Γεωργιάδης για Σκοπιανό: Αν η ονομασία δεν είναι erga omnes να σταματήσει τώρα η διαπραγμάτευση- ΒΙΝΤΕΟ

Οι δηλώσεις του κ. Ζάεφ θέτουν όλη τη συζήτηση για το Σκοπιανό σε μια τελείως διαφορετική βάση από αυτή που παρουσίαζε η κυβέρνηση” δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης στο “Καλημέρα Ελλάδα”.

“Αν ο κ. Ζάεφ λέει ότι δεν συζητάει για ονομασία erga omnes, τότε δεν έχω καταλάβει ποιά συζήτηση κάνουμε. Διότι αν θυμάμαι καλά, το πιό βασικό από όλα ήταν η ονομασία να είναι παντού. Άρα οι δηλώσεις Διμιτρόφ και Ζάεφ, δείχνουν ότι στην πραγματικότητα η Ελλάδα, αν αυτό που λένε ότι πλησιάζουμε σε λύση είναι αληθές, έχει στην ουσία υποστεί δεινή διπλωματική ήττα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση τέτοια συμφωνία να περάσει από τη Βουλή” ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

“Αν οι διαπραγματεύσεις είναι για όνομα που δεν θα είναι erga omnes, να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις. Δεν μπαίνουμε σε καμία συζήτηση αν το όνομα δεν είναι έναντι όλων. Αν ο κ. Τσίπρας μιλάει για όνομα που δεν είναι erga omnes, να μη σας πω τι διαπράττει, γιατί δεν θέλω να λέω βαριές κουβέντες στην τηλεόραση” συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

loading...

5 thoughts on “Γεωργιάδης για Σκοπιανό: Αν η ονομασία δεν είναι erga omnes να σταματήσει τώρα η διαπραγμάτευση- ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ.ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΚΡΑΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΛΑΥΩΝ…

  2. ΔΙΑΒΑΣΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΜΕΝΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚ…ΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΝΑ ΚΟΝΤΕ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΦΩΑΝΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ Ω…ΛΗ ΣΤΟΝ ΚΩ…ΛΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ….

  3. Πρώτη φορά συμφωνώ με τον Άδωνη

  4. Ο Ζαεφ. έχει σύμβουλο τον Ερντογκαν, γιαυτό τα κάνει ΑΥΤΆ, άλλωστε το έχει δηλώσει,
    Οτι ο καλύτερος Σύμμαχος του είναι η Τουρκία, από εκεί παίρνει εντολές,

  5. Τον εκανε ρομπα στο πανελληνιο!Ο Γιωργοs Τραγκαs ΔΙΕΣΥΡΕ τον ανεπαρκη Γεωργιαδη!
    Το ΚΕΕΛΠΝΟ ανεθεσε συμβαση στη γραμματεα του Αδωνη……επι υπουργειαs του…
    Η Βασιλικη Κατραβα ιδιαιτερα γραμματεαs του Αδωνη Γεωργιαδη ελαβε-επι υπουργειαs του απο το ΚΕΕΛΠΝΟ 10 χιλιαδεs ευρω για παροχη<< συμβουλευτικων υπηρεσιων >>στο e-Health forum 2014 η διοργανωση του…οποιου κατεληξε τελικα στη Λινα Νικολοπουλου-Στουρναρα μεσω…του Αδωνη!
    nonewsnews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_2998.html
    Σκανδαλο Novartis:Αποκαλυπτουμε το ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ με τον ανθρωπο του Αδωνι,Βοριδη και Παπασταυρου που αλωνιζε στο υπουργειο Υγειαs(ΒΙΝΤΕΟ)
    Εφτασαν να τον χαρακτηριζουν"ατυπο αναπληρωτη υπουργο Υγειαs"Ο λογοs;Οταν ο Αδωνιs Γεωργιαδηs και ο Μακηs Βοριδηs ηταν υπουργοι Υγειαs το μελοs τηs παλιοπαρεαs του ΛΑΟΣ….ο φαρμακοποιοs Μπαμπηs(Χαραλαμποs)Καραθανοs αναλαμβανε κομβικηs σημασιαs ρολο στα ραντεβου με τουs φαρμακευτικουs κολοσσουs και…οχι μονο!Βουιζε η πιατσα τοτε!Ελεγαν τοτε πωs αυτοs ηταν που βρισκοταν πισω απο τη χαραξη τηs πολιτικηs στο εν λογω υπουργειο.Την εποχη που ο Αδωνιs Γεωργιαδηs και ο Μακηs Βοριδηs ηταν υπουργοι Υγειαs την εποχη που η Novartis εκανε οτι ηθελε ο Μπαμπηs Καραθανοs παρεμενε ο βασικοs συμβουλοs ολων των υπουργων Υγειαs!Ηταν ο ανθρωποs πισω απο τα φωτα τηs δημοσιοτηταs τον οποιο οι Γεωργιαδηs και Βοριδηs τον ακουγαν με ευλαβεια!"Η Βιτρινα αλλαζε ο Καραθανοs εμενε"!
    fonaklas.blogspot.gr/2018/03/novartis_o.html
    Περι μασονιαs!
    ixnos.blogspot.gr/2018/04/blog-post_11.html
    Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!
    Ψυχοπαθηs μπουμπουκοs!
    (ΑΔΩΝΙΣ)Ο Μπουμπουκοs στο Ναυτικο!

Comments are closed.