Σοκ από την καταγγελία 14χρονης για σεξουαλική παρενόχληση – Κρατείται ο πατέρας της

Η σύλληψη του 35χρονου έγινε την Τρίτη (22/5) κατόπιν της καταγγελίας που υπεβλήθη από την ίδια του την κόρη – Χθες (23/5) οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου το οποίο αποφάσισε την προσωποκράτησή του – Η μητέρα διαμένει στο εξωτερικό με την 14χρονη να ζει μόνη με τον πατέρα της

Ένας πατέρας συνελήφθη την Τρίτη από την Αστυνομία μετά από καταγγελία της κόρης του ότι της επιτέθηκε άσεμνα. Χθες Τετάρτη, οδηγήθηκε από την Αστυνομία ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών. Η καταγγελία έγινε στην Αστυνομία από την 14χρονη κόρη του, η οποία είχε εκμυστηρευτεί στο περιβάλλον της τις φερόμενες ενέργειες του 35χρονου πατέρα της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», η κινητοποίηση του ειδικού γραφείου Αστυνομίας για την ενδοοικογενειακή βία, υπήρξε άμεση, λαμβάνοντας από τη μαθήτρια οπτικογραφημένη κατάθεση, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο πατέρας της προέβη σε άσεμνη εις βάρος της επίθεση. Ακολούθως, για την συγκεκριμένη υπόθεση ενημερώθηκε και το «πολύπαθο» το Γραφείο Ευημερίας, προκειμένου η 14χρονη να απομακρυνθεί η ανήλικη από την οικογενειακή εστία που προφανώς είχε μετατραπεί για αυτήν σε ζωντανή κόλαση.

Εξάλλου, πληροφορίες που επικαλείται ο «Φιλελεύθερος» αναφέρουν πως η 14χρονη διέμενε μόνη με τον πατέρα της, καθώς η μητέρα της διαμένει στο εξωτερικό.

Ο συλληφθείς εκλήθη για ανάκριση από την Αστυνομία όπου αρνήθηκε πάσα ανάμιξη στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της κόρης του. Αξιισημείωτο το γεγονός ότι για λόγους προστασίας της ταυτότητας, αλλά και της ψυχικής υγείας του θύματος, η διαδικασία χθες ενώπιον του δικαστηρίου διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

loading...