Δυσαρέσκεια ΗΠΑ ΟΧΙ Για Πλειοψηφία 180 Βουλευτών Για Συμφωνία Στο Σκοπιανό! Πέφτουν Βροχή Τα Πετροδολάρια Για Να Πούμε Τους Σλάβους Μακεδόνες!

Χαρές και πανηγύρια στην συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ  με την απαράδεκτη απόφαση του ΣτΕ το οποίο έκρινε νόμιμες και συνταγματικές της διατάξεις του νόμου Κατρούγκαλου που αφορούν στις περικοπές των συντάξεων .
Μια απόφαση που λυτρώνει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, Δικαιώνει τον Γιώργο Κατρούγκαλο, και λύνει τα χέρια του Σύριζα στο άλλοθι, εμείς δεν θέλαμε, οι δανειστές μας το επέβαλαν, και τώρα δεν μπορούμε να των καταργήσουμε μιας και το ΣτΕ τον έκρινε νόμιμο!

Αν και τα Θέματα ήταν πολλά, στο επίκεντρο της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ  και πρώτο πρώτο στην ατζέντα είναι το Σκοπιανό, με τον Αλέξη Τσίπρα να είναι  αρκετά ενοχλημένος και σκεπτικός, με την παρέμβαση του Προέδρου της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και της ύπατης εκπροσώπου της Ε.Ε. για την εξωτερική πολιτική Φεντερίκα Μογκερίνι, για την ανάγκη υπερψήφισης της συμφωνίας για το ονοματολογικό με τα Σκόπια, με 180 βουλευτές.

Αυτή ήταν εξαρχής και η πρόταση της Κυβέρνησης του Σύριζα για μιά ευρεία ψηφοφορία στην Ελληνική Βουλή για την ονοματολογιά τών Σκοπίων, αλλά βρίσκει καθόλα σύμφωνο τον πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, που θέλει να περάσει η ψηφοφορία αυτή με τους ψήφους της Κυβερνητικής Πλειοψηφίας, ώστε να περάσει εύκολα και γρήγορα, χωρίς παρατράγουδα,και να μήν χρειάζεται να συμβάλλουν με τους ψήφους, άλλα Κόμματα!

Τώρα ο Τσίπρας ψάχνει λύσεις ώστε να περάσει η προδοσία, και να εκχωρηθεί ανώδυνα το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς! Σύμφωνα με Φανταστικά Σενάρια για την ώρα, κάνουν λόγο για οικονομικό δάχτυλο χέρι βοηθείας ξένης χώρας, πρός το χρεοκοπημένο Πασόκ, γι αποπληρωμή και εξυπηρέτηση των δανείων,με αντάλλαγμα αυτό που υποψιάζεστε! Ποτάμι και ανεξάρτητοι Βουλευτές έχουν μπεί στον οικονομικό στόχο της φερόμενεις ξένης χώρας, με τα εκατομμύρια δολάρια να πέφτουν κάτω απο το τραπέζι, σαν μαρουλόφυλλα!

Άρθρο  Σπύρος  Πρίφτης   email: [email protected]

loading...

1 thought on “Δυσαρέσκεια ΗΠΑ ΟΧΙ Για Πλειοψηφία 180 Βουλευτών Για Συμφωνία Στο Σκοπιανό! Πέφτουν Βροχή Τα Πετροδολάρια Για Να Πούμε Τους Σλάβους Μακεδόνες!

  1. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ……ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ…..ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ…….ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

Comments are closed.