ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ Ο Καμμένος κάνει την Μπουμπουλίνα υποναύαρχο και στο twitter κάνουν πάρτυ !

Τον τίτλο του Υποναυάρχου επί τιμή αποφάσισε να απονείμει στη Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, κάτι το οποίο προκάλεσε ορυμαγδό σπαρταριστών αντιδράσεων στο twitter.

Ας δούμε τα πιο επιτυχημένα tweetsΜπορεί να πέρασαν σχεδόν δύο αιώνες από το θάνατο της Ελληνίδας ηρωίδας της Επανάστασης του 1821, ωστόσο η… μοίρα της έμελλε να μνημονευτεί για τον πιο απίστευτο λόγο στα social media του 2018.

Έπειτα από απόφαση και ΦΕΚ που φέρει την υπογραφή του Υπ. Άμυνας Πάνου Καμμένου, απονέμεται τιμητικά ο βαθμός του Υποναυάρχου στη Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, η οποία είχε βρει άδοξο τέλος παρά την τεράστια και ανιδιοτελή συνεισφορά της στον ελληνικό αγώνα.

Ωστόσο το γεγονός δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από το ελληνικό Twitter, το οποίο, εδώ που τα λέμε, δε δυσκολεύτηκε και πολύ αυτή τη φορά. Η απόφαση Καμμένου “ανατίναξε” το Twitter σαν… τουρκική ναυαρχίδα.

Ορισμένοι χρήστες δεν το πίστευαν ότι πρόκειται για αληθινό γεγονός, αλλά για… “τρολιά”, άλλοι εμφανίζονται εξοργισμένοι, οι περισσότεροι όμως αντιμετωπίζουν το γεγονός όπως πάντα με περίσσιο χιούμορ.

“Ήταν δίκαιο το 1821 και… έγινε πράξη το 2018”, αναφέρει ένας χρήστης, ενώ άλλοι δηλώνουν πως βρέθηκε η υποναύαρχος για… τις “φρεγάτες-φάντασμα” που παρέλαβε η Ελλάδα από τη Γαλλία.

Η Μπουμπουλίνα έδωσε όλη την περιουσία της για τον αγώνα. Ο Μπούλης κάνει περιουσία από τον αγώνα.
Ειδοποιός διαφορά.
Αντε να βγει και ο Κολοκοτρώνης από τη φυλακή, με το νόμο Παρασκευόπουλου να μπουν επιτέλους τα πράγματα σε μια τάξη.
Να υποθέσω ότι η Μπουμπουλινα θα πάρει αναδρομικα τη διαφορά του βαθμού της για τα διακόσια περίπου χρόνια που καθυστερησαν να της τα δώσουν!Να δεις που είναι συγγενής υπουργού δεν εξηγείται αλλιώς..

loading...

3 thoughts on “ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ Ο Καμμένος κάνει την Μπουμπουλίνα υποναύαρχο και στο twitter κάνουν πάρτυ !

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΑΣ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΣΤΕΙΟΣ. ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ.

  2. ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΕΡΗΔΕΣ ΤΟΥ 21 ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑΥΑΡΧΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΕ ΟΛΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΚΗ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΨΙΜΟ ΟΡΧΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥ.

  3. RE XEFTILIMENA GOUROYNIA RE ALITES RE ALITES TOU KERATA RE KOPRANA DEN EXETE FILOTIMO VALATE XERI STI MPOUMPOULINA TOMARIA SIRIZOANEL GOUROUNIA!!!!

Comments are closed.