Λόρδος Jacob Rothschild: Η Οικογένεια μου δημιούργησε το Ισραήλ

Ο Λόρδος Jacob Rothschild είχε παραδεχτεί ότι η οικογένειά του ήταν «ζωτικής σημασίας» για τη δημιουργία του Ισραήλ, σε μια συνέντευξη στην Times του Ισραήλ.

Η 80χρονος Rothschild, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι οι πρόγονοί του “βοήθησαν να ανοίξουν το δρόμο για τη δημιουργία του Ισραήλ,« αναγκάζοντας τη βρετανική κυβέρνηση να υπογράψει τη Διακήρυξη Μπάλφουρ το 1917.
Οι Ρότσιλντ πιστεύεται ότι έχουν κατασκευαστεί τον Α ‘Παγκοσμίο Πολέμο και περίμεναν μέχρι το 1917, όταν η Βρετανία έδειξε σημάδια οτι θα έχανε απο την Γερμανία. Η Σιωνιστική οικογένεια, στη συνέχεια, υποσχέθηκε στη βρετανική κυβέρνηση ότι θα μπορούσαν να πείσουν τις ΗΠΑ να συμμετέχουν στον πόλεμο και να εξασφαλίσουν τη νίκη της Βρετανίας επί της Γερμανίας με αντάλλαγμα το ότι η βρετανική κυβέρνηση θα παρέδιδε την Παλαιστίνη στους Σιωνιστές.
Έτσι, η Διακήρυξη Μπάλφουρ δημιουργήθηκε, η οποία είναι μια επίσημη επιστολή από τη βρετανική κυβέρνηση υπουργό Εξωτερικών Τζέιμς Μπάλφουρ στον Baron Rothschild.Λόρδος Jacob Rothschild: Η Οικογένεια μου δημιούργησε το Ισραήλ2
Αναφέρει ότι:
“Η Αυτού Μεγαλειότητος κυβέρνηση της Αγγλίας ενόψει της εύνοιας της απο την Οικογένεια Ρόθτσιλντ θα απαιτήσει την ίδρυση στην Παλαιστίνη μιας εθνικής πατρίδας για τον Εβραϊκό λαό, και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διευκολύνει την επίτευξη αυτού του στόχου.”

Κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής συνέντευξης, οι Times του Ισραήλ αναφέρουν ότι η Balfour αποκάλυψε για πρώτη φορά το ρόλο του ξαδέλφου του Dorothy de Rothschild.
Ο Rothschild είπε ότι συνδέεται ο Σιωνιστής ηγέτης Chaim Weizmann με το βρετανικό κατεστημένο.
Ο Rothschild περιγράφει, “ο ίδιος πείθει τον Λόρδος Μπάλφουρ, και τον Λόιντ Τζορτζ, τον πρωθυπουργό, και τους περισσότερους τους υπουργούς, ότι αυτή η ιδέα ενός εθνικού σπιτιού για τους Εβραίους θα πρέπει να επιτραπεί και να λάβει χώρα .”
Η συνέντευξη έγινε από τον πρώην Ισραηλινό πρεσβευτή Ντάνιελ Taub ως μέρος του έργου Balfour 100.
Σύμφωνα με τον Πρέσβη Taub, η δήλωση “άλλαξε την πορεία της ιστορίας για τη Μέση Ανατολή.”
Ο Rothschild, δήλωσε ότι η Διακήρυξη πέρασε πέντε σχέδια πριν τελικά εκδόθηκε στις 2 του Νοέμβρη, 1917.
Ο Alison Weir αναφέρει στο βιβλίο του, The Hidden History, πως η ΗΠΑ χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία του Ισραήλ.

loading...

4 thoughts on “Λόρδος Jacob Rothschild: Η Οικογένεια μου δημιούργησε το Ισραήλ

  1. Αυτά είναι τα αφεντικά του κόσμου……κάτι σαν τους δικούς μας πολιτικούς είναι η καμαριέρες τους για να μαζεύουν τα πολιτικά προφυλακτικά τους….όποιος κατάλαβε …..κατάλαβε.

  2. προσκυνηστε το μεγαλο αφεντικο

  3. οι -δικοι μας- πολιτικοι οπως λες εβραιοι ειναι,αλλα καμουφλαρισμενοι,ΞΥΠΝΑ,γιαυτο δεν παμε μπροστα

  4. synharitiria.den ftes esy o kosmos dtaiei pou den de arpazei.

Comments are closed.