Ηθική κατάπτωση ! Αγώνες πείνας στο Survivor

Οι Διάσημοι κερδίζουν το έπαθλο φαγητού και άνεσης μετά από ένα συγκλονιστικό ντέρμπι με τους Μαχητές οι οποίοι θα καταφέρουν να κερδίσουν το δεύτερο αγώνισμα και να απολαύσουν μετά από καιρό ένα κλαμπ σάντουιτς

Η βραδιά αρχίζει με εξομολογήσεις της Ροδάνθης για λουκουμάδες και του Σώζοντα με ντελίριο αυτοπεποίθησης. Ο,τι χειρότερο δηλαδή. Οι Μαχητές έχουν πεθάνει στην πείνα και οι Διάσημοι στην μίρλα του Σώζοντα.

Ευτυχώς θα πάνε γρήγορα στον στίβο μάχης και θα βρουν τον Τανιμανίδαρο με την ωραία φωνή_ να τα λέμε και αυτά… Οι Διάσημοι αφηγούνται μπροστά στους πεινασμένους για τα κατσίκια και τις πατάτες.

Αγώνας με επικά έπαθλα

Κρεβάτια, μαξιλάρια, φιλέτο και πουρές πατάτας είναι το έπαθλο. Αυτό δεν είναι έπαθλο, αυτό είναι εισιτήριο για τον παράδεισο για τους ταλαίπωρους τους παίκτες. 

loading...

2 thoughts on “Ηθική κατάπτωση ! Αγώνες πείνας στο Survivor

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΣΙΧΑΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΑΡΒΑΙΒΟΡ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ.ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΣΩΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΑΙΣΧΟΣ.ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.ΚΑΤΑΝΤΙΑ…………….

  2. ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΜΑΛΑΚΟΚΤΥΠΗΜΕΝΟΙ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΑΣΕ, ΠΟΙΟΣ ΠΗΔΗΞΕ, ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΜΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!

Comments are closed.