Πρεμιέρα χθες στον ΑΝΤ1 για το πρώτο ριάλιτι παιχνίδι ανταλλαγής συντρόφων- 500ευρώ για ένα φιλί

Power of Love εσείς; Game of Love εμείς!

Και εκεί που η τηλεοπτική χρονιά φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, ένα νέο ριάλιτι (;) έκανε χθες πρεμιέρα!
Εντάξει από το τρέιλερ κάτι είχαμε καταλάβει, αλλά το trash έφτασε στο απόγειο του στις 21.00 όπου και ξεκίνησε το πρώτο επεισόδιο.

14 άνδρες και γυναίκες έτοιμοι για όλα!

Το κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται πως κάνει τα πάντα για να κρατήσει τους τηλεθεατές alert. Έριξε στο τιμόνι τον γοητευτικό κύριο Χριστόπουλο που ζει για κάτι τέτοια και το κάνει και άψογα.

Το σενάριο «καίει»! Ζευγάρια και singles κλείνονται σε ένα ξενοδοχείο! Εδώ να σημειώσουμε πως το ξενοδοχείο είναι φάντασμα! Δεν είδαμε ούτε ένα άτομο να περιφέρεται! Να δείτε που και το πρωινό μόνοι τους θα το κάνουν…

Σκοπός, από όσα μπορέσαμε να καταλάβουμε, να «μπερδευτούν» όλοι μεταξύ τους για να ξεσκεπάσουν τα ζευγάρια. Κάτι τέτοιο.

Η παραγωγή δεν έψαξε και πάρα πολύ για παίκτες! Θα μπορούσε ομολογουμένως να φέρει άτομα που θα φέρουν και κόσμο στους δέκτες της, αλλά… θα ήταν πολλά τα λεφτά Αρη.

Αποκορύφωμα όλων η πρώτη δοκιμασία!

Τύπισσα δεσμευμένη με καραφλό κύριο που «χώθηκε» σε όλες με το καλημέρα, καλείται από τον γκουρού Χριστόπουλο να αποπλανήσει έναν άσχετο, μάλλον σχετικό μιας και θα μείνουν και στο ίδιο δωμάτιο, να τον φιλήσει και να τσιμπήσει ένα ζεστό μωβ 500ευρώ!

Το μάτι της έκανε κάποιες σβούρες… και τελικά είδαμε τον Μολδαβή καλλονή να ρίχνει μια βουτιά στο τζακούζι και να ορμάει στον παίκτη. Και είναι μόνο η αρχή!

Και σαν να μην έφταναν τα παραπάνω ο ΑΝΤ1, αποφάσισε επειδή ήταν τόσο πετυχημένο να το βάλει αμέσως επανάληψη!!!

Tο πρώτο ριάλιτι παιχνίδι ανταλλαγής συντρόφων είναι εδώ!

loading...

3 thoughts on “Πρεμιέρα χθες στον ΑΝΤ1 για το πρώτο ριάλιτι παιχνίδι ανταλλαγής συντρόφων- 500ευρώ για ένα φιλί

  1. Π@ΥΤΣΑ ΜΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΕΝΗ ΗΘΕΛΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΑ ΣΕ Γ@ΜΗΟΥΝ ΑΠ'ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΟΡΑΣΗ!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ … Ο ΜΕΜΕΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ…

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝOYN ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ THS MEGALHS POLEMIKHS AEROPORIAS ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ TA SABBATOKYRIKA HNOPTE GPOYSTAROY TA PAIDIA ΝΑ ΤΑ ΕΚΠΕΔΕΥΣΟΥΝ ΣΕ ΡΙΨΕΙΣ ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΣΕ ΒΟΛΕΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΠΙΣTΟΛΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ F-16 ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΥΚ 10 METRA STHN ARXH AGORIA KAI KORITSIA KATI ΣΑΝ ΠΑΙΧΒΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΔΩ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛAΕΠΡΔΑ ΤΟΥ Ο ΦΛΟΥΦΛΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΞΟΥ ΞΟΥ ΣΤΑ ΚΩΛΟΜΑΓΟΥΛΑ ΠOY EXEI ΤΑ ΜΠOΥΤΙΑ ΟΞΩ,,,,ΚΑΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΣΓΑ ΣΙΓΑ ….ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ΕΛΛΝΕΣ ST.BY ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ….

  2. Η ΞΕΦΤΙΛΑ, ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ, Ω ΞΕΦΤΙΛΑ! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΑ, ΟΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ, ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ!! ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΡΕΕΕΕ!

  3. ΟΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ!

Comments are closed.