Πτώση Mirage 2000-5 Mk2 της Πολεμικής Αεροπορίας βορειοανατολικά της Σκύρου ενώ αναχαίτιζε τουρκικά μαχητικά… ΝΕΚΡΟΣ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ !

Τον θάνατο του Έλληνα πιλότου του Mirage 2000-5 ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Twitter o υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Πτώση μαχητικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας Μirage 2000-5 Mk2 σημειώθηκε υπό άγνωστες συνθήκες στην θαλάσσια περιοχή 9 μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου

To αεροσκάφος βρισκόταν σε διατεταγμένη αποστολή αναχαίτισης τουρκικών μαχητικών.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην οποία λαμβάνουν μέρος ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού

To Mirage 2000-5 που κατέπεσε στη Σκύρο ανήκε σε ζεύγος που είχε ως αποστολή να αναχαιτίσει τουρκικά μαχητικά που είχαν μπει χωρίς άδεια στον εθνικό εναέριο χώρο.

Το μαχητικό Mirage 2000-5 που κατέπεσε ήταν το νούμερο 1, δηλαδή ο αρχηγός του σχηματισμού των δύο ελληνικών μαχητικών που είχαν αναλάβει την αναχαίτιση των τουρκικών αεροσκαφών F-16.

Και η ανακοίνωση του ΓΕΑ δεν μιλάει για προγενέστερη τεχνική βλάβη ή για ενημέρωση του πιλότου ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά για ξαφνική “απώλεια επαφής”, που σημαίνει ότι όλα έγιναν ξαφνικά…

«Την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 και ώρα 12:15, υπήρξε απώλεια επαφής αεροσκάφους M2000-5, εννέα (9) ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Νήσου Σκύρου.

Διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του».

– 34 ετών και πατέρας δυο παιδιών ο άτυχος πιλότος

To tweet του Πάνου Καμμένου


Τον θάνατο του Έλληνα πιλότου του Mirage 2000-5 ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Twitter o υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Ένας Έλληνας πιλότος στο πάνθεον των Ηρώων. Έπεσε υπέρ πίστεως και Πατρίδος μαχόμενος για την προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας. Η Πατρίδα θρηνούσα υποκλίνεται. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλα τα στελέχη της ΠΑ» έγραψε ο υπουργός στο Twitter.

Δείτε το tweet:

loading...

10 thoughts on “Πτώση Mirage 2000-5 Mk2 της Πολεμικής Αεροπορίας βορειοανατολικά της Σκύρου ενώ αναχαίτιζε τουρκικά μαχητικά… ΝΕΚΡΟΣ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ !

  1. λετε να το ριξανε οι μογγολοι; και ποιος θα το πει αν ειναι ετσι
    ο θεος να βαλει το χερακι του να βρεθει το παλληκαρι μας ολογερο

  2. με τον Ερντογάν δεν παίζουν, είναι μάγκας, όχι σαν τους δικούς μας, της κλασομπανιέρες, το έριξε και η δική μας σφυρίζουν αδιάφορα, τολμάν να το πουν??????? μπράβο ρε Ερντογάν αν ήσουν στην Ελλάδα θα είχες βγάλει πολλούς στη βίζιτα….

  3. αιωνία του η μνήμη στο παλικάρι συλλυπητήρια στη οικογένεια του

  4. Χεσε μας ρε παλιομπουχεσα μόνο λόγια είσαι ρίξανε το παλληκάρι τα Μογγολια και δεν μιλάς καθόλου ούτε εσύ ούτε τα καθίκια οι αριστεροί

  5. hahhahahaahhahahahahahahahhahhahhhhhahahhahahahahaha

  6. ΧΑΧΑΞΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΣ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ

  7. Οι μογγολόφατσοι θα φτάσουν μέχρι τον Δομοκό, αφού θα έχουν καταλάβει ολόκληρη τη θαλάσσια Ελλάδα, και αυτοί θα σιγοτραγουδάνε < τρία πουλάκια κάθονταν και… κάναν μπανιστήρι>. Κι΄αν φοβάστε, θα πάμε εμείς, κάλεσε μέχρι τα 80 να έρθω να σε μάθω να πολεμάς και όχι να θυσιάζεις εκλεκτούς νέους στόν βωμό της δειλίας και της πολιτικής ανικανότητός σου! Μήπως πρέπει κάποιοι να παραιτηθούν?

  8. ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΜΑ
    ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

    ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ΤΟ ΕΡΡΙΞΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ
    Η ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ
    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΑΚΟΖΩΗΤΟΥΣ ΤΗΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ
    ΠΟΥ ΕΠΙ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ Ω! ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ

  9. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΜΙΣΘΟ ΠΕΙΝΑΣ.ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΟΙ ΦΑΙΔΡΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΜΙΣΘΟ ΚΡΟΙΣΟΥ.ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΜΑΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΥΣ,ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.ΚΑΜΜΙΑ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΣΜΗΝΑΓΟ.ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΑΛΗΚΛΑΡΙ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΑΡΧΙΚΥΦΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΥΣΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΚΟΠΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ.

  10. Γάμω το Μουνι που σας πέταγε προδότες ανθέλληνες αριστεροί δεν ντρεποσαστε να λέτε ότι έπεσε μόνο του και εσύ ρε παλιογαμημενε μπουχεσα που στα τέσσερα έχεις πέσει για μια γάμω καρέκλα ούστ από εδώ παλιοκυφηνες

Comments are closed.