10 στιγμές στο σεξ που πρέπει να είσαι πολύ ξενέρωτος, για να μη βάλεις τα γέλια!

Η γενετήσια πράξη είναι το αιώνιο βασανιστήριο της ζωής μας, ίσως και σε μεγαλύτερο βαθμό ακόμη κι από το νόημα της ζωής της ίδιας!

Μπορεί όταν βλέπεις έναν άνθρωπο με αυτοπεποίθηση, ωραία εμφάνιση και μόνιμη σχέση, κατά πάσα πιθανότητα θεωρείς ότι το ‘χει άνετα στα του… έρωτος! ΑΜ ΔΕ!! Σ’ αυτήν τη ζωή φίλε, κανείς δεν το ‘χει αυτόματα με το σεξ και μην πιστέψεις ποτέ το αντίθετο! Μιλάμε για έναν πλανήτη με δισεκατομμύρια ανθρώπους! Ειλικρινά πιστεύεις ότι όλοι είμαστε αυτόματα συμβατοί;

Κανένας δε γεννήθηκε μάστερ στο κρεβάτι! Ειδικά δε, όταν… κυλιέσαι στα σεντόνια της ακολασίας μ’ έναν νέο σύντροφο, είναι σαν να βρίσκεσαι ξανά στην πρώτη σου φορά! Κι αυτό πολύ εύκολα οδηγεί σε αμήχανες και τραγελαφικές καταστάσεις! Γιατί όπως σοφά έχουν πει και τα Ημίζ, το σεξ είναι μια άλλη ιστορία, για άγρια θηρία, μια τρελή ταλαιπωρία!!
Το ζήτημα φυσικά, είναι να το αντιμετωπίζεις με χιούμορ και καλές προθέσεις! Αυτό μάλιστα, δείχνει και πόσο ιδανικό άτομο είναι για σένα ο παρτενέρ!

Αν υπάρχει θετική ενέργεια και αμήχανα γελάκια, είναι απόδειξη ότι περνάς καλά. Αλλιώς, η εμπειρία σας μάλλον θα είναι αρνητικότατη. Δυστυχώς, παίζουν κι αυτά!
Καλή διάθεση να υπάρχει λοιπόν και κάθε μία από τις παρακάτω αμήχανες κι εν τέλει ξεκαρδιστικές καταστάσεις, ξεπερνιούνται εύκολα:
*Συμβαίνουν και στους καλύτερους, οπότε μην παριστάνεις ότι δεν ταυτίζεσαι!*
#10 Μόλις θυμήθηκες ότι δεν έχεις περιποιηθεί κατάλληλα την… περιοχή σου!

Σε γενικές γραμμές, αποτελεί γυναικεία ανησυχία. Δε σημαίνει βέβαια ότι και οι άντρες δε νοιάζονται για την περιποίηση του… κτήνους τους, αλλά φυσικό είναι τα κορίτσια να μη θέλουν την ήβη τους να μυρίζει σαν πηγάδι! Οπότε για να μην αποφύγεις εντελώς το να κάνεις σεξ, βρίσκεις κάποια χαζή εξυπνάδα να το δικαιολογήσεις… όχι πάντα πετυχημένα!
#9 Τα εσώρουχα σου είναι για γέλια!

«Ρίχνεις» επιτέλους το αντικείμενο του πόθου σου και στην τελετουργία του γδυσίματος, σκάει μύτη το απίστευτα γελοίο βρακί που φοράει! Είτε το βρίσκεις ξενερουά και η σέξι εικόνα του συντρόφου σου γκρεμίζεται, είτε σου μοιάζει χαριτωμένο και εξανθρωπιστικό! Αν δηλαδή σου καθόταν η Μπελούτσι και φορούσε μποξεράκι με τον Mr.Bean, τι θα έκανες; Θα τη γούσταρες περισσότερο ή θα πάλευες να μην ξεκαρδιστείς στα γέλια;;
#8 Όταν έχετε περιορισμό χρόνου!

Οι γονείς σου πετάχτηκαν στο σούπερ-μάρκετ / το διάλειμμα τελειώνει σε 5 λεπτά / έχετε αργήσει για τη σχολή / θ’ αρχίσει η παράταση του τελικού! Μερικοί μόνο από τους 63.792 λόγους για τους οποίους βιάζεστε, αλλά ταυτόχρονα θέλετε και να κατευνάσετε τις τρελαμένες φερομόνες σας! Η απέλπιδα προσπάθεια να κάνετε αυτά τα ελάχιστα λεπτά να μετρήσουν, είναι μια ξεκαρδιστική εμπειρία που αν τη φέρετε εις πέρας, με τη σειρά της θα σας φέρει πολύ πιο κοντά!
#7 Το κατοικίδιο γουστάρει μπανιστήρι!

Νομίζω εδώ πέρα τα λέει όλα αυτός ο διάλογος από το «Σ’ αγαπω – Μ’ αγαπάς»:
(η Δήμητρα και ο Θοδωρής κάνουν σεξ και πετάγεται δίπλα το νέο τους σκυλί)

Δήμητρα: «Θοδωρή… το σκυλάκι ήρθε… κοίταξε τον μωρό μου… μήπως ζηλεύει;»
Θοδωρής: «Και τι να κάνω τώρα, αγάπη μου; Να αφήσω εσένα και να πιάσω τον σκύλο;;!!»
#6 Πώς ανοίγει αυτή η ρημαδοκαπότα;;;!!!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο σπάσιμο, από το να είσαι με τον παργαλάτσο σου μέχρι το μέτωπο, αλλά να σκοτώνεσαι να ανοίξεις το προφυλακτικό!

Πού μυαλό για το οτιδήποτε;; Να θυμηθείς αν έχεις, να βρεις πού το έχεις, να μη φας τα μούτρα σου ψάχνοντας βιαστικά, να δεις την ημερομηνία λήξης, να το ανοίξεις χωρίς να το σκίσεις, να το φορέσεις ενώ δεν είναι το νούμερο σου και όλα αυτά, υπό το βλέμμα της ματμαζέλ που σε περιμένει ξαναμμένη! Είτε της διώχνεις κάθε όρεξη και γίνεσαι περίγελος στα μάτια της, είτε εκτιμά την υπευθυνότητά σου! Μην πτοείσαι, αξίζει το κόπο! Πάντα με προστασία, κωλόπαιδα!
#5 ΣΣΣΣΣΣΤ!!!

Ανεβαίνουμε επίπεδο δυσκολίας και πάμε στο σπορ του ήσυχου σεξ! Τι να κάνεις αν κι οι δυο μένετε ακόμα με γονείς / παππούδες / όλο το σόι σας και δεν έχετε μέρος να πασπατευτείτε; Κανονίζετε τρόπο να απομονωθείτε σε ένα δωμάτιο για να «διαβάσετε», καταλήγετε σε… ιππασία και συνεχώς της κρατάς το στόμα για να μην ουρλιάξει! Ξέρουμε το ζόρι, όπως και το γέλιο που ακολουθεί μετά το τελείωμα, που βρίσκεστε σε φάση «τα καταφέραμε φίλε» και αναρωτιέστε αν (ή πόσο) σας άκουσαν απ’ το διπλανό δωμάτιο!
#4 Λάθος τρύπα!

Ντάξει, πιστεύουμε ότι δε θα ‘ναι αυτή η πρώτη της αντίδραση, αλλά μην την περιμένεις ψύχραιμη, όταν συμβαίνει επανειλημμένα! Εννοούμε φυσικά, το φαινόμενο του να είσαι με το φουρνόξυλο στο χέρι και να μην βρίσκεις… το φούρνο! Βοηθάτε κι εσείς λίγο, ρε κορίτσια! Δεν λέμε ότι χρειαζόμαστε GPS, αλλά δεν είστε όλες ίδιες ανατομικά! Πείτε ένα «πιο πάνω, πιο κάτω» οτιδήποτε βρε παιδί μου! Καταντά αστείο να ψάχνουμε με τις ώρες!
#3 Όταν γίνεσαι το νέο… αστέρι του Σειρηνάκη!

Το κάνετε σαν ζώα μέχρι τελικής πτώσης, μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε… κοινό που απολαμβάνει τα τεκταινόμενα! Διότι ήσασταν τόσο φουντωμένοι, που δεν προσέξατε όσους βρίσκονταν στην περίμετρο και έστησαν αυτί, μάτι, ή ακόμα και κινητό στα δρώμενα! Μπορεί να πετύχεις τον εαυτό σου μια μέρα στο Pornhub και να θες ν’ανοίξει η γη να σε καταπιεί, αλλά που’σαι… χαμογέλα! Τουλάχιστον τους έδωσες καλό σόου!
#2 Έχετε επισκέψεις!

Ο μπαμπάς της γύρισε απ’το περίπτερο/χτυπά κουδούνι ο ντελιβεράς/το αφεντικό θυμήθηκε να περάσει απ’το γραφείο σας/ο άντρας της γύρισε νωρίτερα/κάποιος περιμένει έξω απ’τη τουαλέτα. Μερικές μόνο από τις 51.048 αιτίες που πρέπει να διακόψετε απότομα την ευχαρίστηση σας! Σηκώνεστε απότομα, πετάτε ο ένας στον άλλο ρούχα, τρώτε τα μούτρα σας να ντυθείτε, βγαίνετε έξω και παριστάνετε ότι όλα νορμάλ! Δεν πείθεις κανέναν ότι δεν έβγαζες τα μάτια σου, αλλά μετά θα το θυμάστε και θα γελάτε με τη ψυχή σας!
#1 Το… σεξοκλανίδι!

Είστε στα ουράνια της ηδονής και ξαφνικά πάνω στη κορύφωση, *ΠΡΡΡΤΣ*!! Κι ούτε καν διακριτικό, αλλά μια βροντερή ηφαιστειακή έκρηξη, λες και ο Κραουνάκης έφαγε ραδιενεργή φασολάδα! Ο ρυθμός σας σταματάει και κοιτάζεστε καλά-καλά, αλλά μην ανησυχείτε, δεν την άφησε κανένας (ευχόμαστε)! Απλά η περιοχή της κοπέλας έχει μέσα πολλές «στουμπωμένες» εκκρίσεις και το έμπα-έβγα του πέους τις πιέζει με αποτέλεσμα να… μπουρμπουλιάζουν! Όχι και η πιο δόκιμη περιγραφή του φαινομένου, αλλά όσο αστείο κι αν είναι, σημαίνει ότι της δίνεις τεράστια ευχαρίστηση! Δέξου το περήφανα, αδερφέ!!

loading...