Noμοσχέδιο Εξωσης του Σόρος Εκκαθαρίζει την Ουγγαρία Μεταφέρει στην Βιέννη το Πανεπιστήμιο

Jay Syrmopoulos, The Free Thought Project
Βουδαπέστη.- Στην ουγγρική Βουλή κατετέθη τον Φεβρουάριο ένα Νομοσχέδιο“Stop Soros”, που «εξουσιοδοτεί τον υπουργό των Εσωτερικών να απαγορεύσει μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) που υποστηρίζουν την μετανάστευση και δημιουργού πρόβλημα εθνικής ασφάλειας.» Κατόπιν αυτού το Πανεπιστήμιο Κεντρικής Ευρώπης του Τζωρτζ Σόρος θα μετακομίσει στην Βιέννη, όπως μετέδωσε το Ρώυτερ.Τα μέτρα του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτωρ Όρμπαν κατά των συνδεόμενων με τον Σόρος οργανώσεων οφείλονται κυρίως για την εκστρατεία τους υπέρ τη μαζικής μετανάστευσης όσο και για την στενή σχέσης τους με πολλές χρωματιστές επαναστάσεις, την «Αραβική ΄Ανοιξη» και πολλές άλλες πολιτικές εξεγέρσεις σε όλο τον κόσμο.

Μολονότι ως αποστολή τους προβάλλεται «η προαγωγή της Δημοκρατίας», στην πραγματικότητα το -σαν της αράχνης- δίχτυ των οργανώσεων του Σόρος λειτουργεί για την προώθηση και επιβολή του σχεδίου της Παγκοσμιοποίησης.

Το Ρώυτερ μετέδωσε ότι το Πανεπιστήμιο του Σόρος «υπέγραψε συμφωνία με τον Δήμο Βιέννης για να ανοίξει ένα παράρτημά του στην πόλη». Υποχρεώθηκε στην μετακίνηση από ουγγρικό νόμο που θέτει αυστηρότερους περιορισμούς για την χορήγηση αδειών λειτουργίας σε ξένα πανεπιστήμια. Το πανεπιστήμιο του Σόρος έχει την έδρα του στην Νέα Υόρκη, όσο και αν λέγεται Κεντρικής Ευρώπης. Ο νέος ουγγρικός νόμος ορίζει ότι το πανεπιστήμιο οφείλει να ανοίξει έναν κλάδο στην χώρα της έδρας του –στην Νέα Υόρκη, εν προκειμένω- και νε εξασφαλίσει μια διμερή συμφωνία υποστήριξής του από την αμερικανική κυβέρνηση.

Η επιτελική οργάνωση του Σόρος «Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας» ανακοίνωσε ότι δεν θα αποχωρήσει από την Ουγγαρία πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου “Stop Soros” και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να φιμώσει τις ΜΚΟ.

Το Ρώυτερ μετέδωσε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρέπεμψε την Ουγγαρία στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για το Νομοσχέδιο, κατηγορώντας την κυβέρνηση για καταπάτηση του δικαιώματος του συνεταιρίζεσθε.

Αλλά ο πρωθυπουργός ΄Ορμπαν, που εξασφάλισε μιαν εντυπωσιακή εκλογική νίκη προ εβδομάδων, έχει κάθε λόγο να φυλάγεται από τον Σόρος και τις ΜΚΟ του στην Ουγγαρία. Δεν έχει κανείς παρά να κοιτάξει το παράδειγμα της Ουκρανίας και τον ρόλο που έχουν παίξει εκεί οι αγαθοεργές ΜΚΟ του Σόρος στην δημιουργία των προϋποθέσεων για το πραξικόπημα που ανέτρεψε την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας.

Σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν και δημοσιεύτηκαν στην New Eastern Outlook ο Σόρος ήταν πράγματι εκείνος που κινούσε από απόσταση τις μαριονέτες στο Κίεβο. Ο ουκρανικός κλάδος της οργάνωσής του, με την εκεί επωνυμία Ίδρυμα Διεθνούς Αναγέννησης, δρούσε στην Ουκρανία από το 1989. Δυο χρόνια πριν την πτώση της Σοβιετικής ΄Ενωσης είχε μοιράσει σε ουκρανικές ΜΚΟ 100 εκατομμύρια δολάρια, καλλιεργώντας το κλίμα για την ανεξαρτητοποίηση της Ουκρανίας από την Ρωσική Ομοσπονδία το 1991. Ο ίδιος ο Σόρος ομολόγησε αργότερα ότι το 2013-2014 είχε χρηματοδοτήσει τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Πλατεία Μεϊντάν του Κιέβου, που εξελίχθηκαν σε πραξικόπημα και έφεραν στην εξουσία την παρούσα κυβέρνηση.

Οι ΜΚΟ του Σόρος είχαν επίσης σε βάθος ανάμειξη στην Πορτοκαλί Επανάσταση του 2004 στην Ουκρανία, που έφερε στην εξουσία τον διεφθαρμένο αλλά Νατοϊκό Βίκτωρ Γιουσένκο και την Αμερικανίδα γυναίκα του, πρώην υπάλληλο του αμερικανικού υπουργείου των Εξωτερικών. Το 2004, βδομάδες μετά την άνοδο του Γιουσένκο στην εξουσία, ο Michael McFaul, Αμερικανός ειδικός στην οργάνωση χρωματιστών επαναστάσεων, και αργότερα πρεσβευτής στην Μόσχα, σε άρθρο του στην Ουάσιγκτον Ποστ αποκάλυψε:

Η Αμερική ανακατεύτηκε στις εσωτερικές υποθέσεις της Ουκρανίας; Μάλιστα. Οι πράκτορες επιρροής της Αμερικής θα προτιμούσαν διαφορετική γλώσσα για την περιγραφή της δράσης τους –δημοκρατική βοήθεια, προαγωγή της Δημοκρατίας, υποστήριξη της πολιτικής κοινωνία κλπ- αλλά η δουλειά τους, όπως και να λέγεται, επιδιώκει να επηρεάσει την πολιτική αλλαγή στην Ουκρανία.

Μολονότι η Ευρωπαϊκή ΄Ενωση προσέφυγε στο δικαστήριο κατά την Ουγγαρίας για το νομοσχέδιο“Stop Soros”, ο Όρμπαν μένει αμετακίνητος, επειδή οι οργανώσεις του Σόρος προάγουν την μαζική επανάσταση εναντίον της θέλησης του ουγγρικού λαού που τον εξέλεξε εκπρόσωπό του.

Το Οκτώβριο ο Όρμπαν είχε δηλώσει για τον δισεκατομμυριούχο κερδοσκόπο: «Το δίκτυο Σόρος διαθέτει μεγάλη σφαίρα επιρροής μέσα στην Ευρωβουλή και στους άλλους θεσμούς της ΕΕ. Σκοπός του είναι να δημιουργήσει μιαν Ευρώπη με ένα μίγμα πληθυσμών και να καταδικάσει την ουγγρική κυβέρνηση για την στάση της στο μεταναστευτικό.»

΄Οποιος έχει κοιτάξει το ιστορικό των ιδρυμάτων του Σόρος στην Ανατολική Ευρώπη και στον κόσμο από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, πρέπει να γνωρίζει πως τα υποτιθέμενα «φιλανθρωπικά» και «υπέρ της δημοκρατίας» προγράμματα του στην Πολωνία, την Ρωσία και στην Ουκρανία, επέτρεψαν στον Σόρος τον επιχειρηματία να λεηλατήσει κυριολεκτικά τον πλούτο των πρώην κομμουνιστικών χωρών, σύμφωνα με το New Eastern Outlook.

Η χρησιμοποίηση ΜΚΟ στην επιχείρηση υπονόμευσης κρατών μη αρεσκόμενων στην σημερινή δυτική νεοφιλελεύθερη τάξη πραγμάτων υπήρξε επίμαχο ζήτημα από καιρό και ώθησε την Ρωσία να πετάξει την USAID (και τις οργανώσεις του Σόρος έξω από την χώρα, με την κατηγορία ότι επιχειρούν να υποκινήσουν διαδηλώσεις και να επηρεάσουν τις ρωσικές εκλογές.

΄Όπως έγραψε το Free Thought Project, οι προσπάθειες του δισεκατομμυριούχου παίχτη των χρηματιστηρίων να ελέγξει την πορεία της διεθνούς πολιτικής χρησιμοποιώντας την τεράστια περιουσία του, δεν επιτρέπεται να παραβλέπεται δοθέντος ότι έχει μείζονα επίδραση στην εκδήλωση και την εξέλιξη των πολιτικών γεγονότων σον κόσμο. ¨όταν ένα άτομο χρησιμοποιεί σαν μοχλό τόσο τεράστια μεγέθη πλούτου για να επηρεάσει τον διεθνή πολιτικό λόγο, αυτό που πνίγεται σ’ αυτή την θάλασσα χρήματος είναι η φωνή του απλού πολίτη.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

 1. Ο Σόρος είναι από πάμφτωχη οικογένεια Ούγγρων μεταναστών τις ΗΠΑ.
  Με την εργατικότητα και ευφυία του, έγινε ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες του κόσμου.
  Χαίρει μεγάλης εκτίμησης παγκόμια.
  Σεμνός, απλός και λιτοδίαιτος (χορτοφάγος).
  Σύμβουλος σε θέματα οικονομίας πρωθυπουργών και κυβερνήσεων.

  Σίγουρα ο μεγαλύτερος σύγχρονος φιλάνθρωπος.
  Εκατομμύρια κάτοικοι φτωχών χωρών έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό, την εκπαίδευση και την ιατρική περίθαλψη με δαπάνες του Ιδρύματος Σόρος.
  Υπολογίζουν σε πάνω από πέντε δισ. δολάρια τα κεφάλαια που έχει δαπανήσει το Ίδρυμα Σόρος, γιά αγαθοεργίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μια μικρη διευκρινισουλα που παρελειψες ο Σωρος ειναι απο μια παμφτωχη οικογενεια ΕΒΡΑΙΩΝ της ουγγαριας που μεταναστευσαν στην Αμερικη οπου εκει με την φιλομαθεια του την εργατικοτητα του μυστρι πηλοφορι κλπ εγινε δισεκατομυριουχος.

   Κατι οπως ο δικος μας ο Μπατιρογυφτος ο Σωρρας απο τα μπανιστηρεικα της Πατρας ενας αγραμματος (γ δημοτικου ενεικτικο εχει) εγινε αρχικα ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ πλακιδιων κατοπιν με διαφορεσ απατεσ κλοπες αρχαιοτητων φεσια παντου διπλοτριπουλημα ενος αυτοκινητου τελικα με την Απολλωνια τεχνολογια και το ΕΥΚΛΑΝΙΟ πνευμα που τον συνεπηρε ανακαλυψε καυσιμα διαστημικης τεχνολογιας το αγνωστο σε ολον τον κοσμο TSAPELONIO το οποιο πουλησε για αρκετα τρις και του λουρι της μανας τριςεκατομμυρια στον προεδρο ομπαμα και τωρα περιμενει κρυπτομενοσ εις τον υπονομο διοτι εκρεμμει μια δικη για 4 κακουργηματα περι συστασης εγκληματικησ συμμοριας απατες δολοφονιες συνεργεια σε αυτοκτονιες αθωον ανθρωπων που τους κατεφαγε τα 150αρικα και μτα 10αρικα με αποτελεσμα να βρεθουν με κατασχεσεις πλην ομως θεραπευσε εκατονταδες δυσκολες περιπτωσεις δισκοιλιωτητας με το θαλασσινο νερο που εδινε στις ορκομοσιες που εκανε στον ζευ ανακραζοντες οι αγραμματοι μεν αλλα ευκλανιοι δε αγροτες ανα την ελλαδα ξεπεταγοντας τα σωθικα τους μεαγαλιαση.
   ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ ΓΕΝΟΙΤΟ....

   Διαγραφή
 2. 8.38 μμ Πόσες χιλιάδες Ευρώ τσεπώνεις για να στηρίζεις το Κούσαλο, για να μην πω κάτι που του ταιριάζει, Ξέρεις ότι , αυτόν τον ευεργέτη σου του έχουν σε πολλές χώρες, απαγορεύσει την εισοδο; τόσο καλός είναι,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο ΝΤΟΥΑΡΝΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΙΝΩΝ ΕΙΝΙ Ο ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ. ΤΟΛΜΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΩ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]