση της χώρας και για τον Ελληνικό λαό, συνεχίζουν να υβρίζουν μέσα στο πανικό τους, σπαταλώντας ώρες ολόκληρες σε αναλύσεις που οδηγούν σε παραλύσεις, αντί να κάνουν δράσεις προς όφελος του λαού.

Και αναρωτιέται κανείς γιατί τα πρακτοράκια του καθεστώτος δεν οργανώνουν κοινή σύσκεψη πολιτικών και κοινωνικών φορέων με στόχο την ανάληψή ουσιαστικής πρωτοβουλίας;

Γιατί δεν προωθούν μια πολιτική συμφωνία για το περιεχόμενο,την μορφή, το πλαίσιο των αιτημάτων και τους ομιλητές;

Γιατί δεν αναδεικνύουν οργανωτική επιτροπή για την διευθέτηση της όλης οργάνωσης; Θα τους βοηθούσε όλος ο Ελληνικός λαός τότε, έστω και αν το αποτέλεσμα θα φαινόταν μετά από πέντε χρόνια και χιλιάδες θανάτους.

Βασική αρχή της διοίκησης είναι όταν θέλεις να θάψεις ένα θέμα   το παραπεμπεις σε επιτροπη.

Δεν το κάνουν γιατί διέπονται από καθεστώς φθόνου και ζήλειας επειδή οι ίδιοι είναι ανίκανοι να κάνουν το παραμικρό για την Πατρίδα και τον λαό της.

Η διαδήλωση της 13ης Μαΐου θα έχει μεγάλη επιτυχία γιατί, εκτός    των άλλων, θέτει τις βάσεις για την γρήγορη ανατροπή του καθεστώτος από τον κυρίαρχο Ελληνικό λαό.ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TΗΝ ΑΦΙΣΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑPost A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

2 σχόλια :

 1. AKOMA ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕΣ?
  ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ?

  ΣΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ? ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΥΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΛΛΑ ΆΛΛΑ.
  ΩΣ ΕΔΩ..
  ΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ .!!
  Συλλαλητήριο 13 Μαΐου 2018
  https://www.youtube.com/watch?v=b6dPEfFTTCI

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. xaxaxaxaxaxaxaxaxaprrrrrspaaaaatssss

  ΑπάντησηΔιαγραφή