ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 161 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 8 ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ. ΚΥΡΙΟΙ!!!. ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!

Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός – Ερευνητής

κ.κ Βουλευτές!!!

Με αυτή την πολιτική σας πράξη, να υπερψηφίσετε το άρθρο 8

που αναφέρεται στην υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

παραβιάσατε το Προοίμιο του Συντάγματος (όπως παρακάτω θα σας αποδείξω) και συνεπώς αυτή η πράξη σας είναι πέρα για πέρα αντισυνταγματική καθώς και το εν λόγω άρθρο 8 που ψηφίσατε!!!

Ιδού η επιχειρηματολογία μου.

Στην αρχή του Συντάγματος μας, υπάρχει ένα προεισαγωγικό κείμενο (Το Προοίμιο του Συντάγματος), που λέει τα εξής :

” ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε’ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΉ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ : ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ”.

Το Προοίμιο λοιπόν του Συντάγματος, αναφέρεται σε μια υπέρ-Δικανική και υπέρ-Συνταγματική Αρχή, στο όνομα της οποίας είναι ψηφισμένο το Ελληνικό Σύνταγμα και αυτή η Υπερτάτη Αρχή δεν είναι άλλη, παρά αυτή ταύτη : Η ΑΝΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ!!!

Όλες δε οι διατάξεις του Συντάγματος και όλοι οι ψηφισμένοι νόμοι από τη Βουλή των Ελλήνων πρέπει να είναι σύμφωνοι και να εμπνέονται από το πνεύμα της Υπερτάτης Αρχής, στο όνομα της οποίας είναι ψηφισμένο το Σύνταγμα μας, δηλαδή : ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ-ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ!!!

Επίσης κ.κ Βουλευτές

Ο σεβασμός στο Σύνταγμα, σύμφωνα με το άρθρο 120 παράγραφος 2 του Συντάγματος, αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων!!!

Και όταν μιλάμε για σεβασμό του Συντάγματος, μιλάμε για καθολικό σεβασμό του Συντάγματος, από την αρχή μέχρι το τέλος του!!!

Δηλαδή, από το Προοίμιο του Συντάγματος, μέχρι την τελευταία διάταξη του!!!.

Έτσι, κ.κ Βουλευτές, αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση του κάθε Έλληνα πολίτη, να σέβεται και το Προοίμιο του Συντάγματος!!!.

Και επειδή το Προοίμιο, μας λέει ξεκάθαρα, ότι το Σύνταγμα μας είναι ψηφισμένο : ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ, αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση του κάθε Έλληνα πολίτη, να σέβεται : ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, ανεξάρτητα

εάν δεν πιστεύει Σ’ ΑΥΤΟΝ!!!

Συνεπώς, εάν κάποιος Έλληνας πολίτης, με κάποια πράξη του, δείχνει την ασέβεια του, προς Τον Τριαδικό Θεό μας, τότε σύμφωνα με το Προοίμιο του Συντάγματος, αυτός ο Έλληνας πολίτης έχει παραβιάσει το Σύνταγμα και η πράξη του αυτή είναι πέρα για πέρα αντισυνταγματική!!!

Μετά από όλα αυτά που σας ανέπτυξα παραπάνω, δείτε κ.κ Βουλευτές, γιατί η πολιτική σας πράξη να υπερψηφίσετε το άρθρο 8 του νομοσχεδίου, περί υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια είναι αντισυνταγματική και κατά συνέπεια και το εν λόγω άρθρο 8, είναι και αυτό αντισυνταγματικό!!!.

Ο Τριαδικός Θεός μας, κ.κ Βουλευτές, εποίησε : Άρρεν και Θήλυ και είπε : Αυξάνεστε και Πληθύνεστε!!!.

Δεν εποίησε, κ.κ Βουλευτές, ο Τριαδικός Θεός μας : Άρρεν και Άρρεν και τους είπε ενωθείτε και πληθύνεστε!!!. Ούτε εποίησε : Θήλυ και Θήλυ και είπε ομοίως ενωθείτε και πληθύνεστε!!!

Συνεπώς , κ.κ Βουλευτές ο Τριαδικός Θεός μας, δεν ευλόγησε

ούτε την ένωση : Άρρενος με Άρρεν, ούτε την ένωση : Θήλεως με Θήλυ!!!

Έρχεστε όμως εσείς κ.κ Βουλευτές, σε αυτά τα ομόφυλα ζευγάρια, που δεν είναι ευλογημένα από τον Τριαδικό Θεό μας και τους δίνετε το δικαίωμα να υιοθετήσουν παιδιά, γράφοντας στα παλαιά σας υποδήματα, Τις Εντολές και τις Θεϊκές αποφάσεις Του, δείχνοντας έτσι την ασέβεια σας προς Αυτόν!!!

Τότε όμως κ.κ Βουλευτές, σύμφωνα με το Προοίμιο του Συντάγματος, έχετε παραβιάσει το Σύνταγμα και αυτή η πολιτική σας πράξη να υπερψηφίσετε το άρθρο 8, περί υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια είναι πέρα για πέρα αντισυνταγματική και προφανώς το εν λόγω άρθρο 8 είναι και αυτό, άκρως αντισυνταγματικό!!!

loading...

7 thoughts on “ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 161 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 8 ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ. ΚΥΡΙΟΙ!!!. ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!

  1. ΑΘΕΟΙ-ΜΑΣΩΝΟΙ-ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ -ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ – ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΟΦΡΟΝΕΣ ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ! ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΦΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΓΕΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ(ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ)ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ .ΤΟ ΑΡΘΡΟ 8 ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΒΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ .ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ ΠΛΗΝ ΣΥΡΙΖΕΝΕΛ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΤΩΝ ΨΗΦΟΘΗΡΩΝ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΙΜΟΥΔΟΒΟΥΛΗ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΑΥ5Ο ΤΟ ΕΚΤ4ΩΜΑ.

  2. Kyrie mathimatike. To syntagma tis Elladas den to ekane o Theos, alla anthropoi. Gia afton ton logo mporoun kai na to allaksoun.

  3. Εχεις δικαιο οπως τοτε που το οχι εγινε ναι .

  4. Κύριε γάιδαρε 6.53 το σύνταγμα γράφτηκε και ψηφίστηκε από Ελληνες γιά Ελληνες και απο αυτούς αν και όταν χρειασθεί θα αλάξει και αυτο οι ίδιοι θα το κρίνουν .Εχουμε αρκετούς μαλάκες στην Ελλάδα οπότε εσυ περισέβεις σάλτα λοιπόν και μαμήσου ηλίθιε που θέλεις να κάνεις και κριτική και βγάλε το σκασμό οσπου να μάθεις να γράφεις και να σκέφτεσε ελληνικά.

  5. ισα μωρη λουγκρα τραβα αλλου να κανεις τον ξυπνιο

  6. 7.09.Eisai sigouros oti esy skeftesai Ellinika? Oi Ellines exoun to tharros tis gnomis kai tis kritikis,duo enoies pou esy den tis dexesai.Parepiptontos, esy pou ksereis na grafeis Ellinika,to skeftesai einai me alfa giota, to ospou me omega kai to Ellinika me kefalaio E.

  7. πρός τον σχολιαστή 6:53 και 5:17 που συνεχίζει να γράφει με λατινικούς χαρακτήρες :
    Μήπως είσαι ο ξεφωνημένος αγριόπουστας που τελευταία σχολιάζει οτιδήποτε είναι αντίθετο με την νέα μόδα τού "αγαπάτε τίς αδελφές" ??????
    Αν ναί, τρέχα γρήγορα στα γραφεία του Σύριζα !!!! Τα συντρόφια σου σε περιμένουν να βρεθείτε ΟΛΕΣ μαζί !!!!!

Comments are closed.