Η ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤHΘΕΙ!!!

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΘΕΑΤΕΣ;

ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νέες εικόνες ντροπής φέρνουν οι Τούρκοι στην δημοσιότητα, από την μεταγωγή των Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανούπολης,
μετά την απόφαση του Τούρκου δικαστή για απόρριψη του τρίτου τους αιτήματος αποφυλάκισης.

Οι δικηγόροι του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη ζήτησαν την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών, αλλά το αίτημά τους απορρίφθηκε όπως αναμενόταν, από την “ανεξάρτητη” τουρκική δικαιοσύνη.

Οι Έλληνες στρατιωτικοί συνελήφθησαν την 1η Μαρτίου 2018, στις Καστανιές Έβρου. Όπως έχουμε γράψει από την αρχή  πρόκειται περί απαγωγής!

Κι όμως χάρη στην νωθρή έως ανύπαρκτη αντίδραση της Ελληνικής ψευτοκυβέρνησης, οι στρατιωτικοί μας Μητρετώδης και Κούκλατζης κατηγορούνται για «εισβολή σε τουρκικό έδαφος»!!!όπως  αναφέρει η «Milliyet».

Το οπτικό υλικό που διοχετεύτηκε μέσα από την εφημερίδα Milliyet, δείχνει τους Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, δεμένους με χειροπέδες και χωρίς κουκούλες, κατά τη μεταγωγή τους από τις φυλακές της Αδριανούπολης, στο δικαστήριο, το οποίο αποφάσισε όπως προαναφέραμε, την παράταση της κράτησής τους.

Το αίτημα αποφυλάκισης, είχαν καταθέσει οι δικηγόροι τους, Selin Özel και Hakan Yalçıntuğ. Οι τούρκοι τους περιέφεραν λοιπόν δεμένους σαν κακούργους, διαρρέοντας τις φωτογραφίες, όπου δεν είναι καλυμμένα βέβαια τα πρόσωπά τους αφού  δύο μήνες μετά,    δεν φαίνονται τα χτυπήματα από την απαγωγή τους…

Το τραγικότερο όλων είναι ότι η ελληνική πλευρά απεδέχθη πλήρως τους τουρκικούς ισχυρισμούς περί “εισόδου σε τουρκικό έδαφος”. Έτσι ο Άγγελος Μητρετώδης προφανώς με την καθοδήγηση της ελληνικής πλευράς, κατέθεσε στο τουρκικό δικαστήριο ότι “βρέθηκαν σε τουρκικό έδαφος από λάθος και λόγω των κάκιστων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στην περιοχή”.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Βρεθήκαμε κατά λάθος στην τουρκική πλευρά, καθώς οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την ώρα, ήταν πολύ άσχημες. Ακολουθούσαμε κάτι ίχνη στα σύνορα και όταν αντικρίσαμε τους Τούρκους στρατιώτες, κατεβάσαμε τα όπλα μας για να μην συμβεί κάτι κακό.

Μετά πήρα τηλέφωνο και είπα στον διοικητή μου ως δείγμα καλής πρόθεση θα παραδοθώ στους Τούρκους στρατιώτες.

Εάν είχα κακή πρόθεση θα καλούσα μέσω του τηλεφώνου τους στρατιώτες που είναι υπό τις διαταγές μου. Θα γινόταν μεγαλύτερο επεισόδιο αλλά εγώ αυτό δεν το έκανα.

Εξηγήσαμε στους Τούρκους στρατιώτες ότι ήρθαμε κατά λάθος, και οι Τούρκοι στρατιώτες κάλεσαν τους ανωτέρους τους.
Αν θέλαμε μπορούσαμε να εμποδίσουμε και τους Τούρκους στρατιώτες.

Δεν είχαμε πάνω μας καμιά στολή για να κρυφτούμε. Εμείς απλώς ακολουθούσαμε τα ίχνη στο χιόνι. Σκεφτήκαμε ότι τα ίχνη προέρχονταν από πρόσφυγες ή παράνομους μετανάστες».

Δηλαδή βάλανε τα παλληκάρια που έδωσαν μάχη για να μην συλληφθούν με αποτέλεσμα να χτυπηθούν (γι αυτό μέχρι τώρα τα μετέφεραν με κουκούλες) να πουν ότι “όταν βλέπουν Τούρκους στρατιώτες κατεβάζουν τα όπλα για να μην συμβεί κάτι κακό”!

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, TO BINTEO KAI TΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

12 thoughts on “Η ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤHΘΕΙ!!!

  1. Η ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ,
    θα αντέξει οσο δεν φανταζεστε.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης δεν θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος για τη ΝΔ,
    αν και απειροι στην "κυβερνηση", είναι πανεξυπνοι στη διαχειρηση των μαζών,
    πανεπιστημιακοί οι περισσότεροι σε παραεμφερείς σπουδές και οχι απλοί πλήν…τίμιοι δικηγόροι της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
    Ο Τσίπρας καταφερε να κυβερνά τη χώρα μέσα στο σύμπλεγμα των Συνταγματικών απαγορευσεων που για το δικο τους συμφερον θέσπισαν οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,
    κατάφερε να αποσπασει την συμπαθεια Ευρωπαιων κι Αμερικάνων διοτι, άνθρωποι είναι κι αυτοι.
    Είδαν τι γινεται στην Ελλάδα, πως να μην συμπαθησεις ενα νεο και απειρο ανθρωπο, που προσπαθεί να κυβερνησει μια χώρα φρενοκομείο με τρόφιμους ανθρώπους καταξιωμένους επιστημονες πτυχιούχους έγκριτους δημοσιογράφους νοικοκυραίους!
    Και παρ όλα αυτά, τις περικοπές σε μισθους συντάξεις δαπανες δ.τομεα κλπ,
    δεν αγγιξε τα κεκτημμένα των πολιτικών και του συστηματος που κυβερνά, ουυτε το μιντιακό συστημα κακόπαθε με τον Τσίπρα, ουτε οι μηχανικοί εργολάβοι ουτε ακόμα οι ταξιτζήδες!
    Με διαφορες λοβιτουρες νομιμοποιησεις και πιστοποιητικά, τρέχει ολος ο κοσμακης να νομιμοποιησει ενα κιόσκι, που εστησε παρανομα…να φυλαχτεί απο τον καυτό ήλιο.
    Κιόσκι και 800άρι η ταρίφα, για τους συνναδέλφους του Τσίπρα.
    Καθε μήνα βγαινει και μια νεα "εφαρμογή" για επιδόματα δηλωσεις εκπτώσεις και κομπίνες.
    Τρέχει ο κοσμακης στους φοροτεχνικους να δηλωσει!
    Καθε δήλωση και 50άρικο έχει δεν εχει ο άλλος, αλλά αυτη είναι η Ηλεκτρονικη Διακυβερνηση που εισηγαγε ο ΓΑΠ με εκεινο τον ξύπνιο τον Θεοχάρη!
    Και παρ όλα αυτά παλι καλός ο Τσίπρας,
    μαθαίνω πως απο 3 του μηνός οι συνταξιουχοι θα δουν μια μικρη αυξηση στην επικουρική, 10-15 ευρά έκαστος.
    Καλά είναι,
    ο συνταξιουχος είναι ευχαριστημένος στα λίγα και θυμαται δυο ανθρώπους στη ζωή του.
    Αυτόν που του εκοψε τη σύνταξη κι αυτόν που του επεστρεψε ενα δεκάρικο.
    Γι αυτό σας λεω,
    ο Τσίπρας δεν ειναι ευκολος αντίπαλος,
    ουτε το συναφι του,
    το παλιό κακό ΠΑΣΟΚ.

  2. ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΕΤΣΙ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ.
    Μηνυση για εσχατη προδοσια.
    Αρθρο 134 παρ 2 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ 120 παρ 3 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    Το Ε.ΠΑ.Μ. την 5η Φεβρουαριου 2018 κατεθεσε Μηνυτηρια αναφορα για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ στην Εισαγγελια του Αρειου Παγου η οποια εγινε ΔΕΚΤΗ.

    Οι κατηγοριες για Εσχατη Προδοσια είναι για τρια ξεχωριστα θεματα, ως εξης:
    α) Και τα τρια Μνημονια καθως και οι αντιστοιχες Δανειακες Συμβασεις ΔΕΝ ψηφιστηκαν απτη Βουλη με Νομο αλλα σαν ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΟΥ, και εδιναν εξουσιοδοτηση στον να υπογραφει Μνημονιο και Δανειακες Συμβασεις, χωρις να ερχεται μετα για κυρωση από την Βουλη. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ.
    Β) Παραβιαστηκε το Π.Δ. 38/2015 που προςβλεπε και οριζε επακριβως το ερωτημα για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της 5-7-2015, το οποιο δεν ηταν καθολου ασαφες αλλα αντιθετα ηταν πολύ συγκεκριμενο καλωντας να απαντησει ο Λαος στο ερωτημα “Θελετε να συνεχιστει το τρεχον προγραμμα δανειοδοτησης και ό,τι παραπερα χειαστει (δηλαδη νεα Μνημονια) ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;”. Ο Λαος απαντησε ΟΧΙ και αυτό οφειλοταν κατά το Συνταγμα να υλοποιησουν.!
    γ) Παρεδωσαν, εκχωρησαν την Νομοθετικη αρμοδιοτητα της Βουλης σε Ξενες Δυναμεις (θεσμους) με τον Ν. 4336/14-8-2015 Φ.Ε.Κ. 94α (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ – ΣΕΛΙΔΑ 1014) και αποδεχθηκαν να υλοποιουν απλως αποφασεις που παιρνουν οι “θεσμοι“ .!
    Τελος, το διαπραττομενο από σειρα Κυβερνησεων (και την παρουσα) αδικημα της εσχατης προδοσιας είναι διαρκες και εξακοουθει από 5-5-2010 μεχρι σημερα να μεταβαλει το πολιτευμα του Κρατους με σφετερισμο της λαικης κυριαρχιας, καταλυση και αδρανοποιηση του πολιτευματος .

    χρειαζομαστε ΟΛΟΙ στη μηνυση:
    http://chn.ge/2H3YAzh

  3. ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΣΑΝ ΣΤΡΙΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ.
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ????????????
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ????
    ΠΩΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΚΑΦΕΝΟΒΙΩΝ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ?????

  4. Ίτε, παίδες Ελλήνων ελευθερούτε πατρίδα! ΖΉΤΩ ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ

  5. ΕΔΩ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ( http://alfeiospotamos.gr/?p=22804 ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ» ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ,ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ..!!!

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ Ρ9 ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΙΕΣ ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ…

    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ…

    ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…
    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» ΤΟΤΕ..

    Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012
    Να ποιος ειναι συνελληνες ο Kαζακης. Ακουστε τι λεει για τους αναρχοαπλυτους.

    Υπάρχει πλήρης σύμπνοια και συνενόηση με τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ !! λέει κομμουνιστής!
    Απο το 64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/02/k_8256.html

    ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ,ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛ ΓΡΑΜΜΗ..

    ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ…

    Τ Ι Π Ο Τ Α..!!!!

    ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΗΡΑ,ΤΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ,ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΑΥΤΟ

  6. ΖΗΤΩ ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ ΖΗΤΩ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ
    ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΠΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΧΡΙ
    ΤΩΡΑ ΘΑΜΠΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Ε.ΠΑ.Μ

  7. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΠΟΣΟ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥ… ΓΑΠ;
    http://www.dimokratianews.gr/
    Οι Ελληνες θα πρέπει να πάρουμε το βραβείο του πιο ευκολόπιστου λαού στον δυτικό κόσμο. Οπως αποδεικνύεται, ειδικά σε περιόδους κρίσεων, είμαστε έτοιμοι να πιστέψουμε κάθε απίθανο τύπο που υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια.

    Ο από μηχανής θεός της αρχαιότητας έχει χαραχθεί βαθιά στο DNA μας. Τι κι αν πρόκειται για προϊόν μυθοπλασίας;
    Καμαρώνουμε πολλές φορές για το ελληνικό δαιμόνιο, όμως η αλήθεια είναι ότι πολλάκις έχουμε πέσει, μαζικά, θύματα ακατανόητης αφέλειας. Προφανώς, μας αρέσει να ζούμε μέσα στα παραμύθια και, όταν μας ξυπνούν, απότομα, παθαίνουμε σοκ.

    Τα τελευταία χρόνια, ένας θρασύτατος απατεώνας, εμφανέστατα αγράμματος και με συμπεριφορά τραμπούκου, έπεισε χιλιάδες Ελληνες ότι διαθέτει μυθικά ποσά, τα οποία χαρίζει για να εξοφληθούν ιδιωτικά χρέη. Ελαφρά τη καρδία, έσπευσαν πολλοί να υποκλιθούν στον «σωτήρα», του έστρωσαν «χαλί», του έδωσαν χρήματα (!!!) και άνοιξαν με δικά τους έξοδα γραφεία της «οργάνωσης» που έφτιαξε. Μα, είναι δυνατόν να υπάρχει τόση βλακεία γύρω μας;
    Κι όμως, είναι…

    Ωστόσο, όποιος νομίζει ότι ανήκει στους «έξυπνους», που δεν την «πατάνε» τόσο εύκολα, καλό θα είναι να το ξανασκεφτεί! Θυμίζω απλώς ότι σχεδόν οι μισοί Ελληνες ψήφισαν το 2009 έναν τύπο ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα δώσει αυξήσεις, επειδή «λεφτά υπάρχουν», την ώρα που οι οικονομικοί δείκτες κατέρρεαν. Εναν πολιτικό που, παρότι είχε το μυαλό του μόνο στο κανό, στις διακοπές και στο ποδήλατο, έπεισε ότι θα φέρει καλύτερες ημέρες.

    Στη συνέχεια, και μετά την παταγώδη και επώδυνη διάψευση αυτών των υποσχέσεων, οι Ελληνες πείστηκαν από έναν άλλον υποψήφιο πρωθυπουργό, που υποσχέθηκε ανάπτυξη και επιστροφή στις αγορές, παρότι όλα έδειχναν ακριβώς το αντίθετο. Και τέλος, εμπιστεύτηκαν πριν από δύο χρόνια έναν τρίτο, που, παρότι η χώρα ήταν δεμένη χειροπόδαρα, έπεισε ότι θα σπάσει τα δεσμά του Μνημονίου και θα κάνει τις διεθνείς αγορές να χορεύουν στον δικό του ρυθμό.

    Τρις εξαμαρτείν, δηλαδή, μόνο τα τελευταία οκτώ χρόνια! Ενας λαός που κατά εκατομμύρια πείθεται από τα χοντροκομμένα ψέματα Παπανδρέου, Σαμαρά και Τσίπρα είναι λογικό να πειστεί (σε μικρότερο ποσοστό) από τον κάθε Σώρρα, που υποστηρίζει ότι θα σώσει την πατρίδα με ανύπαρκτα δισεκατομμύρια!

    Οπως ο Παπανδρέου προεκλογικά δεν μπορούσε να εξηγήσει πού είναι τα λεφτά που… υπάρχουν, όπως ο Σαμαράς αδυνατούσε να υποδείξει τον δρόμο της ανάπτυξης που θα μας έσωζε και ο Τσίπρας δεν έλεγε με ποιον τρόπο θα αλλάξει τα μυαλά των δανειστών, έτσι και ο Σώρρας δεν μπορεί τώρα να αποδείξει πού βρίσκονται τα δεκάδες δισεκατομμύρια που διαθέτει υπέρ των Ελλήνων. Πόσοι, όμως, ψάχνουν τη λογική και την αλήθεια πίσω από τα ωραία λόγια; Η πράξη απέδειξε: οι λιγότεροι…

    Επομένως, κανείς δεν πρέπει να σπεύδει να λοιδορεί τους αφελείς ακολούθους του Σώρρα, πριν αναλογιστεί τι ψήφισε ο ίδιος στις εκλογές των τελευταίων χρόνων και πόσο κορόιδο πιάστηκε. Αλλωστε, το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται!

    Το πρόβλημα είναι σοβαρό και έχει να κάνει με τη βαθιά έλλειψη παιδείας στον τόπο μας. Ειδικά ορισμένοι, που ανήκουν στις μεγαλύτερες γενιές, εξακολουθούν να κουβαλούν «σύνδρομα» του παρελθόντος. Ημιμαθείς «ξερόλες», που λένε στα καφενεία και στις γειτονιές ότι ξέρουν τα πράγματα «από μέσα», και μικρολαμόγια, που θέλουν να γίνουν «παράγοντες», παρασύρουν πολλούς ακόμα και τελικά τους πείθουν για τα πάντα: Από το ότι μας ψεκάζουν, μέχρι ότι οι Ελληνες πήγαν πρώτοι στο Διάστημα!

    Η απάντηση σε όλα αυτά (που θα ήταν πολύ αστεία, αν δεν είχαν τόσο σοβαρές επιπτώσεις) είναι η λογική, η γνώση, η σωστή ενημέρωση και η παίδευση του μυαλού. Εν ολίγοις, η επιστροφή στην πραγματικότητα! Διαφορετικά, θα βολοδέρνουμε για χρόνια ως έρμαια των ξένων και των απατεώνων.

    Δημήτρης Ριζούλης

  8. θα μας κλασεις τους ορχεις μνιτσα ψωρρακλα

  9. Ας μην τον υποστηριζε η αμερικη και θα σου ελεγα τι θα ηταν ο τσογλανος ανθελληνας

  10. o κ. Δ. ΡΙΖΟΥΛΗΣ 5.51 μ.μ.),

    ΜΑΣ "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ" ΜΙΑ…"ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ" ΜΕΛΕΤΗ,…"ΑΦΟΥΓΓΡΑΖΟΜΕΝΟΣ" ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ …ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ…

    ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΩΣ…"ΓΝΩΣΤΗΣ" ΤΩΝ…"ΠΑΘΟΛΟΓΙΩΝ" ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΜΕ…"ΛΟΓΙΚΗ", ΜΕ…"ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕ…"ΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΥΑΛΟΥ", ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ…

    ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ…"ΞΕΡΟΛΑΣ", ΚΑΘ' ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ "ΚΑΛΑ", ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ…"ΨΕΚΑΖΟΥΝ" ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ…"ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ", ΑΛΛΑ "ΑΓΝΟΕΙ" ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ…"Ο.Η.Ε." ΟΤΙ ΜΑΣ "ΨΕΚΑΖΟΥΝ" ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ … "ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ", ΑΓΝΟΕΙ ΟΤΙ, ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ…"ΔΟΥΛΕΙΑ" ΕΧΟΥΝ ΩΣ "ΕΔΡΑ" ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ "Ν.Α.Τ.Ο." ΣΤΟ "ΑΚΤΙΟΝ" ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ…"ΠΟΤΕ" ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΜΕ ΤΙΣ "ΔΙΠΛΕΣ" ΣΕΙΡΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ…

    ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ…"ΤΥΧΗ" ΠΟΤΕ, ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ … "ΒΡΟΧΙΝΟΥ" ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 22…"ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ" ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ…"ΠΟΤΕ" ΤΟΥ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ…"ΚΟΝΤΙΝΑ" ΠΛΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠ'…"ΑΥΤΟΦΟΡΩ" ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ…

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ…"ΓΝΩΣΤΗΣ" ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ "ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ"…

    ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ…"ΓΝΩΣΤΗΣ" ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ…"ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ" ΤΟΥ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ"…

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ "ΓΝΩΜΗ" ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…"ΞΕΡΟΛΑΣ", ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ, ΕΧΕΙ … "ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ" …ΕΠΑΡΚΩΣ ΟΛΑ ΤΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ", ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΩΣ… "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΔΗΜΟΣΙΑ, ΘΕΛΕΙ…"ΓΝΩΣΗ" ΚΑΙ…"ΤΣΑΓΑΝΟ" ΚΑΙ Ο κ. ΡΙΖΟΥΛΗΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ…"ΔΥΟ"…

    ΔΗΛΑΔΗ Ο κ. ΡΙΖΟΥΛΗΣ,…ΠΗΓΕ ΚΑΙ…"ΕΨΑΞΕ" ΑΠΟ …ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ…"ΒΡΗΚΕ" ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο…ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ …"ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΣΩΡΡΑΣ. ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ, Ο "ΣΩΡΡΑΣ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ…"ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ", ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ… ΚΑΙ ΝΑ "ΜΗΝ…ΣΠΕΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΠΡΙΝ …ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ" ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΟΡΟΙΔΑ…ΕΜΕΙΣ ΟΙ… "ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ", ΟΙ…"ΞΕΡΟΛΕΣ", ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο κ….ΡΙΖΟΥΛΗΣ…ΚΑΘ' ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ …"ΓΝΩΣΤΗΣ"

    ΟΛΟΣ Ο…"ΑΓΩΝΑΣ" ΤΟΥ κ. ΡΙΖΟΥΛΗ, ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ, …ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…"ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ", ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΗΝ …"ΠΑΘΕΤΕ" ΤΑ …"ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ",…"ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ" ΤΟΝ…"ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ….ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

    ΑΡΑ ΝΑ…"ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ" ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ "ΑΛΛΟ", ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ … "ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ …ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΤΕΙ ΤΟ…"ΕΞΥΠΝΟ" ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ…"ΜΥΤΗ"…

    ΟΣΟ Ο κ. ΡΙΖΟΥΛΗΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΥ "ΠΕΦΤΕΙ" ΤΟ…ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ "ΓΝΩΡΙΖΕΙ" ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΑ…"ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ"…

    …"ΑΞΙΟΣ" Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ κ. ΡΙΖΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ "ΚΑΘΕΣΤΩΣ" ΝΑ …"ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ" ΤΙΣ "ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ…"ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΑΙ" ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙ…"ΑΥΤΟΥ", ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ…"ΤΡΟΠΟ" ΓΙΑ ΝΑ "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ" ΤΟΝ
    … "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.