O IΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΣΑΣ ΣΙΧΕΝΕΤΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


Ενα ακομη πολυ σημαντικο το οποιο μας διδαξε μεταξυ πολλων αλλων ο κορυφαιος υμνητης της ελευθεριας κατα την συγχρονη εποχη.


Οπως απεδειξα με αδιαστειστα ιστορικα στοιχεια και για μια ακομη φορα μεσα απο τις πολυ πρωτοτυπες και τεκμηριωμενες ιστορικες παρατηρησεις μου σε 
παλαιοτερες ιστορικες μου εργασιες ο θρυλος του μαραρωμενου βασιλια αναφερεται στον Κωνσταντινο Παλαιολογο. 


Εντουτοις οι ρωσοι στα πλαισια των γεωστρατηγικων τους συμφεροντων και της εξωτερικης τους πολιτικης παρουσιαζουν ως μαρμαρωμενο βασιλια τον Ιωαννη Δουκα Βατατζη.


Αυτο το πραγμα το δεχονται μονον οι αντιστορητοι, οι αμαθεις και οι σαπισμενοι απο την σεξουαλικη διαφθορα ραγιαδες. 


Οι σπουδαιοτεροι ανθρωποι ολων των εποχων στην ιστορια του πλανητη οι  ηρωες Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας υπολογιζαν ως ανδρες και Ελληνες μονον οσους πολεμουσαν. 



 
Ολους τους ανανδρους (θηλυπρεπεις) οι οποιοι δεν πολεμουσαν για την Ελλαδα τους σιχαινοταν και τους περιφρονουσαν. 



Aναμεσα στα εκατομμυρια των αξιωματικων του μεσαιωνα ειναι και ο στρατιωτικος-αυτοκρατορας Ρωμανος ο δ Διογενης, οποιος περιφρονουσε τους δειλους που περιμεναν βοηθεια απο τον Χριστο και δεν πολεμουσαν.


 
 
Oποιος δεν πολεμουσε εκεινους τους αιωνες με το σπαθι στο χερι δεν τον θεωρουσαν Ελληνα και ανδρα αλλα γυναικα.
 
Δεν υπηρχε μεγαλυτερη ατιμωση και προσβολη για εναν γνησιο Ελληνα ανδρα απο το να τον διωξουν απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο για οποιαδηποτε αιτια.



 
Αμεσως εχανε την κοινωνικη του θεση και υποσταση.
 
 
Ο Ιωαννης Κουρκουας-Τζιμσκης συνεναισε στην δολοφονια του Αγιου Νικηφορου Φωκα, ο οποιος ηταν και θειος του διοτι οχι μονον του αφαιρεσε ολα τα στρατιωτικα του αξιωματα, αλλα τον εκανε απλο πολιτη και τον εθεσε σε κατ οικον περιορισμο.


 
Δεν του επετρεψε ο Αγιος Νικηφορος να πολεμα ουτε ως απλος στρατιωτης.
 
Εκεινους τους αιωνες δεν υπηρχε μεγαλυτερη προσβολη απο το να μην πολεμας για την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, τον Κυριο Ιησου Χριστο αλλα και για την προστασια του αμαχου Ελληνικου πληθυσμου.
 

 


Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
 



Τι σημαινε εκεινους τους αιωνες να πολεμα καποιος γεναια σε καθημερινη μας το εδειξε η μεγαλυτερη Ελληνδια χριστιανη Ελληνιδα Φιλοσοφος. 



Ενδεικτικη ειναι η ενεργεια της μεγαλυτερης Ελληνιδας φιλοσοφου μαζι με την Υπατια, της Πριγκιπισσας Αννας Κομνηνης.










Η πριγκιπισσα Αννα μεσολαβησε στον πατερα της τον αυτοκρατορα Αλεξιο Κομνηνο, να μην τιμωρησει τον αξιωματικο αρμενικης καταγωγης τον Αλεξιο Μουσελε, διοτι ηταν γεναιος στα πεδια των μαχων.





Το σημαντικοτερο το οποιο αγνοουν οι νεοραγιαδες ειναι οτι ο Χριστος μετα την ζωη, μας εδωσε την ελευθερια.





Ειναι αδυνατον να “αναστησει” και να εξαναγκασει εναν Ελληνα στρατιωτικο να παει εναντια στο πιο
ιερο Ελληνικο αξιωμα για να βοηθησει σαπισμενα ατομα απο την σεξουαλικη διαφθορα. 




Ο θεος δεν υποχρεωσε ποτε κανεναν ανθρωπο να κανει κατι τι οποιο δεν επιθυμει.




Τετοιου ειδους πραγματα τα εκανε και τα κανει μονον ο 
εωσφορος.




Κανενας Ελληνας στρατιωτικος απο εκεινους τους αιωνες δεν δεχεται να “αναστηθει” για να πολεμησει ωστε να απελευθερωθουν δειλοι-αδυναμοι ραγιαδες οι οποιοι κανουν σεξουαλικες ανωμαλιες και ζουνε μεσα στην νεοταξικη μοδα.















ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΔΙΔΑΞΕ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ
ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ : 







ΑΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ, TA 
I

ΔIA 

ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΦΙΛΟΘΕΟΣ 

ΖΕΡΒΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ
ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.


 Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο. 

 
 
 
Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν θα κανει πισω αλλα παραμενει ανυποχωρητος,τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει, καθως το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.
 
 
Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες.
 
 
Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοταν, να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη. 
 
 
 
Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο. 






Επειδή όμως σε κάθε περιοδο υπαρχουν δειλοι ραγιαδες προδοτες, θα δημιουργείται μονιμος πρόβλημα επιβιώσεως του Ελληνικου εθνους.
 
 





Οι προδοτες, οι δειλοι της κάθε εποχης κρινοντας απο την δικη τους αδυναμια δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν γεναιοι ανθρωποι, οι οποιοι είναι σε θεση να κερδισουν την ελευθερια τους.
 






Ομως οι αληθινοι Ελληνες, οι αρχαιοι προγονοι μας, δεν απελπιζοταν ποτε.







Αυτο διοτι γνωριζαν οτι εστω και σε λιγες ψυχες ζουνε, οι δυο μεγαλυτερες ηθικες αρχες ,που οι ιδιοι οι Ελληνες της επλασαν με αιμα και πονο ενω ειναι και οι δυο αθανατες, η ελευθερια με την αξιοπρεπεια.
 
 
Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.
 
 



Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοι 

πολεμουσαν,

ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
 
 
Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια. 
 
 







Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα. 
 
 
 
 
Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων”  τοτε οι αγιοι προγονοι μας,αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε κατα την μεσαιωνικη εποχη.






Θα επρεπε δικαιωματικα να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες στα σπιτια τους-καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιμενουν οι ραγιαδες σημερα.



 
ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ;
 
 



Διοτι οι Ελληνιδες γυναικες του μεσαιωνα, ζουσαν χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, κάθε ημερα εκαναν ελεημοσύνες, πηγαιναν σε εσπερινους, αγρυνπιες κλπ.






Της Κυριακες πηγαιναν παντοτε στην Θεια λειτουργεια, η οποια αποτελουσε για εκεινους τροπο ζωης.
 
 


Σε εβδομαδιαια βαση επισκεπτοταν φτωχούς στα νοσοκομεια οι οποιοι ηταν αρωστοι ενω δεν ειχαν συγγενείς και φιλους.
 






Ακομη πηγαιναν και επισκεπτοταν στα φτωχοκομεία, φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν παρεα και συγγενείς.
 





Για τους ιδιους λογους επισκεπτοταν κρατουμενους. 




Από τετοιου είδους πραγματικες Ελληνιδες γεννηθηκαν οι ηρωες της Αλωσεως (29 Μαιου 1453).
Απο αυτες τις ηθικες και μονογαμικες γυναικες γεννηθηκαν και ανατραφηκαν οι αγιοι και οι αγιες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
 
ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ 
ΠΗΓΑΙΝΑΝ 

ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ.



OMΩΣ 

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 

ΒΑΣΗ 

OΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ 

ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ 

ΝΑ 

ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.

 

 



Για αυτο ολους εκεινους τους αιωνες αυτοι οι τέλειοι αγιοι- ηρωες χριστιανοι, της Ελληνικης- ρωμαικης αυτοκρατοριας, πολεμουσαν συνεχεια  για να παραμεινουν ελευθεροι, για να εχουμε την Ελληνοχριστιανικη αυτοκρατορια.
 



Ο Χριστος δεν τους εστειλε ποτε κανεναν Βατατζή. 
 

Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο, δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου. 
 
 
 
Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν , για τοσους αιωνες.


 
Η προσμονη “θεόσταλτων σωτηρων” από τον θεο είναι ένα  από τα μεγαλύτερα δειγματα αμαθειας και παρακμης των ραγιαδων,οι οποιοι σαπισμένοι από την σεξουαλικη διαφθορα αναμενουν βοηθεια από τον θεο.
 

 





Σκεφτειτε τι θα γινοταν εαν οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας σε καθε εισβολη των αμετρητων εxθρων μας αντι να πόλεμουν να 

εκαναν μονον συλλαλητηρια  ;



 




Θα ειχε αφανιστει η Ελλαδα πολλους αιωνες πριν. 
 
 




Φανταστειτε την ωρα που εισεβαλαν οι περσες, οι αγαρηνοι, οι γοτθοι, οι βουλγαροι, οι ρωσοι, οι αβαροι κλπ, να επαιρναν οι αγιοι προγονοι μας σημαιες και πανο να εκαναν συλλαλητηρια και να ελεγαν δεν πολεμαμε.







Ο Χριστος βοηθα μονον αυτους που αγωνιζονται  σκληρα, μονον οσους πολεμουν, μονον οσους ζουνε χωρις σεξουαλικες ανωμαλίες.
 



 Αντίθετος δεν βοηθα ποτε οσους ζουνε μεσα την σεξουαλικη διαφθορα.
 



Επισης ο Θεος δεν βοηθα ποτε οσους είναι καθημενοι σε έναν καναπε, και περιμενουν την ελευθερια, να τους δωθει ως “δωρο”, χωρις να βοηθουν τον συνανθρωπο, χωρις να ζουνε ηθικα. 
 
 
 
Το πιο κλασικο παράδειγμα οι εβραιοι οι οποιοι εκαναν σεξουαλικες ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα λατρεψαν δαιμονες. 
 
 
 
Τοτε ο Θεος περιμενε να πεθανει μεχρι και ο τελευταίος από τους εβραιους που ειχε αμαρτησει ενώπιον του. 




Μονον τοτε πηγε τους υπολοιπους εβραιους που δεν ειχαν αμαρτησει στην γη της επαγγελιας.
 






Καθως ο αληθινος θεος είναι ο θεος του καλου, της δικαιοσυνης, της αγαπης, της ταξης, της ηθικης, για αυτό δεν βοηθησε ποτε ανα τους αιωνες, τους σαπιους που ζουνε μεσα στην σεξουαλικη διαφθορα, την αδικια, την ανομια, την αταξια κλπ.  
 
 
 
 
 
Στο σημειο αυτό να αναφερω για οσους δεν γνωριζουν, ότι παντοτε εδώ και αιωνες, η επισημη ορθοδοξη εκκλησια, δεν αναγνωριζει αυτές της προφητειες.
 




Μεσα σε αυτην την παρακμη,ερχονται με πολυ κακες προθεσεις οι ανθρωποι του μαυρου θεοσοφικου εωσφορισμου να διαδωσουν την σωτηρια από τον καναπε με “απεσταλμενο” του θεου τον Ιωαννη Βατατζή η αλλιως τον “μαρμαρωμενο” Βασιλια.




 
Σε παρα πολλα αρθρα μου εχω κανει την ερωτηση προς ολους τους αφελείς αλλα και σε όλα τα μελη του μαυρου Θεοσοφικου εωσφορισμου.
 
 
Γιατι ενώ είναι ο εκλεκτος του Χριστου ο Ι. Βατατζης,

επετρεψε ο κυριος Ιησους Χριστος να παρει πισω την Κωνσταντινουπολη, ο Μιχαηλ Η Παλαιολόγος και δεν αξιωσε μια τετοια τιμη στον Ιωαννη γ Δουκια Βατατζή. 


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
Ο Ιωαννης γ Δουκας Βατατζής ηταν  βασιλιας στο μικρο κρατiδιο της Νικαιας στην Μικρα Ασια.
 
Αυτο διοτι η ενδοξη Ελληνικη-Ρωμαικη αυτοκρατορια, ειχε πλεον κατακτηθεί από τους εωσφοριστες γερμανους το 1204 μ.χ.
 
Οι ελάχιστοι Ελληνες οι οποιοι επετυχαν να διαφυγουν περσαν στην Μικρα Ασια και ιδρυσαν ένα πολύ μικρο σε γεωγραφικη εκταση Ελληνικο κρατος.
 






Εξι χρονια πριν από την επανακτηση της  Κωνσταντινουπόλεως ο αγιος 

Ιωαννης γ Βατατζής απεβιωσε και την πολη κατεκτησε ο Μιχαηλ ο η Παλαιολόγος.





Ο Παλαιολογος ειχε αυτομολησει στους τουρκους λογω πολιτικων διώξεων και εν συνεχεια τυφλωσε τον νομιμο βασιλια τον Ιωαννη δ Λσσκαρη για να γινει εκεινος βασιλιας.




 
 
Πως γινεται να αξιωσει ο Χριστος έναν τοσο κακο ανθρωπο να παρει πισω την πολη, και να μην αξιωσει τον αγιο Ιωαννη Δουκα Βαταζτη ; 
 
 
 

Τους προγονους μονον με έναν τροπο τους τιμαμε με της πραξεις μας , με τον ηθικο τροπο ζωης με τα χρηστα ηθη.
 





Τα χρηστα ηθη θα μας δωσουν για μια ακομη φορα το δικαιωμα στην επιβίωση και εν συνεχεια στην ελευθερια. 



Συνεχιστε να ζειτε μεσα στην μοδα και την σεξουαλικη διαφοθορα, και ο αφανισμος δεν θα είναι μονον σιγουρος (κατά γενικη ομολογια), αλλα θα είναι και πολύ μαρτυρικος.
 




Αυτοκτονιες, ορφανα παιδια εξαιτιας των αυτοκτονιων, αστεγοι, ανεργοι, φτωχοι , αδικημένοι. 
 



Επισης μεταξυ αλλων εισβολεις , βιασμοι, δολοφονιες, κλοπες κλπ.





ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ-HΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ
 
 
ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ, ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ. 



Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ‘ΘΕΟΥΣ” ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ( ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ Ι Χ. 9). 


ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΙΕΡΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ , ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΟ 1821 Μ.Χ., ΚΑΙ ΤΟ 1940 Μ.Χ., ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.


ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ 

ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 

ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ

 ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ-

ΘΗΛΥΠΡΕΠΕΙΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ 

ΚΑΙ ΔΕΝ  ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ. 



ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Γ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ 
ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ 
ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΔΕΙΛΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ 

ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.




ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ
ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ-
ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.


ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥ
ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ :

ΟΣΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΝ
ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΒΑΣΙΛΕΙΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΔΟΞΑΖΟΤΑΝ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-
ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΥΝΟΥΧΟΙ ΤΟΤΕ
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ.


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Μουσικά σχολεία.
Απο ολους τους προαναφερομενους εξαιρειται ενα μικρο μερος με βαση τις παγκοσμιες μαθηματικες σταθερες μετρον αριστον και 
μηδεν αγαν.
loading...

37 thoughts on “O IΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΣΑΣ ΣΙΧΕΝΕΤΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

  1. Διαστημική εποχή, Σεφ, Βίζιτες, ΤΗΛΕ μαλακίες και τσιμπούκια ο τίγρης… Χαλαρρραααά όμως… ΧΑΧΑΧΑ.Κυριάκος,Αλέξης, Φώφη,Πάνος, Αρτέμης και λοιπές σκατόφατσες εντός και εκτός κοινοβουλίου!
    Ελλας Ελλήνων ψώρρα μπουρδέλο κατάντησαν τη χώρα!

  2. «Η αγάπη δεν έχει «ταμπέλες». Ο καθένας μπορεί να επιλέγει το άλλο του μισό. Μπορεί να είναι ακόμα και συγγενείς».

    Αυτό είναι το κείμενο το οποίο δασκάλα κ. Κ.Α. της Ε’ Δημοτικού, σε δημοτικό σχολείο των βορείων προαστίων, ζήτησε από τους μικρούς μαθητές της να αντιγράψουν από τον πίνακα στα τετράδια τους. Όταν τα παιδιά επέστρεψαν στο σπίτι, δείχνοντας τα στους γονείς τους τα εγκεφαλικά έρχονταν απανωτά.

    Η συνέχεια εξόχως αποκαλυπτική με τους γονείς να ζητούν την άμεση απομάκρυνση της δασκάλας από το σχολείο μέχρι που λίγο έλειψε να την… λιντσάρουν.

    Η απάντηση του διευθυντή του σχολείου

    Κληθείς να σχολιάσει ο διευθυντής του συγκεκριμένου σχολείου, αρχικά επιχείρησε να υποβαθμίσει το γεγονός αποδίδοντας την δημοσιοποίηση της υπόθεσης σε απόπειρα… δημοσιογραφικού κανιβαλισμού, ενώ απέκρυψε πολύ σοβαρές πτυχές της υπόθεσης.

    Όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν, παρέπεμψε στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ώστε να εγκρίνουν οι ανώτεροι του την επικοινωνία με δημοσιογράφους.

    Πάντως, μεταξύ άλλων, άφησε να εννοηθεί ότι η δασκάλα δεν διδάσκει στους μαθητές άλλη από την προβλεπόμενη και επιτρεπόμενη ύλη από το υπουργείο Παιδείας, απέφυγε να σχολιάσει επί της ουσίας το περιεχόμενο του συγκεκριμένου «μαθήματος», αλλά παραδέχθηκε ότι μέχρι σήμερα η δασκάλα παραμένει στο σχολείο.

    Όμως απέκρυψε το γεγονός ότι εναντίον της δασκάλας κινήθηκε άμεσα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου ζητώντας και από τον ίδιο την απομάκρυνση της από το σχολικό περιβάλλον. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων απευθύνθηκε και σε σύμβουλο του υπουργείου Παιδείας με το ίδιο αίτημα.

    «Η δασκάλα θα κληθεί για εξηγήσεις»

    Μέχρι την περασμένη Παρασκευή 20 Απριλίου, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια, δεν γνώριζε το παραμικρό για την υπόθεση, καθώς η υπηρεσία δεν ενημερώθηκε ποτέ από τον ίδιο τον διευθυντή του σχολείου, όπως ανέφεραν, αλλά μόλις την Παρασκευή από το Πρώτο Θέμα κατά την διερεύνηση της υπόθεσης.

    Όπως είπαν στο Πρώτο Θέμα στενοί συνεργάτες του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ ΑΘήνας, κ. Ανδρώνη, δεν είχαν απολύτως καμία ενημέρωση για την περίπτωση της δασκάλας, ούτε για το κείμενο το οποίο ζήτησε η ίδια να αντιγράψουν στα τετράδια τους οι μαθητές, ούτε ακόμα και για τις αντιδράσεις των γονιών.

  3. ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ-HΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ

    ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ, ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ.

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ 'ΘΕΟΥΣ" ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ( ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ Ι Χ. 9).

    ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΙΕΡΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ , ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΟ 1821 Μ.Χ., ΚΑΙ ΤΟ 1940 Μ.Χ., ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

  4. https://lyricstranslate.com/el/kings-bikini-lyrics.html#ixzz5Dtpn0du4

    Είσαι ένας πειρασμός , σκέτη αδρεναλίνη
    σε κάθε βήμα σου σεισμός καταστροφές αφήνει
    γυναίκες , άντρες προκαλείς και στο μυαλό μου δίνει
    μια φαντασίωση καυτή μέσα σε ένα bikini…

    Τρέλα που για πάντα θα μείνει
    και ο ήλιος σημάδια μου αφήνει
    το κορμί μου ανάβει και σβήνει
    μέσα στο καυτό μου bikini
    Τρέλα που για πάντα θα μείνει
    ότι θες μωρό μου θα γίνει
    το κορμί μου ανάβει και σβήνει
    μέσα στο καυτό μου bikini…

    …bikini…..bikini……bikini….

    Αναστενάζουν οι παλμοί και αφορμή είναι το φιλί σου
    κρυφή επιθυμία μου η κάθε διαταγή σου
    φόρεσε με σαν μαγιό επάνω στο κορμί σου
    να νιώθω κάθε χτύπο, κάθε ανάσα και πνοή σου
    Σπάνιο διαμάντι, γυναίκα είσαι στυλάτη
    ποιότητα ανωτάτη, ομορφιά που βγάζει μάτι
    το bikini σου καυτό και έγκλημα διαπράττει
    και πάνω στο bikini σου εγώ θα κάνω party…

    Τρέλα που για πάντα θα μείνει
    και ο ήλιος σημάδια μου αφήνει
    το κορμί μου ανάβει και σβήνει
    μέσα στο καυτό μου bikini
    Τρέλα που για πάντα θα μείνει
    ότι θες μωρό μου θα γίνει
    το κορμί μου ανάβει και σβήνει
    μέσα στο καυτό μου bikini…

    …bikini…..bikini……bikini….

    Είσαι η αιτία, γυναίκα φωτιά και αμαρτία
    ένας πειρασμός που κάνει ηλιοθεραπία,
    η παρουσία σου τρελαίνει όλη την παραλία,
    ένα σώμα εμείς οι δύο μια πνοή μια χημεία,
    το κορμί σου θέλω mojito να γίνει
    και για ποτήρι φέρε μου αυτό το bikini,
    να σε πιω γουλιά γουλιά και γουλιά δεν θα μείνει,
    θα σε έχω τελειώσει ώσπου να βγει η σελλήνη….

    Τρέλα που για πάντα θα μείνει
    και ο ήλιος σημάδια μου αφήνει
    το κορμί μου ανάβει και σβήνει
    μέσα στο καυτό μου bikini
    Τρέλα που για πάντα θα μείνει
    ότι θες μωρό μου θα γίνει
    το κορμί μου ανάβει και σβήνει
    μέσα στο καυτό μου bikini…
    ..bikini…………………………..­.

    Τρέλα που για πάντα θα μείνει
    και ο ήλιος σημάδια μου αφήνει
    το κορμί μου ανάβει και σβήνει
    μέσα στο καυτό μου bikini
    Τρέλα που για πάντα θα μείνει
    ότι θες μωρό μου θα γίνει
    το κορμί μου ανάβει και σβήνει
    μέσα στο καυτό μου bikini…
    μέσα στο καυτό μου bikini…

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ, ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ,Η ΚΑΤΑΠΩΣΗ ΟΙ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ. ΚΑΤΩ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΠΜΠΑΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΑΙΣΤΕ ΜΕ ΣΠΕΡΜΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ.

  5. ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ

  6. ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΥΣΣΑΛΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΤΥΛΙΓΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΛΥΣΕΩΝ,ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΡΟΜΑΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΟΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ,Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ 200 ΕΤΩΝ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ….

    ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΛΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΘΕΜΑ,ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ,ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΑΝΤΡΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙ…

    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ…???

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..
    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…!!

    http://dimoi.oramaellas.gr/project-ellas/

    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΣΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΜΟΜΙΑΣ Θ'ΑΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΟΥΝΙΑΣ" ΟΣΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΑ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  7. Ο Χριστός είναι η χαρά, το φως το αληθινό, η ευτυχία. Ο Χριστός είναι η ελπίδα μας. Η σχέση με τον Χριστό είναι αγάπη, είναι έρωτας, είναι ενθουσιασμός, είναι λαχτάρα του θείου. Ο Χριστός είναι το παν. Αυτός είναι η αγάπη μας, Αυτός ο έρωτάς μας. Είναι έρωτας αναφαίρετος ο έρωτας του Χριστού. Από κει πηγάζει η χαρά.
    Η χαρά είναι ο ίδιος ο Χριστός. Είναι μία χαρά, που σε κάνει άλλο άνθρωπο. Είναι μία πνευματική τρέλα, αλλά εν Χριστώ. Σε μεθάει σαν το κρασί το ανόθευτο, αυτό το κρασί το πνευματικό. Όπως λέγει ο Δαβίδ: «Ελίπανας εν ελαίω την κεφαλήν μου και το ποτήριόν σου μεθύσκον με ωσεί κράτιστον» (Ψαλ. 22, 5). Ο πνευματικός οίνος είναι άκρατος, ανόθευτος, πολύ δυνατός κι όταν τον πίνεις, σε μεθάει. Αυτή η θεία μέθη είναι δώρο του Θεού, που δίδεται στους «καθαρούς τη καρδία» (Πρβλ. Ματθ. 5, 8).
    Όσο μπορείτε να νηστεύετε, όσες μετάνοιες μπορείτε να κάνετε, όσες αγρυπνίες θέλετε ν’ απολαμβάνετε, αλλά να είστε χαρούμενοι. Να έχετε τη χαρά του Χριστού. Είναι η χαρά που διαρκεί αιώνια, που έχει αιώνια ευφροσύνη. Είναι χαρά του Κυρίου μας, που δίνει την ασφαλή γαλήνη, τη γαλήνια τερπνότητα και την πάντερπνη ευδαιμονία. Η χαρά η πασίχαρη, που ξεπερνά κάθε χαρά. Ο Χριστός θέλει κι ευχαριστείται να σκορπάει τη χαρά, να πλουτίζει τους πιστούς Του με χαρά. Εύχομαι, «ίνα η χαρά υμών η πεπληρωμένη» (Α’ Ιω. 1,4).
    Αυτή είναι η θρησκεία μας. Εκεί πρέπει να πάμε. Ο Χριστός είναι ο Παράδεισος, παιδιά μου. Τι είναι Παράδεισος; Ο Χριστός είναι. Από δω αρχίζει ο Παράδεισος. Είναι ακριβώς το ίδιο, όσοι εδώ στη γη ζουν τον Χριστό, ζουν τον Παράδεισο. Έτσι είναι, που σάς το λέγω. Είναι σωστό, αληθινό αυτό, πιστέψτε με! Έργο μας είναι να προσπαθούμε να βρούμε έναν τρόπο να μπούμε μέσα στο φως του Χριστού. Δεν είναι να κάνει κανείς τα τυπικά. Η ουσία είναι να είμαστε μαζί με τον Χριστό. Να ξυπνήσει η ψυχή και ν’ αγαπήσει τον Χριστό, να γίνει αγία. Να επιδοθεί στο θείο έρωτα. Έτσι θα μάς αγαπήσει κι Εκείνος. Θα είναι τότε η χαρά αναφαίρετη. Αυτό θέλει πιο πολύ ο Χριστός, να μάς γεμίζει από χαρά, διότι είναι η πηγή της χαράς. Αυτή η χαρά είναι δώρο του Χριστού. Μέσα σ’ αυτή τη χαρά θα γνωρίσομε τον Χριστό. Δεν μπορούμε να Τον γνωρίσουμε, αν Εκείνος δεν μας γνωρίσει. Πώς το λέγει ο Δαβίδ;

  8. Εαν μη Κύριος οικοδομήση οίκον, εις μάτην εκοπίασαν οι οικοδομούντες, εάν μη Κύριος φυλάξη πόλιν, εις μάτην ηγρύπνησεν ο φυλάσσων» (Ψαλμ. 126, 1).
    Αυτά η ψυχή μας θέλει να αποκτήσει. Αν προετοιμασθούμε ανάλογα, η χάρις θα μάς τα δώσει. Δεν είναι δύσκολο. Αν αποσπάσουμε την χάρι, όλα είναι εύκολα, χαρούμενα κι ευλογία Θεού. Η θεία χάρις διαρκώς κρούει την πόρτα της ψυχής μας και περιμένει ν’ ανοίξουμε, για να έλθει στην διψώσαν καρδίαν μας και να την πληρώσει. Το πλήρωμα είναι ο Χριστός, η Παναγία μας, η Αγία Τριάς. Τι ωραία πράγματα!
    Άμα αγαπάεις, ζεις στην Ομόνοια και δεν ξέρεις ότι βρίσκεσαι στην Ομόνοια. Ούτε αυτοκίνητα βλέπεις, ούτε κόσμο βλέπεις, ούτε τίποτα. Είσαι μέσα σου με το πρόσωπο που αγαπάεις. Το ζεις, το ευχαριστιέσαι, σ’ εμπνέει. Δεν είναι αληθινά αυτά; Σκεφθείτε αυτό το πρόσωπο που αγαπάτε να είναι ο Χριστός. Ο Χριστός στο νου σου, ο Χριστός στην καρδιά σου, ο Χριστός σ’ όλο σου το είναι, ο Χριστός παντού.
    Ο Χριστός είναι η ζωή, η πηγή της ζωής, η πηγή της χαράς, η πηγή του φωτός του αληθινού, το παν. Όποιος αγαπάει τον Χριστό και τους άλλους, αυτός ζει τη ζωή. Ζωή χωρίς Χριστό είναι θάνατος, είναι κόλαση, δεν είναι ζωή. Αυτή είναι η κόλαση, η μη αγάπη. Ζωή είναι ο Χριστός. Η αγάπη είναι η ζωή του Χριστού. Ή θα είσαι στη ζωή ή στο θάνατο. Από σένα εξαρτάται να διαλέξεις.
    Ένας να είναι ο στόχος μας, η αγάπη στον Χριστό, στην Εκκλησία, στον πλησίον. Η αγάπη, η λατρεία προς τον Θεό, η λαχτάρα, η ένωση με τον Χριστό και με την Εκκλησία είναι ο επί γης Παράδεισος. Η αγάπη στον Χριστό είναι κι αγάπη στον πλησίον, σ’ όλους, και στους εχθρούς. Ο χριστιανός πονάει για όλους, θέλει όλοι να σωθούν, όλοι να γευθούν τη Βασιλεία του Θεού. Αυτός είναι ο χριστιανισμός. Μέσω της αγάπης προς τον αδελφό θα κατορθώσουμε ν’ αγαπήσουμε τον Θεό. Ενώ το επιθυμούμε, ενώ το θέλουμε, ενώ είμαστε άξιοι, η θεία χάρις έρχεται μέσω του αδελφού. Όταν αγαπάμε τον αδελφό, αγαπάμε την Εκκλησία, άρα τον Χριστό. Μέσα στην Εκκλησία είμαστε κι εμείς. Άρα όταν αγαπάμε την Εκκλησία, αγαπάμε και τον εαυτό μας.
    Από το βιβλίο Γέροντος Πορφυρίου Καυσοκαλυβίτου ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΙ
    Πηγή:isagiastriados.com

  9. μηπως εισαι η Αφροδιτη
    που τον παιρνει κι απ' την μυτη;
    μηπως εισαι η αγγελω
    που φωναζει πουτσ@ θελω

  10. Όσο και να ερευνήσουμε την ιστορία δεν θα βρούμε ούτε μία φιλελληνική πράξη των Ρώσων.
    Οι Σλαύοι ήταν και είναι ανθέλληνες.

    Μετά την κατάρρευση του κομμουνισμού θυμήθηκαν τον πανσλαυισμό.

    Αυτόν πρωθεί ο Πούτιν.

    Τα σχέδιά προβλέπουν αποδυνάμωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και αναβάθμιση του Πατριαρχείου Μόσχας.

    Γιά πετύχουν τα ανθελληνικά τους σχέδια συκοφαντούν το Πατριαρχείο μας.

    Διεκδικούν και αυτοί το Βυζάντιο, με το επιχείρημα ότι οι Σλαύοι ήταν ο πολυπληθέσερος λαός του Βυζαντίου, από πενήντα και πλέον λαούς που κατοικούσαν στην Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

    Χρησιμοποιούν την Ορθοδοξία γιά τα γεωστρατηγικά τους σχέδια.

    Δυστυχώς υπάρχουν και Έλληνες που από αφέλεια ή και ιδιοτέλεια συμπράττουν στον πανσλαυισμό.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΣΟΥΣ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" ΤΟΥΣ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

  11. οχι οχι
    ειμαι η ψωρρα
    μου τον βαζουνε
    με φορα

  12. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ,ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ.

    ΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΦΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΛΕΞΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΙ Η ΦΟΥΣΤΟΦΑΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΒΒΙΝΙ.

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ "ΧΑΒΡΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ". ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕΕΕΕΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΦΥΓΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΥΓΕΙΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΟΝΑΧΗ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΝΑ ΜΗ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΤΟΥ ΧΩΡΑ..!!!

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  13. Η εν Χριστώ αγάπη, η αυταπάρνηση, η «έξοδος» από την φιλαυτία, είναι το αντίδοτο του εγωισμού και της Κατάθλιψης.
    Ο άνθρωπος καλείται να αγαπήσει τον Θεόν σύμφωνα με την πρώτη εντολή. Καλείται επίσης να αγαπήσει τον πλησίον του «βγαίνοντας» από την άρρωστη αγάπη προς τον εαυτό του και προς τα κτίσματα. Τότε «βγαίνει» και από την Κατάθλιψη. Γιαυτό έλεγε ο μακαριστός π. Πορφύριος ότι η θεραπεία της Κατάθλιψης είναι ο Θείος Έρωτας : «Η αγάπη προς το Θεό, είναι το μεγαλύτερο πράγμα, που αιχμαλωτίζει την ψυχή, διότι δεν είναι απλώς μία ενέργεια της ψυχής προς το Θεό, αλλά είναι το σπουδαίο, ότι είναι η χάρις του Θεού, που γεμίζει έπειτα την ψυχή και την κάνει άλλο» [1]. Ο Γέροντας είναι πολύ ακριβής θεολογικά. Μας λέγει ότι όταν ο άνθρωπος θελήσει να κινηθεί προς τον Θεό και να Τον αγαπήσει τότε έρχεται ο Θεός και γεμίζει την ψυχή αυτού του ανθρώπου με την άκτιστη Θεία Ενέργεια Του που ονομάζεται Αγάπη προς τον Θεόν η Θείος Έρωτας. Τότε αιχμαλωτίζεται η ψυχή του ανθρώπου από την προς τον Θεόν αγάπη, ενώ συνάμα ελευθερώνεται από την αιχμαλωσία σε μία ιδέα (σ’ έναν λογισμό) η οποία είναι το αίτιο της κατάθλιψης. Ας θυμηθούμε αυτό που έλεγε ο Γέροντας ότι στην κατάθλιψη η ψυχή είναι αιχμάλωτη σε μία ιδέα (που υποβάλλει βεβαίως ο πονηρός). «Ο έρως με έρωτα νικάται» μας λένε οι Άγιοι Πατέρες. Η αρρωστημένη αγάπη προς τον εαυτό μας (φιλαυτία-εγωισμός) που είναι η ρίζα της κατάθλιψης νικιέται από την υγιή αγάπη προς τον Θεό και προς τον πλησίον.
    Η προς τον Θεόν αγάπη για να επιτευχθεί προαπαιτεί την κατά Χριστόν Ταπείνωση, την αυταπάρνηση και την μετάνοια.
    Για να μπορέσει όμως ο άνθρωπος να αρνηθεί τον εαυτό του, την φιλαυτία και τα εγωιστικά θελήματά του, θα πρέπει πρώτα να βρει τον αυθεντικό εαυτόν του, την βαθεία καρδία, το κέντρο της ψυχοσωματικής του υποστάσεως, την ουσία του νου του.
    Η εύρεση του «υποστατικού του κέντρου» γίνεται δια της «καθόδου» της νοεράς ενεργείας εντός της βαθείας καρδίας του ανθρώπου. Εκεί θα πρέπει η νοερά ενέργεια να συγκεντρωθεί και εκεί να βρίσκεται ο νους προσευχόμενος αδιαλείπτως.
    Ο άνθρωπος καλείται να απαρνηθεί την αμέλεια, που τον οδηγεί στην ραθυμία και εκείνη στην λήθη του Θεού. Οφείλει να σταματήσει τον μετεωρισμό-περιπλάνηση του νοός του στα κτίσματα. Η μνήμη του Θεού, το να «βαστάζει το Όνομα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού» θα πρέπει να γίνει η μόνη και αποκλειστική φροντίδα του[2].
    Πράγματι «η αποστολή των εκλεκτών του Κυρίου συνίσταται στο να βαστάζουν το όνομα αυτό, να πάσχουν υπέρ αυτού, να θεωρούν προνόμιο τον ονειδισμό, γι’ αυτό και να είναι έτοιμοι να πεθάνουν για το όνομα του Κυρίου Ιησού. Μέλη του σώματος του Χριστού είναι εκείνοι πάνω από τους οποίους έχει επικληθεί το όνομά Του, και οι ίδιοι επικαλούνται το όνομα του Ιησού Χριστού. Με ένα λόγο, το όνομα του Κυρίου Ιησού σφραγίζει τον πιστό και τον απεργάζεται ναό της θεότητος, τόπο της χαρισματικής παρουσίας του Αγίου Πνεύματος»[3].
    Για να έχει μνήμη του Θεού ο άνθρωπος θα πρέπει να σχολάσει από όποια άλλη κοσμική μνήμη και αγωνιώδη φροντίδα. Οφείλει ο άνθρωπος να «ησυχάσει», απομακρυνόμενος από τις μάταιες μέριμνες για να μπορέσει να καθαριστεί.

  14. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

    KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ (ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ 200 ΕΤΩΝ,
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ…
    ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΞΕΡΟΛΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΤΟΥ
    ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ

    ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ , ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ

    ΔΙΑΤΡΕΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ

    ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

    ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΚΟΥ ΠΑΛΙΟΜΟΥΤΡΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΣΒΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ

    Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ 200 ΕΤΩΝ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ

    ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΣΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΚΟΥ ΠΑΛΙΟΜΟΥΤΡΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ

    ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ
    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΣΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΜΟΜΙΑΣ Θ'ΑΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΟΥΝΙΑΣ" ΟΣΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΑ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ

    ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ,
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Ν1 ΥΠΟΠΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΧΕΙ ΠΩΛΗΣΕΙ ΜΑΝΖΤΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ

    ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ Ε.ΣΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΙΚΕΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝΤΑΣ
    ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ
    ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  15. «Ησυχία αρχή καθάρσεως»[4] και θεραπείας.
    Δια της εκκοπής του περισπασμού και της διάχυσης στο περιβάλλον, η οποία ενεργείται δια των αισθήσεων, ο άνθρωπος μπορεί να έλθει «εις εαυτόν». Όταν βρει ο άνθρωπος τον εαυτό του, όπως ο άσωτος, τότε θυμάται την πατρική στέγη· τότε σκέπτεται: «πορεύσομαι προς τον Πατέρα μου»[5].
    Τότε έχοντας βρει τον εαυτό του, ο άνθρωπος μπορεί να κινηθεί προς τον Θεό. Τότε επιτυγχάνει να κοινωνήσει αληθινά με τον Θεό.
    Μόνο «βγαίνοντας» από τον παλαιό άνθρωπο, τον άνθρωπο της αμέλειας- ραθυμίας, της λήθης και της άγνοιας του Θεού, μόνο «απεκδυόμενος» αυτόν, τότε και μόνον τότε, μπορεί να ενδυθεί τον νέον άνθρωπο, τον κατά Χριστόν κτισθέντα. Αρνούμενος τον παλαιό εαυτό του, αδειάζοντας την καρδιά από το εγώ του, δημιουργεί τόπον για να κατοικήσει ο Θεός.
    Ο άνθρωπος, με την αδιάλειπτη νοερά καρδιακή προσευχή, μπορεί να αγαπήσει τον Θεό. Τότε μπορεί να αγαπήσει γνήσια και τον πλησίον ως τέκνο Θεού. Τότε η καρδιά καθαρίζεται από κάθε λογισμό και κάθε επιθυμία άλογη και εμπαθή.
    Μένει μόνο ένας λογισμός και μία επιθυμία και ένας πόθος στην καρδία του κεκαθαρμένου ανθρώπου: Η επιθυμία του να είναι ο άνθρωπος συνεχώς μέσα στον Χριστό και ο Χριστός μέσα του.
    Μ’ αυτήν λοιπόν την έννοια καλείται ο άνθρωπος να «βγει» από τον εαυτό του: να βγει από την φιλαυτία του, τον εγωισμό του, τον ναρκισσισμό του, την αυτολατρεία του, το θέλημά του[6].
    Οφείλει ο άνθρωπος να πάψει να αγαπάει τα κτίσματα και τον εαυτό του. Έτσι θα δημιουργηθεί χώρος και καθαρότητα στην καρδιά του, ώστε αυτή να «χωρέσει» εντός της τον Θεόν και δια του Θεού όλον τον κόσμο. Πρέπει να καθαρθεί από τα πάθη του ο άνθρωπος να φωτιστεί από το Άγιο Πνεύμα και τελικά να γίνει ναός, δηλ. κατοικητήριο του Αγίου Πνεύματος. Έτσι γίνεται ο άνθρωπος «Χώρα του Αχωρήτου».
    Ιερομόναχος Σάββας Αγιορείτης
    Απόσπασμα από την εργασία: Τα πάθη, κύρια αιτία της Κατάθλιψης.
    [1] Συνομιλία για την κατάθλιψη, σελ. 11-12.
    [2] Πρβλ. Αρχιμανδρίτου Ζαχαρία Ζαχάρου, Η ευχή του Ιησού: «Το Όνομα Ιησούς δόθηκε με αποκάλυψη Άνωθεν. Προέρχεται από την άναρχη ενέργεια του θείου Όντος και δεν είναι καθόλου ανθρώπινη επινόηση. Η αποκάλυψη αυτή είναι ενέργεια της θεότητος και προσδίδει στο όνομα υπερκόσμια δόξα. Το όνομα αυτό συνδέεται οντολογικά με το ονομαζόμενο Πρόσωπο, τον Χριστό. Η προσευχή δια του ονόματος αυτού έχει ως θεμέλιο λίθο τους λόγους του Κυρίου που πρόφερε λίγο πριν ανέβει στο Γολγοθά : έως άρτι ουκ ητήσατε ουδέν εν τω ονόματί μου· αιτείτε και λήψεσθε, ίνα η χαρά υμών η πεπληρωμένη … αμήν αμήν λέγω υμίν ότι όσα αν αιτήσατε τον πατέρα εν τω ονόματί μου, δώσει υμίν". Οι λόγοι αυτοί του Χριστού είναι ταυτόχρονα εντολή και υπόσχεση. Η επάξια επίκληση του ονόματος Του εκπληρώνει την εντολή και ζωοποιεί την παρουσία Του. Ο προσευχόμενος αδιάλειπτα τοποθετεί τον εαυτό του στην οδό των εντολών, στην οδό του Κυρίου, και οδός είναι ο Ίδιος. Συνεπώς βρίσκει Αυτόν ως συνοδοιπόρο και ενώνεται μαζί Του. Το όνομα του Ιησού Χριστού γίνεται ο τρόπος και ο τόπος της ενώσεως του πιστού με τον Σωτήρα Θεό.Η ευχή του Ιησού Όταν επικαλείται το όνομα αυτό θεοπρεπώς, αποκομίζει την ευδοκία του Αγίου Πνεύματος και ζει "διαπαντός" ενώπιόν του Προσώπου του Κυρίου» (Πανοσ. Αρχιμανδρίτου Ζαχαρία Ζαχάρου, της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Έσσεξ Αγγλίας:

  16. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…..ΕΕ ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ…..ΑΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?,,,ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ 5 ΔΙΑΦΟΤΕΡΙΚΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΘΜΟΥΣ ΚΑΙ 6 ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ… ΕΙΔΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΔΕΣ? ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΙΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ''ΑΝΘΡΩΠΟΥ''…ΝΑΙ ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΓΙΩΡΓΟ ΑΜ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ? ΝΑ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ STANDARS & POORS ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ''ΔΙΔΑΞΕΙ'' ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ''ΔΟΥΛΕΥΕΙ'' ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ….ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΦΑΡΟ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΑΑΚΙ ΤΟΥ ΣΑΝ ΓΛΟΜΠΟΣ…χα χα χα..(ΔΙΑΚΕΚΟΜΕΝΟΣ ΓΕΛΩΤΑΣ) ΣΣΣΤΤ ΜΗΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΣΥΓΝΩΜΗ…ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΣΟΦΙΑΣ….ΣΩΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΕΛΕΚΟΥΝΙ ΡΟΔΙΤΙΚΟ…ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΕΚΟΥΝΙ? ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΡΙΞΕΣ ΣΕ ΕΥΘΥΜΙΑ ΧΑΑΑΑ ΜΟΝΟ ΕΙΠΑΜΕ ΜΗΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΩΣΕΙ…ΟΧΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΜΕΛΕΚΟΥΝΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΖΑΝΑ ΚΟΥΡΑΔΟ-ΜΟΥΣΤΟΥΛΜΠΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΠΕΡΕΧΥΜΕΝΟΥ ΜΕ ΠΑΤΣΑ ΝΤΟΥΖΛΑΜΑ ΑΛΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩΧ ΟΞΥΣ ΠΟΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΝΕΦΡΕΙΟΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΟ ΧΟ ΧΟΟΟΟΟΟ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΑΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕ ΜΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ…..ΝΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΑΛΛΟΙΝΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΑΔΥΝΟΓΙΑΝΝΗ…..ΧΟΟΟ ΧΟΟΟ ΧΟΟΟΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΤΕΛΌΣ ΤΕΛΌΣ ΠΑΡΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ…ΑΝΤΕ salom….salom..

  17. γεια σου ψωρρα παραλη
    που σ΄αρεσει η ψωλη
    την δικη μου αν δοκιμασεις
    και τον Δια θα ξεχασεις

  18. Η αγάπη, ο Χριστός & η Δευτέρα Παρουσία…

    π. Φιλόθεος Φάρος: "Ο αγαπών εκ του Θεού γεγένηται και γιγνώσκει τον Θεόν" (Κυριακή της Απόκρεω)

    ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

    Δεν μπορεί ο άνθρωπος όμως να επιστρέψει στο Θεό και να τον συναντήσει χωρίς προηγουμένως να συναντήσει το συνάνθρωπο, γι' αυτό το επόμενο βήμα στην πορεία για τη συνάντηση με τον αναστημένο Χριστό είναι ακριβώς η συνάντηση με το συνάνθρωπο.

    Θέμα της τρίτης Κυριακής του Τριωδίου είναι η κρίση που θα βασιστεί αποκλειστικά στην αγάπη που ο άνθρωπος έχει δείξει για το συνάνθρωπό του και που τελικά μεταβαίνει σ' αυτόν τον ίδιο το Θεό· "ἐφ' ὅσον ἐποιήσατε ἑνί τούτων τῶν ἀδελφῶν μου, ἐμοί ἐποιήσατε" ( [=αφού το κάνατε σε έναν από αυτούς τους αδελφούς μου, σε μένα το κάνατε] Ματθ. 25,40). ["Νεκρός": το ευαγγέλιο που διαβάζουμε αυτή την Κυριακή εδώ (αρχαίο και μετάφραση). Για τις παραπομπές στην Καινή Διαθήκη, μπείτε εδώ].

    Η αγάπη είναι από το Θεό και όποιος αγαπάει το Θεό είναι παιδί του Θεού και γνωρίζει το Θεό, εκείνος που δεν αγαπά, δεν γνωρίζει το Θεό γιατί ο Θεός είναι αγάπη (Α' επιστολή Ιωάννου, 4, 7-8). Αποκτούμε επίγνωση των μυστηρίων του Θεού όταν είμαστε ενωμένοι με την αγάπη (προς Κολοσσαείς 2,2). Ο Θεός μένει μέσα μας όταν αγαπιόμαστε μεταξύ μας (Α' Ιωάν. 4, 12). Μόνο ενωμένοι γινόμαστε κατοικητήριο του Θεού (Έφ. 2,22). Αν το να μείνουμε στο Θεό εξαρτάται από την αγάπη και η αγάπη από την τήρηση των εντολών και η εντολή είναι να αγαπούμε ο ένας τον άλλο, το να μείνουμε κοντά στο Θεό εξαρτάται από την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο.
    "Ὅθεν ὅποιος ἔχει αὐτήν τήν εὐλογημένην ἀγάπην πρῶτον εἰς τόν Θεόν καί δεύτερον εἰς τόν ἀδελφόν του τόν χριστιανόν, αὐτός ἀξιώνεται καί δέχεται τήν Παναγίαν Τριάδα μέσα εἰς τήν καρδίαν του".

    Υπάρχουν πολλά χωρία στη Γραφή όπου φαίνεται να απαιτείται για την τελειότητα μόνο η αγάπη για τον πλησίον ενώ η αγάπη για το Θεό παρασιωπάται, αν και ο νόμος και οι προφήτες κρέμονται και από τις δυο αυτές εντολές. Αλλά αυτό συμβαίνει επειδή αυτός που αγαπάει τον πλησίον πρέπει πάνω από οτιδήποτε άλλο να αγαπάει αυτή την ίδια την αγάπη. Όμως η αγάπη είναι ο Θεός "και ο μένων εν τη αγάπη εν τω Θεώ μένει και ο Θεός εν αυτώ".

    Αγκάλιασε την αγάπη του Θεού και αγκαλιάζοντας την αγάπη αγκαλιάζεις τον ίδιο το Θεό.

    Η αγάπη για το Θεό δεν μπορεί να τελειωθεί παρά μόνο όταν ο άνθρωπος αγαπάει τον πλησίον του και πλησίον δεν πρέπει να θεωρούνται μόνον οι φίλοι μας ή οι γνωστοί μας, αλλά όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους έχουμε κοινή φύση, είτε είναι εχθροί, είτε είναι σύμμαχοι, είτε ανήκουν στην ίδια κοινωνική τάξη με μας, είτε όχι, γιατί μας έφτιαξε ο ίδιος δημιουργός και μας έδωσε πνοή ζωής, γιατί όλοι χαιρόμαστε τον ίδιο ουρανό και την ίδια ατμόσφαιρα, τις ίδιες ημέρες και τις ίδιες νύχτες, και αν και μερικοί είναι καλύτεροι και άλλοι χειρότεροι, μερικοί δικαιότεροι και άλλοι λιγότερο δίκαιοι, ο Θεός είναι πλουσιοπάροχος και καλός σε όλους.

    Όταν αγαπάει κανείς πραγματικά δεν εξαρτάται η διάθεσή του για τους ανθρώπους από τις απόψεις τους αλλά, αποβλέποντας στην ανθρώπινη φύση που όλοι έχουμε κοινή, αγαπάει εξίσου όλους τους ανθρώπους.

    Το όραμα του αγίου Μακάριου του Αιγύπτιου, όπου η Κόλαση συνδέεται με τη μοναξιά (λεπτομέρειες εδώ)

  19. Εκείνος που αγαπάει το Θεό δεν μπορεί να μην αγαπάει και κάθε άνθρωπο σαν τον εαυτό του. Εκείνος που αγαπάει το Θεό έχει προαγαπήσει τον αδελφό του, γιατί η δεύτερη αγάπη είναι απόδειξη της πρώτης. Εκείνος που λέει ότι αγαπάει τον Κύριο και οργίζεται κατά του αδελφού του μοιάζει με υπνοβάτη.

    Εκείνος που έχει συνηθίσει να αγαπάει το Θεό στο συνάνθρωπο, επεκτείνει σ' αυτόν τις εκδηλώσεις της αγάπης του με την ίδια διάθεση με την οποία πλησιάζει το Χριστό.

    Φαντάσου έναν κύκλο σημειωμένο πάνω στο χώμα, λέει ο (άγιος) Δωρόθεος. Υπόθεσε ότι ο κύκλος είναι ο κόσμος και ότι το κέντρο του κύκλου είναι ο Θεός. Ένας αριθμός γραμμών οδηγούν από την περιφέρεια στο κέντρο και αυτές οι γραμμές αντιπροσωπεύουν τους δρόμους της ζωής που οι άνθρωποι μπορούν να ακολουθήσουν. Στην επιθυμία τους να πλησιάσουν το Θεό οι άγιοι προχωρούν ακολουθώντας αυτές τις γραμμές προς το κέντρο του κύκλου. Έτσι, όσο πιο πολύ προχωρούν τόσο πιο πολύ πλησιάζουν ο ένας τον άλλο και το Θεό. Όσο πιο κοντά έρχονται στο Θεό τόσο πιο κοντά έρχονται στον άνθρωπο. Αυτή είναι η φύση της αγάπης, όσο πιο πολύ ενωνόμαστε με το συνάνθρωπο τόσο περισσότερη είναι η ένωσή μας με το Θεό.

    Δείχνουμε αγάπη στο συνάνθρωπο όταν του δίνουμε κάτι που έχουμε εμείς και που εκείνος το έχει ανάγκη· "επείνασα και εδώκατέ μοι φαγείν" (Ματθ. 25, 35).

    "Εγώ έχω ένα ψωμί να φάω, εσύ δεν έχεις. Ανίσως και σου δώσω κομμάτι και εσένα όπου δεν έχεις, έ, τότε φανερώνω πως σε αγαπώ. Αμή εγώ να φάω όλο το ψωμί και εσύ να πείνας, τι φανερώνω; φανερώνω πώς η αγάπη όπου έχω εις εσένα είναι ψεύτικη. Έχω δυο ποτήρια κρασί να πιω, εσύ δεν έχεις. Ανίσως και σου δώσω και εσένα, από αυτό να πιεις, τότε φανερώνω πως σε αγαπώ, αμή ανίσως και δεν σε δώσω εσένα, είναι κάλπικη η αγάπη. Αμή εγώ να έχω τα φορέματα μέσα εις το σεντούκι φυλαγμένα να τα τρώγει το σκουλήκι και εσύ να περιπατείς γυμνός, είναι κάλπικη η αγάπη. Εσύ είσαι λυπημένος, απέθανε η μητέρα σου, ο πατέρας σου ή το παιδί σου ή άρρωστος είσαι. Ανίσως και έλθω να σε παρηγορήσω, τότε είναι αληθινή η αγάπη. Αμή ανίσως εσύ κλαίης και θρηνείς, και εγώ κάθομαι τρώγω, πίνω, χορεύω, τραγουδώ, ξεφαντώνω, είναι ψεύτικη η αγάπη" [άγ. Κοσμάς ο Αιτωλός].

    Ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός

    "Δεν περιγράφεται το ύψος στο οποίο μας ανεβάζει η αγάπη· η αγάπη μας ενώνει με το Θεό, καλύπτει πλήθος αμαρτιών, ανέχεται τα πάντα, μακροθυμεί πάντοτε. Στην αγάπη δεν υπάρχει τίποτε βάναυσο, τίποτε υπερήφανο, η αγάπη δεν έχει σχίσμα, δεν στασιάζει, η αγάπη τα κάνει όλα με ομόνοια· στην αγάπη τελειώθηκαν όλοι οι εκλεκτοί του Θεού, χωρίς αγάπη τίποτε δεν είναι ευάρεστο στο Θεό. Με την αγάπη μάς προσέλαβε στον εαυτό του ο Δεσπότης".

    Αυτός που έχει κάποιο ίχνος μίσους μέσα στην καρδιά του για κάποιον άλλο εξαιτίας κάποιου λάθους του είναι απόλυτα αποξενωμένος από το Θεό. Δεν μπορεί να έχει ειρήνη με το Θεό εκείνος που εξαιτίας μιας φθονερής διαμάχης δεν έχει ειρήνη με το συνάνθρωπό του.

    "Όθεν πρέπει και ημείς, ανίσως και θέλωμεν να λέγωμεν αυτόν τον Θεόν μας πατέρα, να είμεσθεν εύσπλαχνοι και φιλάνθρωποι και να χαροποιούμεν τους αδελφούς μας τους χριστιανούς. Είδε και είμεσθεν άσπλαχνοι, σκληρόκαρδοι και πικραίνομεν τους αδελφούς μας και τους φαρμακεύομεν και τους βάνομεν τον θάνατον εις την καρδίαν, δεν πρέπει να λέγωμεν τον Θεόν μας πατέρα, αλλά τον Διάβολον".

    Όταν αγαπούμε ένα ή δυο φίλους μας ή τους δικούς μας ανθρώπους, δεν αγαπούμε για χάρη του Θεού, αλλά για να αγαπηθούμε κι εμείς απ' αυτούς. Θα μοιάσουμε πραγματικά με το Θεό όχι όταν κάνουμε θαύματα, αλλ' όταν αγαπούμε όλους τους ανθρώπους, ακόμη και τους εχθρούς μας.

  20. σε με να σ’ αγαπώ

    αγαπώ τη γεύση απ’το παχύ σου αίμα

    το κρατώ καιρό μέσα στο δίχως δόντια στόμα μου

    η πυράδα του μου καίει το λαρύγγι

    αγαπώ τον ιδρώτα σου

    μ’αρέσει να χαϊδεύω τις μασχάλες σου

    περίρρυτες από χαρά

    άσε με να σ’ αγαπώ

    άσε με να γλείφω τα κλειστά σου μάτια

    άσε με να τα τρυπήσω με τη σουβλερή μου γλώσσα

    και τη γούβα τους να γεμίσω με το θριαμβευτικό μου

    σάλιο

    άσε με να σε τυφλώσω.

    (Μτφ.: Έκτωρ Κακναβάτος)

    ε. ε. κάμμινγκς (1894-1962)

    image

    μου αρέσει το σώμα μου όταν είναι με το σώμα

    σου. Τόσο που είναι φρέσκο αυτό το πράγμα.

    Μύες καλύτεροι, νευρώνες περισσότεροι.

    μου αρέσει το σώμα σου. μου αρέσει αυτό που κάνει,

    μου αρέσουν τα πώς του. μου αρέσει απ' το σώμα σου να νιώθω τη σπονδ

    υλική στήλη και κόκαλα, και την τρεμουλιαστή

    κρουστο-απαλό τητά του και που εγώ θα το

    ξανά και ξανά και ξανά

    φιλήσω, μου αρέσει να φιλώ αυτό κι εκείνο σου,

    μου αρέσει, αργά να χαϊδεύω το, χνούδι φουντωτό το

    γουνάκι ηλεκτρισμένο σου, και τι-ν'-αυτό που βγαίνει

    από τη χωρισμένη σάρκα … Και μάτια μεγάλα ερωτο-ψίχουλα,

    και ίσως μου αρέσει το ρίγος

    του από κάτω μου εσύ τόσο, που, αλήθεια, φρέσκο πόσο

    * * *

    σε πείσμα του οτιδήποτε

    αναπνέει και κινείται, μια κι ο Θάνατος

    (με χέρια λευκά μακρύτατα

    που στρώνουν κάθε ζάρα)

    ολοσχερώς θα λειάνει τον νου μας

    -πριν βγω απ' την κάμαρά μου

    γυρνώ, και(γέρνοντας

    μες στο πρωινό)φιλάω,

    το μαξιλάρι αυτό, αγάπη μου,

    όπου τα κεφάλια μας ζούσαν και ήταν.

    (Μτφ.: Βασίλης Αμανατίδης)

    * * *

    (απόσπασμα)

    κρατώ την καρδιά σου μαζί μου (την κρατώ μες

    στην καρδιά μου) δεν την αποχωρίζομαι ποτέ (όπου

    κι αν πάω πηγαίνεις κι εσύ, καλή μου, κι ό,τι γίνεται

    από μένα μόνο είναι δικό σου έργο, αγαπημένη μου)

    δεν φοβάμαι

    καμία μοίρα (γιατί εσύ είσαι η μοίρα μου, γλυκιά μου) δεν θέλω

    κανέναν κόσμο (γιατί ομορφιά μου εσύ είσαι ο κόσμος μου, ο αληθινός)

    και είσαι εσύ ό,τι από πάντα σημαίνει ένα φεγγάρι

    κι ό,τι ένας ήλιος πάντα θα τραγουδάει είσαι εσύ

    (Μτφ.: Χάρης Βλαβιανός)

    Κώστας Καρυωτάκης (1896-1928)

    image

    Αγάπη

    Κι ήμουν στο σκοτάδι. Κι ήμουν το σκοτάδι.

    Και με είδε μια αχτίδα

    Δροσούλα το ιλαρό το πρόσωπό της

    κι εγώ ήμουν το κατάξερο ασφοδίλι.

    Πώς μ’ έσεισε το ξύπνημα μιας νιότης,

    πώς εγελάσαν τα πικρά μου χείλη!

    Σάμπως τα μάτια της να μου είπαν ότι

    δεν είμαι πλέον ο ναυαγός κι ο μόνος,

    κι ελύγισα σαν από τρυφερότη,

    εγώ που μ’ είχε πέτρα κάνει ο πόνος.

    Μαρία Πολυδούρη (1902-1930)

    n

    Μόνο γιατί μ'αγάπησες

    Δεν τραγουδώ παρά γιατί μ’ αγάπησες

    στα περασμένα χρόνια.

    Και σε ήλιο, σε καλοκαιριού προμάντεμα

    και σε βροχή, σε χιόνια,

    δεν τραγουδώ παρά γιατί μ’ αγάπησες.

    Μόνο γιατί με κράτησες στα χέρια σου

    μια νύχτα και με φίλησες στο στόμα,

    μόνο γι’ αυτό είμαι ωραία σαν κρίνο ολάνοιχτο

    κ’ έχω ένα ρίγος στην ψυχή μου ακόμα,

    μόνο γιατί με κράτησες στα χέρια σου.

    Μόνο γιατί τα μάτια σου με κύτταξαν

    με την ψυχή στο βλέμμα,

    περήφανα στολίστηκα το υπέρτατο

    της ύπαρξής μου στέμμα,

    μόνο γιατί τα μάτια σου με κύτταξαν.

  21. ΤΑΛΙΠΜΑΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗ ΜΕ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΦΟΡΕΜΑΤΑ Η ΜΕ ΚΕΛΕΜΠΙΕΣ.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Ε,ΣΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ.

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ Η "ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ", ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ… ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ…ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ Η…"ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ "ΜΑΛΑΚΙΑΣ" ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ" ΜΕ ΤΑ…"ΠΡΟΒΑΤΑ…

    ΚΑΠΟΤΕ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ…"ΜΑΛΑΚΑ", ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ…"ΝΕΥΡΑ" ΤΟΥ ΞΗΛΩΝΕ 5 ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΠΕ…"ΜΑΛΑΚΑ"…

    ΣΗΜΕΡΑ, ΤΙ "ΜΑΛΑΚΑ" ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ, ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ "ΚΛΕΙΣΕΙΣ" ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ, ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΑΝ…"ΧΑΠΑΚΟΜΕΝΟΣ"…

    ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ…"ΑΔΙΚΗΣΟΥΜΕ" ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ…"ΑΠΟΨΗ" ΤΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ, ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ, ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ, ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ…"ΣΟΒΑΡΗ" ΑΠΟΨΗ, ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΙ "ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ" ΘΑ…"ΨΗΦΙΣΕΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ…"ΠΑΡΩΝ" ΣΤΗΝ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ…"ΙΕΡΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε." ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ…ΠΑΠΑ…

    ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ…"ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ" ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ…"ΠΟΙΜΝΙΟΝ" ΜΕ ΤΑ…"ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ" ΤΟΥ ΠΑΠΑ… ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ "ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ" ΤΥΠΟΙ, ΘΑ ΑΛΑΛΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ…"ΠΟΙΜΝΙΑ" ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ…"ΚΟΜΜΑ" ΧΩΡΙΣΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΟΙ…"ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ", ΕΧΕΙ Η…"ΦΙΛΕΥΣΠΝΑΧΝΗ ΕΦΟΡΙΑ", ΕΧΟΥΝ ΟΙ… "ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΕΣ" ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΕΠΙΣΗΜΑ" ΜΕΣΑ…ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΤΑ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ…"ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ"…

    ΑΠ' ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ, Η "ΕΠΙΣΤΗΜΗ" ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ…"ΠΟΔΙΑ" ΨΗΛΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΩ…"ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ"…

    ΑΠΟ…"ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ" ΟΜΩΣ…"ΘΕΡΑΠΕΙΑ" ΥΠΑΡΧΕΙ……
    1ον ΓΙΝΕΣΑΙ…"ΕΛΛΗΝΑΣ" ΚΑΙ ΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΟΥ
    2ον ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ…"ΚΟΜΜΑΤΑ", ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ… ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΕΙ…
    3ον ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ …ΠΡΟΒΑΤΟ…
    4ον ΠΑΥΕΙΣ ΜΑ…"ΜΙΣΕΙΣ" ΚΑΙ "ΦΘΟΝΕΙΣ" ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ…
    5ον ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ…"ΘΥΜΗΘΕΙΣ" ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ
    "ΕΤΑΞΑΝ" ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΕΙΤΕ…"ΑΝΑΠΤΥΞΗ", ΕΙΤΕ…"ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ"…
    6ον ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ…"ΦΟΒΟ" ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ…"ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ", ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ, ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ "ΑΥΤΟΙ"…ΕΣΕΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ…
    7ον ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ,…"ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ" ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΕΙΣΑΙ "Ε Σ Υ", Ο "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ
    ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝ", ΟΛΟΙ ΟΙ…"ΑΛΛΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ…"ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ" ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ
    "ΚΑΝΕΝΑ" ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ…

    …ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ, ΑΝ …"ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ" ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ…"ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ", ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΔΙΑ…"ΠΑΝΤΟΣ" ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ…"ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΦΟΒΕΡΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
    "ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ "ΜΑΛΑΚΙΑΣ" ΚΑΤΑ…ΠΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ", ΧΩΡΙΣ…ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ…ΣΟΡΟΠΙΑ…

    ΕΝΑΣ…"ΕΙΔΙΚΟΣ" ΕΠΙ…ΙΑΤΡΙΚΩΝ…"ΘΕΜΑΤΩΝ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  22. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Η ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙΑ Ο ΒΟΡΕΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΚΙΜ ΓΚΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΓΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΟ Ρ9 ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ…

    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ…

    ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…

    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ..

    Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012
    Να ποιος ειναι συνελληνες ο Kαζακης. Ακουστε τι λεει για τους αναρχοαπλυτους.
    Υπάρχει πλήρης σύμπνοια και συνενόηση με τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ !! λέει κομμουνιστής!

    Απο το 64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/02/k_8256.html

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΓΚΑΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ ΤΟ 50% ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ…

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ…

    Ο ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ,ΟΠΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΦΕΙ,ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ..

    ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ…

    ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ,Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ…

    ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΚΥΡΙΕ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ 12:06 π.μ, TOTE ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΧΩΡΑ ??

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  23. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ..!..ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.

  24. ΤΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΕΔΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ….

    ΠΟΣΟ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΣΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΙΟΥΣΙΟ??

    ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΥΣ 300 ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ??

    ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΘΩΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΣ" ΣΕ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ" ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΩΣ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΠΛΟΓΚΣ ??

    ΟΜΩΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ…ΘΑΝΑΤΟΣ..!!!

    Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΛΑΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΡΦΕ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΟΥΝ ΟΙ 300 ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΟΥ Η ΤΑ ΜΜΕ ??

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΗ,ΤΟΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΔΕΣΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΑΡΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ…

    ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΥΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ..!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=qa_uSz2FNN4

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  25. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 200.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΩ 5-10-20-50 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΓΝΩΣΤΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΓΝΩΣΤΕΣ" ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

    http://www.ferendum.com/en/PID118537PSD15897

    ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…!!!!!

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 200.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΩ 5-10-20-50 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΓΝΩΣΤΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΓΝΩΣΤΕΣ" ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

    http://www.ferendum.com/en/PID118537PSD15897

    ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…!!!!!

    ΤΑ "ΔΙΣ" ΚΑΙ ΤΑ "ΤΡΙΣ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΤΑΤΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΑ" ΜΑΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ…"ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ" ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ'

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ "¨ΝΟΜΙΚΑ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ "ΦΟΡΕΙΣ", "ΕΝΩΣΕΙΣ" κ.α.

    Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,…"ΠΑΓΩΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΙ' ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ…"ΚΟΡΟΙΔΑ" ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ…ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ…

    "ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ", ΠΟΣΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ? ΕΙΝΑΙ 5.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ?, ΕΙΝΑΙ 10.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ?
    Ε' ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ 9.990.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ …ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΚΙ' ΑΣΕ ΤΟΥΣ…ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ…ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η…"ΥΠΟΘΕΣΗ"…

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η…"ΕΦΟΡΙΑ". ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕ, Ε' ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ "ΣΩΡΡΑ"? ΕΙΝΑΙ 500?, ΕΙΝΑΙ 1.000?, ΕΙΝΑΙ 2.000? Ε' ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 9.998.000 ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ…"ΠΑΡΟΥΜΕ".

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ…"ΠΗΓΕ" ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΕΞΩΔΙΚΑ" ΞΕΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΙΣ 165.000 ΚΙ' ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ…"ΝΕΡΟΚΟΨΙΜΟ" ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ …"ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ" ΤΟΥΣ…"ΚΑΛΟΥΣ" ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ…"ΕΡΕΥΝΗΤΑΔΕΣ" ΚΑΙ ΚΑΤΙ…"ΤΣΑΠΕΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ" ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ…"ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..

    ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ…"ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" ΠΟΥ…"ΒΡΙΖΟΥΝ" ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ, "ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΑΛΗΘΕΙΕΣ" ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ…"ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ"…

    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ, ΘΥΜΟΝΟΥΜΕ, ΚΛΑΙΜΕ, ΓΕΛΑΜΕ, ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ "ΒΡΙΣΟΥΜΕ" ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ.

    ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ Ξ/Ρ, ΚΑΠΟΙΟΣ "ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ" ΑΝΑΡΤΟΥΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΣΩΡΡΑΣ" ΚΙ' ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ…"ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ" ΤΣΑΠΕΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΕΡΝΑΝ ΤΑ…"ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ" ΜΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΑ…"ΓΑΛΛΙΚΑ"..

    Ε' ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ, ΜΙΑ, ΔΥΟ, ΤΡΕΙΣ, ΒΓΗΚΕ ΑΠ' ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙ "ΧΥΔΑΙΟ ΠΟΛΕΜΟ" ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ "ΣΩΡΡΑΣ" ? ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ…"ΤΣΙΜΠΗΣΕ" ΑΛΟΓΟΜΥΓΑ…

    ΒΑΛΕ ΚΙ' ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ "ΘΕΣΗ" ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ…"ΕΥΓΕΝΙΚΑ" ΘΑ ΤΟΥΣ … ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  26. ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    Ο ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ
    ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ
    ΓΑΙΔΑΡΟΥ ΛΟΥΤΣΟ ΦΙΛΗΣΕ ΚΑΙ
    ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙ
    ΤΟΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΦΕΣΙ
    ΠΟΥ ΤΟΒΑΛΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΣΕΙ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ

    ΑΗΡ ΨΩΡΡΑΣ

  27. ΩΞΩ Π@ΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!

  28. ΔΥΜΑΜΗ + ΦΩΣ ΕΥΚΛΑΝΙΟ = ΚΛΑΝΙΟΦΑΝΤΑΣΜΑ

    morfeas sky
    Δημόσια


    3 ω
    HΓΕΤΗ είσαι Ηγέτης!..ξέρω ότι πάντα μιλάς σε τρίτο πρόσωπο και πως ό,τι λες δεν είναι από κακία, απλά δεν σε κατανοούν όλοι οι άλλοι, και νομίζουν ότι τους επιτίθεσαι, ενώ εσύ μιλάς και απευθύνεσαι αλλού, ΑΛΛΑ!! ΠΡΟΣΕΧΕ μην μπλέκεσαι στα δίχτυα του Μορφέα, φέρουν το Φωτοστέφανο, και όχι την Αράχνη, και αναγκάζεται να λέει πάντα την Αλήθεια όπως είναι! Συνέτισε σε παρακαλώ τον αγαπημένο σου φίλο, ξέρω ότι ιντριγκάρεται πολύ να με κοντράρει, αλλά δεν θα του βγει σε καλό, και αναγκαστικά παίρνει η μπάλα και εσένα, και δεν θα το ήθελα ποτέ μια φίλη που τα έχουμε πιει μαζί να γίνω ο χειρότερος εφιάλτης της, διότι ταυτόχρονα μπορώ να γίνω και ένας αληθινός θεός..και να ξέρεις πολύ καλά ότι ποτέ δεν ξεχνώ τους φίλους μου, πάντα τους αγαπάω, και ό,τι κάνω το κάνω γιατί έτσι πρέπει να γίνει..είμαι φίλος σου αυτό μην το ξεχνάς ποτέ.

    morfeas sky https://plus.google.com/+morfeassky

  29. morfeas sky
    Δημόσια


    7 ω
    ΝΑΤΑΣΑ ΝΑΤΑΣΑ
    Μου θυμίζεις απίστευτα την ΗΓΕΤΗ την Ονειροπαγίδα….διάβασα τι γράφεις στο προφίλ σου όπως και τον μαλάκα τον Zaffer τον Αρμαγεδών.
    ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ!!..Αυτό μόνον σου λέω!
    https://plus.google.com/100952318680118731169

    ΝΑΤΑΣΑ ΝΑΤΑΣΑ
    Δημόσια


    6 ω
    Τώρα με φόβισες morfea sky….. …εχω συνηθίσει στις απειλές τέτοιου τύπου. …όσο για την ονειροπαγιδα ούτε την ξέρω ούτε θέλω να την μάθω. …εσυ που την γνωρίζεις από πρώτο χέρι δωστής ""χαιρετίσματα""…τι θα γίνει τωρα;;;;το φωτοστεφανο πότε θα το φορεσεις;;;;η μόνο τις βραδινές ώρες το φορας;;;;άδειασε μου την γωνια ετσι;;;η τελευταία φορά που ασχολήθηκα με τον κλώνο σου….και να μάθεις αριθμητική. ..,είναι προσόν να γνωρίζεις πρόσθεση και αφαίρεση. ….

  30. Είπε ο Αινστάιν.
    Δυο πράγματα είναι άπειρα .

    Το σύμπαν
    και η ανθρώπινη βλακεία.Η δική υπερβαίνει τα όρια

  31. ΤΑ 10αρικα ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ 150αρια ΕΝΑΝΤΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΤΣΑΠΕΛΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΚΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΕΡΣΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΞΑΚΟΥΣΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ.

  32. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ
    ΝΑ ΚΙ'Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
    ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΕΥΚΛΑΣΙΑΣ
    ΠΟΥ'Ν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
    ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ

  33. ΕΥΤΑΞΙΑ ΕΥΤΑΞΙΑ ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΣΩΡΡΑ
    ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ ΓΛΥΦΩ ΤΩΡΑ

    ΑΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΓΥΡΝΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΣΩ
    ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΚΩΛΑΡΑΚΙ
    ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΑΣΠΕΛΑ
    ΚΙ'ΕΣΥ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΓΕΛΑ

  34. morfeas sky
    Δημόσια


    2 η
    +Terry Zaffer
    https://plus.google.com/u/0/103603713345875369568/posts/eb9uCQwaCa6?fscid=z12tw3vibnq1enrj004cfbrblyvjvpy5siw.1524762144375268

    Απόδειξε μου με λογική τι σημαίνει θεά της σοφίας και του πολέμου!! Ειδάλλως ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΗΛΙΘΙΕ!

    Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Terry Zaffer
    Terry Zaffer
    +morfeas sky Είπαμε το "βούλοστο" στα μούτρα σου. Στις πόσες παίρνεις μπρος?
    Το λοιπόν ιδιώτη, είμαι βέβαιος πως ούτε τούτο μπορείς να το καταλάβεις ακατοίκητο κρανίο, αλλά να λάβεις υπόψη ότι το Βιβλίο ΟΡΓΑΝΟΝ ΛΟΓΙΚΗΣ το συνέγραψε ο Αριστοτέλης γύρω στο 320 π.Χ. και από τότε δεν βρέθηκε ούτε ένας σοφός ή βλάκας ή παπάρας ωσάν εσένα να αμφισβητήσει έστω μία του λέξη.
    Λάβε λοιπόν από εκείνο το βιβλίο:
    Εάν, Αθηνά=Σοφία →Σοφία=Εξουσία
    τότε
    Αθηνά≠Πόλεμος
    Αριστοτέλους Όργανον

    και ρούφα τ' αυγό σου

    morfeas sky
    +Terry Zaffer
    θεωρώ πιο γενναίο εκείνον που κυριαρχεί στα πάθη του, από εκείνον που κυριαρχεί στους εχθρούς του.
    Η δυσκολότερη νίκη είναι εκείνη ενάντια στον ίδιο σου τον εαυτό. Αριστοτέλης 384-322 π.Χ.

    Το κατανόησες τι εννοεί ο Αριστοτέλης;
    και οι δύο είναι γενναίοι και κυριαρχούν.
    Δεν υποτάσσεται ούτε στους εχθρούς ούτε στα υλικά του πάθη.

    Κι εσύ ανεγκέφαλε που αδυνατείς να σκεφτείς και απλά αντιγράφεις μου δίνεις αυτό.

    Εάν, Αθηνά=Σοφία →Σοφία=Εξουσία
    τότε
    Αθηνά≠Πόλεμος
    Αριστοτέλους Όργανον

    Το κατανόησες ΗΛΙΘΙΕ Terry Zaffer;

    morfeas sky
    https://plus.google.com/u/0/103603713345875369568/posts/eb9uCQwaCa6?fscid=z12tw3vibnq1enrj004cfbrblyvjvpy5siw.1524762144375268

    morfeas sky
    Δημόσια


    3 η
    Αυτήν την τρελή της Google+ ποιος θα την μαζέψει; Χωρίς να της έχω κάνει τίποτα με κατηγορεί.

    ΕLENI DOUFEKA
    Δημόσια
    24 Απρ, 9:33 μ.μ.
    ——————Όλοι τους εχουν παρει χαμπάρι———————————————
    Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και κανείς δεν θα με εκφοβίσει .. Ουτε Zaffer ,ούτε Gioulos , ουτε Popi Kaloupi , ούτε ΝΑΤΑΣΑ – ΝΑΤΑΣΑ , ουτε Kosta – Kosta , ούτε Sofia Rosero… ουτε susana rose , ουτε Despoina , ουτε Μιχαλης Καραισκάκης , ουτε Μορφέας , ουτε

  35. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΡΦΕΑΣ ΨΩΡΡΑΣ ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΨΩΡΡΑ 9666 ΔΗΛΑΔΗ 9/6/66 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΨΩΡΡΑ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ
    ΕΔΩ ΓΕΛΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΕΠΛΕΚΑΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΛΟΤΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

  36. ΡΕ ΣΚΑΤΟΜΠΙΝΕ ΛΟΥΤΡΟΚΑΜΠΙΝΕ ΓΥΦΤΑΞΙΑ ΜΠΑΤΗΡΟΓΙΟΥΦΤΑ ΜΠΑΤΕΡΑΚΗ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΤΟΝ ΨΩΡΙΑΡΗ ΧΟΜΠΙΤ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΛΛΑ ΣΤΟΚΕ??????
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΥΘΕΜΝΗ ΜΑΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΗΛΙΘΙΕ

  37. ΤΑ 10αρικα ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ 150αρια ΕΝΑΝΤΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΤΣΑΠΕΛΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΚΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΕΡΣΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΞΑΚΟΥΣΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ.

Comments are closed.