Η ναυτική υπεροχή της Ελλάδας: Ένα tweet όλο νόημα από το πρίγκιπα Κάρολο της Αγγλίας

Ένα tweet όλο νόημα από τον πρίγκιπα Κάρολο, με το οποίο δείχνει το παρελθόν της Ελλάδας αλλά και την ναυτική της συνδρομή στους Βαλκανικούς πολέμους. Ενδεικτική είναι η φωτογραφία με το φημισμένο Αβέρωφ που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στις ναυμαχίες της Έλλης (3 Δεκεμβρίου
1912) και της Λήμνου (5 Ιανουαρίου 1913), και προφανώς ο πρίγκιπας δεν ξεχνάει και την ελληνική του καταγωγή καθώς ο παππούς του ήταν ο πρίγκιπας Ανδρέας της Ελλάδας.

Το πριγκιπικό ζευγάρι θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, σε Αθήνα και Κρήτη, στις αρχές Μαΐου.

Πρόκειται για βασιλικό τουρ από τις 7 έως τις 11 Μαΐου σε Γαλλία και Ελλάδα. Θα προηγηθεί η επίσκεψη στη Γαλλία και θα ακολουθήσει αυτή στην Ελλάδα, οπότε είναι άγνωστη η ακριβής ημερομηνία άφιξης του Καρόλου και της Καμίλας στην Αθήνα. Σίγουρα η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί στις 11 Μαίου και τελευταίος σταθμός θα είναι η Κρήτη.

Σε tweet του μέσω του λογαριασμού του Clarence House (η βασιλική κατοικία του Καρόλου) ο πρίγκιπας, αφού λέει ότι η επίσκεψη στην Αθήνα θα είναι μια γιορτή για τη μακρά συνεργασία των δύο χωρών σε ναυτικό και στρατιωτικό επίπεδο και μια ευκαιρία για νέα συνεργασία στην εκπαίδευση και στον τομέα της φιλανθρωπίας, παρουσιάζει το πρόγραμμα της επίσκεψης και ταυτόχρονα ανεβάζει φωτογραφίες από την Ελλάδα. Και όχι, το πριγκιπικό ζεύγος δεν επέλεξε ούτε την Ακρόπολη ούτε το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Ανέβασαν μια φωτογραφία του Θωρηκτού Αβέρωφ και μια από την Κνωσσό.


In France, The Prince and The Duchess will commemorate the attack which took place on Le Promenade des Anglais, Nice, in July 2016.

TRH will also visit Lyon with themes of the visit including education, charitable enterprise and celebrating the region’s culinary history. pic.twitter.com/EHbiuV9UDM
The visit to Greece will celebrate the UK and Greece’s longstanding maritime and military relationship, youth opportunity and education and charitable enterprise.

Read more about the forthcoming visit to France 🇫🇷 and Greece 🇬🇷: http://bit.ly/2qylJCG  pic.twitter.com/6PHoPbBu3x
Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]