Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Της Λέττας Καλαμαρά …
Ανίκανοι να σώσουν την Ελλάδα, οι Έλληνες ταγοί τη σπρώχνουν ολοένα και βαθύτερα στην εξαθλίωση, την ανέχεια και την ανωμαλία. Την Ελλάδα δεν την έσωσε ούτε ο πατριώτης Σαμαράς που ερευνάται πλέον για τις καταθέσεις του ούτε ο ποπολάρος Τσίπρας που μας φέσωσε δισεκατομμύρια ευρώ και διεθνή ανυποληψία. Πώς αλήθεια να σωθεί η Ελλάδα με Προέδρους λαθρέμπορους ναρκωτικών, τσιγάρων και πετρελαίου όλοι σφιχτά αγκαλιασμένοι και καταγεγραμμένοι μαζί με την εκκλησιαστική μας κοσμική εξουσία, που έμαθε να δοξάζει μόνο το χρήμα και την εξουσία.

Η Ελλάδα το πλουσιότερο και ομορφότερο μέρος του κόσμου
μετατράπηκε σε μία αποικία χρέους, ότι ήταν πάντα από την «ανεξαρτησία» της από τον οθωμανικό ζυγό, με εντολή των δανειστών, συνεργασία ντόπιων αμέτρητων δοσίλογων και αμέτρητα θύματα στο παρελθόν, το παρόν και τις επόμενες γενιές. Νέοι συνταξιούχοι και εργαζόμενοι, άθλιοι της Ευρώπης καταδικασμένοι στην δυστυχία στον ίδιο τους τον τόπο από την ημέρα γέννησης τους εξαιτίας των σύγχρονων προγόνων τους. Ωτακουστές άθλιων πολιτικών και μίας κάστας γυμνοσάλιαγκων που απομυζούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια, τα δάνεια και το ξέπλυμα του διεθνούς παρακράτους που διασχίζει την Ελλάδα ανενόχλητο, υπομένοντας τη ζωή τους μέχρι το θάνατό τους.

Όποιος σηκώνει κεφάλι, όποια φωνή ρωτάει ένα γιατί και τολμά να σπάσει τα δεσμά του, εξοστρακίζεται ή εκτελείται με συνοπτικές διαδικασίες που θα ζήλευε και το πιο σκληρό ολοκληρωτικό καθεστώς. Η χούντα των τανκς έγινε χούντα της μίζας μέσα από παράνομα κανάλια και μέσα ενημέρωσης προπαγάνδας και fake, ψεύτικους, ανδρείκελα διευθυντές εφημερίδων που ερωτοτροπούν τις νύχτες με το μισό ψέμα και τη μισή αλήθεια. Το Μισό-Μισό, μια γενιά μας βασανίζει “Μνημονιακά” δέκα χρόνια τώρα, καταδίκασε ήδη τις επόμενες και αναζητά απεγνωσμένα τον κλώνο της και τις ηδονές της για να διαιωνισθεί.

Την Ελλάδα δεν θα τη σώσει ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέχασε την ανάπτυξη, ξέχασε τον πλούτο και αγκάλιασε τον Αλέξη Τσίπρα στο ξεπούλημα της Μακεδονίας και την αιχμαλωσία της Ελλάδας μέχρι το 2050 και βλέπουμε. Αίσχος και ντροπή. Ποια Αμφίπολη, ποια πατρίδα; Ένα αδειανό πουκάμισο εξουσίας για τη νομενκλατούρα του, για την ανακατάληψη του Κράτους-λάφυρο, για το άρμεγμα της αγελάδας που ψοφά.

Τελευταίο σκηνικό ο εθνικισμός απέναντι σε μία παραπαίουσα Τουρκία. Κορώνες ανεξέλεγκτου εθνικοσοσιαλισμού γύρω από νέες μίζες εξοπλιστικών, με τους ίδιους χειριστές που επί δεκαετίες διέλυσαν την άμυνα της χώρας και τώρα φουσκώνουν σαν κότες λυράτες. Κραυγές πολεμικές, που μόλις ηχεί η αύξηση μίας μέρας θητείας, του ιερότερου χρέους των Ελλήνων, γίνονται άναρθρες λαλιές, προδοτικές στάσεις ενός προμελετημένου εγκλήματος που απεγνωσμένα επιδιώκουν να κάνουν πράξη μέσα από fake news και κοπτοραπτική δηλώσεων. Μία απέλπιδα προσπάθεια για μια δημοκρατική παρεκτροπή, ένα σωσίβιο ξεπλύματος των εθνικών ευθυνών του 2015 μέσα από μία εθνική καταστροφή.


Αναξιοκρατία, κρατικές λεηλασίες και ανώμαλα κυκλώματα παραεξουσίας και παραενημέρωσης μαζί με αλλοδαπές μαφίες λυμαίνονται τα πιο όμορφα νερά της Μεσογείου σε μία παγκοσμιοποίηση που τρέχει ανεξέλεγκτα στην πρόοδο και την τεχνολογία, τον πλούτο και την ευημερία για τους προκομμένους λαούς. Ασφαλώς υπάρχει και ο άλλος ο δρόμος, ο καθεστωτικός της Ρωσίας, της Κίνας, του Ιράν και της Τουρκίας που λυσσομανά το παρακράτος να μας σύρει και αρνείται να αποδοκιμάσει πονηρά. Εκεί που η σημερινή σάπια ελίτ επιτέλους θα ξεγυμνωθεί και θα ζήσει ελεύθερα το όνειρό της. Τη διάλυση της Ελλάδας που δεν τους λέει έτσι και αλλιώς τίποτα παραπάνω από μία προσοδοφόρα πόρνη των Κρατών που μπορεί να εκδίδεται σε όποιον προσφέρει τα περισσότερα προς όφελος των ιδίων, των παιδιών τους και των νταβατζήδων τους.


Αλίμονο σε αυτούς που έρχονται για να δυστυχήσουν και θα μας δικάσουν όλους, για τη δειλία μας, για την προδοσία μας, για την ένοχη σιωπή μας, για τη σαπίλα μας και την ξεφτίλα μας στην αιώνια καταδίκη τους…

loading...