Η «βόμβα» που ετοιμάζει ο Κυριάκος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τις τελευταίες ημέρες κάνουν λόγο για «μυστική» συμφωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο για «ανώδυνη» προσχώρηση του στη Νέα Δημοκρατία.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η εφημερίδα «Καρφί», που μάλιστα επικαλείται πηγές οι οποίες κάνουν λόγο για συμμετοχή του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, να τον παρουσιάζει ως το αναγκαίο πρόσωπο για «άνοιγμα» στο κέντρο.

loading...

11 thoughts on “Η «βόμβα» που ετοιμάζει ο Κυριάκος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας

  1. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ! ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

  2. Η "ΒΟΜΒΑ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ.

    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ Η ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

    ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΗ; ΑΦΟΥ Η ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΡΥΦΟ Κ.Κ.Ε.!
    ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ;

    ΤΑ ΕΠΙ 44 ΧΡΟΝΙΑ "ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ" ΤΗΣ, ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ…

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ

    – Πρόδωσε την Κύπρο (που «κείται μακράν»),

    – Νομιμοποίησε τους εκδοροσφαγείς του ΚΚΕ και παρέδωσε την Ελλάδα στη μαρξιστική αριστερά,

    – Καθιέρωσε ως εθνική εορτή το παραμύθι τού Πολυτεχνείου,

    – ΄Εδωσε συντάξεις "εθνικής αντίστασης" στους ξενοκίνητους απάτριδες που έστρεψαν τα όπλα κατά τής ιδίας τής πατρίδος που τους γέννησε και σκότωναν τα Ελληνόπουλα που πήγαν στον Ελληνικό στρατό γιά να υπηρετήσουν την θητεία τους,

    – Φυλάκισε τους έντιμους και πατριώτες αξιωματικούς της 21ης Απριλίου,ανακαλώντας την χορηγηθείσα από τον ίδιο τον αρχηγό της,ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, αμνηστεία, κάτι το οποίο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία!

    – Διέλυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,

    – Αφελλήνισε την Παιδεία,

    – Λεηλάτησε μαζί με την "παρέα Πάγκαλου" την εθνική οικονομία,

    – Έθαψε τον εθνικό πλούτο (πετρέλαια) κ.τ.λ., κ.τ.λ.,

    -Επέτρεψε στην ασύδοτη αριστερή προπαγάνδα να παραχαράσση και να διαστρεβλώνη την Ιστορική Αλήθεια, κρατώντας φιμωμένη επί 40 χρόνια την πατριωτική παράταξη, στην οποία δημιούργησε ψεύτικες ενοχές. Και όταν οι σοσιαλκομμουνιστές εκραύγαζαν το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»,αυτό το αισχρό κόμμα που καρπωνόταν τις ψήφους της δεξιάς,δεν τους απάντησε ούτε μία φορά πώς, η Δεξιά ήταν αυτή που ξαναέχτισε τα ερείπια που άφησε πίσω της η Σλαβόδουλη λαίλαπα τού "Κόμματος τού Εγκλήματος και τής Προδοσίας"!

    – Συνεργάστηκε με την Εγκληματική Οργάνωση τού Πασόκ, συνεχίζοντας τα εθνοκτόνα μνημόνια και το ξεπούλημα της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους και εξαθλίωσε τον Ελληνικό Λαό!

    -Προστάτεψε από την Δικαιοσύνη τους Εθνικούς Ολετήρες του Πασόκ, οι οποίοι ευθύνονται για σωρεία σκανδάλων (υποβρύχια,λίστα Λαγκάρντ,siemens,επιβολή του Δ.Ν.Τ. κ.α.)

    -Ξεπούλησε το Αιγαίο στους Μογγόλους «κουμπάρους» τών Καραμανλο-Παπανδρέων και το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς!

    -Ακολουθώντας Σταλινικές πρακτικές, σε συνεργασία με επίορκα στελέχη της Δικαιοσύνης, ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τον Αρχηγό,τους μισούς βουλευτές και πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής, επειδή έχανε τους πατριώτες ψηφοφόρους,οι οποίοι συνειδητοποίησαν πώς το κόμμα που ψήφιζαν επί 40 ολόκληρα χρόνια,αποδείχθηκε πιο αριστερό και από το ΚΚΕ!!

    -΄Εγινε «ουρά» των ψυχικά λεπρών διεθνιστοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο, την χορήγηση της Ελληνικής ιθαγενείας στους αφροασιάτες λαθροεισβολείς, την ανέγερση τεμενών, το σύμφωνο συμβιώσεως των ομοφυλοφύλων, το νομοσχέδιο για την.. αλλαγή φύλλου(!!) και την αναγώριση «τουρκικής μειονότητος» στην Θράκη μας!

    ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

  3. Μην τον πάρετε τον τούρκογλου στην ψωφοδεξιά σας μουρλό. Το μόνο που θα σας κάνει, είναι να σας μάθει να τρώτε πολύ. Για τίποτε άλλο δεν είναι ικανός…

  4. Τα είπες ολα και σωστά . Μπράβο .

  5. ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ…ΓΟΥΡΟΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ..!

  6. Άς τόν πάρουν νά τελειώσουν μία καί καλή επιτέλους

  7. Άχθος Αρούρης, ο Βαγγέλας ο χοντρούλης…

    Την σκατομπετονιερα της Πασοκοληστειας δεν την καταδέχονται ούτε στο κέντρο βοθρολυματων, την περιμενουν όμως μετα βαιων και κλαδων στο κεντρο της Νεας Μιζοκρατιας …

    Ο Βουβουζέλος… ο τέλειος εθνικός και κοινωνικός Νενέκος.

    Ο Βoυβούζελος στη μέχρι τώρα μακρόχρονη πολιτική σταδιοδρομία του δεν συμμετείχε απλώς, αλλά πρωταγωνιστούσε στο μεγαλύτερο φαγοπότι, το οποίο έγινε ποτέ εις βάρος του ελληνικού λαού

    Ενας φανφαρόνος πολυλογάς που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο βουλημικός εαυτός του.

    Σε πλήρη όσμωση με τις προσωπικές του υποθέσεις.

  8. κ. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  9. ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ.ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ?ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ…….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ?ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ,ΤΕΤΟΙΑ ΑΗΔΙΑ?ΜΟΝΟ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ.Η ΜΟΝ Η ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ,ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΛΟΥΣ.ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ.ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΑ.ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ…

  10. εχει μια βρωμα ο ΛΑγΟΣsssss βρωμοκοπαει ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

  11. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΞΑΝΑ Η ΔΕΞΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ Ο ΜΗΤΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ…

Comments are closed.