Παυλόπουλος: Η Ανάσταση να μας οδηγεί υπό όρους αγάπης και ενότητας στον δρόμο της δημιουργίας

Για εμάς, τους Έλληνες, σ΄ όλον τον Κόσμο, η Ανάσταση του Θεανθρώπου είναι πάντα το λίκνο του Ανεσπέρου Φωτός, το οποίο πρέπει να οδηγεί τα βήματά μας, υπό όρους Αγάπης και αρραγούς Ενότητας,
στον δρόμο της δημιουργίας που αναλογεί ιστορικώς στον Λαό μας και στο Έθνος μας, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος από την Καλαμάτα και τον ιερό μητροπολιτικό ναό Υπαπαντής του Σωτήρος, όπου παρέστη στην λειτουργία της Αναστάσεως.

«Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί γιορτάζουμε την Ανάσταση του Θεανθρώπου, στέλνοντας, με το ανέσπερο φως της Ανάστασης και τους συμβολισμούς του Πάσχα, μήνυμα σ΄όλον τον Κόσμο. Γιατί οφείλουμε να μην λησμονάμε ότι ο Θεάνθρωπος σταυρώθηκε και αναστήθηκε για τον Άνθρωπο, για τον κάθε Άνθρωπο» ανέφερε στη δήλωση του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και συμπλήρωσε:

«Κατά τούτο, η κορυφαία αυτή γιορτή της Χριστιανοσύνης μας διδάσκει, πρωτίστως, τις πανανθρώπινες αξίες της Αγάπης, της Αλληλεγγύης και της Ειρηνικής Συνύπαρξης, δοθέντος ότι η Σταύρωση και η Ανάσταση του Κυρίου είναι η απαράμιλλη εφαρμογή στην πράξη της αρχής «αγαπήσεις τον πλησίον σου ως σεαυτόν». Και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία στις μέρες μας, όταν ο Άνθρωπος δοκιμάζεται δεινώς, από ποικίλες απειλές, σ΄ ολόκληρο τον Πλανήτη».

loading...

7 thoughts on “Παυλόπουλος: Η Ανάσταση να μας οδηγεί υπό όρους αγάπης και ενότητας στον δρόμο της δημιουργίας

  1. τι αοριστολογιες ειναι αυτες. η ελλαδα πειναει, σφαγιαζεται, ληστευεται, βιαζεται απο συμμοριες, οι τουρκοι απειλουν, τα βορεια συνορα παιρνουν φωτια, να κυκλοφορησης δεν μπορεις οι δρομοι γεμισαν αστεγους, οι ανεργοι φουντωσαν και βγαινεις και λες τετοιες πα πα ριες. μηπως να κρυφτητε και να εξαφανιστητε αν εχετε λιγο φιλοτιμο.

  2. πρρρρρ πρατςςς μπαφφφφ χαχαχαχαχαχαχαχα ωραια τα λες προεδρα

  3. ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ , ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΙΧΙΑ . ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ .

  4. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. !!! Δεν υπάρχει λόγος να ασχολείστε και να χαλάτε την ευφρόσυνη περίοδο της Ορθοδοξίας μας με το τι λέει ο πιο ηλίθιος παλιάτσος του πλανήτη. Άλλωστε ο λόγος που πήγε στην Μεσσηνία ήταν να κάνει ακομπανιαμέντο με το συνοδικό σιωνιστικό παλιάτσο της εκεί μητροπόλεως. Έτσι εννοούν την ανάσταση η μασόνοι σιωνιστές.

  5. " ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ??????" ΕΤΣΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ?

    ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΡΟΜΑ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ?

    ΠΑΨΕ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ Σ' ΑΥΤΟΥΣ !

    ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΟΥ ΣΤΟΜΑ ΠΡΟΔΟΤΗ !

    Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΚΙ' ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟ-ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟ- ΤΟΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ
    ΕΛΛΗΝΕΣ !

    ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ.

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.

    ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΤΑΦΩΤΗ ΛΥΧΝΙΑ Θ' ΑΝΑΨΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ?

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  6. ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΕΝΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

Comments are closed.