ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018 (ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ)

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

















ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.


OΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ 
ΤΩΝ ΕΠΙ ΔΩΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΑΓΩΝΩΝ 
ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 
ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΝ  ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.


ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ H ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ 
ΔΕΙΛΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ;



Οσοι δεν δινουν στα παιδια τους Ελληνοχριστιανικη παιδεια ειναι παιδοκτονοι συφφωνα με τους τρεις Ιεραρχες. 



Για οσους δεν γνωριζουν η μουσικη και η γεωμετρια ηταν τα βασικοτερα μαθηματα στην παιδεια των αρχαιων Ελληνων.




Αυτα τα δυο ειχαν ως τα πιο βασικα οι αρχαιοι Ελληνες Φιλοσοφοι.  





Ειναι πλεον διαχρονικα αποδεδειγμενο οτι οι εχθροι του Ελληνισμου απο τα παναρχαια χρονια μεχρι και σημερα κυριαρχουν μονον στους ανηθικους και στους 
αγραμματους.


Εδω και 12 χρονια μεσα απο την Ελληνοχριστιανικη στηλη Επικρατεειν η Απολλυσθαι και τις πρωτοτυπες ιστορικες μου εργασιες, οπως εσεις οι ιδιοι αναφερετε, προσπαθω να δημιουργησω τους νεους αυθεντικους Ελληνες οι οποιοι θα ειναι ανωτατης ποιοτητας. 


Για να αντιδρασουμε ειτε Ειρηνικα, ειτε δυναμικα η βιαια με βαση το δικαιωμα το οποιο μας δινει το αρθρο 120 παραγραφος 4 του Ελληνικου συνταγματος και να απελευθερωθουμε ως εθνος και στις τρεις περιπτωσεις απαιτειται υψηλη ηθικη-παιδεια. (1)
Ελληνες για να επιτυχουμε την εφαρμογη του αρθρου 120 παρ. 4 ακολουθειστε πιστα, μεθοδικα, με αγαπη, υπομονη, αφοσιωση ολα οσα αναφερονται απο την Ελληνοχριστιανικη στηλη στα αρθρα-εργασιες και στο λογοτυπο.  


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Μουσικά σχολεία.
Ποτε να μην ξεχνατε οτι ειμαι ο μοναδικος Ελληνας σε ολοκληρο τον κοσμο ο οποιος σας προτεινει αυτον τον συνδυασμο για την εθνικη μας επιβιωση.

Ολοι οι υπολοιποι ψευτοπρατριωτες ουδεποτε σας προτειναν αυτον τον συνσυασμο. 


Ακομη και εαν ηταν σε θεση να γνωριζουν ωστε να προτεινουν εστω τα μισα απο αυτα που σας προτεινω εγω εδω και 12 χρονια, τοτε αμεσως θα εχαναν καθε θεση και “αξιωμα” στην νεοταξικη Ελλαδα. 

Ο ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ :

Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, κατηχηση ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 παρ. 4 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 



Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση μονον για ολες τις 

γνησιες Ελληνιδες, παγκρατιο



συμμαχια με την 





Συρια και γαμοι με τις Συριες. 








Το ποσο πολυ επιθυμουν τον αφανισμο του ιερου



Ελληνικου εθνους αποδεικνυεται απο το γεγονος οτι ειμαι ο μοναδικος σε ολοκληρο τον κοσμο ο οποιος σας προτεινει αυτον τον συνδυασμο ως λυση. 













Το γιατι τρεμουν την στηλη Επικρατεειν η απολλυσθαι μπορειτε να το διαπιστωσετε και απο την ανθελληνικη-
ανανδρη, και αντιχριστιανικη τους αρνηση να βαλουν ως αρθρο ακομη το πολυ σοβαρο προσωπικο μου προβλημα. 





Αυτο το εκαναν για να με εκδικηθουν για την τεραστια και ανεκτιμητη προφορα μου στην πατριδα οπως εσεις οι ιδιοι κατ επαναληψιν εχετε τονισει σε σχολια-εμαιλ.





Επισης ο πιο βασικος λογος για τον οποιο δεν εβαλαν το θεμα με το σοβαρο προσωπικο μου προβλημα ειναι γιατι δεν επιθυμουν σε καμια των περιπτωσεων να ενημερωθουν ακομη περισσοτεροι Ελληνες μεσα απο το διαδικτυο για την στηλη Επικρατεειν η Απολλυσθαι.


Ενα απο αυτα τα οποια προτεινω στον συνδυασμο μου για την εθνικη μας επιβιωση ειναι τα μουσικα σχολεια. 


Ολοι οι παλαιοτεροι Ελληνες αναγνωστες γνωριζουν τους αγωνες μου για να πανε τα παιδια στα μουσικα σχολεια διοτι η μουσικη εχει τεραστια οφελη για τα παιδια. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 
ΣΥΝΔΕΣΜΟ : 
Η ΔΩΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ (ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ)


Η ΔΩΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ (ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ) 
Ελληνες θα πρεπει να γνωριζετε ότι για την εγγραφή μαθητών-
τριών για το σχολικό έτος 2018-2019, οι γονείς ή κηδεμόνες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, οφείλουν να υποβάλουν αίτηση στα Μουσικα Σχολεία κατά τις εργάσιμες μέρες του χρονικού διαστήματος 02 Μαΐου έως και 31 Μαΐου 2018.

Στα Μουσικά Σχολεία (Α’ Γυμνασίου) εγγράφονται ως μαθητες οι απόφοιτοι Δημοτικού, εφόσον επιτύχουν σε εξετάσεις που διενεργούνται για την επιλογή μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη των Μουσικών Γυμνασίων.
Για την εισαγωγή μαθητών στα Μουσικά Σχολεία (Γυμνάσια) για το σχολικό έτος 2018-2019, οι γονείς-κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής στο Μουσικό Γυμνάσιο της περιοχής τους (σύμφωνα με τα συνημμένα) από τις 2 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 2018.

Οι γονείς-κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών των Μουσικών Σχολείων Αττικής μαζί με την αίτηση στο Μουσικό Σχολείο οφείλουν να προσκομίσουν λογαριασμό ΔΕΚΟ ή άλλο αξιόπιστο αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο να προκύπτει η διεύθυνση μονίμου κατοικίας τους.

Η διαδικασία επιλογής θα ξεκινήσει ταυτόχρονα σε όλα τα Μουσικά Σχολεία της χώρας.


Η διαδικασία επιλογής θα πραγματοποιηθεί τις εργάσιμες ημέρες από 20 έως 25 Ιουνίου 2018 και θα ξεκινήσει ταυτόχρονα σε όλα τα Μουσικά Σχολεία την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 10.00 με τη γραπτή εξέταση των υποψηφίων [ακρόαση ηχητικού δίσκου (cd)]. 



Σε περίπτωση που δεν επαρκούν οι αίθουσες ή η υλικοτεχνική υποδομή του σχολείου για την ταυτόχρονη διενέργεια της γραπτής εξέτασης όλων των υποψηφίων, η εξέταση πραγματοποιείται διαδοχικά ανά ομάδες υποψηφίων με ευθύνη του Διευθυντή του σχολείου, έτσι ώστε οι ομάδες να μην έρθουν σε επικοινωνία μεταξύ τους μέχρι το πέρας της γραπτής εξέτασης όλων των υποψηφίων. 


Μετά την ολοκλήρωση της γραπτής εξέτασης η διαδικασία εισαγωγής θα συνεχίσει την ίδια ημέρα με την εξέταση των υποψηφίων από την αρμόδια επιτροπή. 

Αναλόγως του αριθμού των αιτήσεων η διαδικασία της εξέτασης των υποψηφίων από την αρμόδια επιτροπή δύναται να διαρκέσει έως τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018.


Για το πρόγραμμα των εξετάσεων, τα θέματα των εξετάσεων, τη βαθμολόγηση και τις εγγραφές των μαθητών ισχύει η με πρωτ. 58167/Δ2/13-04-2018 Υ.Α. «Λειτουργία Μουσικών Σχολείων» (Β΄ 1371). 




Οι θεματικές ενότητες, στις οποίες αξιολογούνται οι υποψήφιοι είναι:
«Ρυθμός», «Ακουστική Ικανότητα», «Φωνητική Ικανότητα», «Διάκριση Ηχοχρωμάτων» και προαιρετικά ένα μουσικό όργανο (Ευρωπαϊκό ή Παραδοσιακό) σε επίπεδο αντίστοιχο τουλάχιστον της κατωτέρας σχολής.
Η διαδικασία εξέτασης (για την εισαγωγή Α’ Γυμνασίου) είναι σχετικά απλή και αναφέρεται σε μαθητές/τριες που δεν έχουν προηγούμενη σχέση με τη μουσική.

Η μόνη απαίτηση των εξετάσεων είναι ο εξεταζόμενος να διαθέτει φωνητική ικανότητα καθώς και σωστή αντίληψη ρυθμού και μελωδίας.
Ο τρόπος βαθμολόγησης και επιλογής των υποψηφίων μαθητώ/τριων, είναι ίδιος για όλα τα Μουσικά Σχολεία της χώρας και δεν έχει αλλάξει εδώ και πολλά χρόνια. 
ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ.
ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 
Από τις περιοχές: Α. Ανατολικής Αττικής: Γέρακας, Παλλήνη, Λαύριο, Καλύβια, Κερατέα, Κρωπία, Μαρκόπουλο, Παιανία, Γλυκά Νερά, Αρτέμιδα, Ραφήνα, Ν. Μάκρη, Μαραθώνας, Σπάτα, Διόνυσος, Δροσιά, Κάλαμος, Αυλώνα, Άγ. Στέφανος, Κρυονέρι, Άνοιξη, Καπανδρίτι, Σκάλα Ωρωπού, Ροδόπολη, Ανάβυσσος, Βάρη.
Β. Β΄ Αθήνας, Χαλάνδρι, Πεντέλη, Φιλοθέη, Μελίσσια, Βριλήσσια, Κηφισιά, Μαρούσι, Πεύκη, Ερυθραία, Ψυχικό, Αγ. Παρασκευή, Παπάγου, Χολαργός.
ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

α) Α΄ Αθήνας: Όλες οι περιοχές του Δήμου Αθηναίων Κυψέλη, Μεταξουργείο, Σεπόλια, Ταύρος, Κολωνάκι, Αμπελόκηποι, Εξάρχεια, Πατήσια κτλ πλην αυτών των περιοχών α) του 5ου Διαμερίσματος Δήμου Αθήνας που περικλείονται από τους δρόμους : Λ. Κηφισού, Τρείς Γέφυρες, Στρ. Καλάρη (ζυγοί αριθμοί), Λ. Ιωνίας (μονοί αριθμοί), Καυταντζόγλου (ζυγοί αριθμοί), Γαλατσίου (μονοί αριθμοί) και έως τα όρια του 5ου Διαμερίσματος Δήμου Αθήνας με το Δήμο Γαλατσίου και το Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας -Ν. Χαλκηδόνας (Ωρωπού, Σινοπούλου κτλ.). και β) του 2ου Διαμερίσματος Δήμου Αθήνας που περικλείονται από τις οδούς/Λεωφόρους: Κοκκινοπούλου (από Λεωφ. Κατεχάκη), Ούλωφ Πάλμε, Υμηττού (μονοί αριθμοί), στη συμβολή της με τη Φορμίωνος, Ηλία Ηλιού (μονοί αριθμοί), Αμβροσίου Φραντζή (ζυγοί αριθμοί) και Καλλιρόης (μονοί αριθμοί), μέχρι και τη συμβολή της με τη Λεωφ. Συγγρού.


β) Γ΄ Αθήνας: Αιγάλεω, Χαϊδάρι περιοχή που συνορεύει με το Αιγάλεω έως τη Λεωφόρο Αθηνών (ρεύμα εισόδου προς Αθήνα) , Αγ. Βαρβάρα.
ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΛΙΟΥ.


Από τις περιοχές:
α) Α΄ Αθήνας: Ν. Φιλαδέλφεια, Ν. Χαλκηδόνα, Γαλάτσι, Πατήσια από τις περιοχές του 5ου Διαμερίσματος Δήμου Αθήνας που περικλείονται από τους δρόμους : Λ. Κηφισού, Τρεις Γέφυρες, Στρ. Καλάρη (ζυγοί αριθμοί), Λ.Ιωνίας (μονοί αριθμοί), Καυταντζόγλου (ζυγοί αριθμοί), Γαλατσίου (μονοί αριθμοί) και έως τα όρια του 5ου Διαμερίσματος Δήμου Αθήνας με το Δήμο Γαλατσίου και το Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας -Ν. Χαλκηδόνας.


β) Β΄ Αθήνας: Ν. Ιωνία, Αλσούπολη, Ν. Ηράκλειο, Λυκόβρυση, Μεταμόρφωση.
γ) Γ΄Αθήνας: Χαϊδάρι (εκτός της περιοχής που συνορεύει με το Αιγάλεω έως τη Λεωφόρο Αθηνών πλευρά ρεύματος εισόδου προς Αθήνα) Περιστέρι, Αγ. Ανάργυροι, Καματερό, Ν. Λιόσια, Πετρούπολη.


δ) Ανατολικής Αττικής: Θρακομακεδόνες, Αχαρνές.
ε) Δυτικής Αττικής: Άνω Λιόσια, Ασπρόπυργος, Βίλια, Ελευσίνα, Ερυθρές, Ζεφύρι, Μαγούλα, Μάνδρα, Μέγαρα, Ν. Πέραμος, Φυλή.
ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΙΜΟΥ


Από τις περιοχές:
α) Α΄ Αθήνας: Δάφνη, Υμηττός, Καισαριανή, Ηλιούπολη, Βύρωνας, Καρέας, Ζωγράφου-Ιλίσια και τις περιοχές του 2ου Διαμερίσματος Δήμου Αθήνας που περικλείονται από τις οδούς/Λεωφόρους: Κοκκινοπούλου (από Λεωφ. Κατεχάκη), Ούλωφ Πάλμε, Υμηττού (μονοί αριθμοί), στη συμβολή της με τη Φορμίωνος, Ηλία Ηλιού (μονοί αριθμοί), Αμβροσίου Φραντζή (ζυγοί αριθμοί) και Καλλιρόης (μονοί αριθμοί), μέχρι και τη συμβολή της με τη Λεωφ. Συγγρού.
β) Δ΄ Αθήνας: Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ν. Σμύρνη, Γλυφάδα, Ελληνικό- Αργυρούπολη, Άλιμος, Π. Φάληρο, Αγ. Δημήτριος.
γ) Ανατολ. Αττική: Βούλα, Βουλιαγμένη.


ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ 

Το μουσικο σχολειο Πειραια καλυπετει ολες τις περιοχές της Περιφερειακής ενότητας Πειραιά.
Πίνακας

Πίνακας Σχολείων

(1) ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 
ΓΙΑΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ 
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ 
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.


ΕΚΤΟΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΟΝΙΜΑ ΕΔΩ 
ΚΑΙ 12 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΩΣ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ 
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ 
ΧΡΙΣΤΩΝ ΗΘΩΝ. 
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ  ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ  ΜΕΓΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ;

Εξαιτιας των χρηστων ηθων, του χριστιανισμου και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι των Ρωμαιων, εγιναν διοικητες του αυτοκρατορικου ρωμαικου κρατους, χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη) και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 


Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος. 


Ο βασιλιας Ηράκλειος ξεπερασε σε αρκετους τομεις τον M. Αλεξανδρο και κρατησε ζωντανη την Ελλαδα στην πιο κρισιμη ιστορικη καμπη ολων των εποχων.

Εάν δεν υπηρχε ο Ηράκλειος παρα τα χρηστα ηθη των προγονων μας η Ελλαδα θα ειχε σκλαβωθεί στους περσες.
  
Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο- ρωμαικο θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 
Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. 



Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 
Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα.
Στους αγιους τοπους εκτος από της αγριες    σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου,
εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 
Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 
Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα    περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια.
Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο.
Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 
Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.
  
Ακομη και ο Μεγας Αλεξανδρος, με εμπειρους στρατηγους, με περισσοτερους στρατιώτες σε σχεση με τον Μεγα Ηρακλειο δεν επετυχε τα επιτευγματα του Ελληνα αυτοκρατορα απο την Καππαδοκια. 
Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο, ο πρωτος 
Ελληνας χριστιανος βασιλιας Ηράκλειος εκαναν  οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. 
Ειχαμε δηλαδή εισβολή και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Το απογειον της Ελληνορθοδοξιας πανω από όλα, ηταν οταν ο Ελληνας βασιλιας Ηράκλειος πηρε πισω από τους Περσες τον Τιμιο Σταυρο, τον οποιο πηγε ο ιδιος πισω στα Ιεροσόλυμα.
Ο θριαμβος των Ελλήνων ήταν ολοκληρωτικος. 
Δεκατέσσερα χρονια πριν, δηλαδή το 614 μ.Χ., το Ελληνικο-ρωμαικο κρατος, δεν είχε βρεθει μονον κατακτημενο κατά το ημισυ από τους Περσες, αλλα ήταν για πρωτη φορα στην ιστορια του σκοπιμα,εξαιτιας των αλλοδαπών αυτοκρατορων, τελειως χρεωκοπημενο.
Ηταν η εποχη που εδωσαν οι εωσφοριστες Περσες το τελεσιγραφο στους προγονους μας, ότι ή θα εγκαταλείψουν ολοι τον Ιησου Χριστο, η δεν θα ξαναδουν ποτε τον ηλιο.



Τελικα ο υπεροπτης εωσφοριστης Χοσροης ο οποιος αποκαλουσε τον Ηρακλειο, δουλο του, εχασε την ζωη του, και ο γιος του εκανε κηδεμονα-δουλο του το παιδι στον Ελληνα αυτοκρατορα Ηρακλειο. 
Αυτο ειναι το απολυτο απογειο της Ορθοδοξιας και του Ελληνισμου. 
Ο Χριστος και η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια ειχαν κερδισει κατα κρατος τον εωσφορο και την αυτοκρατορια του. 

loading...

55 thoughts on “ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018 (ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ)

  1. Είμαι η Ερέτρια Δ' δηλώνω θαυμάστρια του αγοριού Ευταξία μου αρέσει τα μάλλα το γραφικό και γαμηκό του ΣΤΎΛ ειδικά όταν ξεκουμπώνει τη ζώνη του παντελονιού του τςςςςςςςς με πιάνει
    μανία και μούρχεται να πάρω τη ζώνη και να του δέρνω το δεξί
    του μπούτι φαντάζομαι και τρελένομαι όταν έρθει η στιγμή που
    κατεβάζει το παντελόνι και προβάλλει αχχχχ αργά αργά το μπόξερ
    το παπούτσι του δέρμα καθαρό καλογυαλισμένο με βαφή κάμελ τςςςςς
    η ηδονή με κυριεύει γιατί θέλω να μάθω αν τα γυάλισε μόνος του ή τα πήγε σε λούστρο αχχχχ Ευταξία σε θέλω μωρό μου ελα να ανταλλάξουμε παπούτσια να σου δώσω τη γόβα μου και Ε.συ την αρβύλα σου σκέψου εκείνη τη στιγμή θα τρέμεις γιατί το ένα σου πόδι θα είναι πιό κοντό απο το άλλο πασα μου επειδή θα λείπει
    η μία αρβύλα αλλά Ε.σύ μην το ακουμπήσεις κάτω και σου λερωθεί το θέλω καθαρό για να το βάλω μέσα στην αρβύλα και να ισορροπήσεις παιδαρέ μου αχχχχχ τέτοια νύχτα μόνο με σένα θα μπορούσε να περάσει μια γυναίκα και να τον νιώσει σε 'ολο του το μεγαλείο ………το θεό έρωτα αχχχχχχχχχχχ

  2. είμαι ψηλή ξανθειά τριαντάρα σατανίστρια με καμπύλες. Ψάχνω για δαιμονισμένο αρσενικό με δαιμονική ψωλή για να τον στείλω στο Διάβολο με ένα κολασμένο Μαμήσι.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  3. Διαταγή – Κάλεσμα ΣΤΟΥΣ Άνδρες των ΟΥΚ, Καταδρομείς, Πεζοναύτες, Άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, Έφεδροι του Στρατού, του Ναυτικού, της Αεροπορίας και στον Ελληνικο λαο.

    Έλληνες Έφεδροι Άνδρες των ΟΥΚ, Καταδρομείς, Πεζοναύτες, Άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, Έφεδροι του Στρατού, του Ναυτικού, της Αεροπορίας Ελληνικε λαε

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ

    Μακριά από κόμματα και μικροπολιτικές αυτού του τύπου, να δώσετε το παρόν σας στον αγώνα του Λαού μας, για Ελευθερία, Δημοκρατία, Αξιοπρέπεια.

    Ο Ελληνικός Λαός, θα κατέλθει σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας (ο οποίος έχει ενημερωθεί αρμοδίως):

    1. Για να ενεργοποιήσει το Άρθρο 120 του Συντάγματος.
    2. Να απαιτήσει τη διάλυση της Βουλής και τον ορισμό Υπηρεσιακής Κυβέρνησης ολίγων ημερών.
    3. Να αποδεχθεί το Σύνταγμα του Καποδίστρια, (το οποίο αναγνωρίζει ως εγγυητή της Πατρίδας πλέον, τον ίδιο τον Ελληνικό Λαό, παραδίδοντας του όλες τις εξουσίες, με τον Έλληνα Πολίτη, ως Νομοθέτη, Δικαστή, Οπλίτη).

    4. ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

    Εμείς οι Έφεδροι Οπλίτες, μίαν και μόνον υποχρέωση έχουμε:

    ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ
    ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΛΑΟ, και να στείλουμε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως όποιος επιχειρήσει να απλώσει χέρι επάνω του, θα του το κόψουμε.

    ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ:

    ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ.

    Έλληνες Έφεδροι Πολίτες/Οπλίτες, όλων των όπλων, όλων των σωμάτων, όλων των ειδικοτήτων και ελληνικε λαε

    Νυν Υπέρ Πάντων ο Αγών.

    Εμπρός να σταθούμε ολοι δίπλα στον αυριανο πρωθυπουργο Αρτεμη Σωρρα , την ώρα της δικής του βούλησης. Την ώρα της Δημοκρατίας. Την ώρα της Άμεσης Δημοκρατίας. Με έναν πλέον Λαό Πολίτη Νομοθέτη, Δικαστή, Οπλίτη.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

  4. ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ :

    Αρτέμης Σώρρας πέραν των 600 δις που έχει καταθέσει στην κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία, είναι θεματοφύλακας, έχει πάρει δηλαδή το αμετάκλητο πληρεξούσιο από τον δήμαρχο Τροιζηνίας και του έχουν μεταβιβάσει τον Θεσμό. Βάσει αυτού με προσωπικές εγγυήσεις του, έχει κατεβάσει από τα Παγκόσμια Ταμεία 2 τρισεκατομμύρια 300 δις τα οποία βρίσκονται στις τράπεζες και είναι στη διάθεση της Ελλάδας, της Κύπρου και απανταχού του Ελληνισμού. Αυτό σημαίνει ότι από την ώρα που θα έρθει ο κ. Σώρας θα τα πάρει ο λαός. Μπορεί λοιπόν ο κάθε δήμαρχος να έρθει σε επαφή με τον κ. Σώρρα, να κάνει μια οικονομική συμφωνία χωρίς καμία εγγύηση. Με τη μόνη διαφορά ότι διαχειριστής θα είναι ο κ. Σώρρας.

    TI ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ;

    θα είμαστε υποψήφιοι με συνδυασμούς σε όλη την επικράτεια και θα διεκδικήσουμε την εξουσία. Βεβαίως θα έχουμε υποψήφιους βουλευτές και στην Περιφέρεια Αττικής. Θα αλλάξουμε όλο το σύστημα. Μόλις εκλεγούμε θα κάνουμε Εθνοσυνέλευση. Θα εφαρμόσουμε τα 33 Ελάνεια Πρωτόκολλα. Η Διακυβέρνηση της χώρας θα γίνεται πλέον με τους ομόκεντρους Κύκλους.

  5. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  6. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  7. ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ. `ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ! ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ! ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ (ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΕΝ, ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΟΙ ΔΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ!

    ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΛΟΣ, ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΘΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΚΟΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ Κ@ΛΟΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΔΝΤ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!

    Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ» (THE WORLD TRUST). ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΤΟ 1944 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΟ BRETTON WOODS ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ 44 ΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΟ Β΄ΠΠ . ΕΠΙΣΗΜΩΣ, Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΚΛΗΘΗ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Β’ΠΠ (ΜΗΝ ΞΥΝΟΥΜΕ ΠΛΗΓΕΣ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ!). ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΙΔΡΥΣΗ:

    1) ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

    2) ΤΟΥ ΔΝΤ

    3) ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΡΥΣΟΥ.

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕ.

    ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ; ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ! ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 25* ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ (ΦΕΚ 315/1945). ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κ.Α. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΜΕΡΙΔΙΟ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 700+ ΤΡΙΣ! ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ: ΤΡΙΣ!

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ:

    1) ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. (ΕΥΚΟΛΑΚΙ! ΜΗΠΩΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;)

    2) ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ (ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΔΑΝΕΙΚΑ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΜΕ;)

    3) ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ.

    ΔΥΣΚΟΛΑΚΙ! ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΤΩΡΑ, ΣΩΘΗΚΑΜΕ!), Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΕΔΩ ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ!), Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ, ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ; ΑΛΛΩΣΤΕ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;), Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ (ΑΝΤΕ, ΚΑΛΕ! ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ;) ΚΑΙ … ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ (ΛΕΤΕ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΕΡΕΙ; ΕΔΩ ΕΝΑΠΟΘΕΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ!)

    ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ. Ο VLADIMIR, ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΟ 2000, ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 195 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ! ΑΛΛΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΑΛΛΟ ΠΟΥΤΙΝ ΑΛΛΟ ΑΛΕΞΗΣ! ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

    1) ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ; ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ, ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

    2) ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΨΟΦΙΟ ΚΟΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; ΤΟΤΕ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΙ, ΑΝ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ!

    ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ GUYS ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΩ (ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ!

    ΥΓ.* ΤΑ ΠΟΣΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ.

    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΦΕΚ 315/27-12-1945

    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Ο Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  8. Δ.Καζαμιας
    ΣΩΡΡΑ,ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…
    ..ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΑΝ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,
    ΓΙΑΤΙ?
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ?
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΣΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΚΟΥ ΠΑΛΙΟΜΟΥΤΡΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ,ΤΟ ΠΑΙΔΙΜΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ…ΑΥΤΟ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΕΡΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗ-ΔΙΟΣ…..ΚΟΨΕ ΤΑ ΑΡΧΗ-ΔΙΑ ΣΟΥ,,,ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΝΑΝΔΡΕ
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ?

    ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,
    ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ,
    ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ,
    ΘΑ ΠΡΑΤΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ,
    ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΞΕΡΟΛΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΑΛΙΟΧΑΖΑΡΕ,ΑΝΑΡΧΗ-ΔΕ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ,,ΑΝΑΝΔΡΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΗ-ΔΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ………
    ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΟΠΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΛΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ,
    ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙ ΤΑ 600 ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,
    ΜΕ ΠΑΛΤΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΝ Ε.ΣΥ,
    ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ Κ@@Ο ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.
    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….
    …ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΗ-ΔΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ….ΣΕ ΦΤΥΝΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ….ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΦΤΟΥ ΣΟΥ

  9. ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ,ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

    ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ,ΔΕΝ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΕΜΕΝΑ ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΕΝΩΧΛΗΣΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ,ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..

    ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 9.50 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ….

    ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΤΡΕΛΕΝΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ..
    Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΤΟ 2007 ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΠΑΝΩ ΣΕ 1115 ΤΡΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΞΕΤΡΥΠΩΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΝΑ ΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΞΥΝΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ…

    ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΦΟΥ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 600ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΑΜΕΤΑΚΛΙΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ….

    ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ …

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΤΚΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ.

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  10. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  11. ΝΑ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΣΑΠΕΛΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ TΟY ΒΟΡΕΟΚΟΡΕΑΤΗ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ, TΟY "ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ".

    Ο ΤΣΑΠΕΛΑΣ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΙΕΡΕΜΙΑΣ LOEB RAUL, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΕΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΔΙΣ" ΚΑΙ ΤΑ "ΤΡΙΣ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΤΑΤΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΑ" ΜΑΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ…"ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ" ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ'

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ "¨ΝΟΜΙΚΑ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ "ΦΟΡΕΙΣ", "ΕΝΩΣΕΙΣ" κ.α.

    Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,…"ΠΑΓΩΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΙ' ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ…"ΚΟΡΟΙΔΑ" ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ…ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ…

    "ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ", ΠΟΣΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ? ΕΙΝΑΙ 5.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ?, ΕΙΝΑΙ 10.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ?
    Ε' ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ 9.990.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ …ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΚΙ' ΑΣΕ ΤΟΥΣ…ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ…ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η…"ΥΠΟΘΕΣΗ"…

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η…"ΕΦΟΡΙΑ". ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕ, Ε' ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ "ΣΩΡΡΑ"? ΕΙΝΑΙ 500?, ΕΙΝΑΙ 1.000?, ΕΙΝΑΙ 2.000? Ε' ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 9.998.000 ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ…"ΠΑΡΟΥΜΕ".

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ…"ΠΗΓΕ" ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΕΞΩΔΙΚΑ" ΞΕΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΙΣ 165.000 ΚΙ' ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ…"ΝΕΡΟΚΟΨΙΜΟ" ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ …"ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ" ΤΟΥΣ…"ΚΑΛΟΥΣ" ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ…"ΕΡΕΥΝΗΤΑΔΕΣ" ΚΑΙ ΚΑΤΙ…"ΤΣΑΠΕΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ" ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ…"ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  12. Διωξατε κ το Σωζο ρε εβραιομασονε Σταγακη!Που ειχε βγαλει 700 τρις το καταπιστευμα!!!!!Μηπως ξερεις τωρα εσυ ποσα τετρακις εκατομυρια εχει παει το γυφτοκαταπιστευμα να γελασουμε???!!!!!!!!!Ουσττττ μασονε εβραιοπουλημενο τομαρι χαφιε!!!!!!

  13. Διαταγή – Κάλεσμα ΣΤΟΥΣ Άνδρες των ΟΥΚ, Καταδρομείς, Πεζοναύτες, Άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, Έφεδροι του Στρατού, του Ναυτικού, της Αεροπορίας και στον Ελληνικο λαο.

    Έλληνες Έφεδροι Άνδρες των ΟΥΚ, Καταδρομείς, Πεζοναύτες, Άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, Έφεδροι του Στρατού, του Ναυτικού, της Αεροπορίας Ελληνικε λαε

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ

    Μακριά από κόμματα και μικροπολιτικές αυτού του τύπου, να δώσετε το παρόν σας στον αγώνα του Λαού μας, για Ελευθερία, Δημοκρατία, Αξιοπρέπεια.

    Ο Ελληνικός Λαός, θα κατέλθει σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας (ο οποίος έχει ενημερωθεί αρμοδίως):

    1. Για να ενεργοποιήσει το Άρθρο 120 του Συντάγματος.
    2. Να απαιτήσει τη διάλυση της Βουλής και τον ορισμό Υπηρεσιακής Κυβέρνησης ολίγων ημερών.
    3. Να αποδεχθεί το Σύνταγμα του Καποδίστρια, (το οποίο αναγνωρίζει ως εγγυητή της Πατρίδας πλέον, τον ίδιο τον Ελληνικό Λαό, παραδίδοντας του όλες τις εξουσίες, με τον Έλληνα Πολίτη, ως Νομοθέτη, Δικαστή, Οπλίτη).

    4. ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

    Εμείς οι Έφεδροι Οπλίτες, μίαν και μόνον υποχρέωση έχουμε:

    ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ
    ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΛΑΟ, και να στείλουμε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως όποιος επιχειρήσει να απλώσει χέρι επάνω του, θα του το κόψουμε.

    ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ:

    ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ.

    Έλληνες Έφεδροι Πολίτες/Οπλίτες, όλων των όπλων, όλων των σωμάτων, όλων των ειδικοτήτων και ελληνικε λαε

    Νυν Υπέρ Πάντων ο Αγών.

    Εμπρός να σταθούμε ολοι δίπλα στον αυριανο πρωθυπουργο Αρτεμη Σωρρα , την ώρα της δικής του βούλησης. Την ώρα της Δημοκρατίας. Την ώρα της Άμεσης Δημοκρατίας. Με έναν πλέον Λαό Πολίτη Νομοθέτη, Δικαστή, Οπλίτη.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

  14. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΚΛΑΝΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΥΠΟΝΟΜΩΝ
    Ε.Σ.Υ ΤΟ ΕΤΟΣ 9666 ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
    Ο ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ bodybuilder ΞΕΦΟΥΣΚΩΤΟΣ

    ..Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD…ΖΩΡΡΑΣ ..9666…..

    Η ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΥΣΙΜΑ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    Ο ΤΟΤΟΣ

  15. Δ.Καζαμιας
    ΣΩΡΡΑ,ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…
    ..ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΑΝ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,
    ΓΙΑΤΙ?
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ?
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΣΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΚΟΥ ΠΑΛΙΟΜΟΥΤΡΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ,ΤΟ ΠΑΙΔΙΜΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ…ΑΥΤΟ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΕΡΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗ-ΔΙΟΣ…..ΚΟΨΕ ΤΑ ΑΡΧΗ-ΔΙΑ ΣΟΥ,,,ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΝΑΝΔΡΕ
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ?

    ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,
    ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ,
    ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ,
    ΘΑ ΠΡΑΤΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ,
    ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΞΕΡΟΛΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΑΛΙΟΧΑΖΑΡΕ,ΑΝΑΡΧΗ-ΔΕ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ,,ΑΝΑΝΔΡΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΗ-ΔΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ………
    ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΟΠΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΛΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ,
    ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙ ΤΑ 600 ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,
    ΜΕ ΠΑΛΤΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΝ Ε.ΣΥ,
    ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ Κ@@Ο ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.
    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….
    …ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΗ-ΔΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ….ΣΕ ΦΤΥΝΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ….ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΦΤΟΥ ΣΟΥ

  16. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΚΡΥΨΟΥ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΚΡΥΨΟΥ

    Δημητρης Καζαμιας
    29 Απριλίου στις 10:04 μ.μ. ·
    ΠΡΟΔΟΤΗ ΦΩΝΗΑΡΤΕΜΟΥΛΗ,ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕΣ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΟΥ.??

  17. ΦΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΝΟΝΟΥ ΤΟΥ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  18. δεν εχω καταλαβει ποιος φτυνει ποιον???

  19. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΕΝΕΣΙΑ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ..

    ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ (όχι κομμα) ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ…!!!!

    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/09/%CE%94%CE%99%CE%91%CE%9AH%CE%A1Y%CE%9E%CE%97-%CE%95%CE%A3%CE%A5-%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%9F.pdf

    ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΔΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ Η ΕΙΧΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ,ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΕΦΟΡΙΕΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΔΗΜ,ΤΕΛΗ,ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ..,,ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ…!!!

    http://dimoi.oramaellas.gr/project-ellas/

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  20. Πως να μην εχει κολιγια με τους Τουρκους αφου το πληρεξουσιο της red panther limited του το δωσανε οι Τουρκοι!!!

  21. Δ.Καζαμιας
    ΣΩΡΡΑ,ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…
    ..ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΑΝ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,
    ΓΙΑΤΙ?
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ?
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΣΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΚΟΥ ΠΑΛΙΟΜΟΥΤΡΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ,ΤΟ ΠΑΙΔΙΜΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ…ΑΥΤΟ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΕΡΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗ-ΔΙΟΣ…..ΚΟΨΕ ΤΑ ΑΡΧΗ-ΔΙΑ ΣΟΥ,,,ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΝΑΝΔΡΕ
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ?

    ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,
    ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ,
    ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ,
    ΘΑ ΠΡΑΤΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ,
    ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΞΕΡΟΛΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΑΛΙΟΧΑΖΑΡΕ,ΑΝΑΡΧΗ-ΔΕ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ,,ΑΝΑΝΔΡΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΗ-ΔΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ………
    ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΟΠΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΛΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ,
    ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙ ΤΑ 600 ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,
    ΜΕ ΠΑΛΤΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΝ Ε.ΣΥ,
    ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ Κ@@Ο ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.
    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….
    …ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΗ-ΔΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ….ΣΕ ΦΤΥΝΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ….ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΦΤΟΥ ΣΟΥ

  22. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΚΛΑΝΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΥΠΟΝΟΜΩΝ
    Ε.Σ.Υ ΤΟ ΕΤΟΣ 9666 ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
    Ο ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ bodybuilder ΞΕΦΟΥΣΚΩΤΟΣ

    ..Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD…ΖΩΡΡΑΣ ..9666…..

    Η ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΥΣΙΜΑ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΤΟΤΟΣ

  23. Ο Αρτέμης Σώρρας δεν είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων απεφάνθη ο Άρειος Πάγος
    ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ
    swrras-thumb-large
    ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
    Αναιρέθηκε από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου η απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών που είχε δεχθεί ότι ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων, όπως ο ίδιος ισχυριζόταν, εξαπατώντας χιλιάδες πολίτες. Μετά από παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης η απόφαση αυτή ελέγχθηκε δικαστικά και η δικαιοσύνη μετά από έρευνες οδηγήθηκε σε απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών κατά Σώρρα και στενών του συνεργατών.

    Ο Αρτέμης Σώρρας παρά την άσκηση σε βάρος του ποινικών διώξεων μέχρι σήμερα διαφεύγει τη σύλληψη. Η απόφαση που αναιρέθηκε είχε αποτελέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα "σημαία" της προπαγάνδας Σώρρα που στο μεταξύ είχε ιδρύσει και πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" προσδίδοντας στην κίνηση του και πολιτικά χαρακτηριστικά. Μετά την αναίρεση της αποφάσεως αυτής από τον Άρειο Πάγο δεν μπορεί ούτε και τυπικά να γίνεται επίκληση της καθώς αναίρεση σημαίνει πως η απόφαση αυτή εξαφανίζεται και είναι σαν μην εκδόθηκε ποτέ.

    Remaining Time -0:14
    Fullscreen
    Mute
    Αναλυτικότερα, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου σε πλήρη σύνθεση έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης της επίμαχης απόφασης για τον Σώρρα που είχε γίνει από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου. Με την απόφαση της Ολομέλειας,που φέρει αριθμό 2 του 2017, κρίθηκε ότι η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών έτους 2013, είχε μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλιπή αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία είχε εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία.

    Ειδικότερα η απόφαση της Ολομέλειας αναφέρει ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το υπέρογκο ή αμύθητο -όπως το χαρακτηρίζει- ποσό των 600 δις δολαρίων δεν προσδιορίζει με ποιό αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής του ο Αρτέμης Σώρρας, με συνέπεια να υπάρχει ελλιπής αιτιολογία για το πώς είναι διαχειριστής του ποσού αυτού. Ακόμη, δεν αναφέρει η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου τα ακριβή στοιχεία των διεθνών γραμματειών που λέει ότι έχει στην κατοχή και που ακριβώς αυτά φυλάσσονται σε Τράπεζα του Καναδά.

    Παράλληλα, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν, ότι ενώ δέχεται ότι το επίμαχο ποσό φυλάσσεται για πίστωση και χορήγηση της Ελλάδος, αντιφατικά δέχεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας σκοπεύει να χορηγήσει το ποσό αυτό στο Ελληνικό Δημόσιο με την μορφή δανείου διάρκειας 100 ετών και με επιτόκιο 0,5%. Τέλος, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου εσφαλμένα και αντιφατικά δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

    Ιωάννα Μάνδρου ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

  24. "Οι χριστιανοί έχουν πολλά σατανόστροφα ταφόφετιχιστικά στοιχεία, περισσότερα από τους σατανιστές και τα βαμπίρια. Αμφιβάλω ποιοι είναι χριστιανοί ψευτοχριστιανοί ή σατανιστές ψευτοσατανιστές, ή εαν και τα δύο είναι ψεύδη ή σε ένα από τα δύο ή και στα δύο υπάρχει δυισμός παριστάνοντας την αντιπρόταση στο αντίθετο ως δύο περιπλεγμένα φίδια που κοιτάνε το ένα το άλλο."

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑhttp://www.ksipnistere.com/logout?d=https://www.blogger.com/logout-redirect.g?blogID%3D7597134304608654077%26postID%3D8674969393418865931Ν ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΜΩΥΣΗΣ, ΑΒΡΑΑΜ, ΣΟΛΟΜΩΝ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  25. Ο Αρτέμης Σώρρας δεν είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων απεφάνθη ο Άρειος Πάγος
    ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ
    swrras-thumb-large
    ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
    Αναιρέθηκε από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου η απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών που είχε δεχθεί ότι ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων, όπως ο ίδιος ισχυριζόταν, εξαπατώντας χιλιάδες πολίτες. Μετά από παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης η απόφαση αυτή ελέγχθηκε δικαστικά και η δικαιοσύνη μετά από έρευνες οδηγήθηκε σε απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών κατά Σώρρα και στενών του συνεργατών.

    Ο Αρτέμης Σώρρας παρά την άσκηση σε βάρος του ποινικών διώξεων μέχρι σήμερα διαφεύγει τη σύλληψη. Η απόφαση που αναιρέθηκε είχε αποτελέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα "σημαία" της προπαγάνδας Σώρρα που στο μεταξύ είχε ιδρύσει και πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" προσδίδοντας στην κίνηση του και πολιτικά χαρακτηριστικά. Μετά την αναίρεση της αποφάσεως αυτής από τον Άρειο Πάγο δεν μπορεί ούτε και τυπικά να γίνεται επίκληση της καθώς αναίρεση σημαίνει πως η απόφαση αυτή εξαφανίζεται και είναι σαν μην εκδόθηκε ποτέ.

    Remaining Time -0:14
    Fullscreen
    Mute
    Αναλυτικότερα, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου σε πλήρη σύνθεση έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης της επίμαχης απόφασης για τον Σώρρα που είχε γίνει από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου. Με την απόφαση της Ολομέλειας,που φέρει αριθμό 2 του 2017, κρίθηκε ότι η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών έτους 2013, είχε μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλιπή αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία είχε εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία.

    Ειδικότερα η απόφαση της Ολομέλειας αναφέρει ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το υπέρογκο ή αμύθητο -όπως το χαρακτηρίζει- ποσό των 600 δις δολαρίων δεν προσδιορίζει με ποιό αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής του ο Αρτέμης Σώρρας, με συνέπεια να υπάρχει ελλιπής αιτιολογία για το πώς είναι διαχειριστής του ποσού αυτού. Ακόμη, δεν αναφέρει η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου τα ακριβή στοιχεία των διεθνών γραμματειών που λέει ότι έχει στην κατοχή και που ακριβώς αυτά φυλάσσονται σε Τράπεζα του Καναδά.

    Παράλληλα, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν, ότι ενώ δέχεται ότι το επίμαχο ποσό φυλάσσεται για πίστωση και χορήγηση της Ελλάδος, αντιφατικά δέχεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας σκοπεύει να χορηγήσει το ποσό αυτό στο Ελληνικό Δημόσιο με την μορφή δανείου διάρκειας 100 ετών και με επιτόκιο 0,5%. Τέλος, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου εσφαλμένα και αντιφατικά δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

    Ιωάννα Μάνδρου ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

  26. Δ.Καζαμιας
    ΣΩΡΡΑ,ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…
    ..ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΑΝ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,
    ΓΙΑΤΙ?
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ?
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΣΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΚΟΥ ΠΑΛΙΟΜΟΥΤΡΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ,ΤΟ ΠΑΙΔΙΜΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ…ΑΥΤΟ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΕΡΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗ-ΔΙΟΣ…..ΚΟΨΕ ΤΑ ΑΡΧΗ-ΔΙΑ ΣΟΥ,,,ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΝΑΝΔΡΕ
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ?

    ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,
    ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ,
    ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ,
    ΘΑ ΠΡΑΤΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ,
    ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΞΕΡΟΛΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΑΛΙΟΧΑΖΑΡΕ,ΑΝΑΡΧΗ-ΔΕ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ,,ΑΝΑΝΔΡΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΗ-ΔΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ………
    ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΟΠΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΛΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ,
    ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙ ΤΑ 600 ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,
    ΜΕ ΠΑΛΤΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΝ Ε.ΣΥ,
    ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ Κ@@Ο ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.
    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….
    …ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΗ-ΔΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ….ΣΕ ΦΤΥΝΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ….ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΦΤΟΥ ΣΟΥ

  27. Ο Αρτέμης Σώρρας δεν είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων απεφάνθη ο Άρειος Πάγος
    ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ
    swrras-thumb-large
    ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
    Αναιρέθηκε από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου η απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών που είχε δεχθεί ότι ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων, όπως ο ίδιος ισχυριζόταν, εξαπατώντας χιλιάδες πολίτες. Μετά από παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης η απόφαση αυτή ελέγχθηκε δικαστικά και η δικαιοσύνη μετά από έρευνες οδηγήθηκε σε απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών κατά Σώρρα και στενών του συνεργατών.

    Ο Αρτέμης Σώρρας παρά την άσκηση σε βάρος του ποινικών διώξεων μέχρι σήμερα διαφεύγει τη σύλληψη. Η απόφαση που αναιρέθηκε είχε αποτελέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα "σημαία" της προπαγάνδας Σώρρα που στο μεταξύ είχε ιδρύσει και πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" προσδίδοντας στην κίνηση του και πολιτικά χαρακτηριστικά. Μετά την αναίρεση της αποφάσεως αυτής από τον Άρειο Πάγο δεν μπορεί ούτε και τυπικά να γίνεται επίκληση της καθώς αναίρεση σημαίνει πως η απόφαση αυτή εξαφανίζεται και είναι σαν μην εκδόθηκε ποτέ.

    Remaining Time -0:14
    Fullscreen
    Mute
    Αναλυτικότερα, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου σε πλήρη σύνθεση έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης της επίμαχης απόφασης για τον Σώρρα που είχε γίνει από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου. Με την απόφαση της Ολομέλειας,που φέρει αριθμό 2 του 2017, κρίθηκε ότι η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών έτους 2013, είχε μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλιπή αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία είχε εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία.

    Ειδικότερα η απόφαση της Ολομέλειας αναφέρει ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το υπέρογκο ή αμύθητο -όπως το χαρακτηρίζει- ποσό των 600 δις δολαρίων δεν προσδιορίζει με ποιό αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής του ο Αρτέμης Σώρρας, με συνέπεια να υπάρχει ελλιπής αιτιολογία για το πώς είναι διαχειριστής του ποσού αυτού. Ακόμη, δεν αναφέρει η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου τα ακριβή στοιχεία των διεθνών γραμματειών που λέει ότι έχει στην κατοχή και που ακριβώς αυτά φυλάσσονται σε Τράπεζα του Καναδά.

    Παράλληλα, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν, ότι ενώ δέχεται ότι το επίμαχο ποσό φυλάσσεται για πίστωση και χορήγηση της Ελλάδος, αντιφατικά δέχεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας σκοπεύει να χορηγήσει το ποσό αυτό στο Ελληνικό Δημόσιο με την μορφή δανείου διάρκειας 100 ετών και με επιτόκιο 0,5%. Τέλος, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου εσφαλμένα και αντιφατικά δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

    Ιωάννα Μάνδρου ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

  28. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΡΙΨΗ ΜΠΑΖΩΝ, ΣΠΕΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΥΦΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΓΥΦΤΟΤΡΟΛ, ΓΥΦΤΟ-ΟΡΚ, ΣΑΥΡΟΠΟΥΣΤΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΤΣΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

    ΟΙ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΘΑ ΣΟΔΟΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΕΛΗΕΤΑ.

  29. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΓΚΥΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ

  30. Δ.Καζαμιας
    ΣΩΡΡΑ,ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…
    ..ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΑΝ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,
    ΓΙΑΤΙ?
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ?
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΣΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΚΟΥ ΠΑΛΙΟΜΟΥΤΡΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ,ΤΟ ΠΑΙΔΙΜΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ…ΑΥΤΟ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΕΡΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗ-ΔΙΟΣ…..ΚΟΨΕ ΤΑ ΑΡΧΗ-ΔΙΑ ΣΟΥ,,,ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΝΑΝΔΡΕ
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ?

    ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,
    ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ,
    ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ,
    ΘΑ ΠΡΑΤΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ,
    ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΞΕΡΟΛΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΑΛΙΟΧΑΖΑΡΕ,ΑΝΑΡΧΗ-ΔΕ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ,,ΑΝΑΝΔΡΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΗ-ΔΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ………
    ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΟΠΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΛΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ,
    ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙ ΤΑ 600 ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,
    ΜΕ ΠΑΛΤΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΝ Ε.ΣΥ,
    ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ Κ@@Ο ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.
    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….
    …ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΗ-ΔΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ….ΣΕ ΦΤΥΝΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ….ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΦΤΟΥ ΣΟΥ

  31. Ο Αρτέμης Σώρρας δεν είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων απεφάνθη ο Άρειος Πάγος
    ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ
    swrras-thumb-large
    ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
    Αναιρέθηκε από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου η απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών που είχε δεχθεί ότι ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων, όπως ο ίδιος ισχυριζόταν, εξαπατώντας χιλιάδες πολίτες. Μετά από παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης η απόφαση αυτή ελέγχθηκε δικαστικά και η δικαιοσύνη μετά από έρευνες οδηγήθηκε σε απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών κατά Σώρρα και στενών του συνεργατών.

    Ο Αρτέμης Σώρρας παρά την άσκηση σε βάρος του ποινικών διώξεων μέχρι σήμερα διαφεύγει τη σύλληψη. Η απόφαση που αναιρέθηκε είχε αποτελέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα "σημαία" της προπαγάνδας Σώρρα που στο μεταξύ είχε ιδρύσει και πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" προσδίδοντας στην κίνηση του και πολιτικά χαρακτηριστικά. Μετά την αναίρεση της αποφάσεως αυτής από τον Άρειο Πάγο δεν μπορεί ούτε και τυπικά να γίνεται επίκληση της καθώς αναίρεση σημαίνει πως η απόφαση αυτή εξαφανίζεται και είναι σαν μην εκδόθηκε ποτέ.

    Remaining Time -0:14
    Fullscreen
    Mute
    Αναλυτικότερα, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου σε πλήρη σύνθεση έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης της επίμαχης απόφασης για τον Σώρρα που είχε γίνει από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου. Με την απόφαση της Ολομέλειας,που φέρει αριθμό 2 του 2017, κρίθηκε ότι η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών έτους 2013, είχε μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλιπή αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία είχε εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία.

    Ειδικότερα η απόφαση της Ολομέλειας αναφέρει ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το υπέρογκο ή αμύθητο -όπως το χαρακτηρίζει- ποσό των 600 δις δολαρίων δεν προσδιορίζει με ποιό αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής του ο Αρτέμης Σώρρας, με συνέπεια να υπάρχει ελλιπής αιτιολογία για το πώς είναι διαχειριστής του ποσού αυτού. Ακόμη, δεν αναφέρει η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου τα ακριβή στοιχεία των διεθνών γραμματειών που λέει ότι έχει στην κατοχή και που ακριβώς αυτά φυλάσσονται σε Τράπεζα του Καναδά.

    Παράλληλα, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν, ότι ενώ δέχεται ότι το επίμαχο ποσό φυλάσσεται για πίστωση και χορήγηση της Ελλάδος, αντιφατικά δέχεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας σκοπεύει να χορηγήσει το ποσό αυτό στο Ελληνικό Δημόσιο με την μορφή δανείου διάρκειας 100 ετών και με επιτόκιο 0,5%. Τέλος, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου εσφαλμένα και αντιφατικά δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

    Ιωάννα Μάνδρου ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

  32. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 600 ΔΙΣ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  33. Δ.Καζαμιας
    ΣΩΡΡΑ,ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…
    ..ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΑΝ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,
    ΓΙΑΤΙ?
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ?
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΣΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΚΟΥ ΠΑΛΙΟΜΟΥΤΡΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ,ΤΟ ΠΑΙΔΙΜΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ…ΑΥΤΟ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΕΡΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗ-ΔΙΟΣ…..ΚΟΨΕ ΤΑ ΑΡΧΗ-ΔΙΑ ΣΟΥ,,,ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΝΑΝΔΡΕ
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ?

    ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,
    ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ,
    ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ,
    ΘΑ ΠΡΑΤΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ,
    ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΞΕΡΟΛΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΑΛΙΟΧΑΖΑΡΕ,ΑΝΑΡΧΗ-ΔΕ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ,,ΑΝΑΝΔΡΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΗ-ΔΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ………
    ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΟΠΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΛΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ,
    ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙ ΤΑ 600 ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,
    ΜΕ ΠΑΛΤΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΝ Ε.ΣΥ,
    ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ Κ@@Ο ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.
    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….
    …ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΗ-ΔΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ….ΣΕ ΦΤΥΝΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ….ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΦΤΟΥ ΣΟΥ

  34. Πάνω στης Τροίας τα βουνά,που ζουν στοιχειά και δράκοι,
    ο Έρντο Χάν ξεψείριζε της της φούτσας το μουστάκι.
    Μα ενώ τα δυό του δάχτυλα χούφτωναν το σκουλήκι
    με τ'άλλο χέρι έχωνε στη σούφρα δεκανίκι.
    Καθώς ψωλοκοπάναγε και αντίκρυζε τη Δύση,
    του γρίζου λύκου τα ένστιχτα του θόλωναν την κρίση.
    Στη σούφρα του μπαινόβγαινε,μια ξύλο,μια πριονίδι,
    και τους Γιουνάν ορκίστηκε να σούρει στο λεπίδι.
    Του λύθηκαν τα γόνατα και αγκάλιασε ένα βράχο,
    με θέρμη προσευχήθηκε στον Ύπατο Φελλάχο:
    "Ορίζω Ασκέρ Ανίκητο για τη δική Σου δόξα,
    μπουλούκια,στίφη αμέτρητα,σφεντόνες,ντίλντο,τόξα.
    Φρεγάτες,Αρναούτηδες,Κιρκάσιες,τανκς και ξίφη,
    γιατί'μαι γω (Μ)Πριάμ-ογλου στη θέση του χαλίφη.
    Ένα μονάχα σου ζητώ,να γίνω Πλανητάρχης,
    Ζορμπάς,Ζειμπέκης φύλαρχος και της Ντενίζ πλωτάρχης.
    Θέλω του Αττίλα το σπαθί,του Τζένγκις Χαν την πάπια,
    τα κατουρλιά της Σεχραζάντ και ενός Γαζή τα χάπια.
    Θέλω να με έχουνε Καδή,όλης της οι ράτσες,
    να μου πετούν γαρούφαλα ευνούχοι και κυράτσες.
    Να'χω Ψελλό Γραμματικό,Διηνέκη ιπποκόμο,
    Ρόκο Σιφρέντι πίσω μου κι'ομπρός νέγρο Λοστρόμο.
    Παρακαλώ σε Ύπατε,θεέ μου,Γκαμηλιέρη,
    την προσευχή να αφουγκραστείς του κουλουρτζή πορτιέρη.
    Δεν μου αρκεί η Άνκαρα και η Καρά Ντενίζ,
    θέλω να γίνω πάρεδρος σε Γάνδη και Κλαμπ Μπρίζ".
    "ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΕ ΜΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,
    ΜΠΟΥΡΚΙΝΙ ΠΡΩΤΑ ΦΟΡΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΤΑΝΗΣ.
    ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ,ΜΕ ΤΑ ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΜΑΤΙΑ,
    ΣΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕΣ'ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ,ΜΑ ΤΗΝ ΠΟΘΟΥΝ ΤΣΕΡΚΕΖΟΙ,
    ΟΥΖΜΠΕΚΟΙ,ΚΟΥΡΔΟΙ,ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΟΥΙΓΟΥΡ ΚΙΝΕΖΟΙ.
    ΣΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΛΑΘΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑΟΥΡΤ Η ΧΥΣΑΜΟΛΗ
    ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ.
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΠΛΑΧΝΙΚΟΣ ΚΙ ΑΣ ΜΟΥ'ΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΣΤΡΕΙΔΙ,
    ΔΙΑΓΟΥΜΙΣΤΗ ΣΟΥΛΤΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΧΑ ΜΟΥ ΑΠ'Τ'ΑΡΧΙΔΙ.
    ΛΟΥΣΤΡΟ ΘΑ ΣΕ ΕΧΩ ΜΙΑ ΖΩΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΙΠΕΣ,
    ΜΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΛΟΞΥΓΓΑΣ,ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΩΛΟ ΕΙΠΕΣ.
    ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗ ΜΑΣΕΛΑ,
    ΜΑ ΑΝ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ ΑΓΑΡΜΠΑ,ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΧΑΜΟΚΕΛΛΑ.
    ΣΓΟΥΨΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΝ ΟΛΟΝ ΦΟΥΣΤΡΑ,
    ΜΑ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΑΡΙΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ.
    ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ..ΦΡΥΔΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΛΕΙΦΕΙ,
    ΠΡΟΤΟΥ ΜΕΣ'ΤΗ ΚΩΛΑΘΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΟΥΝΕ ΣΤΙΦΗ."

    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    τ' αρχίδια γράφω "Ερτσογλάν" στο πέος "Συριζαίοι"
    και σ' όλο το ενδιάμεσο "Ραγιάδες γυφταρέοι".
    Χέζω δεσπότες, δικαστές, πρυτάνεις απ' τη Μάνη
    σκουπίζομαι με τους ΑΝΕΛ και του Τσιπρή τη στάνη.
    Δεν με ενδιαφέρει πια η Γη και το μαντρί του Ιούδα
    γαμώ όλο το μασοναριό και του ταλμούδ τη μπούρδα.
    Βαρούν καμπάνες πένθιμα απ' τον πανάγιο λόφο
    κλαίνε του Κρόνου το χαμό και του Ναζώρ τον ψόφο.
    Απ' τα πηγάδια του Ινδού και τις λεπροθυρίδες
    Ρομά ξερνάει η Άγκαρθα, ζόμπι και κατσαρίδες.
    Βρίστε, γελάστε σούργελα πριν η ψωλή σας σκίσει
    Πυρ και τσεκούρι έρχεται, σαβούρα να θερίσει.

    ……………………………………………………………………………..

    "Οι χριστιανοί έχουν πολλά σατανόστροφα ταφόφετιχιστικά στοιχεία, περισσότερα από τους σατανιστές και τα βαμπίρια. Αμφιβάλω ποιοι είναι χριστιανοί ψευτοχριστιανοί ή σατανιστές ψευτοσατανιστές, ή εαν και τα δύο είναι ψεύδη ή σε ένα από τα δύο ή και στα δύο υπάρχει δυισμός παριστάνοντας την αντιπρόταση στο αντίθετο ως δύο περιπλεγμένα φίδια που κοιτάνε το ένα το άλλο."

  35. ποια ραββινια βρε ζουρλε ευταξια στραβομαρα εχεις; ο αρειος παγος απεφανθη δηλαδη αποφασισε οτι δεν εχετε οχι δις ουτε να αλλαξετε σωβρακο τρομαρα σου χαχαχαχαχαχαχαχαχα απενταροι κατα φαντασια πλουσιοι κομπιναδοροι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  36. Οι άλλοι οι Σωρραίοι περιμένουν τον μουσάτο να γυρίσει από το Σείριο με το δαχτυλίδι του Μεγαλέξη-Μίδα για να τους χαρίσει τα χρέη. Έχει γεμίσει η χώρα ιεροφάντες και πνευματικούς σωτήρες. Μιλάμε για πολύ κάψιμο. Πιο κάρβουνα δεν γίνεται.

  37. ΠΟΥΣΑΙ ΕΥΤΑΞΙΑ ΜΠΑΤΗΡΟΠΟΥΛΕ ΤΡΕΛΙΑΡΗ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΣΗ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΠΑΜ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΗΛΙΘΙΕ, ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΜΗΝΥΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΛΕΧΡΙΤΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΕΝΑ ΞΥΠΟΛΥΤΟ ΧΟΜΠΙΤ ΜΕ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ….

    Μήνυση του ΕΠΑΜ για εσχάτη προδοσία για τα μνημόνια και το δημοψήφισμα του 2015 (ΑΡΤ, 30/4/18)
    https://youtu.be/P-ChT-fDRhU?t=1m25s
    ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΥΦΑ ΜΗΝΥΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ
    χαχαχαχααχαααααα

  38. Ο Αρτέμης Σώρρας δεν είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων απεφάνθη ο Άρειος Πάγος
    ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ
    swrras-thumb-large
    ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
    Αναιρέθηκε από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου η απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών που είχε δεχθεί ότι ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων, όπως ο ίδιος ισχυριζόταν, εξαπατώντας χιλιάδες πολίτες. Μετά από παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης η απόφαση αυτή ελέγχθηκε δικαστικά και η δικαιοσύνη μετά από έρευνες οδηγήθηκε σε απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών κατά Σώρρα και στενών του συνεργατών.

    Ο Αρτέμης Σώρρας παρά την άσκηση σε βάρος του ποινικών διώξεων μέχρι σήμερα διαφεύγει τη σύλληψη. Η απόφαση που αναιρέθηκε είχε αποτελέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα "σημαία" της προπαγάνδας Σώρρα που στο μεταξύ είχε ιδρύσει και πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" προσδίδοντας στην κίνηση του και πολιτικά χαρακτηριστικά. Μετά την αναίρεση της αποφάσεως αυτής από τον Άρειο Πάγο δεν μπορεί ούτε και τυπικά να γίνεται επίκληση της καθώς αναίρεση σημαίνει πως η απόφαση αυτή εξαφανίζεται και είναι σαν μην εκδόθηκε ποτέ.

    Remaining Time -0:14
    Fullscreen
    Mute
    Αναλυτικότερα, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου σε πλήρη σύνθεση έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης της επίμαχης απόφασης για τον Σώρρα που είχε γίνει από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου. Με την απόφαση της Ολομέλειας,που φέρει αριθμό 2 του 2017, κρίθηκε ότι η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών έτους 2013, είχε μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλιπή αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία είχε εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία.

    Ειδικότερα η απόφαση της Ολομέλειας αναφέρει ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το υπέρογκο ή αμύθητο -όπως το χαρακτηρίζει- ποσό των 600 δις δολαρίων δεν προσδιορίζει με ποιό αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής του ο Αρτέμης Σώρρας, με συνέπεια να υπάρχει ελλιπής αιτιολογία για το πώς είναι διαχειριστής του ποσού αυτού. Ακόμη, δεν αναφέρει η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου τα ακριβή στοιχεία των διεθνών γραμματειών που λέει ότι έχει στην κατοχή και που ακριβώς αυτά φυλάσσονται σε Τράπεζα του Καναδά.

    Παράλληλα, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν, ότι ενώ δέχεται ότι το επίμαχο ποσό φυλάσσεται για πίστωση και χορήγηση της Ελλάδος, αντιφατικά δέχεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας σκοπεύει να χορηγήσει το ποσό αυτό στο Ελληνικό Δημόσιο με την μορφή δανείου διάρκειας 100 ετών και με επιτόκιο 0,5%. Τέλος, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου εσφαλμένα και αντιφατικά δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

    Ιωάννα Μάνδρου ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

  39. Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΤΙ ΕΧΕΙ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ

    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΤΗ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΕΛΑΠΑΤΡΙΔΗΣ

    Ποιος είδε κράτος λιγοστό σ’ όλη τη γη μοναδικό, εκατό να εξοδεύει και πενήντα να μαζεύει; Να τρέφει όλους τους αργούς, νά ‘χει επτά Πρωθυπουργούς, ταμείο δίχως χρήματα και δόξης τόσα μνήματα; Νά ‘χει κλητήρες για φρουρά και να σε κλέβουν φανερά, κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε τον κλέφτη να γυρεύουνε; Όλα σ’ αυτή τη γη μασκαρευτήκαν ονείρατα, ελπίδες και σκοποί, οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν δεν ξέρομε τί λέγεται ντροπή. Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι, κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει. Κι από προσπάππου κι από παππού συγχρόνως μπούφος και αλεπού. Θέλει ακόμα -κι αυτό είναι ωραίο- να παριστάνει τον ευρωπαίο. Ο Σουρής ήταν γνωστός για τον αυτοσαρκασμό του Στα δυό φορώντας τα πόδια που ‘χει, στο ‘να λουστρίνι, στ’ άλλο τσαρούχι. Σουλούπι, μπόϊ, μικρομεσαίο, ύφος του γόη, ψευτομοιραίο. Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης, λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης. Και ψωμοτύρι και για καφέ το «δε βαρυέσαι» κι «ωχ αδερφέ». Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς σαν πιάσει πόστο: δερβέναγάς. Δυστυχία σου, Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς! Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;…

    Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/o-ellas-iroon-xora-ti-gaidarous-vgazeis-tora-giorgos-souris-o-poiitis-pou-protathike-gia-nobel-logotexnias-satirize-mesa-apo-ton-romio-tou-politikous-kai-trapezites/

  40. ΡΕ ΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑΥΛΙΑ ΛΩΠΟΔΗΤΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΙΑ ΔΙΣ ΤΡΙΣ
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ

  41. Γιαννοπουλε ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΙΣ δεν διαβαζει τις βλακειες που γραφεις,ολοι μπαινουν για να κραξουν τον βλακο Σωρρα! κανουν λες και τους πετσωνε και τωρα τους παρατησε και γκρινιαζουν σαν αγαμητες!προφανως σαν ΒΛΑΚΕΣ πιστεψανε για τα ΔΙΣ και τωρα ποναει,φαντασου να παρουν χαμπαρι το διευρακι που ζητας τι ΣΚΑΤΟ θα σου ριξουν!!!!.Οσο για το αρθρο παλι μπερδευεις την τσαπου με την βουρτσα!!

  42. ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΩΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 600 ΔΙΣ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  43. ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ. `ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ! ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ! ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ (ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΕΝ, ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΟΙ ΔΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ!

    ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΛΟΣ, ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΘΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΚΟΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ Κ@ΛΟΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΔΝΤ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!

    Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ» (THE WORLD TRUST). ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΤΟ 1944 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΟ BRETTON WOODS ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ 44 ΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΟ Β΄ΠΠ . ΕΠΙΣΗΜΩΣ, Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΚΛΗΘΗ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Β’ΠΠ (ΜΗΝ ΞΥΝΟΥΜΕ ΠΛΗΓΕΣ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ!). ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΙΔΡΥΣΗ:

    1) ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

    2) ΤΟΥ ΔΝΤ

    3) ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΡΥΣΟΥ.

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕ.

    ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ; ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ! ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 25* ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ (ΦΕΚ 315/1945). ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κ.Α. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΜΕΡΙΔΙΟ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 700+ ΤΡΙΣ! ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ: ΤΡΙΣ!

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ:

    1) ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. (ΕΥΚΟΛΑΚΙ! ΜΗΠΩΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;)

    2) ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ (ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΔΑΝΕΙΚΑ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΜΕ;)

    3) ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ.

    ΔΥΣΚΟΛΑΚΙ! ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΤΩΡΑ, ΣΩΘΗΚΑΜΕ!), Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΕΔΩ ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ!), Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ, ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ; ΑΛΛΩΣΤΕ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;), Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ (ΑΝΤΕ, ΚΑΛΕ! ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ;) ΚΑΙ … ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ (ΛΕΤΕ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΕΡΕΙ; ΕΔΩ ΕΝΑΠΟΘΕΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ!)

    ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ. Ο VLADIMIR, ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΟ 2000, ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 195 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ! ΑΛΛΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΑΛΛΟ ΠΟΥΤΙΝ ΑΛΛΟ ΑΛΕΞΗΣ! ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

    1) ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ; ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ, ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

    2) ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΨΟΦΙΟ ΚΟΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; ΤΟΤΕ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΙ, ΑΝ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ!

    ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ GUYS ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΩ (ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ!

    ΥΓ.* ΤΑ ΠΟΣΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ.

    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΦΕΚ 315/27-12-1945

    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Ο Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  44. ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ.
    ΕΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ( HELLENIC REPUBLIC CIK#: 0000931106 SIC: 8888 – FOREIGN GOVERNMENTS0 ) ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ…

    ΒΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ $2,875,426,500,000.00 – USD ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.

    ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ … ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ KAI ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ( ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ) … ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ !

    ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΟΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ,ΟΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΩΡΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΘΕΣΜΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΤΗ ….

    ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΜΕ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ 30 ΑΡΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΠΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ….

    ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ….

    http://dimoi.oramaellas.gr/project-ellas/

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  45. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    AXΡΗΣΤΕ 12ΘΕΕ ΡΑΓΙΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΘΕΝΟΣ. ΠΑΙΔΕΙΑ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΑ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

    ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΑΝΔΡΑ, ΠΟΛΥ ΧΥΔΑΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΑΓΜΑΙΚΗ,ΗΘΙΚΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ.

    12 ΘΕΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.

    ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ.

    Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΑΣ, Ο ΤΡΟΜΟΣ ΣΑΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ 12ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ.

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΡΕΜΕΤΕ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΤΑ ΚΑΤΑΧΗΤΙΚΑ, ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΙΣΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    OΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΚΑΤΗΧΗΣΗ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ, ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΠΩΣ ΑΝΑΕΦΕΡΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ,ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ.

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΟΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ ΒΑΛΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ, ΕΥΚΟΛΑ, ΑΘΟΡΥΒΑ, ΞΕΝΟΙΑΣΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΚΥΡΙΕ ΑΓΓΕΛΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΑΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ.

  46. ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ-12ΘΕΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΛΟΙΑ ΚΟΝΤΗ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΣΝΙΣΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΟΥΣ ΣΟΔΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ, ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑ.

    ΓΕΛΟΙΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ ;

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΕΙΛΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ 12ΘΕΟΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΤΕ ΣΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

  47. σκατα σκατα στο καγκελο
    σκατα στο παραθυρι σκατα
    στου μπατηρι το πουλι
    και στου γυφτοαξια το αρχι@ι

    σκατα να φας μπατηρακι σκατα να πιεις
    σκατα να κατουρισεις κι οταν τα φας
    κι οταν τα πιεις το γυφτοαξια να μυρισεις

  48. Ανώνυμος12 Ιανουαρίου 2017 – 7:45 μ.μ.
    Μου αρεσει ο τροπος που σκευεσε..Ετσι παντα ησουν ..κ στο ξ/ρ κ εδω!!! Κριμας λυκιε που εχεις ακομη τετοια σκουπιδια με ειδησεις απο αλλου….
    Καποιες φορες δεν τα ανεχοσουν !!! ΤΩΡΑ ????

    Καταχθόνιος Δαίμων ΛΥΚΙΟΣ13 Ιανουαρίου 2017 – 6:28 π.μ.
    Ούτε τώρα τα ανέχομαι αγαπητέ, απλά άλλαξε ο τρόπος αντιμετώπισης. Αρχικά όλοι αδιαφορούμε και δεν ανταποκρίνεται κανείς. Αν συνεχιστεί η διαβολή και αρχίσει η προσωπική επίθεση σε συνδαιτυμόνες, ακολουθεί προειδοποίηση και τέλος η διαγραφή σχολίων.
    Όπως βλέπεις, κανείς δεν του δίνει σημασία…
    ΛΥΚΙΟΣ.

    Ανώνυμος13 Ιανουαρίου 2017 – 9:45 π.μ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ!! ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ … ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ? ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ 20 ΟΝΟΜΑΤΑ

    Καταχθόνιος Δαίμων ΛΥΚΙΟΣ13 Ιανουαρίου 2017 – 11:30 π.μ.
    Δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει να γνωρίζω ποιός γράφει ανώνυμα σχόλια, ούτε αν είναι ένας ή περισσότεροι. Η είδηση περί εξωκοσμικού, επίσης δεν με ενδιαφέρει και δεν πείσθηκα από την "στοιχειοθεσία" που την συνόδευσε.
    Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να υπάρχει κόσμια συζήτηση. Αν το θέμα που έθιξες δεν έτυχε ανταπόκρισης, προφανώς δεν ενδιαφέρει κανέναν.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    Ανώνυμος26 Ιανουαρίου 2017 – 8:56 μ.μ.
    ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;Ο ΛΥΚΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ 20 ΟΝΟΜΑΤΑ Η Η ΕΥΗ;Η ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΑΙΤ ΤΟ ΓΡΣΦΟΥΜΕ.ΧΕΧΕΧΕ

    Απάντηση

    Ανώνυμος11 Ιανουαρίου 2017 – 10:28 μ.μ.
    ΕΛΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΕΔΩ ΕΠΙ ΟΜΑΔΑΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ TIMELORD. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΕΝΗ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΥΛΗΚΗ.

    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΛΥΚΙΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ

    Απάντηση

    eleni inele11 Ιανουαρίου 2017 – 11:17 μ.μ.
    Χαχαχαχα!
    Μάλιστα κυρία παλαιά παρουσια..
    Πρώτον, δεν διαβασατε καλά τι έγραψα παραπανω..
    Και δεύτερον, ο,τι πείτε….Μη σας χαλασω τον φανταστικό σας κοσμο.

    Ελένη.

    Απάντηση

    Ανώνυμος30 Απριλίου 2018 – 10:39 π.μ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ
    ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

    Απάντηση

    Ανώνυμος30 Απριλίου 2018 – 10:49 π.μ.
    Ανώνυμος1 Μαρτίου 2012 – 11:44 μ.μ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ.
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ 9666;
    ΧΑ ΧΑ!!!!!!
    …ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ…
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    Απάντηση
    #
    Ανώνυμος1 Μαρτίου 2012 – 11:45 μ.μ.

    ΑΚΟΥΣΤΕ!!!!!!
    Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ !!!!!!!!!
    9.6.66
    …ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ…
    ΜΠΙ ΜΠΙ

  49. Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    ***************************

    Ο Αρτέμης Σώρρας δεν είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων απεφάνθη ο Άρειος Πάγος
    ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ
    swrras-thumb-large
    ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
    Αναιρέθηκε από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου η απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών που είχε δεχθεί ότι ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων, όπως ο ίδιος ισχυριζόταν, εξαπατώντας χιλιάδες πολίτες. Μετά από παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης η απόφαση αυτή ελέγχθηκε δικαστικά και η δικαιοσύνη μετά από έρευνες οδηγήθηκε σε απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών κατά Σώρρα και στενών του συνεργατών.

    Ο Αρτέμης Σώρρας παρά την άσκηση σε βάρος του ποινικών διώξεων μέχρι σήμερα διαφεύγει τη σύλληψη. Η απόφαση που αναιρέθηκε είχε αποτελέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα "σημαία" της προπαγάνδας Σώρρα που στο μεταξύ είχε ιδρύσει και πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" προσδίδοντας στην κίνηση του και πολιτικά χαρακτηριστικά. Μετά την αναίρεση της αποφάσεως αυτής από τον Άρειο Πάγο δεν μπορεί ούτε και τυπικά να γίνεται επίκληση της καθώς αναίρεση σημαίνει πως η απόφαση αυτή εξαφανίζεται και είναι σαν μην εκδόθηκε ποτέ.

    Remaining Time -0:14
    Fullscreen
    Mute
    Αναλυτικότερα, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου σε πλήρη σύνθεση έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης της επίμαχης απόφασης για τον Σώρρα που είχε γίνει από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου. Με την απόφαση της Ολομέλειας,που φέρει αριθμό 2 του 2017, κρίθηκε ότι η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών έτους 2013, είχε μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλιπή αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία είχε εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία.

    Ειδικότερα η απόφαση της Ολομέλειας αναφέρει ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το υπέρογκο ή αμύθητο -όπως το χαρακτηρίζει- ποσό των 600 δις δολαρίων δεν προσδιορίζει με ποιό αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής του ο Αρτέμης Σώρρας, με συνέπεια να υπάρχει ελλιπής αιτιολογία για το πώς είναι διαχειριστής του ποσού αυτού. Ακόμη, δεν αναφέρει η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου τα ακριβή στοιχεία των διεθνών γραμματειών που λέει ότι έχει στην κατοχή και που ακριβώς αυτά φυλάσσονται σε Τράπεζα του Καναδά.

    Παράλληλα, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν, ότι ενώ δέχεται ότι το επίμαχο ποσό φυλάσσεται για πίστωση και χορήγηση της Ελλάδος, αντιφατικά δέχεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας σκοπεύει να χορηγήσει το ποσό αυτό στο Ελληνικό Δημόσιο με την μορφή δανείου διάρκειας 100 ετών και με επιτόκιο 0,5%. Τέλος, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου εσφαλμένα και αντιφατικά δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

    Ιωάννα Μάνδρου ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

  50. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΕΝΕΣΙΑ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ..

    ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ (όχι κομμα) ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ…!!!!

    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/09/%CE%94%CE%99%CE%91%CE%9AH%CE%A1Y%CE%9E%CE%97-%CE%95%CE%A3%CE%A5-%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%9F.pdf

    ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΔΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ Η ΕΙΧΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ,ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΕΦΟΡΙΕΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΔΗΜ,ΤΕΛΗ,ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ..,,ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ…!!!

    http://dimoi.oramaellas.gr/project-ellas/

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  51. AXΡΗΣΤΕ ΧΟΥΝΤΙΚΕ, ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ,

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΘΕΝΟΣ. ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΧΟΥΝΤΙΚΕ, ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΤΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ.

    Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΑΣ, Ο ΤΡΟΜΟΣ ΣΑΣ, ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΡΕΜΕΤΕ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

    ΚΥΡΙΕ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΙΚA.

  52. ΧΑΧΑΧΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΤΕ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΩΣ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟΓΥΦΤΟ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΤ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

    Ανώνυμος2 Μαΐου 2018 – 10:07 π.μ.
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    Ανώνυμος2 Μαΐου 2018 – 8:45 π.μ.
    Γιαννοπουλε ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΙΣ δεν διαβαζει τις βλακειες που γραφεις,ολοι μπαινουν για να κραξουν τον βλακο Σωρρα! κανουν λες και τους πετσωνε και τωρα τους παρατησε και γκρινιαζουν σαν αγαμητες!προφανως σαν ΒΛΑΚΕΣ πιστεψανε για τα ΔΙΣ και τωρα ποναει,φαντασου να παρουν χαμπαρι το διευρακι που ζητας τι ΣΚΑΤΟ θα σου ριξουν!!!!.Οσο για το αρθρο παλι μπερδευεις την τσαπου με την βουρτσα!!

    Ανώνυμος2 Μαΐου 2018 – 9:35 π.μ.
    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    AXΡΗΣΤΕ 12ΘΕΕ ΡΑΓΙΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΘΕΝΟΣ. ΠΑΙΔΕΙΑ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΑ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

    ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΑΝΔΡΑ, ΠΟΛΥ ΧΥΔΑΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΑΓΑΜΙΚΗ,ΗΘΙΚΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ.

    12 ΘΕΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.

    ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ.

    Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΑΣ, Ο ΤΡΟΜΟΣ ΣΑΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ 12ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ.

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΡΕΜΕΤΕ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΤΑ ΚΑΤΑΧΗΤΙΚΑ, ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΙΣΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    OΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΚΑΤΗΧΗΣΗ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ, ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΟΠΩΣ ΑΝΑΕΦΕΡΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ,ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ.

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΟΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ ΒΑΛΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ, ΕΥΚΟΛΑ, ΑΘΟΡΥΒΑ, ΞΕΝΟΙΑΣΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΚΥΡΙΕ ΑΓΓΕΛΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΑΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ.

  53. Ανώνυμος2 Μαΐου 2018 – 9:58 π.μ.
    ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ-12ΘΕΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΛΟΙΑ ΚΟΝΤΗ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΣΝΙΣΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΟΥΣ ΣΟΔΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ, ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑ.

    ΓΕΛΟΙΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ ;

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΕΙΛΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ 12ΘΕΟΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΤΕ ΣΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

  54. Ανώνυμος2 Μαΐου 2018 – 11:21 π.μ.
    ΑΝΤΕ ΝΤΕΕ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΛΑΤΥΠΟΔΑΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ YOSHEF ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ….ΤΡΙΓΩΝΟΚΩΛΕ

  55. Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    ***************************

    Ο Αρτέμης Σώρρας δεν είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων απεφάνθη ο Άρειος Πάγος
    ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ
    swrras-thumb-large
    ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
    Αναιρέθηκε από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου η απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών που είχε δεχθεί ότι ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων, όπως ο ίδιος ισχυριζόταν, εξαπατώντας χιλιάδες πολίτες. Μετά από παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης η απόφαση αυτή ελέγχθηκε δικαστικά και η δικαιοσύνη μετά από έρευνες οδηγήθηκε σε απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών κατά Σώρρα και στενών του συνεργατών.

    Ο Αρτέμης Σώρρας παρά την άσκηση σε βάρος του ποινικών διώξεων μέχρι σήμερα διαφεύγει τη σύλληψη. Η απόφαση που αναιρέθηκε είχε αποτελέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα "σημαία" της προπαγάνδας Σώρρα που στο μεταξύ είχε ιδρύσει και πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" προσδίδοντας στην κίνηση του και πολιτικά χαρακτηριστικά. Μετά την αναίρεση της αποφάσεως αυτής από τον Άρειο Πάγο δεν μπορεί ούτε και τυπικά να γίνεται επίκληση της καθώς αναίρεση σημαίνει πως η απόφαση αυτή εξαφανίζεται και είναι σαν μην εκδόθηκε ποτέ.

    Remaining Time -0:14
    Fullscreen
    Mute
    Αναλυτικότερα, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου σε πλήρη σύνθεση έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης της επίμαχης απόφασης για τον Σώρρα που είχε γίνει από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου. Με την απόφαση της Ολομέλειας,που φέρει αριθμό 2 του 2017, κρίθηκε ότι η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών έτους 2013, είχε μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλιπή αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία είχε εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία.

    Ειδικότερα η απόφαση της Ολομέλειας αναφέρει ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το υπέρογκο ή αμύθητο -όπως το χαρακτηρίζει- ποσό των 600 δις δολαρίων δεν προσδιορίζει με ποιό αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής του ο Αρτέμης Σώρρας, με συνέπεια να υπάρχει ελλιπής αιτιολογία για το πώς είναι διαχειριστής του ποσού αυτού. Ακόμη, δεν αναφέρει η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου τα ακριβή στοιχεία των διεθνών γραμματειών που λέει ότι έχει στην κατοχή και που ακριβώς αυτά φυλάσσονται σε Τράπεζα του Καναδά.

    Παράλληλα, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν, ότι ενώ δέχεται ότι το επίμαχο ποσό φυλάσσεται για πίστωση και χορήγηση της Ελλάδος, αντιφατικά δέχεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας σκοπεύει να χορηγήσει το ποσό αυτό στο Ελληνικό Δημόσιο με την μορφή δανείου διάρκειας 100 ετών και με επιτόκιο 0,5%. Τέλος, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου εσφαλμένα και αντιφατικά δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

    Ιωάννα Μάνδρου ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Comments are closed.