Σοκ Στην Γερμανία Η Ιταλία Δικαιώνει Βαρουφάκη Έξοδο Από Το Ευρώ Και Κούρεμα Χρέους 250 Δισ. Ευρώ Τρέμει Ο Τσίπρας!

Στά χνάρια της Πολιτικής Βαρουφάκη ετοιμάζουν να ακολουθήσουν η νέα Ιταλική Κυβέρνηση συνεργασίας, δικαιώνοντας απόλυτα την πολιτική στρατηγική που προσπάθησε να εφαρμόσει ο Γιάνης Βαρουφάκης,
μέ το αποτέλεσμα να είναι η βίαιοι συνθηκολόγηση προς τους δανειστές μας, με την Προδοσία Τσίπρα! Ας ελπίσουμε τώρα, για καλό και της Ελλάδας, αλλα και της ΕΕ, οι Ιταλοί να πετύχουν!

Έξοδος από το ευρώ, επαναδιαπραγμάτευση των ευρωπαϊκών συνθηκών, διαγραφή από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα των 250 δισεκατομμυρίων ευρώ του ιταλικού χρέους περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων μέτρων, στο σχέδιο της «συμφωνίας κυβερνητικής συνεργασίας» στην Ιταλία ανάμεσα στην Λέγκα του Βορρά και το Κίνημα των 5 Αστέρων!

Όπως ηταν αναμενόμενο, η αποκάλυψη του Ιταλικού σχεδίου προκάλεσε καταιγισμό σχολίων στον Τύπο, με τους δημοσιογράφους και τους αναλυτές να σχολιάζουν κυρίως την αφέλειά του. Αλλά ούτε οι αγορές χάρηκαν ιδιαιτέρως! Οπως καταλάβατε, και εδώ θα παιχτεί το ίδιο έργο, με τους διεφθαρμένους και λαδωμένους δημοσιογράφους απο την ΕΕ και ιδιαίτερα απο την Γερμανία, να γράφουν τα δικά τους, οπως π χ ενα σωρό κινδυνολογίες,και της ελεγχόμενες αγορές απο τις Βόρειες χώρες να αρχίζουν τον Πόλεμο της υποτίμησης! Καλό κουράγιο Ιταλία!

Άρθρο  Σπύρος Πρίφτης   email: [email protected]

loading...

1 thought on “Σοκ Στην Γερμανία Η Ιταλία Δικαιώνει Βαρουφάκη Έξοδο Από Το Ευρώ Και Κούρεμα Χρέους 250 Δισ. Ευρώ Τρέμει Ο Τσίπρας!

  1. Να στηρίξουμε την Ιταλία με αντάλλαγμα να στηρίξει εμάς και να 'κόψει' τα παιγνιδάκια με τους Αλβανούς εις βάρος μας. Να φύγουμε από το ευρώ και να επιστρέψουμε σε εθνικό νόμισμα με γερούς οικονομολόγους στο τιμόνι, όχι δοσιλογάρες του κερατά σαν τους τωρινούς.

Comments are closed.