ΑΓΑΠΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ! ΚΑΤΑΔΙΔΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ!

Η Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού διαρρέει ότι συλλέγονται στοιχεία κυρίως από το Διαδίκτυο για να ταυτοποιηθούν όσοι πρωταγωνίστησαν και συμμετείχαν στα επεισόδια εναντίον των προσφύγων και της αστυνομίας.

Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλες δυνάμεις επιμένουν ότι όλοι αυτοί οι τραμπούκοι είναι γνωστοί.

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Θα έρθει η ώρα της τιμωρίας τους… όπως σε όλους τους κουκουλοφόρους…

Καλλιόπη Σουφλή

Ένα περίεργο κύριο άρθρο υπάρχει στην σημερινή «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ, με τον τίτλο «Σταθερό μέτωπο».

Στο άρθρο αναφέρεται κατ’ αρχάς ότι «το ελάχιστο που πρέπει να γίνει είναι να απομονωθούν τα ακροδεξιά – φασιστικά στοιχεία από τις δημοκρατικές δυνάμεις και την τοπική κοινωνία» και μετά οι συριζαίοι διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν συλληφθεί ακόμα οι αγανακτισμένοι Έλληνες που ξεσηκώθηκαν, αφήνοντας –εμμέσως πλην σαφώς- να εννοηθεί πως δεν χρειάζεται να ψάξει η Αστυνομία ποιοι ήταν, καθώς τους έχουν ήδη καταδώσει οι ίδιοι και οι λοιποί «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι»:

«Η Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού διαρρέει ότι συλλέγονται στοιχεία κυρίως από το Διαδίκτυο για να ταυτοποιηθούν όσοι πρωταγωνίστησαν και συμμετείχαν στα επεισόδια εναντίον των προσφύγων και της αστυνομίας.

Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλες δυνάμεις επιμένουν ότι όλοι αυτοί οι τραμπούκοι είναι γνωστοί.

Τι έγινε όμως μέχρι τώρα για τα όσα έκαναν;
Και τι έγινε μετά την επίθεση, που ήταν προσχεδιασμένη;

Όμως οι τραμπούκοι προχώρησαν και σε πράξεις για τις οποίες δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητοι. Θα μείνει μόνο στην «έρευνα στο Διαδίκτυο» η αστυνομία;».

Η κόκκινη τρομοκρατία δε θα περάσει!

Ο λαός της Λέσβου ξύπνησε και απαιτεί την πατρίδα του πίσω!

Πηγή

loading...

5 thoughts on “ΑΓΑΠΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ! ΚΑΤΑΔΙΔΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ!

  1. Όσοι νομίζετε ότι οι αναρχοφασιστες του ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνανε καθεστώς, είσαστε γελασμένοι!
    Η δημοκρατία στη χώρα τελείωσε με τα μνημόνια και οι αναρχοκουμουνιστες τελειώνουν τώρα την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό με τον εποικισμό της χώρας από ισλαμιστές λαθροεισβολεις.

  2. ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..!

  3. Στον 2,04 μμ και στους ομοίους του, Πατριωτάκια μου, να ξέρετε ότι τον Τσίπρα και το Συριζα [που λένε ότι είναι Κομμοτνιστές;] στις εκλογές μπορούμε να τους στείλουμε, την πραγματική Κομμουνιστική Ιδέα δεν θα μπορέσει , ποτέ κανείς να την εξαφανίσει , γιατί έχει θεμέλια μέσα στην ψυχή των Ανθρώπων,

  4. RE GOUROYNIA POYSTRAKIA EKEI STO SIRIZA AYTO XERETE AYTO KANETE KOUKOULA PANTA THA FORATE KAI DEN TIN VGAZETE OUTE STI PLATEIA KOUMOUNTOUROY !!!!

  5. ΘΕΜΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ,ΣΤΗΝ ΟΥΛΕΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΚΑ8 Η ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΊΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΕ ΤΡΙΤΟ ΓΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΒΡΩΜΙΚΗ ,ΖΕΧΝΗ ΑΙΜΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟ ΔΙΑΘΕΣΗ .ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ,ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ.

Comments are closed.