«Θόλωσα. Μου άναψαν τα λαμπάκια…» είπε ο 20χρονος που επιτέθηκε στον Μπουτάρη

Ένας 20χρονος είναι ανάμεσα στους δύο συλληφθέντες για την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Ο 20χρονος παραδέχτηκε την πράξη του και είπε στους αστυνομικούς: «Θόλωσα που τον είδα, μου άναψαν τα λαμπάκια με αυτά που είχε πει για τη Γενοκτονία και άρχισα να τον χτυπάω».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 20χρονος είναι εκείνος που έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου του Γιάννη Μπουτάρη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι και να πάει στο νοσοκομείο.
Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

Η αστυνομία έχει στη διάθεση της βίντεο και φωτογραφίες από την επίθεση που θα τη βοηθήσουν να εντοπίσει όλους τους δράστες.

loading...

10 thoughts on “«Θόλωσα. Μου άναψαν τα λαμπάκια…» είπε ο 20χρονος που επιτέθηκε στον Μπουτάρη

  1. Που να δεις τι επαθε ο Μπουταρης οταν του ισιαζαν τη πλατη ….

  2. Καλά του έκανες και μη σου πω λίγες του ριξατε του μπεκρή

  3. ΗΤΑΝ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΗΚΕ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΠΤΩΧΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

  4. βλέπετε τι ωραία δουλεύει το σύστημα????πάντα υπάρχει ο κατάλληλος νόμος για να σε μπουζουριάσει το κράτος όταν το ενοχλείς, πως το λέει διατάραξη οικιακής ειρήνης, πλάκα έχει…. μια ερώτηση στριφογυρίζει στο μυαλό μου για πόσο μαλάκες μας έχουν?????

  5. ο εισαγελεας τον μπουταρη επρεπε να μπαγλαροση για το χεστηκα.αλλα το ψσρι βρομαη απο το κεφαλι σαπια ελληνικη δικεοσυνη.

  6. κανένα ρουβικωνάκι θα πιάσει η αστυνομία?

  7. 11και14 γάμω το Μουνι που σε πέταγε μπάσταρδε ανθελληνικό σκουλικι επειδή γαμαγαν την μανούλα σου αριστεροί στη Μακρόνησο πέταξε εσένα το λεχριτη

  8. poia oikiaki eirini?.apo pote o dimosios horos egine oikia?den mas ta len kala oi nomikoi.alla to systima mporei na kanei to aspro mauro opos tous synferei.to thema einai oti kaneis apo tous pareuriskomenous pontious den pige na symparastathei exo apo ta dikastiria na paroun to munima tous oi dosilogoi.

  9. 11:14 ξέχασες να πεις μαστουρης πουστης Τούρκολαγνος και μεγάλος γλύφτης των Εβραίων

Comments are closed.